Red roy כתב: ↑02 ינואר 2025, 01:07
הלך המומנטום כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:50
Red roy כתב: ↑02 ינואר 2025, 00:07
תראה , אני מודה שאני משוחד אבל ...
אם יש מישהו בקהל שידאג למחירי כרטיסים
אם יש מישהו בקהל שידאג להסעות למשחקי חוץ
אם יש מישהו בקהל שידאג להלחם באלימות משטרתית
אם יש מישהו בקהל שידאג למחאה נגד בעלים או כל גורם שפוגע במועדון
אם יש מישהו בקהל שיסע לכל משחק גם אם הוא בהתנחלות שהמועדון בליגה ב
אם יש מישהו בקהל שיארגן איסוף תרומות לחסרי יכולת
אם יש מישהו בקהל שיעשה גרפיטי בכל העיר לנרצחים ב 07.10
אם יש מישהו בקהל שידאג שבכל הלוויה שהיתה לנרצח ב 07.10 יגיעו אוהדים גם אם לא היתה הכרות מוקדמת
אם יש מישהו בקהל שאפשר לסמוך עליו שיעודד תמיד וישקיע שעות בתפאורה .
ועוד ועוד ועוד ...
לכל הדברים ששאלתי למעלה יש תשובה אחת .
שאלת תם:
עם כל הדברים הטובים שיש לאולטראס, למה הם מתעקשים לבצע פעולות שביודעין הולכות לפגוע במועדון או כמו במקרה עם עופר ינאי להתסיס חלקים גדולים מהקהל?
בשביל להיות קונצנזוס בקרב הקהל נדרשות בסך הכל שתי פעולות:
1. להפסיק עם אלימות / זריקת חפצים / הדלקת אבוקות באולמות סגורים
2. שרוב השירים יהיו פרו הפועל ולא אנטי יריבות או כמעט בכל שיר לדחוף ברכה או איחולים לבביים ליריבותינו. וזה מבאס, כי היינו שם, אם מתסכלים על משחקים מלפני עשר שנים אפילו, כלכך הרבה שירים הם נטו בעד הפועל. זה סימפטום לשינוי השלילי שעבר בארגון בעיני.
אישית , אני לא חושב שצריך להפסיק עם כלום .
ואני חושב שרוב השירים , הדגלים , והפעולות הם הרבה הרבה יותר מנטו אהבה להפועל ולא שנאה לאחר .
אבל כמו שכתבתי פה מליון פעם ,
כל אחד רשאי וחייב להגיד את דעתו על מה שמפריע לו .
אבל יש הבדל בין מה שקורה בפורום הזה שהדיבור פה נע בין לקרוא לארגון מחבלים , אוהדי מכבי ועד להתפלל שהם לא יגיעו יותר ויעלמו מהיציע , לבין ביקורת שהיא לגיטימית על מעשה X או Y .
ותראה , אני כותב את הדברים האלה פעם אחרי פעם פה , וחזרתי לכתוב בפורום אחרי יותר מ 15 שנה לדעתי ( וואלה אולי אפילו יותר) וכל זה שאני די לבד פה במה שאני כותב , רק בגלל שאני יודע שבלי כל הקהל , כל הקהל, כולם כולל כולם , הפועל סל היתה נעלמת והפועל רגל היתה נהפכת להפועל ירושלים בימים של סאסי
לא, זה לא להאמין.
באים אנשים, משחררים נאצות ארסיות הכי קשות שיש כלפי אנשי מועדון, בזמן שהקבוצה עם הסגל כנראה הכי טוב שלה אי פעם...ואתה פה אומר "אני לא חושב שצריך להפסיק עם כלום".
שמע זה מדהים.
אתה לא מצליח לגנות אפילו דבר אחד בשורה של דברים ביזיוניים שהארגון הזה עושה שכל מטרתם היא לפגוע בקבוצה.
כשקוראים להם מחבלים זה לא כי חושבים שהם מחבלים שהולכים להוציא פיגוע חלילה אלא כי הם
מחבלים בקבוצה ביודעין.
אני אפילו לא מדבר על דברים שהארגון הזה עושה מחוץ למגרש, בין השאר לילדים אוהדי הפועל. ילדים! שכל חטאם שרצו להיכנס למגרש לראות את הקבוצה האהובה עליהם מגיל 0 לוקחת אולי אליפות.
אבל לא, Red Roy אמר ש "לא צריך להפסיק עם כלום". אי אפשר לתסרט את זה, בחיי. מנסגר עם החיים שלך?
תגיד, חבר לחבר, גבר לגבר - מה תעשה אם יום אחד הילד שלך יהיה בתפקיד ניהולי כלשהו בהפועל, יתן את הנשמה למועדון וכל מה שיישמע זה "לך למשרפות נאצי מ****"
וזה ממש בקטנה ממה שמנהלי הפועל חוטפים בפנים מהארגון הזה לאחרונ כן? בוא נו, תהיה אמיתי. איך תרגיש ומה תהיה דעתך על הארגון הזה?
אני אדגיש את זה:
מטרת הארגון המתקרא אולטראס הפועל היא שררה, כח, שליטה. לא הצלחת הפועל ת"א. על כן הוא לא אוהד הפועל ת"א.
כל הכעס המתפרץ לאחרונה של האנשים האלה זה פשוט כי רואים להם.
הם הצליחו למכור לכמה מושפעים שהבעיה היא יד אליהו. היא לא. היא שלושת המילים שכתובות בהדגשה למעלה.