רק הפועל כתב:שינצחו ירושלים נקווה לנצח את מכבי ואז אוליי נוכל לדחוף אותם למקום השלישי וככה ישמצב שלא נצטרך להתמודד נגד החלאות בפלייאוף בכלל למרות שזה כמובן דיבור רחוק
מה???
אין כמו לקחת בפרצוף שלהם.
ואז שהוא יקבל התקפת לב.
רק הפועל כתב:מעניין איך הם לא מקבלים בראש מהתקשורת רק אצלנו כבר שומעים על הכישלון הכי גדול בכל הזמנים
כי אנחנו באנו בהצהרות בלי הפסקה מתחילת העונה.
אני אישית שמח מאד שכמה ימים אין ציוץ מעופר,הקבוצה הזאת צריכה שקט בשביל להצליח, בינתיים מי שגרם לרעש בעיקר זה בעיקר אנחנו עצמנו.
מקווה שכמה ימים האלה ימשכו ויתרכזו רק בכדורסל, ומחר גם הקהל יתרכז בכדורסל ולא בעופר.צריל שקט מכולם ויהיה טוב.
ירושלים מתלוננים שבסוף המשחק אתמול אקוניס סימן למתן אדלסון עם הידיים: "יאללה לך הביתה".
ואני חייב שתי שאלות בעקבות התלונה הזאת:
1. איך מסמנים בידיים "יאללה לך הביתה"?
2. נגיד וידעתי איך עושים סימן כזה , ונגיד שזה אכן מה שסימן לו (ואפילו התכוון לכך) , אז מה?
מילפורד כתב: ↑15 דצמבר 2024, 12:38
ירושלים מתלוננים שבסוף המשחק אתמול אקוניס סימן למתן אדלסון עם הידיים: "יאללה לך הביתה".
ואני חייב שתי שאלות בעקבות התלונה הזאת:
1. איך מסמנים בידיים "יאללה לך הביתה"?
2. נגיד וידעתי איך עושים סימן כזה , ונגיד שזה אכן מה שסימן לו (ואפילו התכוון לכך) , אז מה?
הוא מכביר במילים.
קהלים שרים 'יאללה הביתה'
סתם שירבב שם עוד מילה.
תיאורטי בלבד אבל אם היינו מנצחים את ירושלים ב20 הפרש במשחק הראשון בעונה היינו במקום הראשון בעצם נכון ? (בהנחה וניצחון על רמת גן כמובן שזה לא מובטח כמובן ) , סתם מצב מעניין , כמובן הכל נכון לאותם רגעים
lior777 כתב: ↑29 דצמבר 2024, 22:17
ירושלים דורסים את נתניה, אמנם נתניה זה לא מדד לכולם, אבל לדעתי ירושלים הקבוצה הכי טובה בארץ היום בטח אחרי שהפצועים שלהם יחזרו. בדגש על קבוצה.
יש לך סגל יותר טוב מירושלים ומאמן (הרבה ) יותר טוב , אפשר לחכות לפניי הסקת המסקנות
קוריוז קטן, הניצחון של הרצליה היום הקפיץ אותנו זמנית למקום הראשון, כי עכשיו יש ארבע קבוצות עם אותו מספר נקודות ואנחנו ראשונים במאזן הפנימי.
ובשולי המשחק, גור לביא מגלבוע הוא כבר ישראלי בכיר לכל דבר ובעונה הבאה הולך להיות בקבוצה גדולה. צריך לוודא שאלה אנחנו.
הוקיץ' כתב: ↑05 ינואר 2025, 00:50
קוריוז קטן, הניצחון של הרצליה היום הקפיץ אותנו זמנית למקום הראשון, כי עכשיו יש ארבע קבוצות עם אותו מספר נקודות ואנחנו ראשונים במאזן הפנימי.
ובשולי המשחק, גור לביא מגלבוע הוא כבר ישראלי בכיר לכל דבר ובעונה הבאה הולך להיות בקבוצה גדולה. צריך לוודא שאלה אנחנו.
הוא משחק בדיוק בתפקיד של תומר, לא?
אז למה שיבוא דווקא אלינו?
הוקיץ' כתב: ↑05 ינואר 2025, 00:50
הוא משחק בדיוק בתפקיד של תומר, לא?
אז למה שיבוא דווקא אלינו?
הוא יותר 3-4, 1.98. ונכון, יש דמיון מסוים לתומר, אבל גם יותר פיזי, יותר אתלטי, קליעה יותר טובה (לפחות העונה).
מכבי כנראה יוכלו להציע לו את התפקיד של ריימן, אנחנו את התפקיד של בלייזר אולי. אני אישית אתבאס לוותר על בלייזר, אבל במציאות שבה יש כזה מאבק על כל ישראלי בכיר, לא חושב שיש לנו את הפריבילגיה לוותר עליו.
מסכים לגבי העובדה שהוא יותר פיזי ויותר אתלטי.
השאלה אם אתה רואה אותו הופך לשלוש פרופר?
כי עם כל הכבוד ליכולות, הוא לא אתלטי ברמה שיוכל לעזור לנו כארבע באירופה.
זה אמנם עובד עם בלייזר השנה, אבל אם חולמים על הגעה ליורוליג בשנה הבאה, מה בדיוק הוא יכול לתרום שם כארבע?
ולא נראה לי שהוא ירצה להגיע לשחק בתפקיד של בלייזר מבחינת הדקות.