להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 2050 לייקים
אני חייב פעם אחת להתייחס להקבלה בין הקרע בקהל של הפועל לבין הקרע בחברה הישראלית שאני רואה גם פה וגם במקומות אחרים לא מעט.
נתחיל מהברור , שאני מקוה שבשני המקרים הקרעים האלו יתאחו ונחזור כולנו לשתף פעולה גם כעם וגם כקהל של הפועל, אבל פה בערך נגמרת ההקבלה מבחינתי.
הציבור הישראלי התפלג (בעיקר פוליטית) לשתי מחנאות מרכזיים של 50/50 ונוצרה נדנדה שבה אף צד לא מצליח לייצר רוב יציב לניהול המדינה והחברה.
הפילוג בקהל של הפועל הוא בין ציבור של בערך 500 חברים לבין בערך 7,000-8,000 חברים , הרוב פה הוא ברור.
הבדל נוסף , הפילוג בחברה הוא "כללי/גנרי" , פה מדובר בסוגיה מאוד ספציפית שקיבלה מענה חד משמעי מה דעת הרוב (בכמות המנויים, לא בהצבעה דמיקולו של אותו זום).
נתחיל מהברור , שאני מקוה שבשני המקרים הקרעים האלו יתאחו ונחזור כולנו לשתף פעולה גם כעם וגם כקהל של הפועל, אבל פה בערך נגמרת ההקבלה מבחינתי.
הציבור הישראלי התפלג (בעיקר פוליטית) לשתי מחנאות מרכזיים של 50/50 ונוצרה נדנדה שבה אף צד לא מצליח לייצר רוב יציב לניהול המדינה והחברה.
הפילוג בקהל של הפועל הוא בין ציבור של בערך 500 חברים לבין בערך 7,000-8,000 חברים , הרוב פה הוא ברור.
הבדל נוסף , הפילוג בחברה הוא "כללי/גנרי" , פה מדובר בסוגיה מאוד ספציפית שקיבלה מענה חד משמעי מה דעת הרוב (בכמות המנויים, לא בהצבעה דמיקולו של אותו זום).
- הפוסט קיבל לייק אחדVinb
- עידן סרור
- קיבל.ה 348 לייקים
נציג הכוונה לדוברranjef כתב: ↑09 ינואר 2025, 08:15מה זה אין אף נציג לארגון?עידן סרור כתב:אין בינינו מחלוקת על הקשר של פואד והארגון, בטח לא לפני עשור.Asafasraf כתב: ↑08 ינואר 2025, 21:40
מי כן נציג הארגון?
אני יכול להגיד שבאחד הדרבים ברגל כתבתי כאן שלדעתי יהיו רימוני עשן ופירוטכניקה.
תנחש צי פנה אליי בפרטי וביקש למחוק את התגובה כדי שלא יהוה בלגן עם המשטרה? אדון פואד.
באותו הדרבי (למיטב זכרוני זה היה הנצחון האחרון שלנו נגד הנבלות) הם זרקו רימונים ומופע פירוטכני בשערים 8-9.
לי די ברור שיש קשר בין פואד לבין האולטראס.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אין אף נציג לארגון, בשביל זה הם הקימו את דף הפייסבוק של לאה קטמין.
איך החליטו שלא באים ליד אליהו? עשו הצבעה בקרב 500 איש?
יש שם 5-10 "מנהיגים" שהחליטו, וכל שאר החיילים הולכים אחריהם.
אם בעוד שעה אותם 5-10 מנהיגים יגידו כן באים, כל החיילים מגיעים ומתחילים לעודד כמו משוגעים.
כן, ביד אליהו.
בגדול שלא יבואו ליד אליהו שיהיה להם בכיף
אני חושב שהם חשובים אבל אף אחד לא יכול להחליט להם בטח לא בכוח
וואלה על שירים ביציע שהאולטראס שר “לא באים ליד אליהו” לדעתי אין מה להתעצבן אפילו, לדעתי גם בוז לא צריך, זכותם, חוץ מזה זה כבר התקדמות, זה כבר לא יד ושם.
״עופר ינאי בן ונה״ כבר יותר בעיתי והבוז והכעס במקום , אבל כל עוד זה ישאר ביציע, מעולה (מה שקשה לי להאמין שיקרה)
לדעתי הם ילכו על מודל של להכניס כמה אוהדים לכל משחק בית, אבוקות בנוקיה
רדיוסים משחקים ללא קהל והורדות נקודות..
לא מסתדר לי שהם פשוט לא יבואו בלי בלאגן.
מה שכן: בדבר אחד הם באמת צודקים הם מוסיפים צבע ועניין, רוב האוהדים המנויים החדשים לדעתי בכלל לא מעניין אותם כדורסל, באים לאווירה, וברגע שלא תהיה אווירה הם יפסיקו להגיע / יבואו למשחקים גדולים.
בכללי לדעתי לא יהיה יותר מ4 אלף ב״משחקים רגילים״
וואלה על שירים ביציע שהאולטראס שר “לא באים ליד אליהו” לדעתי אין מה להתעצבן אפילו, לדעתי גם בוז לא צריך, זכותם, חוץ מזה זה כבר התקדמות, זה כבר לא יד ושם.
״עופר ינאי בן ונה״ כבר יותר בעיתי והבוז והכעס במקום , אבל כל עוד זה ישאר ביציע, מעולה (מה שקשה לי להאמין שיקרה)
מה שכן: בדבר אחד הם באמת צודקים הם מוסיפים צבע ועניין, רוב האוהדים המנויים החדשים לדעתי בכלל לא מעניין אותם כדורסל, באים לאווירה, וברגע שלא תהיה אווירה הם יפסיקו להגיע / יבואו למשחקים גדולים.
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
נו באמת יוסי. אתה הרי מבין מצוין שמדובר בנסיבות שונות לגמרי.yos כתב: ↑09 ינואר 2025, 11:14ממש לא נכון.בני12 כתב: ↑09 ינואר 2025, 10:43 הבעיה היא לא בעצם הבאת הידיעות אלא במסגור שנתת להן, בייחוד בקטע של התארגנות העידוד.
בתור אחד שקורא בפורום ידעת טוב מאד שלהתארגנות של Money אין שום כוונה להפוך לארגון מתחרה לאולטראס אלא רק לארגן עידוד מיטבי בשבת
(בדיוק כמו שהוא ארגן במשחק החוץ בירושלים) ועדיין בחרת לתת לזה כותרת מתסיסה.
אם המטרה שלך היתה טראפיק לעמוד שלך אז כנראה שהצלחת
כשהיה בירושלים תוף (שהביא שמעון אמסלם?) כי האולטראס לא הגיעו, שיבחתי את היוזמה, ואפילו התנגחתי קצת עם שאקו על כך.
כשאתה קורא לארגן 8 תופים, מתופפים, אלפי בלונים, אנשי ברזלים, מארגני שירים, הכנסת תפאורה, מפגש מוקדם - זה לא רק "לארגן עידוד מיטבי בשבת" - זה כבר ארגון.
וזאת, מבלי להזכיר שהוא בעצמו כתב שההתארגנות היא "עד שיקום ארגון מסודר".
אז אחר כך הוא נבהל, וקצת התקפל. בסדר, אני לגמרי מבין אותו.
בארנה היתה כמות קטנה של אוהדים (יחסית) במשחק חוץ שרצו לעזור להם להשמע.
פה אנחנו מדברים על קרוב ל-10,000 אוהדים שלנו במשחק בית סופר חשוב שלנו וכמות אביזרי העידוד שמתבקשת היא בהתאם.
אין שום קשר לשאלה אם זה ארגון שבא להחליף את האולטראס או לא.
הדברים מאורגנים כדי שבבית יהיה לנו עידוד מיטבי.
הרי אף אחד פה לא מתכוון להביא את כל הסיפור הזה למשחקי חוץ אלא רק לדאוג לעידוד במשחקי הבית שהאולטראס החליטו להחרים אותם.
אתה חושב שמישהו כאן הולך למכור חולצות ודברים אחרים למשל?
אין פה ארגון אוהדים חדש וזה ברור לך לגמרי.
ואתה יכול להתמם עד מחר.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
מסכים על כל מה שכתבת למעט ה4 אלף(שזה מובן באופן מסוים) אבל תן לי רק לעלות סוגיהKingZivos כתב: ↑09 ינואר 2025, 12:29 בגדול שלא יבואו ליד אליהו שיהיה להם בכיף
איך לדעתכם הופכים סתם אדם תמים לאוהד שרוף? איך גורמים לאוהד שמגיע למשחק פעם ב להיות אחד שמגיע לכל משחק?
שורה תחתונה לא משנה איך נהפוך את זה התשובה היא הצלחות. תארים, נצחונות, רמת משחק איכותית הם לא אלטרנטיבות לעידוד בשום צורה אבל יש להם חלק משמעותי.
בתור אחד שמגיל 7 היה מגיע למשחקים עם אבא שלי ונהיה מנוי כמה שנים אחרי אני יכול להגיד באופן די מלא שהשנה שבה "התמכרתי" לקבוצה היה ב2008/09 שהפסדנו את האליפות ובדאבל זה כבר הפך לאובססיה, משם שנה אחרי כבר הייתי עוקב אחרי הפועל סל בלאומית ולא משנה כמה חרא עברנו שום דבר לא הצליח לנתק אותי
עכשיו השאלה שלי היא איך אתה רוצה שיהיה בסיס יותר מ4 אלף איש, אם אתה לא נותן מקום לקהל להגיע? אם הורים מספר שנים לא יכולים לעשות מנוי לילד שלהם? אם אוהדי רגל שהתאהבו בסל(מכיר כמה כאלה) לא יכולים לבוא למשחקים בכלל?
עם ההייפ השנה ותמיכה של האולטראס אני בטוח שאנחנו יכולים להיות סולד-אאוט כל משחק ועם 7-8 אלף אוהדים גם נגד בני הרצליה. יכול להיות ששנה הבאה עם סגל פחות נוצץ אכן נביא למשחקי ליגה רגילים 4-5 אלף אוהדים, אבל התהליך גדילה יהיה נכון ובריא כדי שנוכל לגדל דור שלם חדש של אוהדי הפועל שיבואו לדרבים ומשחקים גדולים, יגדלו להיות אוהדים שרופים ויביאו איתם עוד חברים ומשפחה ואז עוד 4-5 שנים בתקווה הבסיס אוהדים שלנו יהיה מספיק גדול בסל כדי למלא כל אולם בארץ בכל משחק(בדיוק כמו שקרה ברגל עם מכבי חיפה שבקושי היו ממלאים את קריית אליעזר בעונות בינוניות)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפוסט קיבל לייק אחדCharlie
- מילפורד
- קיבל.ה 2050 לייקים
אולטראס הפועל כתב:אנו מוכנים לפשרות, אך לא לויתורים.

- הפוסט קיבל 4 לייקיםRed Wolf • Mic_red • הסבתא של הפועל • גילו
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
אשכרה מעדיפים לבכות ולהתלונן במקום לשמוח איך שהקבוצה נראית מבחינה מקצועית , הזויי אין לי מילים לתאר את הטמטום הזה
-
- קיבל.ה 120 לייקים
חוסר היכולת של מצדדי המעבר פה לענות טיעון אחד ענייני על הפוסט של האולטראס הוא פשוט מדהים.
-
- קיבל.ה 901 לייקים
חוסר היכולת של מתנגדי המעבר בטענה לאובדן ערכים להצביע עליהם הוא מדהים לא פחות.
בכל מקרה הם אפילו לא היו מספיק גברים להשאיר פתוח לתגובות כי הם פוחדים ובכן מהקהל הרחב שינגב איתם (שוב) את הרצפה
- פרימו לוי
- קיבל.ה 987 לייקים
איך אפשר לענות עניינית לפוסט מביך כל כך? השורה התחתונה של כל טיעוני האולטראס מסתכמים במשפט האחרון ״לא באים ליד אליהו - הבית של מכבי״. כל הקשקושים שנשמעו על ״זה מוקדם מדי״ ו״גם ככה אי אפשר לשחק ביורוקאפ בארץ״ או ״רוצים ערבויות של עופר לאולם חדש״ לא רלוונטיים בכלל זה סתם מסך עשן, כל החרא שאנחנו אוכלים מאז הקיץ נובע מזה שמדובר בארגון של מבוגרים עם עולם רגשי של ילדים בני 7 וחצי שפויה בשבילם לשחק בבית של ילד אחר, וזה בסופו של דבר מהות הטיעון המפגר מאוד שלהם ולכן לא משנה מה, הם לא היו מוכנים לעבור ליד אליהו. הקריסה של העמותה וכל הדברים שקרו הם התוצר לוואי של ההתנגדות הבסיסית הזאת ״לשחק בבית של מכבי״ ולכן גם לא נמצא שום פתרון והגענו למצב הזה. כי איך תשכנע מי שלא מוכן ״לשחק בבית של מכבי״ שבכל זאת צריך? היית חושב שסולד אאוט שלושה ימים לפני המשחק הראשון ו8000 מנויים היה יכול להיות חתיכת טיעון משכנע, אבל זה רק אם הדיון הוא בין אנשים רציונליים פחות או יותר, ולא עם אנשים שפאקינג הטיעון המנצח שלהם הוא ״יד אליהו - הבית של מכבי״ אומייגאד! אני עדיין לא מאמין שכל החצי שנה האחרונה קרתה בגלל החרא הזה. איזה תת רמה
- הפוסט קיבל 7 לייקיםלמה לא בעצם • 7even • Mic_red • shaharot • Gaudi • רדנקו • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 1299 לייקים
מעניין מי נגד האוהדים ונגד הקבוצה.
זה שבא ושם 100 מיליון, מביא לפה כל שחקן שמכבי רק חלמה להביא, מטיס משפחות שכולות (על חשבונו),
או
אלו שקוראים בגלוי להחרים משחק בית של הפועל, מקללים את עופר ינאי, מקללים את שמעון אמסלם, מקללים אוהדים אחרים (רק כי העזו לחשוב אחרת מהם),
ומתעקשים למנוע מאלפי אוהדי (הפועל) לראות משחק של קבוצתם האהובה.
שאלה מאוד קשה.
זה שבא ושם 100 מיליון, מביא לפה כל שחקן שמכבי רק חלמה להביא, מטיס משפחות שכולות (על חשבונו),
או
אלו שקוראים בגלוי להחרים משחק בית של הפועל, מקללים את עופר ינאי, מקללים את שמעון אמסלם, מקללים אוהדים אחרים (רק כי העזו לחשוב אחרת מהם),
ומתעקשים למנוע מאלפי אוהדי (הפועל) לראות משחק של קבוצתם האהובה.
שאלה מאוד קשה.
- הפוסט קיבל 5 לייקים7even • תא מרבוטא • shaharot • Gaudi • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 109 לייקים
@yos
היוזמה של הקבוצה היא מבורכת והעשיה שלך קדושה וראויה לכבוד.
אבל כל שאר המלל שכתבת שמתייחס לסוגיית ההתססה היא היתממות. עכשיו לפחות אני מבין שהיא לא מכוונת ואתה באמת לא מבין או רואה את זה ככה.
בכל מקרה תודה, ונקווה שהרוחות ירגעו.
היוזמה של הקבוצה היא מבורכת והעשיה שלך קדושה וראויה לכבוד.
אבל כל שאר המלל שכתבת שמתייחס לסוגיית ההתססה היא היתממות. עכשיו לפחות אני מבין שהיא לא מכוונת ואתה באמת לא מבין או רואה את זה ככה.
בכל מקרה תודה, ונקווה שהרוחות ירגעו.
- הפוסט קיבל לייק אחדאורי
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
ועכשיו יש גם את הטיעון של תוצאות ההצבעה , כמובן שגם מזה הם מתעלמים וטוענים שזה לא חוקי /משקף או ווטאברפרימו לוי כתב: ↑09 ינואר 2025, 15:14איך אפשר לענות עניינית לפוסט מביך כל כך? השורה התחתונה של כל טיעוני האולטראס מסתכמים במשפט האחרון ״לא באים ליד אליהו - הבית של מכבי״. כל הקשקושים שנשמעו על ״זה מוקדם מדי״ ו״גם ככה אי אפשר לשחק ביורוקאפ בארץ״ או ״רוצים ערבויות של עופר לאולם חדש״ לא רלוונטיים בכלל זה סתם מסך עשן, כל החרא שאנחנו אוכלים מאז הקיץ נובע מזה שמדובר בארגון של מבוגרים עם עולם רגשי של ילדים בני 7 וחצי שפויה בשבילם לשחק בבית של ילד אחר, וזה בסופו של דבר מהות הטיעון המפגר מאוד שלהם ולכן לא משנה מה, הם לא היו מוכנים לעבור ליד אליהו. הקריסה של העמותה וכל הדברים שקרו הם התוצר לוואי של ההתנגדות הבסיסית הזאת ״לשחק בבית של מכבי״ ולכן גם לא נמצא שום פתרון והגענו למצב הזה. כי איך תשכנע מי שלא מוכן ״לשחק בבית של מכבי״ שבכל זאת צריך? היית חושב שסולד אאוט שלושה ימים לפני המשחק הראשון ו8000 מנויים היה יכול להיות חתיכת טיעון משכנע, אבל זה רק אם הדיון הוא בין אנשים רציונליים פחות או יותר, ולא עם אנשים שפאקינג הטיעון המנצח שלהם הוא ״יד אליהו - הבית של מכבי״ אומייגאד! אני עדיין לא מאמין שכל החצי שנה האחרונה קרתה בגלל החרא הזה. איזה תת רמה
-
- קיבל.ה 1309 לייקים
צחוק הגורל הוא שכבר שיחקנו ב״בית מכבי״ בעבר.פרימו לוי כתב:איך אפשר לענות עניינית לפוסט מביך כל כך? השורה התחתונה של כל טיעוני האולטראס מסתכמים במשפט האחרון ״לא באים ליד אליהו - הבית של מכבי״. כל הקשקושים שנשמעו על ״זה מוקדם מדי״ ו״גם ככה אי אפשר לשחק ביורוקאפ בארץ״ או ״רוצים ערבויות של עופר לאולם חדש״ לא רלוונטיים בכלל זה סתם מסך עשן, כל החרא שאנחנו אוכלים מאז הקיץ נובע מזה שמדובר בארגון של מבוגרים עם עולם רגשי של ילדים בני 7 וחצי שפויה בשבילם לשחק בבית של ילד אחר, וזה בסופו של דבר מהות הטיעון המפגר מאוד שלהם ולכן לא משנה מה, הם לא היו מוכנים לעבור ליד אליהו. הקריסה של העמותה וכל הדברים שקרו הם התוצר לוואי של ההתנגדות הבסיסית הזאת ״לשחק בבית של מכבי״ ולכן גם לא נמצא שום פתרון והגענו למצב הזה. כי איך תשכנע מי שלא מוכן ״לשחק בבית של מכבי״ שבכל זאת צריך? היית חושב שסולד אאוט שלושה ימים לפני המשחק הראשון ו8000 מנויים היה יכול להיות חתיכת טיעון משכנע, אבל זה רק אם הדיון הוא בין אנשים רציונליים פחות או יותר, ולא עם אנשים שפאקינג הטיעון המנצח שלהם הוא ״יד אליהו - הבית של מכבי״ אומייגאד! אני עדיין לא מאמין שכל החצי שנה האחרונה קרתה בגלל החרא הזה. איזה תת רמה
-
- קיבל.ה 1309 לייקים
באמת שלא הבנתי למה אתה מתכוון.עידן סרור כתב:[mention]Asafasraf[/mention] [mention]ranjef[/mention]
יותר ברור?
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 724 לייקים
יאללה קח
"להעביר את הפועל לאולם של מכבי" = "להעביר את הפועל לאולם היחיד בגוש דן בעל 10000+ מקומות שיאפשר גדילה משמעותית לקהל, לבסיס האוהדים, להכנסות ולבניית דרייב אין בייתי וגדול".
"להדיח את ועד העמותה ולפעול באופן אקטיבי לפירוקה" = "העמותה לא הסכימה בשום צורה להקשיב לדעת חבריה, לתת להם בסיס להביע דעה, להצביע על המעבר ולהחליט מה הערכים החשובים לה. חברי ההנהלה מעלו בתפקידם תוך קידום אינטרסים אישיים מה שגרם לרוב העמותה המכריע לפעול נגד ראשיה מה שהכריח את אותם חברי הועד להתפטר לפני שיפטרו אותם ובפועל פעלו באופן אקטיבי לפירוק העמותה מבפנים".
"לגבות כסף על משחקי אימון" = מיותר וחסר כל מטרה, מסכים. לא יודע מה עלויות האבטחה שדרשה המשטרה כדי להכניס את אוהדי הפועל וירושלים ביחד. לא היה צריך לקחת כסף, ואם לקח לא היו חייבים להגיע.
"לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים" = מחיר מנוי לשער 2 מבוגר ב22/23 - 1050(רק ליגה, היה presale ב950), ב23/24 - 1800(ליגה + אירופה, אופציה יחידה), 24/25 - (1450 רק לליגה, 2400 ליגה + אירופה. בהסבה ליד אליהו יש מנויים ביציע באמצע ב1000 שקל). מחירי המנויים עלו בממוצע ב30 אחוז. האם התמורה שווה לזה? לא יודע. האם ההשקעה הכלכלית בקבוצה עלתה ב30% בשנה הזאת? כנראה עלתה ב300% אחוז אם לא יותר. האם אתה הקבוצה היחידה שהעלתה מחירים בשנה האחרונה? לא. גם מכבי, ירושלים וחולון העלו בעשרות אחוזים וזה עוד איכשהו מובן במצב הכלכלי שהמלחמה הביאה את הקבוצות עם אירופה
"להתכחש לזכות הוטו לעמותה ביד אליהו" = "ועד המנהל בעמותה התכחש לעמותה ולזכות הוטו ש*לחבריה* יש"
"סירב בתוקף להעביר כל ערבות לשיפוץ האולם, אפילו לא כזו שנפסקה במסגרת פסק בוררות אשר התחייב לעמוד בו" = "סירב בתוקף להעביר סוג מסוים של ערבות שנקבעה על ידי הבורר שנכון שהוא הסכים לו. אני לא מיליארדר ואפילו לא מיליונר, סומך על אחד כזה שכן ידע איך לנהל את הכסף שלו נכון יותר. עופר הסביר כמה פעמים למה הערבות הזאת הרסנית לו בכל מובן אפשרי ורק תצמצם את יכולת הפעולה לבנות אולם חדש בלי לגמור לעצמו את הכיס."
אפשר להאמין לזה ואפשר גם לא, כרגע יש פה בן אדם שמנסה לבנות אולם חדש למועדון וכל תיאוריית קונספריציה שקמה צריכה להכליל גם אנשי לטאה כדי שיקבלו ממני עוד תגובה על זה.
"איומי עזיבה והשארת הקבוצה בסכנת פירוק" = "חוסר יכולת לעבוד נגד עמותה שלא מקשיבה לבעליה ומסנדלת כל פעולה אפשרית והבנה שיכול להיות שבמצב הנוכחי לא יהיה לו יכולת להגשים את החזון שלו במועדון - להפוך את הפועל לקבוצה הטובה ביותר בכדורסל האירופי. פירוק? מדובר בבן אדם שעדיין שם את רוב הכסף בתרומה לגבוע גליל למרות שהוא לא חלק מהמועדון 3 שנים אחורה. בלעדיו ובלי תומך אחר לקבוצה הזאת יהיה קשה מאוד להעמיד תקציב תחרותי בליגת העל אבל המרחק מפה ועד פירוק רחוק"
"איומים בפומבי כי אם יעזוב יחל לתמוך כלכלית ביריבות השנואות על מנת להתנקם במועדון" = "לא היה ושוב - השאיפה שלו היא להחזיק במועדון חזק בכדורסל האירופי אם לא הכי חזק. האם מישהו טען שהוא אוהד הפועל? אף פעם. האם זה ש*יגרשו* אותו בכוח מהמועדון אמור לגרום לו להפסיק עם החזון שלו? לא יודע. מה שאני כן יודע שהכתבות שהסתובבו באתרים השונים היו מקורם בעיקר כתבים שמחפשים כותרות ומנסים לרכב על ההייפ בשביל קליקים. פלוס? מכבי או חולון ימותו שיהיה להם עופר וזה אומר הכל"
"לשתף פעולה עם המשטרה" = "אנשים אלימים מפחדים שיעצרו את הפעולות האלימות שלהם"
"פעלנו נמרצות מאחורי הקלעים למציאת פתרון שיתן מענה" = "בכל מקום הבהרנו ש'לא יקרה' ו'לא באים ליד אליהו' ולא נתנו שום פתח לשיח מכבד, משא ומתן או יכולת הידברות מול רוב המכריע של הקהל שבעד עופר, בעד המעבר ונגד רוב הפעולות שלנו"
"שמרנו על איפוק על מנת להימנע ככל שניתן מפגיעה בקבוצתנו" = "קיללנו בכל הזדמנות אפשרית כל גורם שרק חשב להביע דעה בעד המעבר, זרקנו כוסות וסושי על אוהדים מהיציע שלנו, כולל איומים כלפי אוהדים ביציע שלא יתנו להם להיכנס לשער 5 או למשחקי חוץ."
"עופר דואג באופן קבוע לייצר אווירה של פילוג בקרב הקהל" = "על הזין שלנו שיש 8000 מנויים שמתוכם ככל הנראה *לפחות* 6000 אוהדים תומכים במעבר, הדעה שלהם לא נחשבת בשום צורה מבחינתנו ומי שמגיע ליד אליהו לא אוהד הפועל אמיתי ורק אנחנו יודעים. כמו כן מי שינסה לעודד בשבת יחשב בתור אויב הארגון ונפעל לעשות הכל כדי להפחיד אותו לא להביא יותר מתוף אחד כדי לא להוכיח לכולם שאפשר בלעדינו"
"נמשיך לתמוך בהפועל במעשים ולא בדיבורים" = "אבוקות שיגררו הורדת נקודות שיורידו אותנו ליגה בכדורגל וימנעו מאיתנו ביתיות בסל, שירי שואה, קנסות, רדיוסים, סגירת יציעים, לינצ'ים על אוהדי קבוצות אחרות. מעשים"
"אנחנו קוראים לכולם לא להגיע למשחקי הבית אשר מושחקים באולם של מכבי" = "אנחנו קוראים לאוהדי הפועל לא לבוא לעודד את הפועל באולם של הפועל"
אגב, אני מודה - גנבתי פה דעת קצת, אבל זאת הייתה בשפה גבוהה, בדיוק כמו שהאולטראס נוהג לעשות
יאללה חזרתי לעבוד
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הפוסט קיבל 20 לייקיםגילו • 7even • תא מרבוטא • Mr.china • Frilingo • Mic_red • Red Wolf • יהלום14אדום • shaharot • אורי • Gaudi • adom4 • covid bryant • Carajo • Giovanni Giorgio • HAPOEL_SHELI • Asafasraf • מתנחל אדום • עד המ!!ת הפועל • Raizi
- עידן סרור
- קיבל.ה 348 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2549 לייקים
הבעיה מעולם לא היתה יד אליהו. סתם מסך עשן.פרימו לוי כתב: ↑09 ינואר 2025, 15:14איך אפשר לענות עניינית לפוסט מביך כל כך? השורה התחתונה של כל טיעוני האולטראס מסתכמים במשפט האחרון ״לא באים ליד אליהו - הבית של מכבי״. כל הקשקושים שנשמעו על ״זה מוקדם מדי״ ו״גם ככה אי אפשר לשחק ביורוקאפ בארץ״ או ״רוצים ערבויות של עופר לאולם חדש״ לא רלוונטיים בכלל זה סתם מסך עשן, כל החרא שאנחנו אוכלים מאז הקיץ נובע מזה שמדובר בארגון של מבוגרים עם עולם רגשי של ילדים בני 7 וחצי שפויה בשבילם לשחק בבית של ילד אחר, וזה בסופו של דבר מהות הטיעון המפגר מאוד שלהם ולכן לא משנה מה, הם לא היו מוכנים לעבור ליד אליהו. הקריסה של העמותה וכל הדברים שקרו הם התוצר לוואי של ההתנגדות הבסיסית הזאת ״לשחק בבית של מכבי״ ולכן גם לא נמצא שום פתרון והגענו למצב הזה. כי איך תשכנע מי שלא מוכן ״לשחק בבית של מכבי״ שבכל זאת צריך? היית חושב שסולד אאוט שלושה ימים לפני המשחק הראשון ו8000 מנויים היה יכול להיות חתיכת טיעון משכנע, אבל זה רק אם הדיון הוא בין אנשים רציונליים פחות או יותר, ולא עם אנשים שפאקינג הטיעון המנצח שלהם הוא ״יד אליהו - הבית של מכבי״ אומייגאד! אני עדיין לא מאמין שכל החצי שנה האחרונה קרתה בגלל החרא הזה. איזה תת רמה
עניין יד אליהו פשוט הציף את זה.
בשניה שיוקפץ הכדור הביניים הראשון, כל זה כבר לא יעניין אף אחד והקבוצה תדהר קדימה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 361 לייקים
אני רק לא מבין דבר אחד פשוט, מה המטרה? מה מנסים להשיג? מה הדבר שיגרום לאולטראס לחזור ליציע?
לגרום לעופר לעזוב ולחזור לבינוניות שאפיינה את הקבוצה שנים רבות ולייחל לרוכש אחר שכנראה לא יבוא בטווח הנראה לעין אחריו? לחכות לפברואר לראות שעופר מקדם את הדרייב אין? שהיה אפשר להתחיל ולקבל את המעבר ליד אליהו לפחות עד להחלטה..
המצב כרגע הוא לוז לוז, האולטראס לא נכנס למשחקים וסתם מייצר אנטי בקרב הקהל הרחב, מנגד הקבוצה לא מקבלת את התמיכה המלאה והמיטבית שיכולה וצריכה לקבל, שתגרום לכך שבאמת תהיה כאן עונה היסטורית.
לדעתי, המטרה היא משותפת לכולם וזאת הצלחת הקבוצה, אז יהיה יותר קל לכולם, כשנוכל להבין מה יגרום לכך שהאולטראס יחזור ליציעים?
לגרום לעופר לעזוב ולחזור לבינוניות שאפיינה את הקבוצה שנים רבות ולייחל לרוכש אחר שכנראה לא יבוא בטווח הנראה לעין אחריו? לחכות לפברואר לראות שעופר מקדם את הדרייב אין? שהיה אפשר להתחיל ולקבל את המעבר ליד אליהו לפחות עד להחלטה..
המצב כרגע הוא לוז לוז, האולטראס לא נכנס למשחקים וסתם מייצר אנטי בקרב הקהל הרחב, מנגד הקבוצה לא מקבלת את התמיכה המלאה והמיטבית שיכולה וצריכה לקבל, שתגרום לכך שבאמת תהיה כאן עונה היסטורית.
לדעתי, המטרה היא משותפת לכולם וזאת הצלחת הקבוצה, אז יהיה יותר קל לכולם, כשנוכל להבין מה יגרום לכך שהאולטראס יחזור ליציעים?
הימור שלי שלא מבוסס על כלום זה שיש שני תאריכים אופציונליים לחזרת האולטראס:
1. השיפוץ בדרייב אין מקבל חותמת סופית - עופר משלם את ה25 מיליון (אמור לקרות בפברואר) כמו שהבורר קבע והעמותה רצתה ואפשר להתקדם.
2. השיפוץ מתחיל ואי אפשר פרקטית לשחק בדרייב אין.
הלוואי ואני טועה והם יחזרו לפני.
1. השיפוץ בדרייב אין מקבל חותמת סופית - עופר משלם את ה25 מיליון (אמור לקרות בפברואר) כמו שהבורר קבע והעמותה רצתה ואפשר להתקדם.
2. השיפוץ מתחיל ואי אפשר פרקטית לשחק בדרייב אין.
הלוואי ואני טועה והם יחזרו לפני.
אני לא דובר האולטראס אבל אני אישית גם לא מגיע ליד אליהו ומה שיגרום לי אישית לשנות את דעתי הוא הידיעה שיבנו לנו אולם חדש משלנו.בר לב אדום כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:16 אני רק לא מבין דבר אחד פשוט, מה המטרה? מה מנסים להשיג? מה הדבר שיגרום לאולטראס לחזור ליציע?
הפחד שלי הוא שיד אליהו יהפוך לאולם הביתי הקבוע ועד שאני אדע בוודאות שלא, יהיה לי פחות קשה להגיע לשם.
אני מקווה שבחודש חודשיים הקרובים יהיו התפתחויות בנוגע לאולם המשופץ ונוכל לעשות חישוב מסלול מחדש.
- מילפורד
- קיבל.ה 2050 לייקים
-
- קיבל.ה 434 לייקים
גם שכחת שפועל נגד האוהדים. בטח, המטוס הקדוש היא פעולה נגד האוהדים.אייבר דה-בונלס כתב: ↑09 ינואר 2025, 15:50יאללה קח
"להעביר את הפועל לאולם של מכבי" = "להעביר את הפועל לאולם היחיד בגוש דן בעל 10000+ מקומות שיאפשר גדילה משמעותית לקהל, לבסיס האוהדים, להכנסות ולבניית דרייב אין בייתי וגדול".
"להדיח את ועד העמותה ולפעול באופן אקטיבי לפירוקה" = "העמותה לא הסכימה בשום צורה להקשיב לדעת חבריה, לתת להם בסיס להביע דעה, להצביע על המעבר ולהחליט מה הערכים החשובים לה. חברי ההנהלה מעלו בתפקידם תוך קידום אינטרסים אישיים מה שגרם לרוב העמותה המכריע לפעול נגד ראשיה מה שהכריח את אותם חברי הועד להתפטר לפני שיפטרו אותם ובפועל פעלו באופן אקטיבי לפירוק העמותה מבפנים".
"לגבות כסף על משחקי אימון" = מיותר וחסר כל מטרה, מסכים. לא יודע מה עלויות האבטחה שדרשה המשטרה כדי להכניס את אוהדי הפועל וירושלים ביחד. לא היה צריך לקחת כסף, ואם לקח לא היו חייבים להגיע.
"לעלות את מחירי המנויים בעשרות אחוזים" = מחיר מנוי לשער 2 מבוגר ב22/23 - 1050(רק ליגה, היה presale ב950), ב23/24 - 1800(ליגה + אירופה, אופציה יחידה), 24/25 - (1450 רק לליגה, 2400 ליגה + אירופה. בהסבה ליד אליהו יש מנויים ביציע באמצע ב1000 שקל). מחירי המנויים עלו בממוצע ב30 אחוז. האם התמורה שווה לזה? לא יודע. האם ההשקעה הכלכלית בקבוצה עלתה ב30% בשנה הזאת? כנראה עלתה ב300% אחוז אם לא יותר. האם אתה הקבוצה היחידה שהעלתה מחירים בשנה האחרונה? לא. גם מכבי, ירושלים וחולון העלו בעשרות אחוזים וזה עוד איכשהו מובן במצב הכלכלי שהמלחמה הביאה את הקבוצות עם אירופה
"להתכחש לזכות הוטו לעמותה ביד אליהו" = "ועד המנהל בעמותה התכחש לעמותה ולזכות הוטו ש*לחבריה* יש"
"סירב בתוקף להעביר כל ערבות לשיפוץ האולם, אפילו לא כזו שנפסקה במסגרת פסק בוררות אשר התחייב לעמוד בו" = "סירב בתוקף להעביר סוג מסוים של ערבות שנקבעה על ידי הבורר שנכון שהוא הסכים לו. אני לא מיליארדר ואפילו לא מיליונר, סומך על אחד כזה שכן ידע איך לנהל את הכסף שלו נכון יותר. עופר הסביר כמה פעמים למה הערבות הזאת הרסנית לו בכל מובן אפשרי ורק תצמצם את יכולת הפעולה לבנות אולם חדש בלי לגמור לעצמו את הכיס."
אפשר להאמין לזה ואפשר גם לא, כרגע יש פה בן אדם שמנסה לבנות אולם חדש למועדון וכל תיאוריית קונספריציה שקמה צריכה להכליל גם אנשי לטאה כדי שיקבלו ממני עוד תגובה על זה.
"איומי עזיבה והשארת הקבוצה בסכנת פירוק" = "חוסר יכולת לעבוד נגד עמותה שלא מקשיבה לבעליה ומסנדלת כל פעולה אפשרית והבנה שיכול להיות שבמצב הנוכחי לא יהיה לו יכולת להגשים את החזון שלו במועדון - להפוך את הפועל לקבוצה הטובה ביותר בכדורסל האירופי. פירוק? מדובר בבן אדם שעדיין שם את רוב הכסף בתרומה לגבוע גליל למרות שהוא לא חלק מהמועדון 3 שנים אחורה. בלעדיו ובלי תומך אחר לקבוצה הזאת יהיה קשה מאוד להעמיד תקציב תחרותי בליגת העל אבל המרחק מפה ועד פירוק רחוק"
"איומים בפומבי כי אם יעזוב יחל לתמוך כלכלית ביריבות השנואות על מנת להתנקם במועדון" = "לא היה ושוב - השאיפה שלו היא להחזיק במועדון חזק בכדורסל האירופי אם לא הכי חזק. האם מישהו טען שהוא אוהד הפועל? אף פעם. האם זה ש*יגרשו* אותו בכוח מהמועדון אמור לגרום לו להפסיק עם החזון שלו? לא יודע. מה שאני כן יודע שהכתבות שהסתובבו באתרים השונים היו מקורם בעיקר כתבים שמחפשים כותרות ומנסים לרכב על ההייפ בשביל קליקים. פלוס? מכבי או חולון ימותו שיהיה להם עופר וזה אומר הכל"
"לשתף פעולה עם המשטרה" = "אנשים אלימים מפחדים שיעצרו את הפעולות האלימות שלהם"
"פעלנו נמרצות מאחורי הקלעים למציאת פתרון שיתן מענה" = "בכל מקום הבהרנו ש'לא יקרה' ו'לא באים ליד אליהו' ולא נתנו שום פתח לשיח מכבד, משא ומתן או יכולת הידברות מול רוב המכריע של הקהל שבעד עופר, בעד המעבר ונגד רוב הפעולות שלנו"
"שמרנו על איפוק על מנת להימנע ככל שניתן מפגיעה בקבוצתנו" = "קיללנו בכל הזדמנות אפשרית כל גורם שרק חשב להביע דעה בעד המעבר, זרקנו כוסות וסושי על אוהדים מהיציע שלנו, כולל איומים כלפי אוהדים ביציע שלא יתנו להם להיכנס לשער 5 או למשחקי חוץ."
"עופר דואג באופן קבוע לייצר אווירה של פילוג בקרב הקהל" = "על הזין שלנו שיש 8000 מנויים שמתוכם ככל הנראה *לפחות* 6000 אוהדים תומכים במעבר, הדעה שלהם לא נחשבת בשום צורה מבחינתנו ומי שמגיע ליד אליהו לא אוהד הפועל אמיתי ורק אנחנו יודעים. כמו כן מי שינסה לעודד בשבת יחשב בתור אויב הארגון ונפעל לעשות הכל כדי להפחיד אותו לא להביא יותר מתוף אחד כדי לא להוכיח לכולם שאפשר בלעדינו"
"נמשיך לתמוך בהפועל במעשים ולא בדיבורים" = "אבוקות שיגררו הורדת נקודות שיורידו אותנו ליגה בכדורגל וימנעו מאיתנו ביתיות בסל, שירי שואה, קנסות, רדיוסים, סגירת יציעים, לינצ'ים על אוהדי קבוצות אחרות. מעשים"
"אנחנו קוראים לכולם לא להגיע למשחקי הבית אשר מושחקים באולם של מכבי" = "אנחנו קוראים לאוהדי הפועל לא לבוא לעודד את הפועל באולם של הפועל"
אגב, אני מודה - גנבתי פה דעת קצת, אבל זאת הייתה בשפה גבוהה, בדיוק כמו שהאולטראס נוהג לעשות
יאללה חזרתי לעבוד
- עידן סרור
- קיבל.ה 348 לייקים
yos כתב: ↑09 ינואר 2025, 09:11שקלתי לא להגיב, אבל מכיוון שאני חושב שאחת הטעויות הגדולות של העמותה היתה בכך שהיא לא הגיבה לדברים (וגם לא הביאה אותם להצבעה), החלטתי בכל זאת להגיב כאן, כי די נמאס לי מכל אלו שכותבים שאני בא להתסיס ו"להדליק ויכוח".רק הפועל בלב כתב: ↑08 ינואר 2025, 21:52שנדבר על מה שווינרייט כתב או שנמשיך הלאה?
אפשר להתעלם, אבל הבן אדם בא לדחוף אצבע לעין ולהתסיס. לא ברור מה האינטרס
לא מפספס הזדמנות להדליק וויכוח.
(*אין קשר לאולטראס אבל זה מתגלגל כבר באשכול פה..)
אז ככה:
את קבוצת הפייסבוק של היציע יזמתי והקמתי (עם ג'רמי דדון) כדי שיהיה מקום לדיונים יותר אינטליגנטיים ומעניינים על הפועל בפייסבוק, במשותף - כדורגל וכדורסל, כי מדובר באותה קהילת אוהדים, פחות או יותר.
בשלוש השנים האחרונות אני משתדל להביא לקבוצה כל ידיעה שיש בה עניין לנו, האוהדים, טובה ורעה כאחד, כשהסינון היחידי הוא מבחינת איכות הידיעה - האם היא 'ניוז' או סתם הנפצה של סוכן שמנסה לשווק שחקן כושל.
אני גם משתדל להביא מידע שאני חושב שהוא שימושי לחיינו כאוהדים, למשל - מה יהיה מזג האוויר במשחק הכדורגל, ואיפה כדאי לחנות כשמגיעים לנוף הגליל. אני גם עוזר לעשרות שאלות ובקשות שמופנות אליי, הן בפייסבוק והן בערוצים ישירים.
הכוונה היא בהחלט לעורר דיון, כי לשם כך קיימת הקבוצה (ממש כמו הפורום הזה).
אני משקיע בכך יותר מדי שעות, גם על חשבון העבודה שלי, כי הפועל היא חלק מהותי בחיי, מגיל 8 ועד היום. אני וג'רמי מסננים כל הזמן בקשות להצטרפות, בודקים כל פונה כדי לוודא שרק אוהדי הפועל ייכללו בקבוצה, ולהערכתי, זה מצליח לנו כמעט באופן מושלם, ואם מתגלים חריגים - הם מורחקים ונחסמים.
אני גם מביע, לא פעם את דעותיי האישיות, ויש לי דעות כמו לכל אחד אחר, ואני מתנצל, אך הן לא חד-מימדיות.
לגבי הסיפור של הפועל-סל, דעתי בתמצית היא שכולם עשו טעויות מחרידות - האולטראס, ינאי וגם העמותה. מדובר בטרגדיה יוונית, שבה כולם רוצים טוב, אך נופלים בגלל האגו שלהם.
אגב, גם אני טעיתי, מי שירצה - אני גם יכול לפרט, אבל לא כאן. גם ככה זה ייצא ארוך.
בימים האחרונים ההאשמות על 'התססה' הגיעו כבר לרמות בלתי נסבלות, כולל קללות ואיומים שנשלחו אליי בפרטי וגם בפייסבוק.
וזאת, על רקע שני אייטמים - ההתארגנות לעידוד ביד אליהו והציוץ של איש וויינרייט.
לגבי ההתארגנות - עלה פוסט כאן, ראיתי אותו, וחשבתי שהוא מספיק מעניין וחשוב כדי להביא אותו לפייסבוק. נתתי לו את הכותרת
"האם יקום ארגון חילופי לאולטראס? משתמש בכינוי money בפורום שדים יוזם התארגנות חדשה לעידוד ביד אליהו. נפתח גם ערוץ בטלגרם."
קיבלתי על כך הרבה מאד תגובות זועמות, ובעיקר - למה קראתי לזה 'ארגון חליפי' ובכך עוררתי את האולטראס.
ובכן, ראשית - אני יודע שהזועמים לא שמו לב - יש שם סימן שאלה.
שנית, האולטראס לא צריכים אותי כדי לעורר אותם. הם חיים יותר ממני כל פסיק שנכתב סביב הפועל.
שלישית, מי שלוקח גוף של מכונית, מנוע של מכונית, מערכת היגוי של מכונית, מוסיף גלגלים ודלק - בונה מכונית, גם אם הוא יגיד (אחר כך) שהיא לשימוש חד-פעמי.
ובנוגע לציוץ של וויינרייט:
ראיתי את הציוץ ברשת X. וגם ראיתי שהוא מחק והעלה נוסח אחר.
אחר כך ראיתי שדף HTA - שיש לו תפוצה גדולה משלי - הביא את הציוץ המקורי, אבל לא את המחיקה והתיקון.
חשבתי, ואני עדיין חושב, שזה לא היה מספיק חשוב כדי לעסוק בכך (בהערת אגב - אני לא חושב שעופר עומד מאחורי הציוץ, אלא זו יוזמה פרטית של וויינרייט), ולכן העליתי פוסט חצי הומוריסטי של "נראה לכם שצריך לעסוק בכך או שנמשיך בחיינו?"
ואז הבנתי שזה לא רק בכל קבוצות הוואטסאפ של האוהדים, אלא יצא גם לערוץ 5, ואין לי ברירה אלא להתייחס, ולכן הבאתי את שני הציוצים כפי שהם (וגם הוספתי שאיש חמוד, כדי קצת להרגיע את הרוחות).
אז כל מי שטוען שאני "מתסיס" ו"מה האינטרס שלו" - אז - אין לי שום אינטרס שהוא לא גלוי וידוע.
אני לא חבר של רמי כהן / עופר ינאי / האולטראס, אני לא שונא אותם וגם בקושי החלפתי יותר ממילה עם מי מהם.
אני מביא את הדברים כדי שנדבר עליהם, ושום דעה לא נחסמת, כל עוד היא נכתבת באופן מכבד.
ומי שלא מתאים לו - תמיד יש גם עמודים אחרים בפייסבוק.
יום טוב הפועל.

- 7even
- קיבל.ה 2549 לייקים
הרבה אנשים מאבדים את זה כשהם כבר לא במוקד כח או במרכז העניינים ומנסים לעשות הכל כדי לקבל את תשומת הלב.בר לב אדום כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:16 אני רק לא מבין דבר אחד פשוט, מה המטרה? מה מנסים להשיג? מה הדבר שיגרום לאולטראס לחזור ליציע?
האולטראס לא המציאו את זה. זה קורה לפוליטיקאים, לשחקני ספורט מקצועני והתופעה לטעמי הכי מוכרת היא זמרים אמנים.
במקרים רבים אנשים כאלו אפילו מתאבדים.
האולטראס סתם עושה לעצמו התאבדות המונית בשידור ישיר.
בשניה שיוקפץ הכדור הראשון ביד אליהו(וגמני מחובבי הדרייב אין), כ ל המסביב לא יעניין ואפילו שברירי האחוז שהנושא עוד מעניין אותם, ייעלמו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 361 לייקים
אוקי, מבין אותך, אבל כרגע מדובר על פברואר כתאריך שאמור להיות יריית הפתיחה לדרייב אין, מדוע לפגוע בקבוצה ולא להגיע ולתמוך בה כרגע, שיש תאריך על השולחן ובמידה ודברים ישתנו, אז באמת יהיה אפשר לעשות חושבים מחדש. למה ללכת הפוך?red_boy כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:43אני לא דובר האולטראס אבל אני אישית גם לא מגיע ליד אליהו ומה שיגרום לי אישית לשנות את דעתי הוא הידיעה שיבנו לנו אולם חדש משלנו.בר לב אדום כתב: ↑09 ינואר 2025, 16:16 אני רק לא מבין דבר אחד פשוט, מה המטרה? מה מנסים להשיג? מה הדבר שיגרום לאולטראס לחזור ליציע?
הפחד שלי הוא שיד אליהו יהפוך לאולם הביתי הקבוע ועד שאני אדע בוודאות שלא, יהיה לי פחות קשה להגיע לשם.
אני מקווה שבחודש חודשיים הקרובים יהיו התפתחויות בנוגע לאולם המשופץ ונוכל לעשות חישוב מסלול מחדש.
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1207 לייקים
כתומך המעבר אני לא יכול שלא לחשוש מהאופי האימפולסיבי שהפגין ינאי
ויש לי בטן מלאה על האולטראס, אבל יכול להתחבר לחשש שלהם שהוא ימשוך לנו את השטיח מתחת לרגליים, יעצור את השיפוץ ויטען שכבר אי אפשר לחזור לדרייב אין כי יש יותר מנויים ממקומות. מה מבטיח לנו שזה לא יכול לקרות ומתי נדע שאין סיכוי שזה יקרה?
ויש לי בטן מלאה על האולטראס, אבל יכול להתחבר לחשש שלהם שהוא ימשוך לנו את השטיח מתחת לרגליים, יעצור את השיפוץ ויטען שכבר אי אפשר לחזור לדרייב אין כי יש יותר מנויים ממקומות. מה מבטיח לנו שזה לא יכול לקרות ומתי נדע שאין סיכוי שזה יקרה?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- גביזון
- קיבל.ה 2674 לייקים
זו בהחלט אפשרות.סומך כתב:כתומך המעבר אני לא יכול שלא לחשוש מהאופי האימפולסיבי שהפגין ינאי
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 308 לייקים
מדהים איך אנשים שוכחים כאן במהירות את הלינץ שעשו האולטראס באוהד הפועל חיפה
וממשיכים לצדד בהם
וממשיכים לצדד בהם
- פרימו לוי
- קיבל.ה 987 לייקים
אני חושב שזו כבר לא השאלה הרלוונטית. הרי הפרויקט הזה של השיפוץ יכול לא לקרות ולהיתקע גם מאלף סיבות שלא קשורות לעופר ינאי. אי אפשר להבטיח כלום. השאלה שהרבה יותר רלוונטית בעיני היא - גם אם השיפוץ של הדרייב אין לא יצליח לצאת לפועל בסופו של דבר, האם זה הגיוני לאור הידיעה שאנחנו יכולים לעשות סולד אאוט מנויים ביד אליהו (אם האולטראס היו משתפים פעולה זה היה קורה) לחזור ולשחק בדרייב אין בשליש תכולה?סומך כתב: ↑09 ינואר 2025, 18:29 כתומך המעבר אני לא יכול שלא לחשוש מהאופי האימפולסיבי שהפגין ינאי
- רועי גווארה
- קיבל.ה 304 לייקים
הגיוני יותר להיפרד מהשם המעצבן "הפועל" והצבע האדום שמעורר סלידה אצל כל כך הרבה אנשים, להיקרא "עירוני ת"א" לשחק בכחול לבן ולהביא 50 אלף מנוייים!!!!!!
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
- רדנקו
- קיבל.ה 1395 לייקים
כן תמיד אפשר להיות דמגוג במקום ענייני.רועי גווארה כתב:הגיוני יותר להיפרד מהשם המעצבן "הפועל" והצבע האדום שמעורר סלידה אצל כל כך הרבה אנשים, להיקרא "עירוני ת"א" לשחק בכחול לבן ולהביא 50 אלף מנוייים!!!!!!
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- פרימו לוי
- קיבל.ה 987 לייקים
רמה גבוהה. גיחי גיחי.רועי גווארה כתב: ↑09 ינואר 2025, 18:47 הגיוני יותר להיפרד מהשם המעצבן "הפועל" והצבע האדום שמעורר סלידה אצל כל כך הרבה אנשים, להיקרא "עירוני ת"א" לשחק בכחול לבן ולהביא 50 אלף מנוייים!!!!!!
האמת שבמבט נוסף ההודעה שלך חושפת בדיוק את ליבת הטמטום של ״לא באים לבית של מכבי״. מבחינתך אולם שבנה חולדאי שנמצא בבעלות עירונית ושאנחנו משחקים בו פחות מעשור, אחרי תקופה שהקבוצה החליפה אולמות רבים, זה ערך ליבה של זהות המועדון לא פחות מהשם והצבע שלה. במקום שהאולם יהיה מקום שתכליתו לשרת את הקהל, הפכתם אותו למקדש קדוש שהקהל צריך להקריב (6000 איש שלא יכולים להגיע למשחקים) בשבילו
נערך לאחרונה על ידי פרימו לוי ב 09 ינואר 2025, 18:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- הפוסט קיבל 10 לייקיםסומך • גילו • 7even • גביזון • Asafasraf • יהלום14אדום • ranjef • עד המ!!ת הפועל • אורי • Raizi
-
- קיבל.ה 2180 לייקים
לדעתי השיפוץ בכלל לא כזה הכרחי , הריי ברור שאם אכן יתבצע (בהחלט מאמין שיקרה ) החלאות יעברו לדרייב אין כי בסוף מדובר באולם של העירייה שיהיה הרבה יותר מתקדם מיד אליהו המיושן אז מה בעצם אנחנו עושים פה ? התוצאה אותה תוצאה ורק הקנאים לאדמה ולמקום משתגעים בלי שום סיבה
- רועי גווארה
- קיבל.ה 304 לייקים
איזה שטויות
אין לי שום רגש לדרייב-אין, אפשר לספור על אצבעות יד אחת את הפעמים שביקרתי בו. מבחינתי האישית היה עדיף לשחק במלבורן מאשר בבית של ההם ועל הדרך גם לתת להם לגרור אותנו לריבים מטופשים על פרקט, תאים ועניינים.
גם יד-אליהו הוא "אולם עירוני" אבל הוא בעצם הכל חוץ מזה.
אין לי שום רגש לדרייב-אין, אפשר לספור על אצבעות יד אחת את הפעמים שביקרתי בו. מבחינתי האישית היה עדיף לשחק במלבורן מאשר בבית של ההם ועל הדרך גם לתת להם לגרור אותנו לריבים מטופשים על פרקט, תאים ועניינים.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
מעורר כל כך הרבה סלידה ש-9000 איש כבר הבטיחו את מקומם בשבת.רועי גווארה כתב: ↑09 ינואר 2025, 18:47 הגיוני יותר להיפרד מהשם המעצבן "הפועל" והצבע האדום שמעורר סלידה אצל כל כך הרבה אנשים, להיקרא "עירוני ת"א" לשחק בכחול לבן ולהביא 50 אלף מנוייים!!!!!!
בדיחה
- הפוסט קיבל 3 לייקים7even • ranjef • עד המ!!ת הפועל
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
אתה אולי מעדיף אבל קהילת אוהדי הפועל ת"א מעדיפה אחרת והם קובעים.רועי גווארה כתב: ↑09 ינואר 2025, 19:01 איזה שטויות
פעם באמת לא היו ריבים, היו פשוט פותחים את הרגליים ואומרים תודה