להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
אתה מבין? אירגון אוהדים של קבוצת ספורט שצריך להתרכז בעידוד ודחיפת הקבןצה ואתה אומר שזאת בעיה?! זה חייב להגיע עם אלימות קללות ואיומים? אם כך אז באמת שלא יבואו. אבל זה לא חייב להיות ככה.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אה הבנתי ..
אז שתקים ארגון אוהדים הם יתעסקו במה שאתה חושב שנכון להתעסק בו .
עד אז ...
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
אני בטוח שלא ילכו.Red roy כתב:אולטראס הפועל זה הרבה יותר מעידוד ותפאורה.בני12 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 00:19אם האולטראס יתמקד במה שהוא טוב, בעידוד ותפאורות, הכל יהיה טובOr_5 כתב: ↑26 דצמבר 2024, 23:40 קהל בהפועל תל אביב כדורגל וכדורסל הוא אותו קהל והארגון אולטראס הוא אותו ארגון! הפילוג בכדורסל בסוף יגיע לכדורגל(אולי כבר הגיע?) ובסוף נשאר בלי זה ובלי זה!
בסוף נגיע לנקודת אל חזור שתגרום לקריסה של אותה קבוצה ב2 ענפים שונים!
חבל אומרים על מי שמת!בסוף כולנו נסתכל אחורה ונגיד ״חבל״ !!!!
ואני ארגיע את 60 האיש שמגיבים פה .
אולטראס הפועל לא הולכים לשום מקום , גם אם לא תראו אותם ביד אליהו .
הסיבה שהם לא הולכים לשום מקום היא מאד פשוטה ,
הם אוהדי הפועל ...
ומי שאוהד ישאר אוהד.
אז יש מצב גדול שהאשכול המסכן והמגוחך הזה ימשיך עד שנת 3000
אני מקווה שלא רק שלא ילכו,אלה גם יגיעו.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
וגם יגיעו בלי קללות לאנשי המועדון כי זה כואב לראות את זה
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
רוי, מצד אחד באיזשהו מקום אני מבין את העיניין שאנשים שכל כך מושקעים בדבר קשה לקחת מהם רק דבר אחד בלי היתר.
אבל עכשיו עם יד על הלב, כשרואים את הניתוק ההולך וגדל בין האולטראס לבין ״הציבור הרחב״ של אוהדי הפועל.
לא הגיע הזמן לקצת (טיפל׳ה) חשבון נפש באולטראס לנסות להבין איך הגענו למצב הזה ומה חלקם בנושא?
הרי לפני 15 שנה זה לא היה ככה.
אפילו ההפך.
איפה זה השתנה? מה קרה? מה אפשר לעשות אחרת שזה לא יהיה ככה?
אנשים פה חוששים מהתנהגות אלימה כלפיהם מצד האולטראס, זה לא בא מהאויר, זה מנסיון עבר.
ראבאק, רק לעמוד בתור בכניסה לאולם כשהם באים זה כבר חוויה לא נעימה.
אז באיזשהו שלב, זה עבר את גבול הנסבל, ועם כל הכבוד לטוב, החרא שבא עם זה, עדיף כבר בלי.
אבל עכשיו עם יד על הלב, כשרואים את הניתוק ההולך וגדל בין האולטראס לבין ״הציבור הרחב״ של אוהדי הפועל.
לא הגיע הזמן לקצת (טיפל׳ה) חשבון נפש באולטראס לנסות להבין איך הגענו למצב הזה ומה חלקם בנושא?
אפילו ההפך.
אנשים פה חוששים מהתנהגות אלימה כלפיהם מצד האולטראס, זה לא בא מהאויר, זה מנסיון עבר.
אז באיזשהו שלב, זה עבר את גבול הנסבל, ועם כל הכבוד לטוב, החרא שבא עם זה, עדיף כבר בלי.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
האולטראס מעצם קיומו ומעצם אפילו השם שלו ,מילפורד כתב: ↑27 דצמבר 2024, 10:18 רוי, מצד אחד באיזשהו מקום אני מבין את העיניין שאנשים שכל כך מושקעים בדבר קשה לקחת מהם רק דבר אחד בלי היתר.
אפילו ההפך.
לא אמור להתאים ולרדת חלק בגרון לקהל הרחב .
אנחנו לא תמיד אמורים לקבל , להסכים ולתמוך במה שהאולטראס עושים .
הם פשוט שם , היו ויהיו .
ושוב , ככה זה בכל מועדון ספורט שמכבד את עצמו .
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
״לרדת חלק בגרון״.
אז אם אני אחטוף סתירה מהאולטראס אני אמור לשתוק ולתת להם את הלחי השנייה?
מתי זה עובר את הגבול שאני אמור להכיל את זה?
אז אם אני אחטוף סתירה מהאולטראס אני אמור לשתוק ולתת להם את הלחי השנייה?
מתי זה עובר את הגבול שאני אמור להכיל את זה?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
אל תגיד 'לעולם לא'
ויש פה כמה עדויות על מינימום איומים לסטירה, גם אם לא סטירה בפועל. לאדם נורמטיבי, לקבל איום במכות זה מספייק, לא צריך גם לבצע.
על חבר טוב שלי, ילד כאפות מהאולטראס איים במכות רק כי הוא צילם בטלפון את היציע מעודד
את הבנות שלי, האולטראס כמעט דרסו כשרדפו אחרי שני אוהדי הפועל חיפה מחוץ לדרייב אין
יש הרבה אלימות באולטראס וההקטנה שלך אותה מרגיזה מאוד.
אני לא תמים, אני כבר אדם מבוגר, היתה אלימות של אוהדים גם כשהייתי צעיר יותר לפני שלושים שנה
אבל היתה הפרדה ברורה בין ענייני האולטראס לקהל הרחב.
כשהאולטראס רצו לסגור דברים הם היו עושים את זה בסמטאות צדדיות ולא במרכז הפרקט וביציע איפה שיש "אנשים תמימים"
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
א. זאת היתה מטפורה , סטירות מטפוריות מהאולטראס קיבלנו ובשפע.
ב. אז סתירה לא, אבל כשהם נדחפים לפני בתור לכניסה למשחק עם מרפקים וקללות למי שלא מתלהב מזה שהם נדחפים לפניו, זה בסדר?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
נשמע הזוי
רק לפני יומיים היה משחק והכל היה בסדר.
מה כבר השתנה ביומיים האלה מבחינת האולטראס שפתאום הם יירצו לפוצץ משחק?
הם הודיעו שההסעות שלהם יגיעו לסל אחרי הכדורגל. מי שרוצה לפוצץ משחק לא מודיע מראש שהוא מגיע
רק לפני יומיים היה משחק והכל היה בסדר.
מה כבר השתנה ביומיים האלה מבחינת האולטראס שפתאום הם יירצו לפוצץ משחק?
הם הודיעו שההסעות שלהם יגיעו לסל אחרי הכדורגל. מי שרוצה לפוצץ משחק לא מודיע מראש שהוא מגיע
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
בספורט5 כתוב שהמידע המודיעיני הגיע מהפועל

יו"ר גליל עליון טמיר אברהמס הגיב וטען שיהיה קשה לארח משחק נפיץ פוטנציאלית שכזה: "בהפועל ת"א התריעו בפני המשטרה שקומץ אוהדים עשויים לפוצץ את המשחק לפי אינדקציות שלהם. יש דרישה של כמויות משטרה שלא נראו כאלה במשחקים בין הקבוצות. כמו הכנה לדרבי. עלויות שגליל עליון לא יכולה לעמוד בהן".
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לא ברור במי הם נלחמים? הרי זה לוז לוז סיטואיישן בשבילם.
נגיד וחלילה עופר יחליט להרים ידיים, הם יישארו עם קבוצה בינונית במקרה הטוב או חלשה במקרה הרע, יפסידו כמובן את התמיכה והלגיטימציה מהקהל הרחב של הפועל ויישארו עם 200-300 אוהדי אולטראס ויהפכו את המועדון להפועלאס, אני רוצה להאמין שאין להם אינטרס כזה.
במידה ועופר נשאר והמצב הקיים ממשיך ככה, הם גם מאבדים לגיטימציה וגורמים פשוט לסלידה מהם מהקהל הרחב.
פשוט לא ברור למה הם ממשיכים להילחם עם עצמם? ועוד על מה? על פאקינג מגרש עירוני זמני, שהם ראו כבר שהרוב המוחץ של הקהל רוצה במעבר הזה.
פשוט כמויות של הרס עצמי, שבמקום להיות הקהל מספר 1 בארץ, עם הקבוצה מספר 1 בארץ וטופ אירופאית, כי חד משמעי זה נראה הכיוון, לפחות לעכשיו, יחזירו את עצמם לנצח דרבי פעם בעשור ואת שאר הקהל פשוט לאבד עניין מהסל.
אני מקווה שיש מישהו שפוי והגיוני, שמנסה בכל דרך, לשים שם קצת היגיון ולהסביר להם, שמספיק ולא נותר להם אלא להשלים עם העובדות ולקבל את דעת הרוב ולהחזיר קצת קצת את אמון הקהל בהם.
נגיד וחלילה עופר יחליט להרים ידיים, הם יישארו עם קבוצה בינונית במקרה הטוב או חלשה במקרה הרע, יפסידו כמובן את התמיכה והלגיטימציה מהקהל הרחב של הפועל ויישארו עם 200-300 אוהדי אולטראס ויהפכו את המועדון להפועלאס, אני רוצה להאמין שאין להם אינטרס כזה.
במידה ועופר נשאר והמצב הקיים ממשיך ככה, הם גם מאבדים לגיטימציה וגורמים פשוט לסלידה מהם מהקהל הרחב.
פשוט לא ברור למה הם ממשיכים להילחם עם עצמם? ועוד על מה? על פאקינג מגרש עירוני זמני, שהם ראו כבר שהרוב המוחץ של הקהל רוצה במעבר הזה.
פשוט כמויות של הרס עצמי, שבמקום להיות הקהל מספר 1 בארץ, עם הקבוצה מספר 1 בארץ וטופ אירופאית, כי חד משמעי זה נראה הכיוון, לפחות לעכשיו, יחזירו את עצמם לנצח דרבי פעם בעשור ואת שאר הקהל פשוט לאבד עניין מהסל.
אני מקווה שיש מישהו שפוי והגיוני, שמנסה בכל דרך, לשים שם קצת היגיון ולהסביר להם, שמספיק ולא נותר להם אלא להשלים עם העובדות ולקבל את דעת הרוב ולהחזיר קצת קצת את אמון הקהל בהם.
-
- קיבל.ה 110 לייקים
אני מניח שהרעיון זה שיתפרעו > יטילו עונש משחקי רדיוס > הפועל לא ישחקו ביד אליהו.
נגיד וזה נכון ויש כוונה להתפרע, למה הפועל צריכה להתריע? למה תמיד ההנהלה צריכה להתנהל בצורה הכי לא חכמה שאפשר ורק לעשות לעצמה נזק?
הרי אם זה קורה האולטראס רק יאבדו עוד מהלגיטימציה שלהם בקהל הרחב, עכשיו במקום זה עופר שורף את עצמו מול הקהל וגורם לרעש ומהומה.
מייאש כל כך כל ההתנהלות סביב המעבר.
נגיד וזה נכון ויש כוונה להתפרע, למה הפועל צריכה להתריע? למה תמיד ההנהלה צריכה להתנהל בצורה הכי לא חכמה שאפשר ורק לעשות לעצמה נזק?
הרי אם זה קורה האולטראס רק יאבדו עוד מהלגיטימציה שלהם בקהל הרחב, עכשיו במקום זה עופר שורף את עצמו מול הקהל וגורם לרעש ומהומה.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
הם לא ישבו בשקט עד שהמועדון יתפרק, עצוב
איזה יצורים. יאללה תהנו במשחק האחרון שלכם ביציע, אולטראס
)
נסתדר בלעדיכם , תוף זה לא יקר.

נסתדר בלעדיכם , תוף זה לא יקר.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
העידוד והתפאורה אלו היתרונות שלהם.Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 03:49אולטראס הפועל זה הרבה יותר מעידוד ותפאורה.בני12 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 00:19אם האולטראס יתמקד במה שהוא טוב, בעידוד ותפאורות, הכל יהיה טובOr_5 כתב: ↑26 דצמבר 2024, 23:40 קהל בהפועל תל אביב כדורגל וכדורסל הוא אותו קהל והארגון אולטראס הוא אותו ארגון! הפילוג בכדורסל בסוף יגיע לכדורגל(אולי כבר הגיע?) ובסוף נשאר בלי זה ובלי זה!
בסוף נגיע לנקודת אל חזור שתגרום לקריסה של אותה קבוצה ב2 ענפים שונים!
חבל אומרים על מי שמת!בסוף כולנו נסתכל אחורה ונגיד ״חבל״ !!!!
הם אוהדי הפועל ...
ומי שאוהד ישאר אוהד.
כל השאר זה חסרונות נטו.
כל עוד היתרונות עלו על החסרונות הקהל הרחב הכיל את זה גם אם זה לא ירד לו חלק בגרון.
כבר שנים שזה לא המצב והחסרונות עולים על היתרונות ולכן הקהל הרחב הפסיק לשתוק והפיצוץ הזה היה רק ענין של זמן
רמי אמר שהוא מפחד על עצמו ורק רוצה להגיע הביתה בשלום ולכן לא התמודד איתם.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
מה לא חכם בזה ?אורי כתב: ↑27 דצמבר 2024, 13:59 אני מניח שהרעיון זה שיתפרעו > יטילו עונש משחקי רדיוס > הפועל לא ישחקו ביד אליהו.
בדיוק כמו בדרבי, זה מסנדל אותם כי כולם יודעים על זה מראש
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
שיקימו קבוצת אוהדים חדשה ומרגשת אם כל כך מפריע להם המעבר הזה והם לא יכולים לכבד את החלטת הרוב המוחלט
-
- קיבל.ה 110 לייקים
איך אתה יודע שזה נכון? איך הפועל יודעים שזה נכון?בני12 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 14:11מה לא חכם בזה ?אורי כתב: ↑27 דצמבר 2024, 13:59 אני מניח שהרעיון זה שיתפרעו > יטילו עונש משחקי רדיוס > הפועל לא ישחקו ביד אליהו.
האמינות של המכתב הזה מוטלת בספק (לפי התגובות ברשתות) וזה רק גורם לרעש ופילוג בקהל.
האולטראס מתכננים להתפרע? שיתפרעו. יום אחרי תרחיק כל אוהד שלקח חלק בהתפרעות, לא צריך לייצר רעשים ובלגן מראש, פעם אחת שיתנהלו בצורה חכמה בהנהלה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
כן רק שהסיכון פה גדול מאוד , אתה יכולה לקבל הורדת נקודה שדיי גומרת סופית את הסיכויים לסיים במקום הראשון אזאורי כתב: ↑27 דצמבר 2024, 14:17איך אתה יודע שזה נכון? איך הפועל יודעים שזה נכון?בני12 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 14:11מה לא חכם בזה ?אורי כתב: ↑27 דצמבר 2024, 13:59 אני מניח שהרעיון זה שיתפרעו > יטילו עונש משחקי רדיוס > הפועל לא ישחקו ביד אליהו.
האמינות של המכתב הזה מוטלת בספק (לפי התגובות ברשתות) וזה רק גורם לרעש ופילוג בקהל.
האולטראס מתכננים להתפרע? שיתפרעו. יום אחרי תרחיק כל אוהד שלקח חלק בהתפרעות, לא צריך לייצר רעשים ובלגן מראש, פעם אחת שיתנהלו בצורה חכמה בהנהלה.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
לדעתי הסיכון הכי גדול שהעונה הזו לא תסתיים בתואר זה אשכרה האולטראס , אם יש פה שקט אז אנחנו גם לוקחים אליפות וגם יורוקאפ אוליי אבל תמיד קיים החשש שכל העסק יתפרק אשכרה בגלל אוהדים שלנו לכאורה , מצב הזויי ובלתי נתפס ונסבל
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 27 דצמבר 2024, 15:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
כל מה שיוצא מערוץ 5 הוא בחזקת תעמולה עבורי.
אני אישית מסרב להאמין וקורא להנהלה לא לעבוד עם האתר הזה בשום צורה.
אם, בטעות, הידיעה תתברר כנכונה…שאלוהים יעזור לנו
אני אישית מסרב להאמין וקורא להנהלה לא לעבוד עם האתר הזה בשום צורה.
אם, בטעות, הידיעה תתברר כנכונה…שאלוהים יעזור לנו
-
- קיבל.ה 151 לייקים
ממשיך לפלג את הקהל ולהילחם בחלק מהאוהדים אבל לכת זה לא מפריע
מידע "מודיעני" עלק
מידע "מודיעני" עלק
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
למה שזה לא יהיה הגיוני , הריי ראינו את ההשתוללות ואת הקללות של האולטראס לעבר המועדון בסוף המשחק נגד רמת גן
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אם יש לך מידע מודיעני על התפרעות שכזו, לא עדיף להכין להם מארב ולהרחיק אותם מאשר להזהיר אותם?
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
הכלבים נובחים והשיירה עוברת
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
כל האירוע הזה זה הזייה אחת גדולה
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
מניח שהמכתב הזה נועד כדי להימנע מעונשים במידה ואכן יהיה.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
הנה סיבה לינאי לאיים בעזיבה ...הפועל כתב: ↑27 דצמבר 2024, 13:48 בספורט5 כתוב שהמידע המודיעיני הגיע מהפועל
יו"ר גליל עליון טמיר אברהמס הגיב וטען שיהיה קשה לארח משחק נפיץ פוטנציאלית שכזה: "בהפועל ת"א התריעו בפני המשטרה שקומץ אוהדים עשויים לפוצץ את המשחק לפי אינדקציות שלהם. יש דרישה של כמויות משטרה שלא נראו כאלה במשחקים בין הקבוצות. כמו הכנה לדרבי. עלויות שגליל עליון לא יכולה לעמוד בהן".
ולעצם הכתבה , פחחחחח
-
- קיבל.ה 194 לייקים
תשמע , שבפורום המזדיין הזה קוראים לאולטראס הפועל ארגון טרור , למה שלא יופיעו כתבות בדיחה כמו זו ?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מצטער בניבני12 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 14:08העידוד והתפאורה אלו היתרונות שלהם.Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 03:49אולטראס הפועל זה הרבה יותר מעידוד ותפאורה.
הם אוהדי הפועל ...
ומי שאוהד ישאר אוהד.
כל השאר זה חסרונות נטו.
כל עוד היתרונות עלו על החסרונות הקהל הרחב הכיל את זה גם אם זה לא ירד לו חלק בגרון.
כבר שנים שזה לא המצב והחסרונות עולים על היתרונות ולכן הקהל הרחב הפסיק לשתוק והפיצוץ הזה היה רק ענין של זמן
רמי אמר שהוא מפחד על עצמו ורק רוצה להגיע הביתה בשלום ולכן לא התמודד איתם.
אנחנו מכירים 25 שנה , אבל איבדת את זה
באמת שכחת
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
עזוב ,
הם לא מבינים , זה כל כך הגיוני
אבל לא רק זה הגיוני ...
הגיוני שאולטראס הפועל הם החותים מתימן , וכל זה רק בשביל שהזרים יעזבו וכדי לדפוק את ינאי .
תחשוב על זה ...
הרי כולנו מסכימים שאולטראס הפועל הוא ארגון טרור שונא הפועל שרוצה רק רע למועדון שלנו .
הרי יש מניפסט סודי שהמטרה שלו היא שינאי יתרסק .
מה יותר קל לשלוח טילים לאזור המרכז ????
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 27 דצמבר 2024, 15:59, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
המידע המודיעיני נשמע כמו חרטא, מניח שפרסמו את זה כדי:
Sent from my 22101320G using Tapatalk
מילפורד כתב:מניח שהמכתב הזה נועד כדי להימנע מעונשים במידה ואכן יהיה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 194 לייקים