Chegi כתב: ↑30 מאי 2021, 22:43
אני באמת חושב שאין שום סיכוי שנקבל שיפוט הוגן לכן עם פערי הרמות זה אבוד מראש.
מי השופטים?
אם יביאו שופט בכיר אז תהיה הטייה לטובתם כמובן אבל יחסית מועטה אני מקווה
בכל מקרה, זה נכון - צריך להתמודד גם עם פערי הרמות וגם עם השיפוט. נצטרך יותר מנס
האדום הצורר כתב: ↑31 מאי 2021, 18:40
לא ייאמן ששמעון דביר, אוהד מכבי, הוא הקוון בגמר בין הפועל למכבי. חצופים
מה האינדיקציה שלך?
אני מופתע שצריך להזכיר, אבל זה אותו קוןן ששרק לפנדל קלוש ביותר נגדנו במשחק מול קש שהשפיע משמעותית על סיכויינו לאליפות בעונת 08/9. מעבר לכך אני יודע בודאות שהוא מכבי ממקורות אישיים, וזה גם פורסם בתקשורת בזמנו.
האדום הצורר כתב: ↑31 מאי 2021, 18:40
לא ייאמן ששמעון דביר, אוהד מכבי, הוא הקוון בגמר בין הפועל למכבי. חצופים
מה האינדיקציה שלך?
אני מופתע שצריך להזכיר, אבל זה אותו קוןן ששרק לפנדל קלוש ביותר נגדנו במשחק מול קש שהשפיע משמעותית על סיכויינו לאליפות בעונת 08/9. מעבר לכך אני יודע בודאות שהוא מכבי ממקורות אישיים, וזה גם פורסם בתקשורת בזמנו.
עם מקורות אישיים לא הולכים לתחקירנים... ממה שמצאתי הוא פרסם כמה טורים על מכבי כדורסל, ואנשים אומרים שהוא דופק סושי כל חמישי לפני המשחק ביד ושם. זה עדיין לא מעמיד אותו בניגוד עניינים כי לא מצאתי פרט מידע אחד על הקשר שלו למכבי בכדורגל.
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑31 מאי 2021, 19:21
כרגע תפאורה לא מאושרת למשחק.
יוריד המון מהאווירה, אבל אני בטוח שזה רק יעצים את מופע האבוקות המתוכנן (משני הצדדים)
יש קונספציה במשטרה שאם לא מכניסים את התפאורה, אז אין אבוקות.
האם מישהו ניסה להעמיד אותם על העובדה הזו אחרי דרבים שלא אישרו תפאורה אבל כן נכנסו אבוקות?
עובדיה כתב: ↑31 מאי 2021, 19:19
מה האינדיקציה שלך?
עם מקורות אישיים לא הולכים לתחקירנים... ממה שמצאתי הוא פרסם כמה טורים על מכבי כדורסל, ואנשים אומרים שהוא דופק סושי כל חמישי לפני המשחק ביד ושם. זה עדיין לא מעמיד אותו בניגוד עניינים כי לא מצאתי פרט מידע אחד על הקשר שלו למכבי בכדורגל.
זה שלא מצאת מידע מפורש באינטרנט עליו לא אומר שהוא לא אוהד מכבי. הוא אוהד מכבי והולך לשחק תפקיד קריטי במשחק ברביעי. זה לא סבבה. דרך אגב יש להם איתו השנה סטטיסטיקה של 6 נצחונות, 3 תיקו ו0 הפסדים.
האדום הצורר כתב: ↑31 מאי 2021, 19:37
זה שלא מצאת מידע מפורש באינטרנט עליו לא אומר שהוא לא אוהד מכבי. הוא אוהד מכבי והולך לשחק תפקיד קריטי במשחק ברביעי. זה לא סבבה. דרך אגב יש להם איתו השנה סטטיסטיקה של 6 נצחונות, 3 תיקו ו0 הפסדים.
יכול להיות שהוא בצוות האסטרטגי של פנאטיקס אבל כדי לפרסם עליו ידיעה בתקשורת צריך הוכחות. לאכול סושי בהיכל מנורה לא מוכיח הרבה.
מה שכן לבקש שההנהלה תבקש החלפתו זה גם אפשרי וגם אופציה לאייטם באתר ספורט
אז כמה טוב לנו שמכבי מגיעה כלא אלופה למשחק הזה? מצד אחד תמיד זה נחמד שהם לא זוכים אבל אוליי יבואו יותר בטרוף לגמר בגלל זה כי אם הם מפסידים אז הם יוצאים בלי כלום מהעונה הזו
רק הפועל כתב: ↑31 מאי 2021, 23:10
אז כמה טוב לנו שמכבי מגיעה כלא אלופה למשחק הזה? מצד אחד תמיד זה נחמד שהם לא זוכים אבל אוליי יבואו יותר בטרוף לגמר בגלל זה כי אם הם מפסידים אז הם יוצאים בלי כלום מהעונה הזו
דרבי בגמר גביע אני מניח שהם יבואו בטירוף כך או כך. לדעתי זה יותר מטריף אותם בכל מקרה.
רק הפועל כתב:אז כמה טוב לנו שמכבי מגיעה כלא אלופה למשחק הזה? מצד אחד תמיד זה נחמד שהם לא זוכים אבל אוליי יבואו יותר בטרוף לגמר בגלל זה כי אם הם מפסידים אז הם יוצאים בלי כלום מהעונה הזו
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑31 מאי 2021, 19:21
כרגע תפאורה לא מאושרת למשחק.
יוריד המון מהאווירה, אבל אני בטוח שזה רק יעצים את מופע האבוקות המתוכנן (משני הצדדים)
יש קונספציה במשטרה שאם לא מכניסים את התפאורה, אז אין אבוקות.
האם מישהו ניסה להעמיד אותם על העובדה הזו אחרי דרבים שלא אישרו תפאורה אבל כן נכנסו אבוקות?
אפילו יותר, בגלל שאי אפשר לעשות תפאורה "לגיטימית", הם ממש דחקו בארגוני האוהדים להתחיל לעשות אבוקות ופירוטכניקה.
העניין הוא שהם לא לא-מאשרים תפאורה כי הם חושבים שככה לא יכניסו אבוקות, אלא הפוך, הם בטוחים שיכניסו אבוקות ולא מצליחים להתמודד עם זה. וכאן דווקא יש להם סיבה הגיונית לא לאשר דגל פריסה (למשל). אם איזה טמבל ידליק אבוקה מתחת לדגל שמכסה את שער 5, תוך כמה שניות יציע של 5000 איש יעלה באש ויהיה פה אסון הרבה יותר גדול ממירון. אין מנוס מלהפוך פירוטכניקה לחוקית ולהקצות מקומות וזמנים מאושרים שאפשר להדליק בהם פירוטכניקה
רק הפועל כתב: ↑31 מאי 2021, 23:10
עצם זה שאתה מזכיר את זה בשיקולים של מישהו מראה כמה המצב של המועדון רקוב
בז'רנו כתב: ↑02 יוני 2021, 10:40
טוב אין ברירה
שם 100 ש"ח על מכבי בווינר
או שנתנחם בכסף או שאלו יהיו 100 ש"ח הכי מאושרים שהפסדתי.
וברור שבסוף יצא תיקו ונפסיד בהארכה/פנדלים
טוב אין ברירה
תחושה קצת שאצלנו מתברברים הרבה לפחות ציטוטים עלומי שם ואצלם שקטים יותר. הייתי רוצה שגם אצלנו לא יהיו שום ציטוטים. זה רק יכול להביא ליותר פיקוס מהצד השני.
טוב אין ברירה
טוב אין ברירה