נכון, היה 7,000Mic_red כתב:זה הפך ל10,000 כי זו היה מה שהאוהדים רצו, וינאי בא לקראתם אם זוכרת נכון… בהתחלה התכנון היה 8000
Sent from my 22101320G using Tapatalk
נכון, היה 7,000Mic_red כתב:זה הפך ל10,000 כי זו היה מה שהאוהדים רצו, וינאי בא לקראתם אם זוכרת נכון… בהתחלה התכנון היה 8000
בדיוק.SexyRedBand כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:15 החשיבה צריכה להיות גם לשנים קדימה. לבנות עכשיו אולם של 10,000 זה לא רלוונטי ונמצא את עצמנו באותה בעיה בעוד כ-8 שנים.
צריך לתת אופציה לקהל ולקהילה להתרחב, ואם על הדרך אפשר לבנות מתקן מהחדישים והמפוארים בארץ שגם יכניס כסף מהופעות, אדרבא.
הלוואי שנגיע למצב הזה.SexyRedBand כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:15 החשיבה צריכה להיות גם לשנים קדימה. לבנות עכשיו אולם של 10,000 זה לא רלוונטי ונמצא את עצמנו באותה בעיה בעוד כ-8 שנים.
צריך לתת אופציה לקהל ולקהילה להתרחב, ואם על הדרך אפשר לבנות מתקן מהחדישים והמפוארים בארץ שגם יכניס כסף מהופעות, אדרבא.
פרויקטים כאלה גדולים לא יכולים להיבנות במחשבה של כרגע זה מספיק ונראה אם יש בעיה עוד 8 שנים. זה לא ריאלי כל 8-10 שנים להוציא רבע מיליארד שקל להשבית את האולם לשלוש ארבע שנים וחוזר חלילה. פרויקטים כאלה צריכים להיבנות במחשבה של לפחות 30 שנה קדימה.הלך המומנטום כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:41הלוואי שנגיע למצב הזה.SexyRedBand כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:15 החשיבה צריכה להיות גם לשנים קדימה. לבנות עכשיו אולם של 10,000 זה לא רלוונטי ונמצא את עצמנו באותה בעיה בעוד כ-8 שנים.
זה נועד כדי שבעוד שמונה שנים יהיה דיון אם לעבור ליד אליהו המשופץ כדי לעבור לדרייב אין המשופץ מאוד ונוכל שוב לנסות להעיף את הבעלים.
עכשיו זה נשמע מטומטם, אבל זה הפועל קלאסי.
לא מתכוון לפתוח פה דיון, ולא מסכים עם שאקו בכל מה שנוגע ליד אליהו ועם הגישה של "לא באים" ו"לא יקרה" והוא אפילו אינפרנד אותי בגלל זה, לא מסכים איתו בכלל בעניין הזה, כלום. לא דיברנו המון זמן.
בני12 כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:20בדיוק.SexyRedBand כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:15 החשיבה צריכה להיות גם לשנים קדימה. לבנות עכשיו אולם של 10,000 זה לא רלוונטי ונמצא את עצמנו באותה בעיה בעוד כ-8 שנים.
המחשבה לטווח קצר זה מה שגרם לבנות לנו אצטדיון רק של 3500 מקומות ובלי אופציה להרחבה
אני זוכר בזמנו משהו שבוכמן בזמן שהיה הדובר, אמר, שזה או איצטדיון של 3500 מושבים בלי יכולת הרחבהאבל יבנה כאן ועכשיו, אל מול משהו עם 5000? מקומות או משהו שניתן להרחיב אבל יקח הרבה יותר זמן. והבחירה הייתה ללכת על בטוח.בני12 כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:20בדיוק.SexyRedBand כתב: ↑24 דצמבר 2024, 11:15 החשיבה צריכה להיות גם לשנים קדימה. לבנות עכשיו אולם של 10,000 זה לא רלוונטי ונמצא את עצמנו באותה בעיה בעוד כ-8 שנים.
המחשבה לטווח קצר זה מה שגרם לבנות לנו אצטדיון רק של 3500 מקומות ובלי אופציה להרחבה
זו הייתה בדיחה של משחק מילים בקשר להודעה שכתבת, לא יותר מזהגביזון כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:55לא מתכוון לפתוח פה דיון, ולא מסכים עם שאקו בכל מה שנוגע ליד אליהו ועם הגישה של "לא באים" ו"לא יקרה" והוא אפילו אינפרנד אותי בגלל זה, לא מסכים איתו בכלל בעניין הזה, כלום. לא דיברנו המון זמן.
אבל אני מכיר את שאקו כבר המון המון שנים, הוא אוהד הפועל כל רמ"ח איבריו, הוא שרוף הפועל והיא בהחלט החיים שלו בצורה שאין הרבה אנשים שאני יכול להגיד את זה עליהם, הפועל חשובה לו בצורה מטורפת.
ראיתי לכלוכים בזויים שהוא שיתף אתמול שאמרו ששימון אמר שאם ילחם בעופר משהו כזה לא יפנו את המסעדה שהוא מנהל/בעלים ליד אליהו. זה לכלוך ברמת ההסתה ואני מקווה שמי שאחראי חזה יקבל זרנוק בבית משפט.
אני לא מאמין שיגיע ליד אליהו וחבל, יש פה הרבה אשמים בסיפור הזה.
ברור לי, סתם הזכיר ליהלך המומנטום כתב:זו הייתה בדיחה של משחק מילים בקשר להודעה שכתבת, לא יותר מזהגביזון כתב: ↑24 דצמבר 2024, 12:55לא מתכוון לפתוח פה דיון, ולא מסכים עם שאקו בכל מה שנוגע ליד אליהו ועם הגישה של "לא באים" ו"לא יקרה" והוא אפילו אינפרנד אותי בגלל זה, לא מסכים איתו בכלל בעניין הזה, כלום. לא דיברנו המון זמן.הלך המומנטום כתב: והבעיה ביד אליהו זה שאין שם שאקו.
אבל אני מכיר את שאקו כבר המון המון שנים, הוא אוהד הפועל כל רמ"ח איבריו, הוא שרוף הפועל והיא בהחלט החיים שלו בצורה שאין הרבה אנשים שאני יכול להגיד את זה עליהם, הפועל חשובה לו בצורה מטורפת.
ראיתי לכלוכים בזויים שהוא שיתף אתמול שאמרו ששימון אמר שאם ילחם בעופר משהו כזה לא יפנו את המסעדה שהוא מנהל/בעלים ליד אליהו. זה לכלוך ברמת ההסתה ואני מקווה שמי שאחראי חזה יקבל זרנוק בבית משפט.
אני לא מאמין שיגיע ליד אליהו וחבל, יש פה הרבה אשמים בסיפור הזה.
חירבה חירבה הרימו שםרווי כתב:דרייב אין תקרה נמוכה כמו מסגד
שאלה רצינית שמעניינת אותי בלי קשר לבדיחות שמסביב.
העובדה אומרת שבתקרה גבוהה הפיזור של הקול יותר גדול לכן תקרה נמוכה עדיפה לעידוד. אבל אני רוצה תיאוריה אתה בא לי עם עובדות?!
דבר אליו יפה, הוא מנהל מחלקה אבל לא חשוב.רווי כתב: ↑25 דצמבר 2024, 10:48העובדה אומרת שבתקרה גבוהה הפיזור של הקול יותר גדול לכן תקרה נמוכה עדיפה לעידוד. אבל אני רוצה תיאוריה אתה בא לי עם עובדות?!
איש מרשים