מ-מאד פסימי הפכת למאד אופטימי. לא חושב שעופר יקרקס אותם, ויש סיבה טובה לחשוש שהם בסוף ימאיסו על עופר את העניין עם כמה הגעות לבית שלו.Charlie כתב: ↑23 דצמבר 2024, 22:10יהפכו אותו לאוייב - יקבלו אוייבגביזון כתב:הם רואים בעופר כאויב ויעשו כל דבר לפגוע בו, ככה פוגעים בו ובנו הכי אפקטיבי.Charlie כתב: אין להם כבר את הגב של רמי והעמותה
יעשו בעיות- עופר ייכנס בהם ויפרק אותם
אני מניח שכולם הבינו, ממוטלי ועד שאקו, שינאי אדם כוחני מאד שלא בוחל באמצעים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
את הפועל הם יראו בספורט 5 לייב
עופר ממולח וכוחני, הם אספסוף של ילדים טמבלים . אני מאמין שהוא ידע להסתדר איתם.
עופר ינאי
-
- קיבל.ה 695 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
רק שלא יגידו שזה לא ארגון טרור...בר קולמוסא כתב: ↑24 דצמבר 2024, 00:52מ-מאד פסימי הפכת למאד אופטימי. לא חושב שעופר יקרקס אותם, ויש סיבה טובה לחשוש שהם בסוף ימאיסו על עופר את העניין עם כמה הגעות לבית שלו.Charlie כתב: ↑23 דצמבר 2024, 22:10יהפכו אותו לאוייב - יקבלו אוייבגביזון כתב:הם רואים בעופר כאויב ויעשו כל דבר לפגוע בו, ככה פוגעים בו ובנו הכי אפקטיבי.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
את הפועל הם יראו בספורט 5 לייב
עופר ממולח וכוחני, הם אספסוף של ילדים טמבלים . אני מאמין שהוא ידע להסתדר איתם.
יחד, רק יחד! 

- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
ראיתי עכשיו שמדובר בהפקדה של 25 מיליון במעמד החתימה.Mic_red כתב: ↑23 דצמבר 2024, 23:01בחמש ספורט סגן ראש העיר אמר שבערך בפברואר אמורים להעביר את הצ׳ק 25 מיליוןהלך המומנטום כתב: ↑23 דצמבר 2024, 22:54על פי הודעת העירייה לגבי הקול קורא, מהו התאריך האחרון להעברת אותו סכום?
החתימה תיעשה עד 45 ימים מיום הזכייה, כלומר עד ה-6/2/25
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
חטף נאצות מכמה ילדי כאפות בארגון הטרור.
אני מקווה שהוא מתכנן לעשות ממנו התנתקות חד צדדית בשיתוף פעולה עם כל חברת אבטחה אפשרית למנוע מהם אפילו לרכוש כרטיסים בעתיד.
ומי שכן יקנה שידאג שימררו לו את החיים באולם,רגע לפני שהוא עושה עוד נזק מכוון לקבוצה ומאחל סרטן לכל אוהד מן המניין.
בטרוריסטים נלחמים רק ביד קשה.
אני מקווה שהוא מתכנן לעשות ממנו התנתקות חד צדדית בשיתוף פעולה עם כל חברת אבטחה אפשרית למנוע מהם אפילו לרכוש כרטיסים בעתיד.
ומי שכן יקנה שידאג שימררו לו את החיים באולם,רגע לפני שהוא עושה עוד נזק מכוון לקבוצה ומאחל סרטן לכל אוהד מן המניין.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 114 לייקים
מה הם רוצים ממנו?7even כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:12 חטף נאצות מכמה ילדי כאפות בארגון הטרור.
אתה מדבר על הצעקות שהיו לפני המשחק? אני חושב שהם צעקו לשמעון אמסלם ועידן פלדה, גם לא ברור למה
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
viewtopic.php?t=3804&start=1160אורי כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:23מה הם רוצים ממנו?7even כתב: ↑25 דצמבר 2024, 23:12 חטף נאצות מכמה ילדי כאפות בארגון הטרור.
אתה מדבר על הצעקות שהיו לפני המשחק? אני חושב שהם צעקו לשמעון אמסלם ועידן פלדה, גם לא ברור למה
יחד, רק יחד! 

- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
לא מבין למה הוא יושב בספסל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אמנם אני כבר לא רואה הכי טוב, אבל אני די בטוח שבמרחק שני מטרים מהספסל היה יציע.
אני מאמין שעם קצת קומבינות היה מצליח למצוא שם מקום
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אז לא בסוף אה ?
פעם הבאה שהוא יאיים בעזיבה , בגלל קללות לשימון, קללות לשופטים, שלט ביציע או אלוהים יודע מה
אפשר יהיה קצת פחות היסטריה ?
בפורום הזה כבר חזרנו לליגה ב.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 1409 לייקים
אם הפורום הזה מטונף, למה אתה מלכלך את עצמך בו?
בנוסף, החברים שלך ראו בדיוק מה רוב הקהל חושב עליהם ועל המעשים שלהם כנגד הקבוצה. בוא נגיד אין להם רוב להמשיך ולגרום נזקים לקבוצה.
בנוסף, החברים שלך ראו בדיוק מה רוב הקהל חושב עליהם ועל המעשים שלהם כנגד הקבוצה. בוא נגיד אין להם רוב להמשיך ולגרום נזקים לקבוצה.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אוהב ליכלוך , נקיון מלחיץ אותי ....
אה, וגם חייב שתרגישו קצת פחות יפי נפש ובסטטוס אליטיסטי של האוהדים האמיתיים .
זה עושה לי טוב ומצחיק .
ועכשיו אחרי שעברנו ליד אליהו , ינאי נשאר בהפועל ( עד הפעם הבאה ) , אני יכול להגיד מה אני חושב עליו , בלי פילטר .
האיש שקרן , נרקיסיסט, לא אוהד הפועל שגרם לאוהדי הפועל הכי אמיתיים בעולם וגם באמת אנשים טובים לקבל הודעות נאצה, השוואות לשימון מזרחי וכו ...
במו ידיו ועם המניפולציות שלו הרס את הדבר הכי גדול שהיה אי פעם בספורט הישראלי ולנו אוהדי הפועל בפרט .
על זה לא תהיה לו מחילה לעולם .
כמה רציתי וקיוויתי אבל בסוף זו כזאת אכזבה...
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
רוי ....Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:20אוהב ליכלוך , נקיון מלחיץ אותי ....
ועכשיו אחרי שעברנו ליד אליהו , ינאי נשאר בהפועל ( עד הפעם הבאה ) , אני יכול להגיד מה אני חושב עליו , בלי פילטר .
האיש שקרן , נרקיסיסט, לא אוהד הפועל שגרם לאוהדי הפועל הכי אמיתיים בעולם וגם באמת אנשים טובים לקבל הודעות נאצה, השוואות לשימון מזרחי וכו ...
במו ידיו ועם המניפולציות שלו הרס את הדבר הכי גדול שהיה אי פעם בספורט הישראלי ולנו אוהדי הפועל בפרט .
כלצמה שאתה אומר עליו נכון. בנוסף הוא ידרוס כל מי שיעמוד בדרכו אל היעד.... זה הבן אדם לטוב או לרע.
מי שהחליט לההאבק בו בחוצות העיר ולא הבין לאן הסיטואציה תוביל אותו, יש לו גם אחריות על המצב.
הפועל תשאר אחריו, והפעול זה אנחנו, בא נהנה מההפקר.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
אני יודע נשמהEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:54רוי ....Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:20אוהב ליכלוך , נקיון מלחיץ אותי ....
כלצמה שאתה אומר עליו נכון. בנוסף הוא ידרוס כל מי שיעמוד בדרכו אל היעד.... זה הבן אדם לטוב או לרע.
מי שהחליט לההאבק בו בחוצות העיר ולא הבין לאן הסיטואציה תוביל אותו, יש לו גם אחריות על המצב.
זה רק אנחנו , תמיד היה ותמיד יהיה
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטןRed roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:56אני יודע נשמהEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:54רוי ....Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:20
-
- קיבל.ה 184 לייקים
ועל הדרך הוא הפך את רמי , חיים , בר חיון , שאקו, העמותה וכל מי שחושב אחרת או אפילו לא אחרת אלא רק קצת חשדן , לאויב הפועלEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:10אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטןRed roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:56אני יודע נשמהEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 07:54
רוי ....
מבחינתי זה לא שווה
לראות הודעות פה בפורום על אוהדים אמיתיים וטובים ולהקיא . לא היה כדבר הזה עם שום בעלים טוב או פחות טוב בכדורגל ובכדורסל .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 27 דצמבר 2024, 08:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
כי היה מי שהחליט ללכת איתו ראש בראש.....Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:21ועל הדרך הוא הפך את רמי , חיים , בר חיון , שאקו, העמותה וכל מי שחושב אחרת או אפילו לא אחרת אלא רק קצת חשדן , לאויב הפועלEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:10אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטן
מבחינתי זה לא שווה
ברוח החג נציין שהיה מי שהלקח דוגמא מיהודה המקבי כאשר היה צריך לנהוג כשלומציון ואלכסנדר ינאי
-
- קיבל.ה 184 לייקים
עזוב אין בנינו ויכוח .El dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:26כי היה מי שהחליט ללכת איתו ראש בראש.....Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:21ועל הדרך הוא הפך את רמי , חיים , בר חיון , שאקו, העמותה וכל מי שחושב אחרת או אפילו לא אחרת אלא רק קצת חשדן , לאויב הפועלEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:10
אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטן
מבחינתי זה לא שווה
ברוח החג נציין שהיה מי שהלקח דוגמא מיהודה המקבי כאשר היה צריך לנהוג כשלומציון ואלכסנדר ינאי
חוץ מזה , אמן שרק טוב יהיה למועדון שלנו .
זה החיים שלי
אבל כמו שאמרתי , מבחינתי הוא גרם למשהו שאין עליו מחילה
-
- קיבל.ה 1969 לייקים
מפלג, משקר, אפילו מפעיל בוטים.
מזכיר לי מישהו.
מזכיר לי מישהו.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Red RoyRed roy כתב:
זה עושה לי טוב ומצחיק .
הביקורת שלך כלפי עופר ינאי לגיטימית.
אני לפחות (ואני מניח שלא מעט חושבים באופן דומה) אינני תמים ויודע שהכל ייתכן עם הבעלות של עופר ינאי בהמשך הדרך. בשלב זה, הן מסיבות פרקטיות והן מסיבות אמוציונליות, אני מאוד רוצה בהצלחתו של עופר ינאי ובינתיים גם מעריך ומוקיר את ההשקעה ואת התוכניות והשאיפות שהוא מציין ומצייץ כלפי העתיד של מועדון הפועל ת”א בהובלתו.
אינני מרגיש יפה נפש ואינני רואה עצמי באיזה סטטוס אליטיסטי כלפי אוהדים אחרים. מבחינתי, 45 שנות האהדה שלי (בעשורים האחרונים בד”כ פסיבית מהכורסה, בעשורים הראשונים בד”כ אקטיבית בבלומפילד ובאוסישקין , כאוהד יחסית “שקט”), הנם שווה ערך לאוהד צעיר, תרתי משמע.
לגבי אנשי הוועד המנהל של העמותה אשר התפטרו לאחרונה - זכותם של אוהדים לבקר אותם ביקורת קשה ונוקבת. גם אני נמנה על אותם אלו שהביעו ביקורת כלפיהם. לגבי קללות ונאצות שהושמעו כלפיהם - רע מאוד. אין מקום לנאצות ואיומים כלפי אף אחד.
ודרך אגב, הביקורת שלי כלפיהם היתה לדעתי עניינית והתמקדה בשתי סוגיות: סוגיה אחת - הסחבת שנקטו בעניין הצבעה ישירה וברורה למעבר ליד אליהו, כולל אופציה שבכלל לא דנו להעלות אותה להצבעה: מעבר ליד אליהו ללא תנאי וללא הגבלה. הסוגיה השניה: במשך כל השנים האחרונות, אי נקיטת צעדים אקטיביים כנגד גורמים אלימים בקרב הגרעין הקשה של האוהדים. ולא משנה אם מדובר במספר בודד של אוהדים, בעשרות או במאות. אוהדים שמשליכים אבוקות, אוהדים שמאיימים באופן ישיר ואישי על אוהדים אחרים. וגם כלפי אוהדים שלכאורה נוהגים “באלימות רכה יותר” - אוהדים שמשליכים מצתים, כוסות, אוהדים שבאופן ישיר מאחלים כלפי אוהד או איש מועדון - איחולי מוות, מחלות וכדומה. המינימום שאני ציפיתי מהם זה קודם כל להביע סלידה והוקעה פומבית , חד משמעית ונחרצת כנגד התופעות האלימות הללו. בנוסף הייתי מצפה מהם לנקוט בכל מיני יוזמות אלו ואחרות כלפי אותם אוהדים אלימים וכלפי התופעותֶ האלימות הללו בכלל. ואין לי שום ספקות לגבי האהדה והמסירות שלהם למועדון הפועל ת”א. בפרט לגבי רמי כהן. זה מוכח וידוע.
נערך לאחרונה על ידי ofer23 ב 27 דצמבר 2024, 09:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
@ofer23
אני מתפלל להצלחה של ינאי
זו הצלחה שלנו
אבל אני גם אזכיר תמיד את מה שהוא גרם
אני מתפלל להצלחה של ינאי
זו הצלחה שלנו
זכותך לחשוב ולהביע מה שאתה רוצה.Red roy כתב: אני מתפלל להצלחה של ינאי
זו הצלחה שלנו
רק בבקשה אל תניח שאחרים פה שחושבים שונה ממך, הם תמימים והם נוקטים בגישה אליטיסטית.
וכמובן, גם אני אצטרף אליך ואומר את המובן מאילו: הצלחה של המועדון (בכדורסל ובכדורגל) זו הצלחה של כולנו.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
ובסוף כל אותם אוהדים שלכאורה נגד ינאי נהנים שיש לנו שחקנים כמו מוטלי ובלייקני על בסיס קבוע כמובן ושהקבוצה אשכרה תחרותית , זו לא קצת צביעות ? שואל ברצינות , אפשר להינות ממה שיש מאשר תמיד לחשוב על כמה עופר מסכסך ומפלג , אחלה עופר, המאזן שיש לנו עכשיו בליגה לא אפשרי בלי עופר בשום מצב
כאוהד ספורט אני חולם על שלושה דברים:
1. עשרת אלפים אוהדי הפועל ת”א בכדורסל מעודדים ומריעים באולם כדורסל, בשנה בה נזכה סוף סוף באליפות המדינה ואשמח מאוד שזה יהיה בניצחון בגמר פלייאוף נגד מכבי ת”א.
2. קבוצת הכדורגל של הפועל ת”א תחזור לשנות השיא שלה עם תארים והצלחות במפעלים אירופאיים (בפרט, שיחזור החלום של השתתפות בצ’מפיונס ליג).
3. לחוות העפלה של נבחרת ישראל בכדורגל לטורניר יוקרתי - מונדיאל או יורו.
בשנה..שנתיים הקרובות, נראה שעופר ינאי אולי בדרך להגשים את החלום הראשון. ואולי בעוד מספר שנים אפילו להעצים את החלום, עם אולם חדש של אולי אפילו עם 15 אלף אוהדי הפועל.
וכמובן הכל ייתכן. וייתכן גם שהחלום יסתיים.
אבל בינתיים אני מרשה לעצמי לחלום. וזה לפחות, חד משמעית בזכות עופר ינאי.
1. עשרת אלפים אוהדי הפועל ת”א בכדורסל מעודדים ומריעים באולם כדורסל, בשנה בה נזכה סוף סוף באליפות המדינה ואשמח מאוד שזה יהיה בניצחון בגמר פלייאוף נגד מכבי ת”א.
2. קבוצת הכדורגל של הפועל ת”א תחזור לשנות השיא שלה עם תארים והצלחות במפעלים אירופאיים (בפרט, שיחזור החלום של השתתפות בצ’מפיונס ליג).
בשנה..שנתיים הקרובות, נראה שעופר ינאי אולי בדרך להגשים את החלום הראשון. ואולי בעוד מספר שנים אפילו להעצים את החלום, עם אולם חדש של אולי אפילו עם 15 אלף אוהדי הפועל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
-
- קיבל.ה 184 לייקים
לי חסר תואר בכדורסלofer23 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 09:58 כאוהד ספורט אני חולם על שלושה דברים:
אחרי זה אני פורש
נמאס לי כבר
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני מאוד אשמח לראות אליפות סוף סוף.
אין בזה ספק, אם תקופת עופר ינאי בהפועל תסתכם באליפות אחת, לטעמי זה ייחשב לכישלון.
ההצלחה פה תהיה אם מעכשיו נהיה מועדון הישגי ומצליח מקצועית לעשרות שנים קדימה.
אין בזה ספק, אם תקופת עופר ינאי בהפועל תסתכם באליפות אחת, לטעמי זה ייחשב לכישלון.
ההצלחה פה תהיה אם מעכשיו נהיה מועדון הישגי ומצליח מקצועית לעשרות שנים קדימה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
ofer23 כתב: ↑27 דצמבר 2024, 09:14Red RoyRed roy כתב:
זה עושה לי טוב ומצחיק .
הביקורת שלך כלפי עופר ינאי לגיטימית.
אני לפחות (ואני מניח שלא מעט חושבים באופן דומה) אינני תמים ויודע שהכל ייתכן עם הבעלות של עופר ינאי בהמשך הדרך. בשלב זה, הן מסיבות פרקטיות והן מסיבות אמוציונליות, אני מאוד רוצה בהצלחתו של עופר ינאי ובינתיים גם מעריך ומוקיר את ההשקעה ואת התוכניות והשאיפות שהוא מציין ומצייץ כלפי העתיד של מועדון הפועל ת”א בהובלתו.
אינני מרגיש יפה נפש ואינני רואה עצמי באיזה סטטוס אליטיסטי כלפי אוהדים אחרים. מבחינתי, 45 שנות האהדה שלי (בעשורים האחרונים בד”כ פסיבית מהכורסה, בעשורים הראשונים בד”כ אקטיבית בבלומפילד ובאוסישקין , כאוהד יחסית “שקט”), הנם שווה ערך לאוהד צעיר, תרתי משמע.
לגבי אנשי הוועד המנהל של העמותה אשר התפטרו לאחרונה - זכותם של אוהדים לבקר אותם ביקורת קשה ונוקבת. גם אני נמנה על אותם אלו שהביעו ביקורת כלפיהם. לגבי קללות ונאצות שהושמעו כלפיהם - רע מאוד. אין מקום לנאצות ואיומים כלפי אף אחד.
ודרך אגב, הביקורת שלי כלפיהם היתה לדעתי עניינית והתמקדה בשתי סוגיות: סוגיה אחת - הסחבת שנקטו בעניין הצבעה ישירה וברורה למעבר ליד אליהו, כולל אופציה שבכלל לא דנו להעלות אותה להצבעה: מעבר ליד אליהו ללא תנאי וללא הגבלה. הסוגיה השניה: במשך כל השנים האחרונות, אי נקיטת צעדים אקטיביים כנגד גורמים אלימים בקרב הגרעין הקשה של האוהדים. ולא משנה אם מדובר במספר בודד של אוהדים, בעשרות או במאות. אוהדים שמשליכים אבוקות, אוהדים שמאיימים באופן ישיר ואישי על אוהדים אחרים. וגם כלפי אוהדים שלכאורה נוהגים “באלימות רכה יותר” - אוהדים שמשליכים מצתים, כוסות, אוהדים שבאופן ישיר מאחלים כלפי אוהד או איש מועדון - איחולי מוות, מחלות וכדומה. המינימום שאני ציפיתי מהם זה קודם כל להביע סלידה והוקעה פומבית , חד משמעית ונחרצת כנגד התופעות האלימות הללו. בנוסף הייתי מצפה מהם לנקוט בכל מיני יוזמות אלו ואחרות כלפי אותם אוהדים אלימים וכלפי התופעותֶ האלימות הללו בכלל. ואין לי שום ספקות לגבי האהדה והמסירות שלהם למועדון הפועל ת”א. בפרט לגבי רמי כהן. זה מוכח וידוע.
[/quote
מתחבר לחלוטין!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
בתור מי ששם אותם שם זכותי גם לבקר אותם לא חושב?Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:21ועל הדרך הוא הפך את רמי , חיים , בר חיון , שאקו, העמותה וכל מי שחושב אחרת או אפילו לא אחרת אלא רק קצת חשדן , לאויב הפועלEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:10אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטן
מבחינתי זה לא שווה
לראות הודעות פה בפורום על אוהדים אמיתיים וטובים ולהקיא . לא היה כדבר הזה עם שום בעלים טוב או פחות טוב בכדורגל ובכדורסל .
הם איבדו את אמון הקהל בסדרת החלטות איומה, לא דיבררו את מעשיהם (פיזרו סיסמאות בסגנון לא יקרה. אתם לא אוהדים מהיציע אתם חלק מהנהלת הקבוצה) ומעל הכל לא העלו להצבעה נושא רק בגלל ידעו שהם בדעת מיעוט לגביו. לפני שאתה קופץ לעופר ביקש לדחות ובוררות ושאר ירקות ההצבעה הייתה יכולה וחייבת להתקיים כבר בין יולי לאוקטובר וכל הפיצוץ היה נמנע.
רק על זה שהם איבדו את אמון חברי העמותה היה עליהם להתפטר ולצאת לבחירות חדשות בניסיון לקבל את אמון החברים מחדש.
-
- קיבל.ה 184 לייקים
בטח לגיטימי לבקרRed_man כתב: ↑27 דצמבר 2024, 11:14בתור מי ששם אותם שם זכותי גם לבקר אותם לא חושב?Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:21ועל הדרך הוא הפך את רמי , חיים , בר חיון , שאקו, העמותה וכל מי שחושב אחרת או אפילו לא אחרת אלא רק קצת חשדן , לאויב הפועלEl dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:10
אז בא נהנה מזה שיש כאן מליארדר שאוהב כדורסל ורוצה להראות לבעלים של מכבי שהם ילדים זבי חותם עם זין קטן
מבחינתי זה לא שווה
הם איבדו את אמון הקהל בסדרת החלטות איומה, לא דיבררו את מעשיהם (פיזרו סיסמאות בסגנון לא יקרה. אתם לא אוהדים מהיציע אתם חלק מהנהלת הקבוצה) ומעל הכל לא העלו להצבעה נושא רק בגלל ידעו שהם בדעת מיעוט לגביו. לפני שאתה קופץ לעופר ביקש לדחות ובוררות ושאר ירקות ההצבעה הייתה יכולה וחייבת להתקיים כבר בין יולי לאוקטובר וכל הפיצוץ היה נמנע.
רק על זה שהם איבדו את אמון חברי העמותה היה עליהם להתפטר ולצאת לבחירות חדשות בניסיון לקבל את אמון החברים מחדש.
חובה לבקר .
אבל רוצה אני אעביר לך בפרטית הודעות שהם קיבלו ?
בעצם מספיק שתקרא בפורום הודעות של כל מיני חארות
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
זה לקח קצת זמן אבל קרה לנו הנס ואנחנו מסכימים על משהו.Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 15:46בטח לגיטימי לבקרRed_man כתב: ↑27 דצמבר 2024, 11:14בתור מי ששם אותם שם זכותי גם לבקר אותם לא חושב?
חובה לבקר .
אבל רוצה אני אעביר לך בפרטית הודעות שהם קיבלו ?
בעצם מספיק שתקרא בפורום הודעות של כל מיני חארות
בוא נגיד את זה ככה אף צד לא בדיוק תמים ויכול לצאת נקי מהסיפור הזה. כמו שהיו קללות נגד וועד העמותה היו קללות נגד עופר, אמסלם ואפילו נגד פאקינג ברגר. לשיר שתהיה שואה לינאי זה לא בדיוק סבבה.
הביקורת שלי היא כלפי העמותה בסאגה הזאת ידועה פה לכולם. מאחר שחברי הוועד נבחרו על ידי חברי העמותה אני בא אליהם בתלונות ואם הרוב מרגיש שהוא לא מיוצג והיה ברור לכולם שהם איבדו את אמון החברים אזי לא היתה ברירה אחרת מלבד התפטרות.
- סומך
- קיבל.ה 1335 לייקים
חבורת גברים, חלקם סמי-עבריינים עם היסטוריה של אלימות אומרת באופן מופגן וחד משמעי - לא יקרה!
וכולנו חושבים שזה - כן יקרה! והם פשוט יוותרו וימשיכו לעניין הבא?!
אלה אנשים שיעשו הרבה הרבה צרות לפני שזה כן יקרה או להוכיח לנו שזה לא יקרה...
וכולנו חושבים שזה - כן יקרה! והם פשוט יוותרו וימשיכו לעניין הבא?!
אלה אנשים שיעשו הרבה הרבה צרות לפני שזה כן יקרה או להוכיח לנו שזה לא יקרה...
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מסכים לגמריי אבל לא ניתן להם לנצח ולהרוס את הקבוצה
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
95 אחוז הם משתגעים מזה ש95 אחוז לא באמת סופרים אותם ורוצים להתקדם
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
אני יודע ...Red roy כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:29עזוב אין בנינו ויכוח .El dudernio כתב: ↑27 דצמבר 2024, 08:26כי היה מי שהחליט ללכת איתו ראש בראש.....
חוץ מזה , אמן שרק טוב יהיה למועדון שלנו .
זה החיים שלי
אבל כמו שאמרתי , מבחינתי הוא גרם למשהו שאין עליו מחילה
אני מדבר איתך כי ברור לי שאני ואתה זה הרב... גם אם אנחנו חלוקים לגבי עופר ויד אליהו... אנחנן מסכימים על הפועל... וזה העיקר