אליניב ברדה
עשה את מה שצריך עד החלון, עכשיו נראה מה מביאים לנו, אם בלופים אז לא נעלה וגם אין מה לעלות ליגה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
שום מזל...וינסנט כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:10נכון אבל אלו נקודות שהבאנו בזכות מזל ולא בזכות שינוי של ברדה, זאת הנקודה.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:08מילא אתה לא רואה הבדל (לא ברור איך אבל נניח) - קצת צניעות
4 מ 4 לפחות מעלה אפשרות מוזרה שיש הבדל שאתה לא מצליח להבין
זה כדורגל מבוקר ולא הרפתקן.
כדורגל פשוט עם שליטה בקבוצה.
בסופו של דבר ההכנסה של אל-ים והמעבר למשחק נסוג יותר ואגרסיבי יותר באמצע זה מה שהביא את הנצחונות. אז היום היה משחק אפילו טיפה נסוג יותר...
הגול שהבקענו זה בדיוק השער שברדה תכנן עם המערך הזה.
סהר כפיבוט הוא החלוץ עם יכולת מסירה וראית משחק הכי טובה שלנו, שמסר לייזן שמשחק על כל קו בשיטה של ברדה ובנימין כקשר ההתקפי שמצטרף מקו שני....
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כפי שפורסם ב-ONE גם העוזר הספרדי, דוד סמאניאגו, נחת בישראל ויצטרף מחר לצוות האדום. סמאניאגו בן ה-32 הגיע לישראל במסגרת שיתוף הפעולה בין הפועל ב"ש לאתלטיקו מדריד והחליף כעוזר מאמן בעונה שעברה את מאור מליקסון שפרש מאימון
זה אחד שהגיע בזמנו לב״ש עם המאמן כושר הספרדי שהיה לנו?
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
חייב להסתפר.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אם כבר חיזוק לצוות המקצועי סביב ברדה, מה עם להביא מאמן כושר מקצועי?
בליגה הזאת כושר גופני יכול לבד לנצח משחקים
בליגה הזאת כושר גופני יכול לבד לנצח משחקים
-
- קיבל.ה 411 לייקים
אגב עוזר,dino כתב: ↑07 ינואר 2025, 08:21 כפי שפורסם ב-ONE גם העוזר הספרדי, דוד סמאניאגו, נחת בישראל ויצטרף מחר לצוות האדום. סמאניאגו בן ה-32 הגיע לישראל במסגרת שיתוף הפעולה בין הפועל ב"ש לאתלטיקו מדריד והחליף כעוזר מאמן בעונה שעברה את מאור מליקסון שפרש מאימון
מי זה הבחור התזזיתי (שהורחק?) שישב צמוד לברדה אתמול, עוד יותר קרוב ממטאוביץ' העוזר המוצהר?
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
שאלה טובהאונישנקו כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:15אגב עוזר,dino כתב: ↑07 ינואר 2025, 08:21 כפי שפורסם ב-ONE גם העוזר הספרדי, דוד סמאניאגו, נחת בישראל ויצטרף מחר לצוות האדום. סמאניאגו בן ה-32 הגיע לישראל במסגרת שיתוף הפעולה בין הפועל ב"ש לאתלטיקו מדריד והחליף כעוזר מאמן בעונה שעברה את מאור מליקסון שפרש מאימון
מי זה הבחור התזזיתי (שהורחק?) שישב צמוד לברדה אתמול, עוד יותר קרוב ממטאוביץ' העוזר המוצהר?
ראיתי אותו גם באימונים
בנוסף, זאת פעם שניה או יותר שהצוות מקבל כרטיסים
שימו לב שגם הצוות של באר שבע בראשות ברדה היו מקבלים לא מעט כרטיסים צהובים ואדומים.
חלק מהאנרגיות והאגרסיות שברדה מביא.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא יודע על תוכנית משחק. להפועל אין אמצע. שום נצחון כזה או אחר לא ישכנע אותי במה שאני רואה בעיניים. חצי ראשון אתמול פ״ת שלטו במשחק לגמרי כולל לחץ בחצי מגרש שלנו. אם היו מצליחים לתת גול היו מדברים אחרת פה היום.
לא חושב שזה על ברדה כי הקבוצה נבנתה בלי שחקן כזה, אבל הוא צריך לקחת את זה בחשבון וזו צריכה להיות העמדה הראשונה שמחזקים.
זה נכון שבליגה באמת חלשה הזו כדורגל בינוני מספיק, אבל הפועל צריכים לעלות ליגה ובשביל הלבטיח את זה צריכים את הקשר אמצע הזה ועוד חלוץ כדורגל נורמלי
לא חושב שזה על ברדה כי הקבוצה נבנתה בלי שחקן כזה, אבל הוא צריך לקחת את זה בחשבון וזו צריכה להיות העמדה הראשונה שמחזקים.
זה נכון שבליגה באמת חלשה הזו כדורגל בינוני מספיק, אבל הפועל צריכים לעלות ליגה ובשביל הלבטיח את זה צריכים את הקשר אמצע הזה ועוד חלוץ כדורגל נורמלי
שמע, או שאתה הוזה או שאתה הזוי אם אתה רואה את אותה קבוצה.... אין ספק שיש לאן להשתפר אבל לדמיין את דגו מוציא 4 מ4 ו3 מהם בלי לקבל גול זה על הגבול הביזארוינסנט כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:10נכון אבל אלו נקודות שהבאנו בזכות מזל ולא בזכות שינוי של ברדה, זאת הנקודה.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:08מילא אתה לא רואה הבדל (לא ברור איך אבל נניח) - קצת צניעות
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
ברדה מגדיל את הכוורת המקצועית שלו ואחרי שצירף את אביחי קליף לתפקיד העוזר לצד דושאן מטוביץ'.אונישנקו כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:15אגב עוזר,dino כתב: ↑07 ינואר 2025, 08:21 כפי שפורסם ב-ONE גם העוזר הספרדי, דוד סמאניאגו, נחת בישראל ויצטרף מחר לצוות האדום. סמאניאגו בן ה-32 הגיע לישראל במסגרת שיתוף הפעולה בין הפועל ב"ש לאתלטיקו מדריד והחליף כעוזר מאמן בעונה שעברה את מאור מליקסון שפרש מאימון
כנראה מדובר על אביחי קליף.
דרך אגב, ברדה כל משחק מפעיל לחץ על השופט, בליגה שיאן בה ואר זאת החלטה נכונה מאד
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא אותה קבוצה, אני חושב שזה ברור. אבל רחוק מהכדורגל שאני רוצה לראותשאנגפר כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:40שמע, או שאתה הוזה או שאתה הזוי אם אתה רואה את אותה קבוצה.... אין ספק שיש לאן להשתפר אבל לדמיין את דגו מוציא 4 מ4 ו3 מהם בלי לקבל גול זה על הגבול הביזארוינסנט כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:10נכון אבל אלו נקודות שהבאנו בזכות מזל ולא בזכות שינוי של ברדה, זאת הנקודה.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:08
מילא אתה לא רואה הבדל (לא ברור איך אבל נניח) - קצת צניעות
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
גם לא מגיע עם חילופים מהבית שזה אחלה בעיניי
- כרובית
- קיבל.ה 1008 לייקים
קשר אמצע היה צריך להיות פה כבר כדי שיעבור בבקשה איך שנפתח החלון, בטח כשהזר השלישי פצוע כבר תקופה והיה צריך לנחות פה מישהו במקומוredrony כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:23 לא יודע על תוכנית משחק. להפועל אין אמצע. שום נצחון כזה או אחר לא ישכנע אותי במה שאני רואה בעיניים. חצי ראשון אתמול פ״ת שלטו במשחק לגמרי כולל לחץ בחצי מגרש שלנו. אם היו מצליחים לתת גול היו מדברים אחרת פה היום.
הלוואי שיפתיעו אותנו
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אני חושש שספרא ירגיש שאנחנו טובים עם ברדה ולא ישקיע משמעותי ברכש בינואר
-
- קיבל.ה 856 לייקים
חוץ מלהסכים איתך אין לי מה להגידכרובית כתב: ↑07 ינואר 2025, 12:07קשר אמצע היה צריך להיות פה כבר כדי שיעבור בבקשה איך שנפתח החלון, בטח כשהזר השלישי פצוע כבר תקופה והיה צריך לנחות פה מישהו במקומוredrony כתב: ↑07 ינואר 2025, 11:23 לא יודע על תוכנית משחק. להפועל אין אמצע. שום נצחון כזה או אחר לא ישכנע אותי במה שאני רואה בעיניים. חצי ראשון אתמול פ״ת שלטו במשחק לגמרי כולל לחץ בחצי מגרש שלנו. אם היו מצליחים לתת גול היו מדברים אחרת פה היום.
הלוואי שיפתיעו אותנו
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
די נו. לפחות לגבי אתמול היה לנו המון מזל. לא צריך לגנוב דעת. פתח תקווה היו שווים שיוויון, אם לא יותר.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2025, 22:54שום מזל...וינסנט כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:10נכון אבל אלו נקודות שהבאנו בזכות מזל ולא בזכות שינוי של ברדה, זאת הנקודה.אוגוסטוס היל כתב: ↑06 ינואר 2025, 21:08
מילא אתה לא רואה הבדל (לא ברור איך אבל נניח) - קצת צניעות
בסופו של דבר ההכנסה של אל-ים והמעבר למשחק נסוג יותר ואגרסיבי יותר באמצע זה מה שהביא את הנצחונות. אז היום היה משחק אפילו טיפה נסוג יותר...
סהר כפיבוט הוא החלוץ עם יכולת מסירה וראית משחק הכי טובה שלנו, שמסר לייזן שמשחק על כל קו בשיטה של ברדה ובנימין כקשר ההתקפי שמצטרף מקו שני....
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
אם דגו עדיין בהפועל אנחנו מקבלים אתמול 3הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 12:51די נו. לפחות לגבי אתמול היה לנו המון מזל. לא צריך לגנוב דעת. פתח תקווה היו שווים שיוויון, אם לא יותר.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2025, 22:54שום מזל...
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
רק ברבע השעה האחרונה אחרי שאל ים יצא.הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 12:51די נו. לפחות לגבי אתמול היה לנו המון מזל. לא צריך לגנוב דעת. פתח תקווה היו שווים שיוויון, אם לא יותר.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2025, 22:54שום מזל...
לפני זה לא היה שום דבר שקשור במזל.
בנוסף הסיבה שלא ספגנו היא לא נטו מזל אלא העובדה שהיו לנו הרבה שחקנים שהגנו ברחבה. עם דגו זה לא היה המצב.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
מתחבר לגמרי לדברים שכתבת.El dudernio כתב: ↑07 ינואר 2025, 13:16הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 12:51די נו. לפחות לגבי אתמול היה לנו המון מזל. לא צריך לגנוב דעת. פתח תקווה היו שווים שיוויון, אם לא יותר.El dudernio כתב: ↑06 ינואר 2025, 22:54
שום מזל...
רק ברבע השעה האחרונה אחרי שאל ים יצא.
לפני זה לא היה שום דבר שקשור במזל.
בנוסף הסיבה שלא ספגנו היא לא נטו מזל אלא העובדה שהיו לנו הרבה שחקנים שהגנו ברחבה. עם דגו זה לא היה המצב.
אפשר כבר לדבר על השינוי שברדה הביא ולא כתוצאה מקרית, או אפקט החלפת המאמן. אני מזהה מספר דברים:
א. המשחק המבוקר מתאים להפועל. דגו טעה באורינטציה של הכל התקפה (לכן הוא גם פיספס אליפות בחיפה).
ב. זיהה מיד שחסר קשר אחורי נוסף ליד גוני, והיחידי שיש לו בספסל היה אל ים. אל ים משתפר אבל זה לא מספיק. לכן מבחינת חיזוק עדיפות מס 1 - עוד קשר אחרוי! אם אפשר את שי אליאס זה יכול להיות בינגו. (חלומות על סורו, וכו הן בגדר חלומות).
ג. בן סהר מתאים בול להרכב שלנו (בהינתן שזה מה שיש על הספסל (מצטער אבל הולנד לא פנוי...). הוא הוסיף המון בפן של המשחק הקבוצתי של הקבוצה. לא מדבר על הבישול אתמול. התרומה ניכרת בכל משחק שלו.
ד. לא זוכר שהפסדנו משחקים בגלל שרון, אבל הכנסתו של לבקוביץ שידרה והוסיפה ניסיון. אתמול הניצחון רשום על שמו. את לבקוביץ הביא דגו- נקודה לזכותו. הוא גם סיפסל אותו.
לברדה מצפה הרבה מאד עבודה. לדעתי:
א. שיפור ותירגול ההגנה במצבים נייחים! (זאת היתה נקודת חוזקה של באר שבע גם בהגנה). אנחנו סובלים מזה עוד מליגת העל (אחת הסיבות לירידה). ברדה פשוט חייב לעבוד עם השחקנים על כיסוי וסגירות.
ב. כושר גופני, חייב להיות שיפור גדול.
רכש, לא יודע כמה הקציבו ובעיקר מה מציעים, אבל לדעתי:
א. קשר אחורי.
ב. קשר עם אורינטציה התקפית - גורדנה אם ניתן להביא יכול להיות אידיאלי.
ג. בלם שמסוגל גם לרוץ ולא רק ללכת...
ד. חלוץ גולר.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אני חושב שמעל הכל מורגש שהשחקנים באים לתת את הנשמה
זה סיסמא אבל זה פשוט נכון
נלחמים, מרחיקים כדורים מהקו, מקבלים פצצות לפנים, מתאבדים על כדורים וממשיכים לרוץ גם כשאין אוויר
נלחמים, מרחיקים כדורים מהקו, מקבלים פצצות לפנים, מתאבדים על כדורים וממשיכים לרוץ גם כשאין אוויר
long live the zapta
-
- קיבל.ה 753 לייקים
נכון.Giovanni Giorgio כתב: ↑07 ינואר 2025, 16:01 אני חושב שמעל הכל מורגש שהשחקנים באים לתת את הנשמה
מקווה שזה ימשך כך, גם במשחקים עם פרופיל נמוך יותר מהמשחק עם פת.
-
- קיבל.ה 130 לייקים
מעבר להצלחה של ברדה באחוזים, שעל זה אין מחלוקת, זה שהביאו אותו גורם לי לקוות בזהירות שספרא עושה משהו נכון (ובעיקר חושב נכון). ברדה מרגיש כמו מישהו לרוץ איתו קדימה, במיוחד כשהביאו לצידו עוד דמויות מאותו מועדון. זה לעומת מאמנים שמביאים כדי למנוע ירידה או כדי לעלות ליגה, כל מיני כמו קובי רפואה או חיים סילבס. ממש מתפלל שזה ימשיך לעבוד ולהצליח עם ברדה, כי זה יכול להיות קטליזטור לעוד תהליכים טובים לטווח ארוך שיגיעו מצד ההנהלה. ואולי הטווח הארוך לא ממש רלוונטי לרכש בינואר של השנה הזאת, כי המטרה היא לעלות ליגה השנה, אבל גישה של טווח ארוך היא כזאת שלא משנה איזו הצעה נקבל על טוריאל או אחרים - הם ישארו בקבוצה. בניגוד לשנים קודמות שהתפרקנו ברשלנות מכל נכס שהיה לנו בקבוצה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
לא יכולה להיות כזאת ירידה ביכולת כשקשר אחורי יוצא או נפצע. מראה שאין קשר אחורי מחליף ל2 הקשרים שבמגרש. בנימין הוא לא התשובה. זה מחליש בלחץ מקדימה, ולא נותן את הפתרונות שקשר אחוי אמור לתת.
דווח שטל ארצל החלים וחזר לסגל.
מקווה מאד שברדה ינסה אותו כקשר אחורי לעתי זה תפקיד הרבה יותר מתאים ליכולותיו. הוא יכול להרוויח שחקן מרכז שדה טוב לא פחות מאל ים וגוניץ
זה תפקיד שמקבלים בו הרבה צהובים וצריך להכין קשרים טובים למקרה של הרחקה בגלל כרטיסים או סתם תיקול לא נכון.
דווח שטל ארצל החלים וחזר לסגל.
מקווה מאד שברדה ינסה אותו כקשר אחורי לעתי זה תפקיד הרבה יותר מתאים ליכולותיו. הוא יכול להרוויח שחקן מרכז שדה טוב לא פחות מאל ים וגוניץ
זה תפקיד שמקבלים בו הרבה צהובים וצריך להכין קשרים טובים למקרה של הרחקה בגלל כרטיסים או סתם תיקול לא נכון.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
נכון מאד. איתך לגמרי.Giovanni Giorgio כתב: ↑07 ינואר 2025, 16:01 אני חושב שמעל הכל מורגש שהשחקנים באים לתת את הנשמה
ועדיין - מלחמה, הקרבה וכו' שהיא כמובן א.ב מבחינתי של שחקן... תביא אותך עד לתקרת זכוכית מסויימת, שם תהיה חייב כישרון ותיאום.
אם לא יגיע פה חיזוק, גם כל ההקרבה שבעולם תיתקל בקיר. הפועל לא משחקת טוב והדברים האלה יצופו ביתר שאת בפעם הראשונה שנאבר חלילה נקודות עם ברדה.
יחד, רק יחד! 

- בעל(ת) האוב
- קיבל.ה 101 לייקים
לא הבנתי את החילוף של נסאר. מישהו יכול להסביר?
רינגו סטאר המלך
-
- קיבל.ה 270 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
צריך לומר באופן חד משמעי הניסוי של המאמן עם החלוץ הישראלי בהרכב וספסולו של מקאריץ' כשל.
-
- קיבל.ה 170 לייקים
שאפו ענק, לדעתי ניצחנו בזכות החילופים שלו
הכניס שחקני התקפה במקום שחקני הגנה והלך על כל הקופה במצב של 2-1 לטובתם
השחקנים נלחמים בשבילו
אוהב אותו
הכניס שחקני התקפה במקום שחקני הגנה והלך על כל הקופה במצב של 2-1 לטובתם
השחקנים נלחמים בשבילו
אוהב אותו
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 170 לייקים
הטענה היחידה שלי אליו זה ההרכב (קורין במקום רוטמן מתבקש)
הוא חי את המשחק והגיב מעולה לדעתי
עם דגו על הקווים אתה מפסיד פה בוודאות
אגב גם העובדה שהוא תמיד מפעיל לחץ על השופט בסוף נותנת נקודות
-
- קיבל.ה 939 לייקים
הרכב - איום ונורא.
ניהול משחק וחילונים - 10/10.
אני אוהב אותו וחושב שהוא צריך שחקנים יותר טובים.
ניהול משחק וחילונים - 10/10.
אני אוהב אותו וחושב שהוא צריך שחקנים יותר טובים.
-
- קיבל.ה 398 לייקים
המשחק היום ממחיש עד כמה הקבוצה כל כך חלשה בקישור.
ברדה עושה עד עכשיו המקסימום בתור מאמן אבל בלי חיזוק בקישור, זה לא יעבוד לאורך הזמן.
מבחינה מקצועית לא רואים שינוי לעומת התקופה של דגו.
השינוי הוא בגישה של השחקנים ושליטה שברדה משדר.
בליגה כל כך צמודה ותחרותית הסגל הזה לא יספיק.
ברדה עושה עד עכשיו המקסימום בתור מאמן אבל בלי חיזוק בקישור, זה לא יעבוד לאורך הזמן.
מבחינה מקצועית לא רואים שינוי לעומת התקופה של דגו.
השינוי הוא בגישה של השחקנים ושליטה שברדה משדר.
בליגה כל כך צמודה ותחרותית הסגל הזה לא יספיק.
בן שהר חייב חייב חייב לפרוש.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
מבחינתי אפשר כבר להתחיל לדבר על התחת של ברדה 

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
הקבוצה לא מבריקה והוא טועה הרבה בהצבות שלו על המגרש, אבל הוא עשה דבר אחד חשוב וזה להכניס משמעת טקטית בקבוצה הזאת. מה שהיה בתקופת דגו זה רולטה רוסית סטייל יצחק שום. עכשיו הקבוצה הרבה יותר מחויבת מבחינה הגנתית וזה מתבטא בתוצאות.
אני חושב שגם מבחינה מנטלית הוא הצליח להכניס ביטחון ולשדר טירוף לשחקנים, בעוד דגו שידר בעיקר פאניקה.
אני חושב שגם מבחינה מנטלית הוא הצליח להכניס ביטחון ולשדר טירוף לשחקנים, בעוד דגו שידר בעיקר פאניקה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
מה שאני רואה זה שיפור בחלוקת הכוחות, שמביא לידי ביטוי את היכולת שלנו לגמור את היריבות בדקות הסיום