1. אז אם אני מוצא לך מכות של האולטראס מילאן נגד אוהדי מילאן אחרים? אם אני מוצא לך פיצוצי משחק? עונשים בגללם? מקללים קללות שואה וגזענות? מחאות נגד בעלים ששם כסף? אתה מה? יצאת אפס?צ'ימבויקה כתב: ↑12 ינואר 2025, 15:14אתה בורח.דיייי כתב: ↑12 ינואר 2025, 15:09 ביום שאחד פה יתן לי דוגמה לארגון אוהדים של קבוצה בארץ או בעולם חוץ מארה"ב שאין איתו "בעיות" כאלה ואחרות ושהם לא מקבלים יותר "כבוד" במגרש אני אגיע ליד אליהו
מישהו אמר לכם לשבת ביציע של השרופים? לך לשאלקה ליגה שניה בגרמניה ותראה לא רק איך הארגון מתנהג אלא גם איך מי שלא מקדיש את כל חייו ושר כל המשחק יודע לכבד אותם כי הוא לא אפס כפוי טובה
אני לא מהאולטרס
פשוט לא זונה של כסף
אני הייתי מכבד את הארגון הרבה יותר אם הייתי רואה אותם נאבקים אידאולוגית עבור המועדון כמו מועדונים אחרים בעולם. לצד החיפוש אחר כבוד שאני מסכים לגביו. לארגון אוהדים יש גם תפקיד למול הקבוצה ויתר האוהדים. לך תסתכל על מילאן, למשל. הם מחו על יכולת דלה. אבל את האולטראס זה לא מעניין. רק הם מעניינים אותם.
גם אהבתי את הסיומת שלך
פשוט כל חבריך פה שבתמימותם באו לעודד את הקבוצה שלהם, הם זונות של כסף
המעבר הזה הוא זמני והוא נועד למשהו הרבה יותר גדול
אני מבין שחלק מהנחות העבודה שלך זה שהמעבר לא ייקרה, ואז אני כנראה אוכל את הכובע.
אבל אם אתה חושב שזה לגיטימי שאתה תשב בצד 4 שנים ותבוא כמו מלך חזרה לאולם הביתי ושזה יהיה לגיטימי. יש לך טעות. זה לא עובד ככה. אל תחזור לדרייב אין המשופץ, אל תהיה זונה של כסף.
2. הזונות של כסף זה היה הסכם שהיה ברור למה יש אותו ואתם מוכנים לעבור ספציפית לאיפה שבגלל המקום הזה נכנס הסעיף הזה בהסכם ועוד מהללים את הנוכל
זה למה זונות של כסף
גם מוכרים אוהדים מסורים בשביל זה
כתבתי בעבר ואכתוב שוב אני לא הלכתי למשחקי הכדורסל של הפועל מאז העליה לליגת העל כי כדורסל הוא ספורט מעפן לדעתי של ילדי כאפות (מצטער אבל זה דעתי מאז ומתמיד)
אני הייתי כל הדרך בכל משחק כי זה היה הפועל וזה היה בעיקר אולטראס ולא אפסים מ7 ו2 שאפשר רק לקבל איתם והילדים מצמר גפן שלהם מכות מאוהדים אחרים ולשרוק בוז לקבוצה שלא הולך ולצאת אבע שעה לפני סיום כי פקקים
אבל רק שאבין
בגלל מעבר לא חוקי (עד שהתבכיין ופשוט נתנו לו הכל) ומחאה של האוהדים שהיו לפחות 70% ממקימי הפועל אוסישקין אתה תגיד להם לא לבוא?
זה לא עובד ככה? למה כי יוחלפו? אתה והארגון החדש תמנעו מהם כניסה (זה בעצם האיום פה? חחח) גם עוד אלף שנה אין לאוהדים המסכנים האלה שהיו במשחק נגד הפועל ירושלים יכולת להקים ארגון רציני
אני אישית לא ילך לשום משחק של הפועל סל כל עוד עופר שם
אני כן אבקש סליחה ואגיד שטעיתי אם הוא ישאר מעל ל5 שנים מה שכמובן לא יקרה
אצלי הוא כבר שרוף על המהלך
ממה שאני יודע האולטראס רק מחרימים את האולם לא את היותו בעלים
אבל אני מקווה שאחרי שהוא יעזוב הוא ישאיר קבוצה לתפארת ולא יהרוס או יחזיר לשאול ושאולי ארצה לבוא למשחק של ילדי כפות כמו שהאולטראס גרמו לי לרצות בעבר
אבל לדעתי אתם חיים בסרט קשה ולא רוצים לראות את העןבדות המאוד ברורות שלפניכם
סוג של קונספציה כזאת שינאי פשוט אדם הגון וזהו
ינאי רק רוצנ רגיעה ושאיפות כלכליות חחח
בקיצור זונה של כסף יש כבר צ'ק
נקווה בסוף שאולי לכם זה יגמר כמו "אישה יפה" ולא כמו שבדרך כלל זה נגמר בעולם של הזנות