להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

למה זה טוב כתב: 30 דצמבר 2024, 20:50 אם היינו יודעים היום מה שאנחנו יודעים בהצבעה על הכנסת עופר ינאי אתה חושב שזה עדיין היה עובר בפער משמעותי כמו שעבר?
ספק אם היה עובר.
לעולם לא נדע מה האמת לגבי ההצבעה, הבעיה היא שמציגים את זה שיש 7000 שמעוניינים במעבר היא שקרית ולא אפשרית להוכחה, לא רלוונטי לאם היתה הצבעה או לא. המועדון מעביר מסרים לא נכונים במקרה הטוב ושקריים במזיד במקרה הרע. וזה כמו שאנחנו יודעים לא הגון ורק גורם לעוד תסיסה וקרע בקהל.
גם היום היה עובר בהרבה מעל 70% וגם ההצבעה על יד אליהו אם העמותה הייתה מועילה בטובה לבצע ולא מועלת בתפקידה הייתה עוברת במרחק בטוח מעל ל50% אחוזים בעד.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

למה 50%? 99% בודאות.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

ובכנות רק פה עדר של חסרי חוליות מובילים שיח דבילי של "כולנו בעד לעבור לאולם של שימון", כשכאמור לפני שנה כל אותם אנשים שכל כך נלהבים לעבור לשם עכשיו היו מתנגדים לכך באופן נחרץ.
אינתי עומרי, הפועל.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רדנקו כתב: 30 דצמבר 2024, 21:05
למה זה טוב כתב:אם היינו יודעים היום מה שאנחנו יודעים בהצבעה על הכנסת עופר ינאי אתה חושב שזה עדיין היה עובר בפער משמעותי כמו שעבר?
ספק אם היה עובר.
לעולם לא נדע מה האמת לגבי ההצבעה, הבעיה היא שמציגים את זה שיש 7000 שמעוניינים במעבר היא שקרית ולא אפשרית להוכחה, לא רלוונטי לאם היתה הצבעה או לא. המועדון מעביר מסרים לא נכונים במקרה הטוב ושקריים במזיד במקרה הרע. וזה כמו שאנחנו יודעים לא הגון ורק גורם לעוד תסיסה וקרע בקהל.
את מי זה מענין מה היה קורה לפני שנה ומה היו מצביעים ומה זה רלבנטי?
הדבר היחיד שרלבנטי זה מה היו מצביעים בתחילת השנה אם היו מאפשרים להצביע.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
נכון זה לא מעניין. מעניין אותי שכרגע אנשים אומרים ש7000 בעד המעבר כשזה לא נכון והמועדון מפמפם את זה תוך כדי המשכה של הסכסוך. ברור שאנשים יתעצבנו כשהם שומעים 7000 מול עשרות או מאות.
אשמת העמותה קיימת. אתה רוצה להתעסק בהווה לא? בו אנחנו מתעסקים.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Red_man כתב: 30 דצמבר 2024, 21:12
למה זה טוב כתב: 30 דצמבר 2024, 20:50 אם היינו יודעים היום מה שאנחנו יודעים בהצבעה על הכנסת עופר ינאי אתה חושב שזה עדיין היה עובר בפער משמעותי כמו שעבר?
ספק אם היה עובר.
גם היום היה עובר בהרבה מעל 70% וגם ההצבעה על יד אליהו אם העמותה הייתה מועילה בטובה לבצע ולא מועלת בתפקידה הייתה עוברת במרחק בטוח מעל ל50% אחוזים בעד.
לעולם לא נדע. עופר לא אמר בזמנו את האני מאמין שלו כפי שהוא התממש כשנה אחרי ככה שזה לא רלוונטי.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

יש הרבה פחות מ-7000 מנויים, אבל לא נורא, לא צריך לדייק בעובדות.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני לא רוצה שהפועל תשחק ביד אליהו, אבל גם ברור לי שזה הפיתרון הריאלי היחידי כרגע.
זה יאפשר לי להכפיל את כמות המנויים שאני מחזיק לילדים שלי ולאחיינים שלי (עליתי מ3 ל6).
אז אני נחשב שאני נגד או בעד?

מי שיבוא למשחקים שם, כנראה לא באמת מתנגד לזה כי הוא מוכן לקבל/להכיל את זה.

מה היתה ההתפלגות אם היינו הולכים להצבעה מסודרת? לא יודע, הכי טוב שיש לי זה הסקר פה (שבהצבעות כבר היה די משקף) שמראה בערך 85% בעד המעבר.

לגבי מה היה קורה אם היו מצביעים על זה שנה שעברה? וואללה לא יודע.
רק מזכיר שאני מדי פעם מחדד פה את ההבדלים המהותיים בין המקרה הנוכחי לבין ימי הריסת אוסישקין לפני 18 שנים.
אז לא היינו סולד אאוט באולם של 3,100 שמראה שיש ביקוש (האמת לא האמנתי שנגיע ל7,500, בחלום שלי קיוויתי שנעבור את ה5,000).
ועוד נקודה היא שבניגוד לאז, קודם כל בנו קבוצה ששווה אולם גדול יותר ואחרי זה דיברו על לעבור , לפני 18 שנה היתה לנו קבוצה שלא היתה שווה אפילו את הדר יוסף.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

אז למה אחרי בית מכבי הפועל חזרה להדר יוסף במקום ליד אליהו? אשכרה העדיפו אולם של 1100 על אולם פי עשר יותר גדול ואף אחד לא העלה על דעתו לטעון שזה נורא ואיום וגוזלים מאוהדים מקום שמגיע להם. יש לך מחשבה אולי למה?
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

ובכלל, למה היה צריך לבנות את הדרייב אין? חבל שבזבזנו זמן על אולם קטן כל כך במקום לבנות את עצמנו באולם הבית של מכבי. הרי זה לא חשוב וזה בסך הכל אולם עירוני.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 21:24 יש הרבה פחות מ-7000 מנויים, אבל לא נורא, לא צריך לדייק בעובדות.
לא יודע מה המספרים שאתה מכיר, אתה מוזמן לשתף עם סימוכין.
הפרסומים שהקבוצה מדברת עליהם היא מעל 7,000.
אני יודע שראשי העמותה לפני שבועיים הכירו בעובדה שנמכרו 6,400 מנויים.
זורם איתך, שזה המספר ושלא נמכר אפילו מנוי אחד מאז.
ונגיד שאותם 500 שלא מוכנים לבוא ליד אליהו נכללים פה.
כלומר בהערכה הכי ״פסימית״, יש לך 500 שלא מוכנים לבוא מול 5,900 (שגם אם לא אוהבים את זה) יבואו למשחקים ביד אליהו.
נמשיך לחדד את הנקודה, שיש רק אולם אחד בגוש דן נכון להיום שיכול להכיל כמות כזאת.
וזה בלי שדיברנו על מכירת כרטיסים למשחקים בודדים.
אנחנו מדברים פה ״רק״ על הכפלת כמות המנויים ביחס למה שיש בדרייב אין.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

האם מספר המנויים של הפועל (או מספר האוהדים שיוכלו לראות את משחקיה) הוא השיקול היחיד שצריך לקחת בחשבון כשמחליטים על האיצטדיון הביתי של הקבוצה? אם ככה אשאל שוב למה לא פצית פה בעת המעבר להדר יוסף אחרי בית מכבי? הרי היה ברור שהקיבולת של האולם קטנה בהרבה מהביקוש. למה עד לפני שנה הרעיון של לעבור ליד אליהו היה מעורר בך התנגדות עזה?
מעבר לזה, בתסריט סביר, יש הרבה יותר מ500 שלא מעוניינים להגיע ליד אליהו, בטח למשחקי שגרה.
אינתי עומרי, הפועל.
רז הרשקו
קיבל.ה  48 לייקים

הרעיון של לעבור לנוקיה לא אהוב על אף אחד.
להפועל של לפני כמה שנים אחרי עליית הליגה וכמה שנים טובות אחרי הייתה באיזור החיוג של מקום 8,
בהתאם לכך לא היו לנו מספיק אוהדים כדי שיוכלו לשחק ביד אליהו, זה היה מול אולם 3/4 ריק לאור זאת חרא של אווירה.
כשנכנס הכסף ובשלוש השנים האחרונות הקבוצה קפצה ברמה ומספר האוהדים האוהדים בהתאמה נבנתה תשתית מתאימה.
כן, יש יותר אנשים שאוהדים קבוצה כי היא מצליחה, והיא מצליחה כי יש לה כסף, כל הקטע הזה של ספורט מקצועני נשמע לי חסר משמעות
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

כבר אחרי החזרה להדר יוסף הביקוש היה פי 2 או 3 מההיצע. למה לדעתך לא עברו אז ליד אליהו? ושוב, 90 עד 100 אחוז מהתומכים במעבר היו מתנגדים אליו עד לפני חצי שנה כשהתחיל הדיון הנוכחי. יש לך איזו מחשבה למה הם התהפכו ככה?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני לא זוכר את כל השיקולים שהיו שם, למשל, לא זכור לי שהיינו סולד אאוט בבית מכבי ו/או אם היו מנויים שלא יכלו לחדש במעבר הדר יוסף.
מעבר לזה, שהחזרה להדר יוסף היתה בהמתנה לדרייב אין שייפתח וברגע שזה קרה עברנו אליו.
לגבי האם כמות המנויים היא השיקול היחיד, אז אגיד שגם אם זה היה השיקול היחיד אז חד משמעית כן, זה השיקול הכי חשוב, המטרה היא לאפשר לכמה שיותר אוהדים של הפועל לבוא באופן עיקבי למשחקים.
יחד עם זאת, זה לא השיקול היחיד, בנוסף לכמות, יש גם את העיניין שהמעבר הזה נועד לאפשר שיפוץ לאולם הביתי שלנו (עוד דבר שלפני 18 שנים אף אחד לא דיבר עליו אפילו בזמן שפינו אותנו מאוסישקין).
ואגיד שוב לשאלתך, אני הייתי קטן אמונה, לא חלמתי על סכומים כאלה של מנויים/אוהדים.
עובדתית לפי המספרים האלה, עופר הוכיח שיש לו יותר חזון ממה שאני הייתי מצפה.
לפני שנה לא הייתי מאמין שיהיו כמויות כאלה, הרישום המוקדם לזכאות למינוי הוכיח לי אחרת.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

ולתחושתך מה הסיכוי שיהיה שיפוץ בדרייב אין? אני מעריך אותו כמגרד מלמטה את ה0 אחוז.
מעבר לכך, דווקא אם המעבר זמני יש הרבה יותר היגיון אם הולכים לפי שיטתך לעבור ליד אליהו ולא להדר יוסף, אבל מה שהוביל את ההנהלה אלו שיקולים שאינם כלכליים בלבד. פור פאק סייק, אפילו מכבי לא העבירה את האוהדים שלה לרמת גן כשבלומפילד היה סולד אאוט שם בין 2012 ל-2014. יש לך איזו מחשבה למה?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מדהים איך אדם שאין לו מושג על מה הוא מדבר מתנשא פה כאילו הוא יודע הכל.
כל הטענות שלך מתבססות על הנחות שאין להן שום קשר לעובדות.
אתה מחליט בשביל כולם מה הם היו חושבים ומה הרוב חושב.
יפה שאתה יודע הכל. מקווה שאתה עושה בזה שימוש לטובה ולא רק כדי לכתוב פה תגובות מתנשאות.
לגופו של ענין הדר יוסף אף. פעם לא היה סולד אאוט למנויים. ובמפתיע גם לא היה כזה ביקוש אדיר כי עדיין היינו קבוצה בינונית ומטה.

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 18:21 ובהמשך להודעה הזאת ניכר שהחתימה שלך משקפת את עמדתך הראויה: יחד, רק יחד. ניכר שאתה איש מקסים עם עמדות של קירוב לבבות.
התחמקות יפה מאד. מרשים. מקווה שמחוץ לפורום אתה לא בורח מלהתעמת עם עובדות כמו פה.

ובקשר לתהייתך - כל עוד אוהדי הפועל יהיו יחד אי אפשר יהיה עלינו. כמו העם שלנו - כולנו באחדותנו.
הארגון המתקרא אולטראס הפועל, כמו שהרוב לדעתי כבר מבין מזמן, הוא לא אוהד הפועל.
הוא אוהד שררה, כוחניות, והפחדות. ה 'יחד' לא רלוונטי אליו.
הם עושים ויעשו קצת רעש, אבל אני לא מצפה להבנה מארגון ששיא האינטליגנציה של החברים בו מסתכם בהגעה עם חולצות של רוצח המונים.

עכשיו אתה מוזמן להתייחס לעובדות, ולא לברוח מהן.
יכול לעזור לך אם תרצה.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  811 לייקים

האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 22:14 אפילו מכבי לא העבירה את האוהדים שלה לרמת גן כשבלומפילד היה סולד אאוט שם בין 2012 ל-2014. יש לך איזו מחשבה למה?
כי זה זבל של איצטדיון אולי? תיהיה בטוח שאם היה להם באיזור מתקן נורמלי שגדול משמעותית מבלומפילד הם היו עוברים
רדיוס לבית"ר!
תא מרבוטא
קיבל.ה  556 לייקים

האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 21:38 האם מספר המנויים של הפועל (או מספר האוהדים שיוכלו לראות את משחקיה) הוא השיקול היחיד שצריך לקחת בחשבון כשמחליטים על האיצטדיון הביתי של הקבוצה? אם ככה אשאל שוב למה לא פצית פה בעת המעבר להדר יוסף אחרי בית מכבי? הרי היה ברור שהקיבולת של האולם קטנה בהרבה מהביקוש. למה עד לפני שנה הרעיון של לעבור ליד אליהו היה מעורר בך התנגדות עזה?
מעבר לזה, בתסריט סביר, יש הרבה יותר מ500 שלא מעוניינים להגיע ליד אליהו, בטח למשחקי שגרה.
בתור התחלה הדר יוסף הוא בעיר של הפועל בניגוד לבית מכבי. מה החלופה? להשאר באולם שהוא אפילו לא הרביעי בגודלו בארץ? לנדוד לארנה? לרוממה?
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

תא מרבוטא כתב: 31 דצמבר 2024, 07:32
האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 21:38 האם מספר המנויים של הפועל (או מספר האוהדים שיוכלו לראות את משחקיה) הוא השיקול היחיד שצריך לקחת בחשבון כשמחליטים על האיצטדיון הביתי של הקבוצה? אם ככה אשאל שוב למה לא פצית פה בעת המעבר להדר יוסף אחרי בית מכבי? הרי היה ברור שהקיבולת של האולם קטנה בהרבה מהביקוש. למה עד לפני שנה הרעיון של לעבור ליד אליהו היה מעורר בך התנגדות עזה?
בתור התחלה הדר יוסף הוא בעיר של הפועל בניגוד לבית מכבי. מה החלופה? להשאר באולם שהוא אפילו לא הרביעי בגודלו בארץ? לנדוד לארנה? לרוממה?
חכה רגע ויגידו לך למה חולון זה היעד האולטימטיבי.
חולון לא הסכימו? שטויות זה עופר שלא רצה.
יש יותר מנויים ממקומות גם בחולון? אל תיתן לעובדות לבלבל אותם.
אפילו העמותה אמרה שיד אליהו זה המקום הריאלי היחידי לשחק בו? נו אל תיתפס לקטנות.
האדום הצורר
קיבל.ה  673 לייקים

רדנקו כתב: 30 דצמבר 2024, 23:36 מדהים איך אדם שאין לו מושג על מה הוא מדבר מתנשא פה כאילו הוא יודע הכל.
יפה שאתה יודע הכל. מקווה שאתה עושה בזה שימוש לטובה ולא רק כדי לכתוב פה תגובות מתנשאות.
לגופו של ענין הדר יוסף אף. פעם לא היה סולד אאוט למנויים. ובמפתיע גם לא היה כזה ביקוש אדיר כי עדיין היינו קבוצה בינונית ומטה.

הדר יוסף היה סולד אאוט למנויים גם לפני שהפועל עזבה אותו לבית מכבי וגם כשחזרה אליו. למה אתה משקר?

https://www.one.co.il/Article/202848.html
אינתי עומרי, הפועל.
Red_man
קיבל.ה  1178 לייקים

האדום הצורר כתב: 31 דצמבר 2024, 09:43
רדנקו כתב: 30 דצמבר 2024, 23:36 מדהים איך אדם שאין לו מושג על מה הוא מדבר מתנשא פה כאילו הוא יודע הכל.

הדר יוסף היה סולד אאוט למנויים גם לפני שהפועל עזבה אותו לבית מכבי וגם כשחזרה אליו. למה אתה משקר?

רגע אבל למה עברנו מהדר יוסף? זה ממש כתוב שם
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

אף אחד עוד לא ענה על השאלה אם 90% מהמגיבים באשכול הזה היו ב10 משחקים ב10 השנים האחרונות?
נערך לאחרונה על ידי Nati ב 31 דצמבר 2024, 10:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1322 לייקים

אתה רציני?! אשכרה כתוב שם שהמעבר מתרחש בגלל העליה לליגה העל והלחץ של אוהדים לשחרר עוד כרטיסים
אתה פשוט נותן פה טיעון מאוד יפה *בעד* המעבר ליד אליהו. יש לחץ של אוהדים לעוד כרטיסים, ואשכרה עברו ל*עיר אחרת* (!!) כדי לאפשר עוד כרטיסים.
אתה ליצן או מטומטם?

זה רשום באותיות קידוש לבנה בכותרת ובכותרת המשנה, אבל כדי להקל אליך, הנה פסקה שמתמצטת הכל:
כזכור, אוהדי הקבוצה ששבו השנה לליגת העל, התנפלו עם תחילת הקיץ על המנויים לאולם בהדר יוסף, אך משנגמרו המקומות ביציעים החלו אוהדים רבים לדרוש את המעבר לאולם גדול יותר שיאפשר לקבוצה להוציא מנויים נוספים למכירה.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Nati כתב: 31 דצמבר 2024, 10:41 אף אחד עוד לא ענה על השאלה אם 90% מחברי הפורום היו ב10 משחקים ב10 השנים האחרונות?
הוא דבר על 10 משחקים ביחד (כל חברי הפורום), לא כל אחד בנפרד
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

Nati כתב: 31 דצמבר 2024, 10:41 אף אחד עוד לא ענה על השאלה אם 90% מחברי הפורום היו ב10 משחקים ב10 השנים האחרונות?
פשוט תתעלם ממנו
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

סומך כתב: 31 דצמבר 2024, 10:41

אתה רציני?! אשכרה כתוב שם שהמעבר מתרחש בגלל העליה לליגה העל והלחץ של אוהדים לשחרר עוד כרטיסים
אתה פשוט נותן פה טיעון מאוד יפה *בעד* המעבר ליד אליהו. יש לחץ של אוהדים לעוד כרטיסים, ואשכרה עברו ל*עיר אחרת* (!!) עדי לאפשר עוד כרטיסים.
אתה ליצן או מטומטם?
עזוב, הוא לא מצליח לתת תשובה לעובדה אחת בשלל נושאים, בין אם מסכים איתם או לא.
בלהטריל הוא הצליח.
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
תקנתי אחרי שכבר הגבת.
הוא כתב,מהמגיבים באשכול הזה.
לא כל חברי הפורום.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2654 לייקים

מה אם לפני 10 שנים לא היו כרטיסים במייל ולא שמרתי את הכרטיס/מנוי?
איך אוכיח לו ?
יהלום14אדום
קיבל.ה  948 לייקים

7even כתב: 31 דצמבר 2024, 10:56 מה אם לפני 10 שנים לא היו כרטיסים במייל ולא שמרתי את הכרטיס/מנוי?
איך אוכיח לו ?
תביא אישור נוטריון
יאללה הביתה!!!
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

, במקום להתעסק בהצלחה של הקבוצה והסגל שיש פה בזכות עופר לא מפסיקים לבכות. על מעבר לאולם יותר גדול , לעולם לא אבין את זה ועוד יש על העניין הזה דיונים בלתי פוסקים פה , ביקום מקביל חייזרים צופים בזה וצוחקים עד כמה אנשים יכולים להיות מוזרים
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

רק הפועל כתב:, במקום להתעסק בהצלחה של הקבוצה והסגל שיש פה בזכות עופר לא מפסיקים לבכות. על מעבר לאולם יותר גדול , לעולם לא אבין את זה ועוד יש על העניין הזה דיונים בלתי פוסקים פה , ביקום מקביל חייזרים צופים בזה וצוחקים עד כמה אנשים יכולים להיות מוזרים
אתה אומר שאוהדי מכבי חייזרים?
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

יש מצב אבל לא התכוונתי ספציפית אליהם הפעם
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

Nati כתב: 31 דצמבר 2024, 10:48
בני12 כתב:
תקנתי אחרי שכבר הגבת.
לא כל חברי הפורום.
נכון. אבל הוא כתב ביחד ולא כל אחד בנפרד.
אני חושב שאפילו לך יש 10 משחקים ב-10 שנים האחרונות. לא ?
Nati
קיבל.ה  1760 לייקים

בני12 כתב:
Nati כתב: 31 דצמבר 2024, 10:48
בני12 כתב: הוא דבר על 10 משחקים ביחד (כל חברי הפורום), לא כל אחד בנפרד
תקנתי אחרי שכבר הגבת.
לא כל חברי הפורום.
נכון. אבל הוא כתב ביחד ולא כל אחד בנפרד.
אני חושב שאפילו לך יש 10 משחקים ב-10 שנים האחרונות. לא ?
כשהוא כתב לי את זה.
שאלתי אותו אם הוא צוחק?
בפלייאוף האחרון מחצי הגמר לבד הייתי ב5 משחקים.
בעונת 23/24 אחרי 3 שנים שאוסטרליה הייתה סגורה* הייתי בהרבה מיותר מ10 משחקים.

* הייתי גם במשחק האחרון לפני סגירת הליגה נגד חיפה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

אני מציע לך לא לומר למישהו שאתה לא מכיר שהוא משקר.
איפה כתוב שהיה סולד כשחזרנו לשם כמו שאתה טוען?
אני לא זוכר שהיה סולד אאוט לפני שעברנו. אני יודע את זה כי אני ישבתי שם ומכרתי כרטיסים מטעם הקבוצה, כך שאם היה סולד אאוט לא הייתי צריך למכור כרטיסים.
אבל אולי אני מתבלבל בשנים.
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

האדום הצורר כתב: 30 דצמבר 2024, 22:08 כבר אחרי החזרה להדר יוסף הביקוש היה פי 2 או 3 מההיצע. למה לדעתך לא עברו אז ליד אליהו? ושוב, 90 עד 100 אחוז מהתומכים במעבר היו מתנגדים אליו עד לפני חצי שנה כשהתחיל הדיון הנוכחי. יש לך איזו מחשבה למה הם התהפכו ככה?
אתה פשוט ממציא שקרים בתור עובדות ועל זה רוצה לנהל דיון.

אני אומר ש100% ממי שתומך היום היה תומך גם לפני חצי שנה. אף אחד לא התהפך.
אני גם אומר שאין אף אוהד הפועל שנגד המעבר ליד אליהו לצורך שיפוץ האולם, אין אפילו אחד כזה. אם האולטראס היו מודיעים שיד אליהו זה הבית שלנו אז כל המתנגדים למעבר היו תומכים במעבר.
והסיכוי שיהיה שיפוץ? 97% בערך, זה לא יקרה רק אם יהיה איזה אירוע חריג שימנע את זה.

קיצר, הזיזו לך את הגבינה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

ניסיתי להעריך את זה, יוצא לי שהייתי בבין 250 400 משחקים בעשר שנים האחרונות.
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

תסמונת האישה המוכה של עופר
לפי תקנון המנהלת, על הקבוצה המארחת להעביר 10% מסך המקומות באולם למכירה לקבוצה האורחת (250 כרטיסים) במחיר של 80 ש"ח למבוגר ו-50 ש"ח לנוער.
בנוסף, הצלחנו להגיע להבנה עם הפועל חיפה על הקצאה משמעותית נוספת של כרטיסים: 200 כרטיסים נוספים במחיר מופחת של 60 ש"ח (יתר הכרטיסים במחיר של 80 ש"ח).
עוד נציין, כי 15% מהכרטיסים יוקצו למשפחות שכולות, חיילים וספונסרים, וכי 20% מהכרטיסים יוקצו לארגון האוהדים.
יש לי הרגשה שהכרטיסים ב-50/60 ש"ח לא יגיעו לקהל הרחב
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

בני12 כתב:תסמונת האישה המוכה של עופר
לפי תקנון המנהלת, על הקבוצה המארחת להעביר 10% מסך המקומות באולם למכירה לקבוצה האורחת (250 כרטיסים) במחיר של 80 ש"ח למבוגר ו-50 ש"ח לנוער.
בנוסף, הצלחנו להגיע להבנה עם הפועל חיפה על הקצאה משמעותית נוספת של כרטיסים: 200 כרטיסים נוספים במחיר מופחת של 60 ש"ח (יתר הכרטיסים במחיר של 80 ש"ח).
עוד נציין, כי 15% מהכרטיסים יוקצו למשפחות שכולות, חיילים וספונסרים, וכי 20% מהכרטיסים יוקצו לארגון האוהדים.
יש לי הרגשה שהכרטיסים ב-50/60 ש"ח לא יגיעו לקהל הרחב
וכאות תודה והוקרה על זה, הם יקללו אותו בסוף המשחק רק כ-7 דקות רצופות במקום 10 כנהוג
שליחת תגובה