שאר הליגה 20/21
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לאפשר לחומה לקפוץ ולהבטיח שהכדור לא יעבור מתחתיה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
דרך אגב מישהו פה שם לב שעכו נשארה בליגה בזכות הפרש שערים אחרי ניצחון 5-0 על נצרת? זה נראה הרבה יותר חשוד.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
אין מה לבוא לגמר לדעתי. ברור שבמשחק המכריעה ישלחו להם את ליאני וברור שהם יתנו גול אחרי פגיעת ראשים מטר מהשופט עם שחקנים מדממים שכולם מסתכלים עליהם אבל השופט כמובן לא יעצור למכבי התקפה.
בושה, השיפוט הצהוב בארץ בושה וחרפה.
אין מה להגיע לגמר, מכור מראש.
בושה, השיפוט הצהוב בארץ בושה וחרפה.
אין מה להגיע לגמר, מכור מראש.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כשאמרתי שבשנים האחרונות אפשר לשנות את שם המשחק לכדורפנדל.צחקו.
שימשיכו לצחוק.
שימשיכו לצחוק.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
ליאני רוצח את קש אין להם סיכוי, כל עבירה נגדם גם של שבירת רגל הוא מתעלם, וכל עבירה גבולית בצד שני הוא שורק.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
לא היה שם פנדל בחיים..
ה-VAR בארץ זה בדיחה עצובה.
-
- קיבל.ה 878 לייקים
מעניין אם ברקו יקרא לחקור גם את מה שקורה במכבי נגד קש.
גם השופט, גם השוער.
לא נראה כשר בכלל
גם השופט, גם השוער.
לא נראה כשר בכלל
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
הפנדל לבש אחרי היד? פנדל של 400% הראשון לא היה בחיים. השני, הוא חשב שהוא שוערDJSavta כתב:לא היה שם פנדל בחיים..
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אין קבוצה שלא יודעת להרוג משחק כמו חיפה
להוביל 3-0 ואיכשהו להגיע לדקות האחרונות עם התקפי לב
long live the zapta
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
נעים להכיר, הפועל תל אביב שמעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑30 מאי 2021, 22:16 אין קבוצה שלא יודעת להרוג משחק כמו חיפה
-
- קיבל.ה 949 לייקים
אל תגזים, בתקופתינו היינו אחלה וינריםDJSavta כתב: ↑30 מאי 2021, 22:17נעים להכיר, הפועל תל אביב שמעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑30 מאי 2021, 22:16 אין קבוצה שלא יודעת להרוג משחק כמו חיפה
long live the zapta
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
תעודת כבוד לליגה המסריחה הזאת, ב"ש, ק"ש וכו' כולן נלחמות עד הדקה האחרונה גם שאין תמיד על מה לשחק.. אחרי מה שראינו בלאומית, שאפו!
It's 1991 and I refuse to come wack
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
כנראה שלא היית בדרבי ובטדי כשעוד היינו קבוצת כדורגל..Giovanni Giorgio כתב: ↑30 מאי 2021, 22:23אל תגזים, בתקופתינו היינו אחלה וינריםDJSavta כתב: ↑30 מאי 2021, 22:17נעים להכיר, הפועל תל אביב שמעת?Giovanni Giorgio כתב: ↑30 מאי 2021, 22:16 אין קבוצה שלא יודעת להרוג משחק כמו חיפה
ידענו יפה יפה איך להביא על עצמנו התקפי לב...
-
- קיבל.ה 151 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חד משמעית.עובדיה כתב:ברק בכר מאמן מדהים, על אמת
מאמן כדורגל ישראלי מהטובים שהיו כאן.
להביא פעמיים אליפות בעונה ראשונה בשני מועדונים שונים זה אולי חסר תקדים.מישהו יודע אם היה כאן דבר כזה?
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
אליפות אדירה של חיפה ובכר.
סגל הרבה פחות עמוק, הגנה על הפנים עם כל מיני עפרי ארד ורז מאיר, משקולות של 800 טון של היעדר אליפות במשך עשור ואני אפילו לא מדבר על השופטים שלבדם השאירו את מכבי ת"א בתמונה כמה וכמה פעמים.
הם היו חייבים להביא בינואר בלם, מגן ימני ועוד קשר אמצע, ועדיין הם עשו אליפות.
סגל הרבה פחות עמוק, הגנה על הפנים עם כל מיני עפרי ארד ורז מאיר, משקולות של 800 טון של היעדר אליפות במשך עשור ואני אפילו לא מדבר על השופטים שלבדם השאירו את מכבי ת"א בתמונה כמה וכמה פעמים.
הם היו חייבים להביא בינואר בלם, מגן ימני ועוד קשר אמצע, ועדיין הם עשו אליפות.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
אז בעצם התיקו 1:1 שעשינו עם מכבי מנע מהם אליפות? מרגש
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

-
- קיבל.ה 1958 לייקים
לא.
אבל ב15/16 השער של שוינפלד בדרבי דקה 2 כן מנע מהם אליפות בסוף.
אבל ב15/16 השער של שוינפלד בדרבי דקה 2 כן מנע מהם אליפות בסוף.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הוא עשה את ההבדל בשני המקרים.
הביא שחקני מפתח , חיבר אותם עד לתואר , וכל זאת בעונה אחת והראשונה שלו בשני המועדונים.
זה לא דבר מובן מאליו , ואין כאן מקריות.
יש כאן איש מקצוע מהמעלה הראשונה , שמצטיין בבחירת שחקנים וחיבור מהיר שלהם.
אלו שתי נקודות שמעידות על הגדולה שלו כמאמן.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
האליפותתתת
חזרה הביתה אל הכרמלללל
חזרה הביתה אל הכרמלללל
אינתי עומרי, הפועל.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
חיפה של שנה שעברה הייתה קבוצה חזקה כבר עם בלבול.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 22:59הוא עשה את ההבדל בשני המקרים.
הביא שחקני מפתח , חיבר אותם עד לתואר , וכל זאת בעונה אחת והראשונה שלו בשני המועדונים.
לא צריך להיות גאון כדורגל בשביל להביא את עומר אצילי.
מה שאני כן מוכן להסכים זה לגבי פלאניץ' שבאמת חיזק להם את ההגנה משמעותית, אפילו אם אני נותן את זה לבכר, לפגוע בשחקן זר הרבה מאמנים כבר עשו.
נערך לאחרונה על ידי DJSavta ב 30 מאי 2021, 23:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
שאפו לחיפה
העיקר לא מכבי
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
העיקר לא מכבי
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
זה נכון.בלבול השאיר תשתית טובה , אבל היא שודרגה , תוסיף גם את דוניו ורודריגס.DJSavta כתב:חיפה של שנה שעברה הייתה קבוצה חזקה כבר עם בלבול.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 22:59הוא עשה את ההבדל בשני המקרים.DJSavta כתב: חייב עוד לפני שהם מניפים את הצלחת להתקשר דחוף לזר4יו לארגן פרחים לואן ליוון על הפלייאוף המחריד של מכבי...
עם סגל כמו שהיה לו בב"ש וזה שהיה לו העונה בחיפה, כישלון היה לסיים בלי אליפות.
מה שאני כן מוכן להסכים זה לגבי פלאניץ' שבאמת חיזק להם את ההגנה משמעותית, אפילו אם אני נותן את זה לבכר, לפגוע בשחקן זר הרבה מאמנים כבר עשו.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
רודריגס לא רע וככה הוא היה גם במכבי.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:09זה נכון.בלבול השאיר תשתית טובה , אבל היא שודרגה , תוסיף גם את דוניו ורודריגס.DJSavta כתב:חיפה של שנה שעברה הייתה קבוצה חזקה כבר עם בלבול.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 22:59 הוא עשה את ההבדל בשני המקרים.
דוניו לדעתי לא יישאר שם זה אומר הכל.
הרבה אנשים מחזיקים מבכר אני חושב שהוא אוברייטד, הסגלים שהוא לקח איתם אליפויות זה סגלים מדהימים ברמתם.
ראינו איך כשנווקאמה עזב פתאום בכר נעלם ואלונה החליטה שזה לא זה (מה שנקרא "התפוטר"), אחרי עונה וחצי חלשות.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אבל הוא בחר את השחקנים ששידרגו אותם גם בבאר שבע.DJSavta כתב:רודריגס לא רע וככה הוא היה גם במכבי.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:09זה נכון.בלבול השאיר תשתית טובה , אבל היא שודרגה , תוסיף גם את דוניו ורודריגס.DJSavta כתב:
חיפה של שנה שעברה הייתה קבוצה חזקה כבר עם בלבול.
הרבה אנשים מחזיקים מבכר אני חושב שהוא אוברייטד, הסגלים שהוא לקח איתם אליפויות זה סגלים מדהימים ברמתם.
ראינו איך כשנווקאמה עזב פתאום בכר נעלם ואלונה החליטה שזה לא זה (מה שנקרא "התפוטר"), אחרי עונה וחצי חלשות.
זו המעלה הכי גדולה של מאמן כדורגל:
בחירת שחקנים.
הם לא קוסמים.
הם צריכים לדעת לבחור שחקנים ולחבר אותם לקבוצה טובה.
דוניו כבש לא מעט שערים מאד חשובים במשחקים מאד חשובים.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
מזכיר לך שמי שבחר את רוב השחקנים שהיו בסגל של בכר בב"ש זה בכלל אלישע לוי (כולל נווקאמה שהיה במו"מ מתקדם ובסוף חתם קצת אחרי שבכר הגיע).De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:30אבל הוא בחר את השחקנים ששידרגו אותם גם בבאר שבע.DJSavta כתב:רודריגס לא רע וככה הוא היה גם במכבי.
בחירת שחקנים.
הם לא קוסמים.
לעומת זאת אני יכול להביא לך דוגמה לשחקן שבכר בחר, איסאק קואנקה זוכר אותו? מי שהביא אותו זה "מומחה בחירת השחקנים" לטענתך.
לגבי דוניו, הוא לא היה רואה דשא בכלל אם רוקאביצה לא היה מקבל קורונה, הם אפילו החזירו את עוואד עד שהם נזכרו שהוא שחקן עם אופי חרא של לוזר.
אז נכון, הוא נתן כמה גולים, בסדר, אבל הוא לא שחקן גדול, ושוב אני אדגיש שהוא לא יישאר שם לדעתי.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אין מומחים כולם טועים.גם פפ וקלופ.DJSavta כתב:מזכיר לך שמי שבחר את רוב השחקנים שהיו בסגל של בכר בב"ש זה בכלל אלישע לוי (כולל נווקאמה שהיה במו"מ מתקדם ובסוף חתם קצת אחרי שבכר הגיע).De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:30אבל הוא בחר את השחקנים ששידרגו אותם גם בבאר שבע.DJSavta כתב:
רודריגס לא רע וככה הוא היה גם במכבי.
בחירת שחקנים.
הם לא קוסמים.
לעומת זאת אני יכול להביא לך דוגמה לשחקן שבכר בחר, איסאק קואנקה זוכר אותו? מי שהביא אותו זה "מומחה בחירת השחקנים" לטענתך.
לגבי דוניו, הוא לא היה רואה דשא בכלל אם רוקאביצה לא היה מקבל קורונה, הם אפילו החזירו את עוואד עד שהם נזכרו שהוא שחקן עם אופי חרא של לוזר.
אז נכון, הוא נתן כמה גולים, בסדר, אבל הוא לא שחקן גדול, ושוב אני אדגיש שהוא לא יישאר שם לדעתי.
אבל הם ממעטים לטעות בבחירת השחקנים בהשוואה למאמנים אחרים , וזה חלק גדול ממה שהופך אותם למאמנים שהם.
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
צודק. התבלבלתי עם התסריט שהיה יכול להיות לו חיפה מסיימת היום בהפסד או מכבי היו מנצחים
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
קודם כל אני שמח שעברנו מ"מצטיין בבחירת שחקנים" ל-"ממעט לטעות בבחירת השחקנים בהשוואה למאמנים אחרים", עם זה אני כבר אולי יכול להתחיל להתקרב להסכמה.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:51אין מומחים כולם טועים.גם פפ וקלופ.DJSavta כתב:מזכיר לך שמי שבחר את רוב השחקנים שהיו בסגל של בכר בב"ש זה בכלל אלישע לוי (כולל נווקאמה שהיה במו"מ מתקדם ובסוף חתם קצת אחרי שבכר הגיע).
אבל הם ממעטים לטעות בבחירת השחקנים בהשוואה למאמנים אחרים , וזה חלק גדול ממה שהופך אותם למאמנים שהם.
זה עדיין לא משנה את העובדה שברק בכר לקח אליפיות רק כשהיו לו סגלים מדהימים ברמתם (והעונה הוא די קיבל מתנה מואן ליוון הוא באמת צריך לנשק לו את הרגליים).
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לרוב לוקחים אליפויות עם שחקנים טוביםDJSavta כתב:קודם כל אני שמח שעברנו מ"מצטיין בבחירת שחקנים" ל-"ממעט לטעות בבחירת השחקנים בהשוואה למאמנים אחרים", עם זה אני כבר אולי יכול להתחיל להתקרב להסכמה.De Niro כתב: ↑30 מאי 2021, 23:51אין מומחים כולם טועים.גם פפ וקלופ.DJSavta כתב: מזכיר לך שמי שבחר את רוב השחקנים שהיו בסגל של בכר בב"ש זה בכלל אלישע לוי (כולל נווקאמה שהיה במו"מ מתקדם ובסוף חתם קצת אחרי שבכר הגיע).
זה עדיין לא משנה את העובדה שברק בכר לקח אליפיות רק כשהיו לו סגלים מדהימים ברמתם (והעונה הוא די קיבל מתנה מואן ליוון הוא באמת צריך לנשק לו את הרגליים).
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
נכון, ולכן אני מייחס את האליפות יותר לאותם השחקנים מאשר לבכר.De Niro כתב: ↑31 מאי 2021, 00:15לרוב לוקחים אליפויות עם שחקנים טוביםDJSavta כתב:קודם כל אני שמח שעברנו מ"מצטיין בבחירת שחקנים" ל-"ממעט לטעות בבחירת השחקנים בהשוואה למאמנים אחרים", עם זה אני כבר אולי יכול להתחיל להתקרב להסכמה.
-
- קיבל.ה 949 לייקים
הדאבל שלנו זה הדבר הכי ווינרי שקיים בהיסטוריה של הכדורגל הישראלי
אבל כן גם אנחנו סובלים מזה כשאני חושב על זה
long live the zapta