Nati כתב: ↑22 ינואר 2025, 22:32
אולי במקום שהוא המאמן וכל השחקנים יצטרכו לגרום לאוהדים לסתום את הפה,תפסיקו ללכלך עליהם כשקצת לא הולך להם.
אין שום קשר. מותר ואפשר לבקר שחקנים ומאמנים. גם אם הם בחרו בהפועל על פני מכבי.
זה לא בסדר לכסח אותם אחרי משחק-שניים או אפילו 4 לא טובים (ע"ע בברלי ואיטודיס). תומר פשוט הפך את החורים בהגנה לדרך חיים מול כל קבוצה סבירה פלוס עד ממש לא מזמן.
אם הייתי עושה פה וידאו של מהלכי הגנה שהוא היה בהם לא יותר מאויר היו מסתמרות לך השערות. פשוט אויר. 5 על 4 במשך פוזשנים שלמים בהגנה לאורך תקופה מאד ארוכה.
וכן, צריך ואפשר לבקר אותו על זה, במיוחד אחרי שביקש וקיבל הכפלת שכר בקיץ. זו זכותנו המלאה כאוהדים ולא צריך להגיד לנו לסתום את הפה. אני לא מעז לבקש הכפלת שכר ולתת ביצועים ירודים אחרת יפטרו אותי.
לעניין המקצועי:
אין ספק שהוא נותן שיפור עצום לאחרונה. כיף לראות. לפעמים אפילו מדהים לראות. וזה בסה"כ מה שביקשנו ממנו - שיהיה יציב, יילחם חזק ויתן משחקים טובים גם מול קבוצות ברמה גבוהה.
בסופו של דבר מדובר בשחקן שפותח בכל משחק בחמישייה במשך עונה שלמה, אז מצופה ממנו לכל הפחות לתת את כל מה שיש לו.
מוריד בפניו את הכובע על השיפור. זה הרבה יותר קשה להשתפר במהלך עונה ואני מאד מקווה שזו לא נקודת השיא ומכאן נראה יציבות.
יש לנו עכשיו 3 משחקים שעל הנייר צריך לנצח ואח"כ תוך שבוע - אולם בחוץ ברביעי, חצי גמר בשני ובשאיפה אמן גמר בחמישי.
מקווה שנראה את תומר של אתמול והתקופה האחרונה. זה יכול להכריע את כל ההסתכלות על העונה.
יופי ילד.