מערך עידוד ביד אליהו
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
תודה לכל מי שעודד ודחף 

גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפוסט קיבל 2 לייקיםעד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 396 לייקים
כל הכבוד לכם אבל חייבים תופים יותר חזקים, אי אפשר היה לשמוע אותם מיציע 2
-
- קיבל.ה 915 לייקים
כנראה שכדי ״לארגן עידוד״ צריך יותר מ0 כריזמה בלי חולצה עומד על ברזלים עם הגב למגרש
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- teknoboy
- קיבל.ה 1798 לייקים
צריך מתופפים שיודעים מה לעשות בכל שיר (מן הסתם זה דבר שאפשר ללמוד, אבל צריך זמן)
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
- הפוסט קיבל לייק אחדadom4
-
- קיבל.ה 178 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2052 לייקים
דוקא זה היה נראה שהם יודעים.
התופים היו חלשים.
מה שצריך זה למצוא דרך לחבר את האולטראס למעבר, מעל 8,000 אדומים הצביעו ברגליים היום.
עד שזה יקרה, נעודד עם מה שיש.
התופים היו חלשים.
מה שצריך זה למצוא דרך לחבר את האולטראס למעבר, מעל 8,000 אדומים הצביעו ברגליים היום.
עד שזה יקרה, נעודד עם מה שיש.
- הפוסט קיבל לייק אחדסומך
-
- קיבל.ה 977 לייקים
אמנם יש צדק בביקורת על עופר בהקשרי פילוג וכאלה, אבל אלוהים יודע איך אתה (ואחרים פה) יכולים לדבר על פילוג ואז אחרי הפסד לכתוב הודעות שמוקיות כאלה
- הפוסט קיבל 5 לייקיםאדום • למה לא בעצם • adom4 • ליאור א. • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 146 לייקים
גוש העידוד חייב לעלות למעלה. זה לא ילך אחרת.
לדעתי לא שמעו את התופים כי הם היו קרובים לרצפה מדי,
לא מתואמים וילדים קטנים מדי שמתופפים.
את היציע למעלה אנחנו מכירים ויהיה הרבה פחות מסובך
לעודד משם.
מקווה שמארגני העידוד מבינים את זה. גם הקרבה לתקרה
לעזור לעידוד הוא לא ייבלע מהר.
לעודד משם.
- הפוסט קיבל לייק אחדUltrasAstonVilla
-
- קיבל.ה 146 לייקים
ועוד משהו. גם לקהל נאמן כמו שיש להפועל קשה לפעמים
לעודד כשאתה פאקינג כל המשחק בפיגור דו ספרתי
ללא שום מומנטום. הקבוצה הרדימה את הקהל.
ברור לי שאם היו משחקים טוב ואם היתה תחושה שאנחנו
במשחק העידוד היה הרבה יותר טוב.
לעודד כשאתה פאקינג כל המשחק בפיגור דו ספרתי
ללא שום מומנטום. הקבוצה הרדימה את הקהל.
ברור לי שאם היו משחקים טוב ואם היתה תחושה שאנחנו
במשחק העידוד היה הרבה יותר טוב.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםרווי • עד המ!!ת הפועל • 7even
איזה גבר אתה
- הפוסט קיבל 13 לייקיםרווי • אדום • XM • סומך • גביזון • shaharg • יהלום14אדום • אדום אש • הוקיץ' • ליאור א. • עד המ!!ת הפועל • 7even • covid bryant
-
- קיבל.ה 901 לייקים
הוא יושב עם קרם לחות בבית. בכל מקרה מה שהוא וחבריו (250 איש גג) שוכחים זה שצריך שניים לטנגו והם ניסו בכוח לכפות את דעתם
- הפוסט קיבל לייק אחדporthos
-
- קיבל.ה 12 לייקים
קודם כל, כל הכבוד למי שנתנו את הנשמה למטה, אנשים ידברו הרבה על מה היה ומה היה חסר אבל היו מי שניסו ועשו את שיא המאמצים בסיטואציה לא פשוטה וחייבים לקבל את ההערכה על זה!!
אפילו בלי להכנס לנושא של האולטראס: המטרה של המעבר הזה מלחתחילה הייתה לתת אפשרות לקהל יותר רחב להגיע ולקנות כרטיסים, אבל זה מגיע גם עם החסרונות של קהל רחב- אוהדי קונצרטים, אוהדים שיוצאים לפני הסוף וכו'. אבל זה לא בהכרח אבוד. הרגע בסוף, דקה אחרונה, כשכל מי שנשאר נעמדו ושרו את אמרו עליי הכל: זה מראה שיש עם מה לעבוד. אם היו עוד ארבעה, חמישה, שישה רגעים כאלה לאורך המשחק, זה כבר היה משמעותי לאווירה.
צריך למצוא את הדרכים ליצור עוד כאלה למשחקים הבאים, לחבר את הקהל הרחב והחדש לאווירה של משחק.
אפילו בלי להכנס לנושא של האולטראס: המטרה של המעבר הזה מלחתחילה הייתה לתת אפשרות לקהל יותר רחב להגיע ולקנות כרטיסים, אבל זה מגיע גם עם החסרונות של קהל רחב- אוהדי קונצרטים, אוהדים שיוצאים לפני הסוף וכו'. אבל זה לא בהכרח אבוד. הרגע בסוף, דקה אחרונה, כשכל מי שנשאר נעמדו ושרו את אמרו עליי הכל: זה מראה שיש עם מה לעבוד. אם היו עוד ארבעה, חמישה, שישה רגעים כאלה לאורך המשחק, זה כבר היה משמעותי לאווירה.
צריך למצוא את הדרכים ליצור עוד כאלה למשחקים הבאים, לחבר את הקהל הרחב והחדש לאווירה של משחק.
נערך לאחרונה על ידי UltrasAstonVilla ב 11 ינואר 2025, 22:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםDeep red • anat_omy • Charlie • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 422 לייקים
-
- קיבל.ה 47 לייקים
משחק בית הבא אני הולך ממקומי הנוח בשער 2 למרכז שער 5 לתת את הגרון. צריך לפחות 400 חבר'ה שם שמעודדים כל הזמן.
לא נראה שהאולטראס חוזרים, אין מה לעשות.
קורא לכל מי שאוהב לשיר הפועל ומה שהלך היום כאב לו.
ותודה גדולה למי שארגן את התופים והניסיון להרים את העידוד!
- סומך
- קיבל.ה 1207 לייקים
לא יודע לגבי אקוסטיקה אבל יש גם עניין של איכות הציוד. אלה לא נראים תופים מספיק טובים לאירוע וצריך גם תיאוםמשמאל לעץ כתב: ↑11 ינואר 2025, 21:57 גוש העידוד חייב לעלות למעלה. זה לא ילך אחרת.
לעודד משם.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- הפוסט קיבל 2 לייקיםRed Wolf • Giovanni Giorgio
-
- קיבל.ה 1300 לייקים
גם העידוד של כל הקהל דקה לסוף היה מרגש.
כל הכבוד למי שאירגן את התופים ושאר האירגון.
באולם גדול כזה שקשה לתיזמון בין היציעים, למשחק ראשון אי פעם בהכנה קצרה - מגיע שאפו על מה שהיה. זה רק יילך וישתפר, גם אם יגיעו החבר'ה של כיתה ג'2, שעושים חרם משולב בברוגז וגם אם לא.
כל הכבוד למי שאירגן את התופים ושאר האירגון.
באולם גדול כזה שקשה לתיזמון בין היציעים, למשחק ראשון אי פעם בהכנה קצרה - מגיע שאפו על מה שהיה. זה רק יילך וישתפר, גם אם יגיעו החבר'ה של כיתה ג'2, שעושים חרם משולב בברוגז וגם אם לא.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםעד המ!!ת הפועל • 7even • גביזון
אשים פה את הציטוט האהוב עליי מתוך נאום של רוזוולט -
It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
הרגע חזרתי הביתה, המשתמש money אני מעריץ אותך, בזמן שאנשים מוצצים לעצמם כבר 24 שעות (כמה זמן אפשר למצוץ לעצמך בלי לגמור? אם היתה לי את היכולת הזאת הייתי עוזב את העבודה והולך לככב עם סרטים של מיה קאליפה), ניסית לעשות מה שאף אחד אחרת לפניך לא עשה, במשחק עם הכי הרבה אוהדים של הפועל בהיסטוריה ( אני טועה?) ניסית להרים לבד (!!!) עידוד ל10 אלף איש בלי נסיון בלי אמייאת, התרגשתי לראות 3 (די בטוח שהיו 3) תופים ואנשים שלא מפסיקים לעודד גם אם הם היו מעט אבל לא עצרו לרגע וניסו בכל הכח.
אל תשים לב למי שצוחק על הניסיון שלך, ישבתי בשער 5 בשנות ה90 ועשית מעל ומעבר לבן אדם אחד, ניסית לארגן כל מה שאתה יכול לבד, ישר כח עצום אחי, לא מכיר אותך אישית אבל בפנים בטח אכיר.
אני מקווה מאד בשבילנו בטח בשבילי שתמשיך, אני בטוח שיש פוטנציאל להשתפר ממשחק למשחק.
מאד קשה לעודד בלי ארגון באחד המשחקים הגרועים שהפועל נתנה העונה.
אני מקווה האולטראס יחזרו בקרוב, הם ארגון העידוד הטוב בארץ.
פעם הבאה אשמח לבוא להגיד לך תודה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
אל תשים לב למי שצוחק על הניסיון שלך, ישבתי בשער 5 בשנות ה90 ועשית מעל ומעבר לבן אדם אחד, ניסית לארגן כל מה שאתה יכול לבד, ישר כח עצום אחי, לא מכיר אותך אישית אבל בפנים בטח אכיר.
אני מקווה מאד בשבילנו בטח בשבילי שתמשיך, אני בטוח שיש פוטנציאל להשתפר ממשחק למשחק.
מאד קשה לעודד בלי ארגון באחד המשחקים הגרועים שהפועל נתנה העונה.
אני מקווה האולטראס יחזרו בקרוב, הם ארגון העידוד הטוב בארץ.
פעם הבאה אשמח לבוא להגיד לך תודה

- הפוסט קיבל 17 לייקיםadom4 • Red Wolf • shaharg • יורם • UltrasAstonVilla • Red_man • Gaudi • Charlie • nirgo • מתנחל אדום • ofer23 • יהלום14אדום • עד המ!!ת הפועל • Asafasraf • אורי • Ofir136 • 7even
-
- קיבל.ה 12 לייקים
שבוע הבא נגד רמת גן זה זמן טוב לנסות דברים, קבוצה שיש לה בערך 3 אוהדים ושמשונית, הם לא בדיוק יהיו בטירוף של ירושלים היום. משחק ביום ראשון בלי ה"יוקרה" שהיה למשחק הזה, משמע, לא תהייה אותה כמות אבל עדיין כנראה יגיעו אוהדים שלא היו מגיעים לדרייב אין ואפשר להכניס אותם לזה.סומך כתב: ↑11 ינואר 2025, 22:48לא יודע לגבי אקוסטיקה אבל יש גם עניין של איכות הציוד. אלה לא נראים תופים מספיק טובים לאירוע וצריך גם תיאוםמשמאל לעץ כתב: ↑11 ינואר 2025, 21:57 גוש העידוד חייב לעלות למעלה. זה לא ילך אחרת.
לעודד משם.
שווה לנסות להעביר את הגוש ליציע או לפחות לפתוח שם "שלוחה" (אפילו בלי תופים, רק כמה שיודעים את המילים לשירים וירימו את כולם).
לא יודעת אם רלוונטי לראשון אבל אפשר אולי גם להכין חוברות עם מילים של שירים, 4-5 הכי מוכרים וחזקים (אחרייך הפועל, בכל העולם...) ולפזר על הכיסאות ביציעים. משפחות עם ילדים שמגיעות זה לא בהכרח חסרון, ילדה בת 7 שמתלהבת כי יש אווירה אש בסוף תגרור גם את ההורים שלה לזה.
- הפוסט קיבל 3 לייקיםanat_omy • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 901 לייקים
הבעיה לא הייתה אנשים שלא מכירים את השירים ביציעים האחרים אלא שפשוט לא שמענו אותם.UltrasAstonVilla כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:20שבוע הבא נגד רמת גן זה זמן טוב לנסות דברים, קבוצה שיש לה בערך 3 אוהדים ושמשונית, הם לא בדיוק יהיו בטירוף של ירושלים היום. משחק ביום ראשון בלי ה"יוקרה" שהיה למשחק הזה, משמע, לא תהייה אותה כמות אבל עדיין כנראה יגיעו אוהדים שלא היו מגיעים לדרייב אין ואפשר להכניס אותם לזה.סומך כתב: ↑11 ינואר 2025, 22:48לא יודע לגבי אקוסטיקה אבל יש גם עניין של איכות הציוד. אלה לא נראים תופים מספיק טובים לאירוע וצריך גם תיאוםמשמאל לעץ כתב: ↑11 ינואר 2025, 21:57 גוש העידוד חייב לעלות למעלה. זה לא ילך אחרת.
לעודד משם.
שווה לנסות להעביר את הגוש ליציע או לפחות לפתוח שם "שלוחה" (אפילו בלי תופים, רק כמה שיודעים את המילים לשירים וירימו את כולם).
לא יודעת אם רלוונטי לראשון אבל אפשר אולי גם להכין חוברות עם מילים של שירים, 4-5 הכי מוכרים וחזקים (אחרייך הפועל, בכל העולם...) ולפזר על הכיסאות ביציעים. משפחות עם ילדים שמגיעות זה לא בהכרח חסרון, ילדה בת 7 שמתלהבת כי יש אווירה אש בסוף תגרור גם את ההורים שלה לזה.
לדעתי אתם צריכים לעלות למעלה ככה שתוכלו לשים את התופים בשורה כמו שירושלים שמו. גם בגמר גביע וגם בחצי האולטראס ישבו למעלה כי זה יותר נח לארגן משם.
-
- קיבל.ה 263 לייקים
אפשר גם להקרין את מילות השירים על הקוביהUltrasAstonVilla כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:20שבוע הבא נגד רמת גן זה זמן טוב לנסות דברים, קבוצה שיש לה בערך 3 אוהדים ושמשונית, הם לא בדיוק יהיו בטירוף של ירושלים היום. משחק ביום ראשון בלי ה"יוקרה" שהיה למשחק הזה, משמע, לא תהייה אותה כמות אבל עדיין כנראה יגיעו אוהדים שלא היו מגיעים לדרייב אין ואפשר להכניס אותם לזה.סומך כתב: ↑11 ינואר 2025, 22:48לא יודע לגבי אקוסטיקה אבל יש גם עניין של איכות הציוד. אלה לא נראים תופים מספיק טובים לאירוע וצריך גם תיאוםמשמאל לעץ כתב: ↑11 ינואר 2025, 21:57 גוש העידוד חייב לעלות למעלה. זה לא ילך אחרת.
לעודד משם.

-
- קיבל.ה 745 לייקים
קודם כל, שאפו ענק לmoney ולכל מי שעסק במלאכה. גם האולטראס והעידוד שלו לא נוצרו במשחק אחד בודד. זה דבר שלוקח זמן.
זה שונה להיות גוש מעודד באולם קטן כמו היכל שלמה לעומת אולם גדול כמו מנורה.
האוהדים יצטרכו להתרגל למקומות שלהם, לאולם, לשינוי. יש לא מעט אוהדים חדשים שהצטרפו שפחות מחוברים לעידוד (כאלה שלא בהכרח הולכים לכדורגל) וצריך להגיע אליהם.
הבן שלי יושב ב-6 וסיפר שהתופים לא רציניים כמו שיש לאולטראס או כמו שהיה הערב לי"ם. יש מקום לשקול פניה למנכל המועדון או לעופר שהקבוצה תממן אביזרי עידוד מהשורה הראשונה לאור הנסיבות עם האולטראס. אני מאמין שבמועדון ירימו את הכפפה, זה גרושים עבורם. וזה רק יסייע לקבוצה עם דחיפה גדולה יותר מהקהל.
שורה תחתונה: יש לאן להתקדם ועם הזמן אין לי ספק שהעידוד ילך וישתפר.
האוהדים יצטרכו להתרגל למקומות שלהם, לאולם, לשינוי. יש לא מעט אוהדים חדשים שהצטרפו שפחות מחוברים לעידוד (כאלה שלא בהכרח הולכים לכדורגל) וצריך להגיע אליהם.
הבן שלי יושב ב-6 וסיפר שהתופים לא רציניים כמו שיש לאולטראס או כמו שהיה הערב לי"ם. יש מקום לשקול פניה למנכל המועדון או לעופר שהקבוצה תממן אביזרי עידוד מהשורה הראשונה לאור הנסיבות עם האולטראס. אני מאמין שבמועדון ירימו את הכפפה, זה גרושים עבורם. וזה רק יסייע לקבוצה עם דחיפה גדולה יותר מהקהל.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםadom4 • UltrasAstonVilla • ofer23 • עד המ!!ת הפועל • 7even
-
- קיבל.ה 12 לייקים
במיוחד את "ואם המשטרה תבוא...", יהיה להיטbeny כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:30אפשר גם להקרין את מילות השירים על הקוביהUltrasAstonVilla כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:20שבוע הבא נגד רמת גן זה זמן טוב לנסות דברים, קבוצה שיש לה בערך 3 אוהדים ושמשונית, הם לא בדיוק יהיו בטירוף של ירושלים היום. משחק ביום ראשון בלי ה"יוקרה" שהיה למשחק הזה, משמע, לא תהייה אותה כמות אבל עדיין כנראה יגיעו אוהדים שלא היו מגיעים לדרייב אין ואפשר להכניס אותם לזה.
![]()

צודקים, זה באמת היה רעיון קצת NBA, עיקר הבעיה באמת הייתה האקוסטיקה והתופים ושלא שמעו. לפחות עכשיו יודעים ועד לשבוע הבא יהיה זמן להשיג עוד ציוד
בעיקר מופתע שלא היו פרובוקציות של הארגון.
מקווה שבכל זאת בסוף ירדו מהעץ .
מקווה שבכל זאת בסוף ירדו מהעץ .
-
- קיבל.ה 288 לייקים
בשני המשחקים הבאים בדרייב אין הזמני, יהיה קל יותר לעודד: ר"ג וב"ש
- הפוסט קיבל לייק אחדUltrasAstonVilla
-
- קיבל.ה 901 לייקים
אכן שאפו למאני ולעוסקים במלאכה הם עוד יתגבשו ויצליחו ליצור משהו טוב. בתור התחלה לדעתי הם חייבים לעלות למעלה ככה שיוכלו לתלות את התופים בשורה זה יקל עליהם.Charlie כתב: ↑11 ינואר 2025, 23:54 קודם כל, שאפו ענק לmoney ולכל מי שעסק במלאכה. גם האולטראס והעידוד שלו לא נוצרו במשחק אחד בודד. זה דבר שלוקח זמן.
בתור התחלה אם יתלו את התופים בשורה ויהיו שם איזה 200-300 חברה שמתחילים את השירה יצטרפו עוד מספיק אוהדים למטה שפשוט יצליחו לשמוע אותם.
- הפוסט קיבל 5 לייקיםUltrasAstonVilla • ofer23 • עד המ!!ת הפועל • anat_omy • Charlie
- Hapolo
- קיבל.ה 770 לייקים
וואלה תודה אחי זה הייתי אני ״האיש גדר״ כל המשחק שבא 3 שעות לפני וארגן כמעט הכל וצעק על כולם למרות שלא זרמו לעודד (לא היה מומנטום כמעט).
האמת שזה הדבר בין הקשים שאפשר לעשות.
לדעתי לפעמים הבאות (בתקווה שהאולטראס יחזור ולא יהיו פעמים הבאות) צריך:
1. חייבת להיות היררכיה ברורה, לא הגיוני שאנשים מתחילים לשיר סתם ככה או אומרים לאיש גדר מה לשיר.
2. צריך תופים יותר רציניים.
3. לשקול לעלות למעלה כי כנראה האקוסטיקה יותר טובה ככה.
4. לעודד כמו האולטראס גם בפיגור דו ספרתי.
יאללה הפועל!
- הפוסט קיבל 9 לייקיםranjef • UltrasAstonVilla • עד המ!!ת הפועל • גביזון • למה לא בעצם • אייבר דה-בונלס • אדום • Charlie • יורם
- Hapolo
- קיבל.ה 770 לייקים
אי אפשר לצפות שהעידוד יהיה כמו שהוא עם האולטראס זה חתיכת וואקום מה שהם השאירו. במיוחד עם האווירה הקשה שיש כרגע ואפשר ממש להרגיש את המועקה הזו באוויר, וכל זה קורה באולם שאנחנו סולדים ממנו ורגילים לאכול בו חרא עשרות שנים, וגם היכולת של הקבוצה לא עזרה.
גם האולטראס לא הגיע ביום אחד למה שהוא היום צריך לתת לזה זמן
גם האולטראס לא הגיע ביום אחד למה שהוא היום צריך לתת לזה זמן
רדיוס לבית"ר!
- הפוסט קיבל לייק אחדלמה לא בעצם
-
- קיבל.ה 5564 לייקים
כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
מי שחוגג את העידוד הפחות טוב יחסית הוא עלוב נפש ובינו לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר.
מי שחוגג את העידוד הפחות טוב יחסית הוא עלוב נפש ובינו לבין אהדת הפועל אין דבר וחצי דבר.
- הפוסט קיבל 4 לייקיםעד המ!!ת הפועל • גביזון • anat_omy • Charlie
-
- קיבל.ה 178 לייקים
דבר ראשוןהוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:48 כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
אכן כל הכבוד מי שעודד .
דבר שני , אין פה שמחה לאיד , אבל אחרי שחברה פה ביקשו , רצו והתפללו שאוהדי הפועל , במקרה הם האולטראס לא יגיעו כי לא צריך אותם והם רק נזק מתמשך ,
נעים לי לפחות לראות שאולי יבינו כן את החשיבות שלהם .
שאוהדי הפועל בפורום הזה ובכלל יבינו שכולם חשובים , כולם כולל כולם !!!
- הפוסט קיבל 3 לייקיםנורמה ג'ין • סומך • L.S
- גביזון
- קיבל.ה 2675 לייקים
ככה נראה באמת קומץ האיש הנאמן לקבוצתו, ולא ההמון נטול האידאה.L.S כתב:כנראה שכדי ״לארגן עידוד״ צריך יותר מ0 כריזמה בלי חולצה עומד על ברזלים עם הגב למגרש
הוא מלך

- Hapolo
- קיבל.ה 770 לייקים
נראה לי שכולם מבינים את החשיבות שלהם לאווירה ולעידוד ואם תגלול בהרבה אשכולות אמרו את זה גם המתנגדים הגדולים שלהם פה. הנקודה היא הנזקים לקבוצה, הקריאות הקשות, התמקדות גדולה מדי באנטי שמעצבים אתוס חסר זהות עצמית והאלימות שהם מביאים איתם, יש כאלה שהערך הזה יותר חשוב להם מעידוד (אמרנו המון נטול אידאה?)Red roy כתב: ↑12 ינואר 2025, 02:37
דבר ראשון
אכן כל הכבוד מי שעודד .
דבר שני , אין פה שמחה לאיד , אבל אחרי שחברה פה ביקשו , רצו והתפללו שאוהדי הפועל , במקרה הם האולטראס לא יגיעו כי לא צריך אותם והם רק נזק מתמשך ,
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 178 לייקים
תודה רבה לכל מי שהיה אתמול בשביל הקבוצה
איך שזה נראה האולטראס לא מתכוון להגיע ולצערנו זה לא מספיק כרגע.
הצעד המתבקש כרגע הוא לפתוח לינק לתרומות לקנות ציוד (להתמקד כרגע בתופים כמובן) קצת יותר ברמה ולתרום את הציוד לאולטראס ברגע שיגיעו.

איך שזה נראה האולטראס לא מתכוון להגיע ולצערנו זה לא מספיק כרגע.
הצעד המתבקש כרגע הוא לפתוח לינק לתרומות לקנות ציוד (להתמקד כרגע בתופים כמובן) קצת יותר ברמה ולתרום את הציוד לאולטראס ברגע שיגיעו.

- הפוסט קיבל 3 לייקיםanat_omy • אייבר דה-בונלס • UltrasAstonVilla
- 7even
- קיבל.ה 2550 לייקים
מלך!למה לא בעצם כתב: ↑11 ינואר 2025, 22:37 משחק בית הבא אני הולך ממקומי הנוח בשער 2 למרכז שער 5 לתת את הגרון. צריך לפחות 400 חבר'ה שם שמעודדים כל הזמן.
יציאה מאיזור הנוחות. מיעוט קולני בהפועל יכול ללמוד ממך.
יחד, רק יחד! 

- הפוסט קיבל לייק אחדלמה לא בעצם
-
- קיבל.ה 882 לייקים
כל הכבוד למי שלקח חלק, עם משחק יותר טוב על הפרקט העידוד משמעותית היה טוב יותר, גם האולטראס במשחקים שהם בית קברות לא תמיד מצליחים להרים את המורל והעידוד
האולטראס ימשיכו להחרים, במיוחד אחרי שהפסדנו אתמול, אני בטוח שהם חושבים עכשיו שהם רלוונטים יותר מתמיד
אין בי שום צורך להוכיח להם שהם כמו כל יתר בני האדם, ברי החלפה, אלא לדאוג שלהפועל יהיה עידוד בכל מגרש כזה או אחר
למארגנים אני רק אגיד שיחסית לאירוע ולקונטקסט היה מעל ומעבר, אני בטוח שתוך כמה משחקים כבר זה יתפוס הרבה יותר
מקווה שכל אוהד שמגיע לתמוך בקבוצה יפנים שאין אולטראס והוא צריך לתת מעצמו הרבה יותר
האולטראס ימשיכו להחרים, במיוחד אחרי שהפסדנו אתמול, אני בטוח שהם חושבים עכשיו שהם רלוונטים יותר מתמיד
אין בי שום צורך להוכיח להם שהם כמו כל יתר בני האדם, ברי החלפה, אלא לדאוג שלהפועל יהיה עידוד בכל מגרש כזה או אחר
למארגנים אני רק אגיד שיחסית לאירוע ולקונטקסט היה מעל ומעבר, אני בטוח שתוך כמה משחקים כבר זה יתפוס הרבה יותר
מקווה שכל אוהד שמגיע לתמוך בקבוצה יפנים שאין אולטראס והוא צריך לתת מעצמו הרבה יותר
long live the zapta
- הפוסט קיבל 5 לייקיםגביזון • Hen_as • גילו • Charlie • עד המ!!ת הפועל
- 7even
- קיבל.ה 2550 לייקים
כל הודעה שלך רק מראה כמה אתה אדם מנותק והקשר בינך לבין אהדת הפועל מקרי עד לא קיים. ואני ועוד 8,000 אוהדי הפועל אתמול נהננו מאד.Red roy כתב: ↑12 ינואר 2025, 02:37דבר ראשוןהוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:48 כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
אכן כל הכבוד מי שעודד .
לא איחלו שואה לכל העולם, לא כל שיר שני הכיל את המילים - נאצים, זונות, שרמוטות, סרטן, גזים וכו' בזמן שיש כמות ילדים עצומה בקהל.
איזה כיף זה לשמוע אוהדי הפועל אמיתיים, שגם אם יש להם חבלי לידה למקום החדש והזמני, הם מראים כמה הם מאוהבים בקבוצה ולא בעצמם. מי שמאוהב בעצמו בחר להחרים.
אנשים שבא מאהבה לקבוצה, מרצון לראות מועדון מצליח. ביחד. בלי אוהדי מכבי בתחפושת הפועל. שמטרת ההגעה שלהם למשחק לא היתה כדי לצעוק לשמעון אמסלם ועופר ינאי שהם צריכים ללכת למשרפות.
אסכם במשהו שנכתב ממש כמה הודעות מעליי, על ידי מישהו שלא פעם התנגד לדעותיי, אבל ממה שכתב אפשר לראות שגם הוא בסוף הבין שאתם בכלל לא אוהדי הפועל וכנראה מעולם לא הייתם. אפילו הוא בסוף הבין, תאר לך...
כמו כל עובד שמתחיל את היום הראשון במקום העבודה שלו, ההתחלה לפעמים קשה אבל כשבאים מאהבה ולא משנאה, זה מתגמל.
לא משהו שאתם מכירים.
אוהדי הפועל - אוהבים אתכם.
יחד, רק יחד! 

- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 893 לייקים
יש לאולטראס חסרונות כמו שיש להם הרבה מאוד יתרונות והחשיבות שלהם ברורה אם לפני המשחק ובטח שאחריו. ברגע שהם לקחו את ההחלטה להחרים את יד אליהו, זה שלהם. ברור שהחיסרון שלהם באולם, בטח באולם כזה, הוא גדול, אבל לקחתם החלטה, לא צריך כל הזמן להצהיר על כך ולהמשיך את האנטי משני הצדדים.Red roy כתב: ↑12 ינואר 2025, 02:37דבר ראשוןהוקיץ' כתב: ↑12 ינואר 2025, 01:48 כל הכבוד למי שנתן מעצמו ועשה כל מה שהוא יכול כדי שיהיה היום עידוד. לא חושב שזה הגיוני לצפות שעל הפעם הראשונה זה יצליח וישמע הכי טוב שאפשר. הפועל מספיק גדולה וחשובה למספיק אנשים כדי שבהמשך זה ישתפר.
אכן כל הכבוד מי שעודד .
השאיפה של כולנו היא שכולם יתמכו בקבוצה ושנהיה קהל מאוחד וחזק יחד.
יאללה הביתה!!!