1. אני רשום לאתר חדש - נכנס, כתוב לי אתה לא רשום, מבקשים טלפון ות.ז. - מכניס מקבל קוד. טופס של הכנסת פרטים, ממלא אותו, אתה כבר רשום אצלנו ואני נחסם. מתקשר אליהם, מקבל איזה עארס מגעיל בטלפון שחושב שהוא חכם גדול: שים שים את הפרטים. אני אומר לו עשיתי את זה, בוא בוא נראה. מנסה בעצמן - אני מעביר את הלאה תנסה עוד 3 שעות. ניסיתי, גם אחרי 6 שעות. האם הצלחתי? בין הפותרים יוגרל ערב רומנטי עם אחד העובדים שם
2. הלאה. שמישהו יסביר לי את ה resale: אני שם את הכרטיס ב resale, הוא נמכר אני מקבל 25 שקל. האם לאן מוכרים אותו ב 25? כי אם הם מוכרים אותו ב 50 נגיד, אני חושב שיש לזה שם
לאן (כי נשבר הזין)
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
הם באמת נוראיים ואני יודעת שדיברת עם מישהו וזה כאילו עדיף אבל שבוע שעבר יצרתי קשר עם הוואטסאפ שלהם ועזרו לי
בהתחלה יש בוט ואחרי זה עונה בנאדם אמיתי
050-3002526
אולי זה יותר יעזור
בהתחלה יש בוט ואחרי זה עונה בנאדם אמיתי
050-3002526
אולי זה יותר יעזור
-
- קיבל.ה 213 לייקים
כולם עובדים איתם ואין להם תחרות אז למה להם להשקיע ולהשתפר
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
זה מדהים כמה הם מצליחים (כולם עובדים איתם) וכמה הם שמים פס על הלקוחות והכל שם גרוע...
לא מבין מה הבעיה לשייך 2 מנויים לאדם אחד אם זאת בקשתו תחת מייל אחד ותחת יוזר אחד.
טמטום
לא מבין מה הבעיה לשייך 2 מנויים לאדם אחד אם זאת בקשתו תחת מייל אחד ותחת יוזר אחד.
טמטום
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לי כבר כמה שנים שמים בנוסף למנוי שלי ושל הילד עוד מנוי של אדם אחר (קרוב משפחה).
למה? לא ברור.
השקעתי כמה דקות בלשלוח להם מייל ולהסביר. שינו - העיפו את הילד, שמו קרוב משפחה אחר. למה דווקא אותו? לא ברור.
שלחתי עוד מייל. הסברתי יפה. החזירו את הילד, והחזירו את קרוב המשפחה המקורי. שוב, לא ברור. וזה לא שהוא משלם באותו אשראי או הכתבות דומה. כלום.
התייאשתי. שיישאר. בסוף יעיפו אותי.
נ.ב - @redrony - תנסה דרך הוואטסאפ ותתעלם מהבוט. 4 מ-5 יענו בזמן יחסית סביר במושגים שלהם, כלומר עד 4 שעות.
למה? לא ברור.
השקעתי כמה דקות בלשלוח להם מייל ולהסביר. שינו - העיפו את הילד, שמו קרוב משפחה אחר. למה דווקא אותו? לא ברור.
שלחתי עוד מייל. הסברתי יפה. החזירו את הילד, והחזירו את קרוב המשפחה המקורי. שוב, לא ברור. וזה לא שהוא משלם באותו אשראי או הכתבות דומה. כלום.
נ.ב - @redrony - תנסה דרך הוואטסאפ ותתעלם מהבוט. 4 מ-5 יענו בזמן יחסית סביר במושגים שלהם, כלומר עד 4 שעות.
יחד, רק יחד! 

- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
תשמע איך כל פעם הם כאילו משדרגים את האתר ובעצם הולכים אחרוהלירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2024, 13:06 זה מדהים כמה הם מצליחים (כולם עובדים איתם) וכמה הם שמים פס על הלקוחות והכל שם גרוע...
טמטום
עכשיו כל פעם כשנכנסים צריך לבקש קוד אימות מה שמעכב את הכניסה לאתר ואין אפשרות לשיוך בעלים ככה שאני כל פעם חייבת את אבא שלי זמין כדי להזמין לו כרטיס
זה הזוי, אנחנו בשנת 2025 מה נסגר איתכם יא מערכת פח
-
- קיבל.ה 856 לייקים
מישהו מוכן להתייחס לסעיף 2 בהודעה הפותחת?
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אכן ביצעתי ואכן עזרו - תודה7even כתב: ↑31 דצמבר 2024, 13:16 לי כבר כמה שנים שמים בנוסף למנוי שלי ושל הילד עוד מנוי של אדם אחר (קרוב משפחה).
למה? לא ברור.

-
- קיבל.ה 213 לייקים
זה מדהים אותך כי אתה מתבלבל בהגדרותלירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2024, 13:06 זה מדהים כמה הם מצליחים (כולם עובדים איתם) וכמה הם שמים פס על הלקוחות והכל שם גרוע...
טמטום
אתה לא הלקוח, הקבוצות הם הלקוח מהן לאן קונה את הזכויות שלו לעשוק אותך
לכן למרות שאתה משלם במערכת היחסים המשולשת הזאת אתה למעשה המוצר
לכן זה גם היחס של לאן
אם הייתה אפשרות לקנות מלאן או ממשרד אחר הייתה רואה שיפור אדיר בשירות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 856 לייקים
אתה כן הלקוח, אתה מי שמכניס ללאן את הכסף. העמלה מכל עסקה. הבעיה היא כמו שאמרת שלאן הוא מונופול. מתחיל ונגמר בזה. בסוף אם מקבל יחס רע בסופרמרקט ולא הולך לקנות שם (בתור לקוח) אז יצרנים לא ישווקו לשםההוא מפעם כתב: ↑31 דצמבר 2024, 16:07זה מדהים אותך כי אתה מתבלבל בהגדרותלירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2024, 13:06 זה מדהים כמה הם מצליחים (כולם עובדים איתם) וכמה הם שמים פס על הלקוחות והכל שם גרוע...
טמטום
אתה לא הלקוח, הקבוצות הם הלקוח מהן לאן קונה את הזכויות שלו לעשוק אותך
לכן למרות שאתה משלם במערכת היחסים המשולשת הזאת אתה למעשה המוצר
לכן זה גם היחס של לאן
אם הייתה אפשרות לקנות מלאן או ממשרד אחר הייתה רואה שיפור אדיר בשירות
רק לי התאפסה היסטוריית רכישה מאז המעבר לאתר החדש???
לא יכול לרכוש כרטיסים!
לא יכול לרכוש כרטיסים!
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
כל פעם במקום לבוא לקראת המנוי הם עושים משהו שיותר מקשה...כרובית כתב: ↑31 דצמבר 2024, 14:40תשמע איך כל פעם הם כאילו משדרגים את האתר ובעצם הולכים אחרוהלירון האדום כתב: ↑31 דצמבר 2024, 13:06 זה מדהים כמה הם מצליחים (כולם עובדים איתם) וכמה הם שמים פס על הלקוחות והכל שם גרוע...
טמטום
עכשיו כל פעם כשנכנסים צריך לבקש קוד אימות מה שמעכב את הכניסה לאתר ואין אפשרות לשיוך בעלים ככה שאני כל פעם חייבת את אבא שלי זמין כדי להזמין לו כרטיס
זה הזוי, אנחנו בשנת 2025 מה נסגר איתכם יא מערכת פח
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אני באמת ובתמים שוקל לתבוע אותם.
מה שהם עשו תוך כדי העונה זה לא פחות מפשע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
מה שהם עשו תוך כדי העונה זה לא פחות מפשע.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 948 לייקים
איכשהו יצא מצב שיש לי באתר החדש משתמש אחד לכדורגל ואחד לכדורסל.
אני כבר לא מנסה לבצע איתם איחוד משתמשים כי יש לי הרגשה שזה יגרום לנזק יותר גדול
יאללה הביתה!!!
- כרובית
- קיבל.ה 1004 לייקים
אני באמת ממליצה לנסות לדבר איתם בוואטסאפיהלום14אדום כתב: ↑01 ינואר 2025, 11:41 איכשהו יצא מצב שיש לי באתר החדש משתמש אחד לכדורגל ואחד לכדורסל.
-
מחפש עוד אנשים שהיתה להם בעיה בהזמנה באתר החדש, ובעקבות זאת חייבו אותם על כרטיס שלא התקבל.
קרה לי ולעוד מישהו שאני מכיר עם הכרטיסים מול טבריה, והם מתחמקים מלהחזיר את הכסף.
קרה לי ולעוד מישהו שאני מכיר עם הכרטיסים מול טבריה, והם מתחמקים מלהחזיר את הכסף.