בואנה אני על הרצפה

רואה את זה בלופים
ה"מה זה??" של השדר גמר אותי
אני לא משוכנע שהם ישחררו אותו. אבל אם הם כן רוצים להיפטר מהמשכורת שלו, ואתה תשלם על השחרור שלו (בהבדל לאחרות), הם יעשו את זה. האם הפועל תשלם עכשיו 200 אלף דולר בשביל שחקן? אני לא בטוח. אבל לדעתי, במידה ובית"ר באמת מעוניינת לשחרר אותו והמתחרות על שירותיו הן סכנין ונתניה - אתה כן יכול לקנות אותו, במחיר המתאים. אל תשכח שאברמוב הוציא עכשיו הרבה כסף, כמו שהוא לא הוציא מעולם. הוא חייב להחזיר מעט מההשקעה.
יהיו הרבה קבוצות בליגת העל שיקחו את השכר שלו לפנינו.arik89 כתב: ↑06 ינואר 2025, 13:29אני לא משוכנע שהם ישחררו אותו. אבל אם הם כן רוצים להיפטר מהמשכורת שלו, ואתה תשלם על השחרור שלו (בהבדל לאחרות), הם יעשו את זה. האם הפועל תשלם עכשיו 200 אלף דולר בשביל שחקן? אני לא בטוח. אבל לדעתי, במידה ובית"ר באמת מעוניינת לשחרר אותו והמתחרות על שירותיו הן סכנין ונתניה - אתה כן יכול לקנות אותו, במחיר המתאים. אל תשכח שאברמוב הוציא עכשיו הרבה כסף, כמו שהוא לא הוציא מעולם. הוא חייב להחזיר מעט מההשקעה.
איזה הרבה קבוצות?Shacham כתב: ↑06 ינואר 2025, 13:32יהיו הרבה קבוצות בליגת העל שיקחו את השכר שלו לפנינו.arik89 כתב: ↑06 ינואר 2025, 13:29אני לא משוכנע שהם ישחררו אותו. אבל אם הם כן רוצים להיפטר מהמשכורת שלו, ואתה תשלם על השחרור שלו (בהבדל לאחרות), הם יעשו את זה. האם הפועל תשלם עכשיו 200 אלף דולר בשביל שחקן? אני לא בטוח. אבל לדעתי, במידה ובית"ר באמת מעוניינת לשחרר אותו והמתחרות על שירותיו הן סכנין ונתניה - אתה כן יכול לקנות אותו, במחיר המתאים. אל תשכח שאברמוב הוציא עכשיו הרבה כסף, כמו שהוא לא הוציא מעולם. הוא חייב להחזיר מעט מההשקעה.
וגם אם תציע לשלם איזה 200 אלף דולר שחרור, הם יעדיפו לוותר על קצת כסף כדי ולא לשחרר אותו ליריבה הכי גדולה שלהם.
מתאים להם בול.
זה מועדון מת
בעד 200,000 יורו אברמוב גם עוטף לך אותו עם פפיון, אנחנו בשבילו קבוצה בלאומית לא איזה נמסיס.Shacham כתב: ↑06 ינואר 2025, 13:32יהיו הרבה קבוצות בליגת העל שיקחו את השכר שלו לפנינו.arik89 כתב: ↑06 ינואר 2025, 13:29אני לא משוכנע שהם ישחררו אותו. אבל אם הם כן רוצים להיפטר מהמשכורת שלו, ואתה תשלם על השחרור שלו (בהבדל לאחרות), הם יעשו את זה. האם הפועל תשלם עכשיו 200 אלף דולר בשביל שחקן? אני לא בטוח. אבל לדעתי, במידה ובית"ר באמת מעוניינת לשחרר אותו והמתחרות על שירותיו הן סכנין ונתניה - אתה כן יכול לקנות אותו, במחיר המתאים. אל תשכח שאברמוב הוציא עכשיו הרבה כסף, כמו שהוא לא הוציא מעולם. הוא חייב להחזיר מעט מההשקעה.
וגם אם תציע לשלם איזה 200 אלף דולר שחרור, הם יעדיפו לוותר על קצת כסף כדי ולא לשחרר אותו ליריבה הכי גדולה שלהם.
אני בתחושה שגם ר״ג כרגע על גל מטורף בסגנון כפר שלם שיידעך בקרוב.לירון האדום כתב: ↑10 ינואר 2025, 19:21 נראה שהפועל ר"ג אנחנו והפועל פ"ת
2 מ 3.
כפר שלם לדעתי לא ישרדו את הסיבוב הזה.