דרבי גמר גביע 2.6
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
אין מכירה, ממירים לכולם את הכרטיסים שהיו לחצי, לגמר, לאותו מקום שהיה הכרטיס לחצי. קצת סבלנות ותשמעו על זה, לא תיהיה מכירה כנראה, אולי של בודדים שנשארו מחצי בלומפילד שמוקצה לנו. שלא נמכרו לחצי, או אנשים שיבטלו כי לא מתאים להם התאריך של הגמר ולא רוצים להמיר.
ההתאחדות עצמה גם תקח כמות של כרטיסים לעצמה מה שמוריד מהמספר המצומצם למכירה, חציצות (מה שיותר מסובך ב7-8 של בלומיפלד החדש, וכו).
ההתאחדות עצמה גם תקח כמות של כרטיסים לעצמה מה שמוריד מהמספר המצומצם למכירה, חציצות (מה שיותר מסובך ב7-8 של בלומיפלד החדש, וכו).
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- תתאבד כבר
- קיבל.ה 156 לייקים
TRUE
הלוואי ותהיה את ההמרה הזאת מהחצי לגמר. חוסך כאב ראש וזמן
אנשי הפועל תל אביב כדורסל, הציון שלכם הוא 0. תשתפרו בבקשה - ת.כ, ערב המשחק נגד הפ' ב"ש
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
כל העוולות אחת הן, והמחשבה שלא כך, היא מקור כל העוולות.
וחוץ מזה, לשם מה נתכנסנו? יאללה הפועל!
-
- קיבל.ה 516 לייקים
אם זה נכון, אז יישתחררו בכל זאת משהו כמו 3,000 כרטיסים לקהל שלנו אני משער.Scofield כתב: ↑26 מאי 2021, 10:46 אין מכירה, ממירים לכולם את הכרטיסים שהיו לחצי, לגמר, לאותו מקום שהיה הכרטיס לחצי. קצת סבלנות ותשמעו על זה, לא תיהיה מכירה כנראה, אולי של בודדים שנשארו מחצי בלומפילד שמוקצה לנו. שלא נמכרו לחצי, או אנשים שיבטלו כי לא מתאים להם התאריך של הגמר ולא רוצים להמיר.
מעניין אותי איך לאן מתכננים לתת מענה לכל מי שיירצה לבטל ואז להעמיד את הכרטיס מיידית למכירה.
טכנית, זו לא בעיה.
האם המערכת שלהם תהיה ערוכה לאפשר ותתמודד עם זה? ספק גדול.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
מאיפה הבאת את זה שלא תהיה מכירה?Scofield כתב: ↑26 מאי 2021, 10:46 אין מכירה, ממירים לכולם את הכרטיסים שהיו לחצי, לגמר, לאותו מקום שהיה הכרטיס לחצי. קצת סבלנות ותשמעו על זה, לא תיהיה מכירה כנראה, אולי של בודדים שנשארו מחצי בלומפילד שמוקצה לנו. שלא נמכרו לחצי, או אנשים שיבטלו כי לא מתאים להם התאריך של הגמר ולא רוצים להמיר.
כמה כרטיסים נמכרו לחצי?
לדעתי בחצי, הוציאו למכירה חלק משער 2 (חלק הזמנות של ההתאחדות) שער 5 ו 7 לדעתי רק למטה בלי הלמעלה.
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
יצאה הודעה רשמית של המועדון:
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
תיהיה מכירה מצומצמת.לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2021, 10:54מאיפה הבאת את זה שלא תהיה מכירה?Scofield כתב: ↑26 מאי 2021, 10:46 אין מכירה, ממירים לכולם את הכרטיסים שהיו לחצי, לגמר, לאותו מקום שהיה הכרטיס לחצי. קצת סבלנות ותשמעו על זה, לא תיהיה מכירה כנראה, אולי של בודדים שנשארו מחצי בלומפילד שמוקצה לנו. שלא נמכרו לחצי, או אנשים שיבטלו כי לא מתאים להם התאריך של הגמר ולא רוצים להמיר.
כמה כרטיסים נמכרו לחצי?
לדעתי בחצי, הוציאו למכירה חלק משער 2 (חלק הזמנות של ההתאחדות) שער 5 ו 7 לדעתי רק למטה בלי הלמעלה.
נכון, יש כל מיני בעיות- כמו שמכרו למשל לשער 8 כרטיסים לחצי, ובפועל הוא של מכבי בדרבי מו הסתם.
בבעיות נקודתיות כאלה יטפלו. הכרטיסים יומרו, לכולם כרגע זה מופיע שאין כרטיסים כביכול בלאן כי מחקו את האופציה.
תצא הודעה מסודרת.
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 400 לייקים
אני עדיין מפחד שלא אקבל כי לא הייתי מחובר לחשבון בלאן כשקניתי. לאן לא עונים בטלפון עם מי אפשר לדבר על זה
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
גמר גביע הפועל!
מכירת הכרטיסים למשחק גמר גביע המדינה שיתקיים באצטדיון בלומפילד ביום ד' 2.6.21 בשעה 20:30 תחל מחר, יום ה' 27.5.21 בשעה 20:00. רוכשי הכרטיסים למשחק חצי הגמר שנערך ללא קהל, הבטיחו את מקומם בגמר הגביע ויקבלו את הכרטיסים שלהם לכתובת המייל באמצעותה רכשו את הכרטיסים לחצי הגמר. במקביל לשליחת הכרטיסים האוטומטית יתקבל מסרון לנייד באמצעותו תינתן לרוכש האופציה לבטל את הגעתו למשחק. החזר כספי יינתן בהתאם בתוך 7 ימי עסקים.
השערים שלנו:
קטגוריה 1 (מסומן), שערים: 2,7
קטגוריה 2 (לא מסומן) שערים 4,5
מחירי כרטיסים:
קטגוריה 1
מבוגר – 100 ₪
מחיר מוזל – 50₪ (ילד/ה, חייל/ת, סטודנט/ית, אזרח/ית ותיק/ה)
קטגוריה 2
מבוגר – 80 ₪
מחיר מוזל – 40₪ (ילד/ה, חייל/ת, סטודנט/ית, אזרח/ית ותיק/ה)
תא כבוד – 1,000₪
תא זהב – 500₪
הושבה וכרטיסים מסומנים:
• הכרטיסים בקטגוריה 1 (שערים 2 ו-7) מסומנים ותחול עליהם הושבה מלאה. יש להקפיד על ישיבה בהתאם למצוין על גבי הכרטיס. בקטגוריה 2 (שער 4-5) לא תחול הושבה.
*מכירת הכרטיסים תתאפשר למנויי עונת 19/20 בלבד.
מכירת הכרטיסים למשחק גמר גביע המדינה שיתקיים באצטדיון בלומפילד ביום ד' 2.6.21 בשעה 20:30 תחל מחר, יום ה' 27.5.21 בשעה 20:00. רוכשי הכרטיסים למשחק חצי הגמר שנערך ללא קהל, הבטיחו את מקומם בגמר הגביע ויקבלו את הכרטיסים שלהם לכתובת המייל באמצעותה רכשו את הכרטיסים לחצי הגמר. במקביל לשליחת הכרטיסים האוטומטית יתקבל מסרון לנייד באמצעותו תינתן לרוכש האופציה לבטל את הגעתו למשחק. החזר כספי יינתן בהתאם בתוך 7 ימי עסקים.
השערים שלנו:
קטגוריה 1 (מסומן), שערים: 2,7
קטגוריה 2 (לא מסומן) שערים 4,5
מחירי כרטיסים:
קטגוריה 1
מבוגר – 100 ₪
מחיר מוזל – 50₪ (ילד/ה, חייל/ת, סטודנט/ית, אזרח/ית ותיק/ה)
קטגוריה 2
מבוגר – 80 ₪
מחיר מוזל – 40₪ (ילד/ה, חייל/ת, סטודנט/ית, אזרח/ית ותיק/ה)
תא כבוד – 1,000₪
תא זהב – 500₪
הושבה וכרטיסים מסומנים:
• הכרטיסים בקטגוריה 1 (שערים 2 ו-7) מסומנים ותחול עליהם הושבה מלאה. יש להקפיד על ישיבה בהתאם למצוין על גבי הכרטיס. בקטגוריה 2 (שער 4-5) לא תחול הושבה.
*מכירת הכרטיסים תתאפשר למנויי עונת 19/20 בלבד.
-
- קיבל.ה 151 לייקים
אני גם ככהאמה גולדמן כתב: ↑26 מאי 2021, 11:11 אני עדיין מפחד שלא אקבל כי לא הייתי מחובר לחשבון בלאן כשקניתי. לאן לא עונים בטלפון עם מי אפשר לדבר על זה
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
אבל שמת מייל לא?ofri כתב: ↑26 מאי 2021, 11:13אני גם ככהאמה גולדמן כתב: ↑26 מאי 2021, 11:11 אני עדיין מפחד שלא אקבל כי לא הייתי מחובר לחשבון בלאן כשקניתי. לאן לא עונים בטלפון עם מי אפשר לדבר על זה
אז אתה תקבל למייל הודעה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 314 לייקים
לפי הודעת מועדון רשמית של הזבלים היום ב18:00 כל מי שקנה לחצי גמר יקבל את הכרטיסים במייל
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
בטח מי שרכש ל 8 יקבל לשער 7 למעלה.
השאלה היא כמה כרטיסים נשארו למכירה...
-
- קיבל.ה 314 לייקים
2500-3000לירון האדום כתב: ↑26 מאי 2021, 11:21 בטח מי שרכש ל 8 יקבל לשער 7 למעלה.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
נשמע הוגן לגמרי. ואני לא קניתי לחצי.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
דווקא לא כזה מסכים.
בניגוד למכירה של מכבי ששם זה לפי ניקוד אז זה הגיוני שמי שהיה זכאי לחצי גמר יגיע גם לגמר.
אצלנו המכירה הייתה פתוחה לכולם והרבה אוהדים קנו כרטיסים גם לחברים שלהם וכו' והם קיבלו מתנה כרטיסים לגמר.
אני עשיתי מנוי כל שנה, הולך להמון משחקי חוץ
ולצערי לא יכולתי להגיע לחצי גמר מסיביות אישיות ועכשיו אני צריך להאבק ולקוות למזל עם ה2000-3000 כרטיסים שנשארו.
אולי אם יגבילו את האופציה למנוי שכבר קיבל כרטיס אוטמטי לגמר לא יהיה רשאי לקנות כרטיס נוסף במכירה ואז זה יבטיח שכל מי שהיה מנוי יקנה כרטיס לגמר. אבל לא רואה את לאן עושים את זה
-
- קיבל.ה 554 לייקים
ואם במקרה מישהו מוכר כרטיס לגמר, לכל שער, אני אשמח לקנות ממנו 
במידה ואשיג כרטיס לגמר מחר אחזיר בחזרה את הכרטיס למוכר/אמכור במחיר עלות
תודה רבה
במידה ואשיג כרטיס לגמר מחר אחזיר בחזרה את הכרטיס למוכר/אמכור במחיר עלות
תודה רבה
- Scofield
- קיבל.ה 230 לייקים
מי שביטלו את הכרטיס המקורי שלהם לחצי מסיבה כזו או אחרת ודאגו, ציטוט -
"יש להדגיש כי במשרד הכרטיסים "לאן" טענו כי אוהדים של מכבי תל אביב והפועל תל אביב שפנו בשבוע שעבר בבקשה לבטל את הכרטיס לחצי הגמר כשפורסם כי המשחק הועתק לסמי עופר וייערך בנוכחות קהל, לא צריכים לחשוש מביטול כעת. אלו שמעוניינים לבטל ולקבל זיכוי בכל זאת, יוכלו לפנות הערב באמצעות קישור חדש שיישלח עם הכרטיסים החדשים לגמר."
"יש להדגיש כי במשרד הכרטיסים "לאן" טענו כי אוהדים של מכבי תל אביב והפועל תל אביב שפנו בשבוע שעבר בבקשה לבטל את הכרטיס לחצי הגמר כשפורסם כי המשחק הועתק לסמי עופר וייערך בנוכחות קהל, לא צריכים לחשוש מביטול כעת. אלו שמעוניינים לבטל ולקבל זיכוי בכל זאת, יוכלו לפנות הערב באמצעות קישור חדש שיישלח עם הכרטיסים החדשים לגמר."
הפועל זה מיום הולדתי
השורה הקבועה
השורה הקבועה
- Red Wolf
- קיבל.ה 814 לייקים
מסכיםshaharot כתב: ↑26 מאי 2021, 11:59דווקא לא כזה מסכים.
בניגוד למכירה של מכבי ששם זה לפי ניקוד אז זה הגיוני שמי שהיה זכאי לחצי גמר יגיע גם לגמר.
אצלנו המכירה הייתה פתוחה לכולם והרבה אוהדים קנו כרטיסים גם לחברים שלהם וכו' והם קיבלו מתנה כרטיסים לגמר.
ולצערי לא יכולתי להגיע לחצי גמר מסיביות אישיות ועכשיו אני צריך להאבק ולקוות למזל עם ה2000-3000 כרטיסים שנשארו.
אולי אם יגבילו את האופציה למנוי שכבר קיבל כרטיס אוטמטי לגמר לא יהיה רשאי לקנות כרטיס נוסף במכירה ואז זה יבטיח שכל מי שהיה מנוי יקנה כרטיס לגמר. אבל לא רואה את לאן עושים את זה
הודיעו כבר שיחזירו כסף לחצי גמר, למה פתאום החליפו את זה לכרטיס לגמר?
-
- קיבל.ה 135 לייקים
במעמד זה, אם מישהו מחזיק בכרטיסים לשער 7 ורוצה לבטל, אני אקנה אותם ממך רק אל תשתף פעולה עם הצוררים מלאן
המשתמש על שם רז שלמה
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
אני לא מנוי, ויש צדק בדבריך.shaharot כתב: ↑26 מאי 2021, 11:59דווקא לא כזה מסכים.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 3214 לייקים
כל הדיון הפרטני הזה לא מעניין, ההוא לא יכול, וההוא חייל וסגר שבת, וזה דתי.
בסוף צריך לקבל החלטה שטובה לקהל במאקרו. ואם יש 10 אלף איש שעצרו את החיים והסכימו להגיע לראות חצי גמר מול בית״ר ת״א (אני מנחש שיש כמה אלפים שלא ממש עניין אותם לראות משחק כזה), אז מגיע להם כרטיס לגמר, בעיקר כי נשללה מהם האפשרות להגיע לחצי הגמר.
עכשיו כל אחד יכול להתבכיין שהייתה לו חתונה בדיוק בחצי גמר והוא מאוד רצה ללכת.
בסוף צריך לקבל החלטה שטובה לקהל במאקרו. ואם יש 10 אלף איש שעצרו את החיים והסכימו להגיע לראות חצי גמר מול בית״ר ת״א (אני מנחש שיש כמה אלפים שלא ממש עניין אותם לראות משחק כזה), אז מגיע להם כרטיס לגמר, בעיקר כי נשללה מהם האפשרות להגיע לחצי הגמר.
עכשיו כל אחד יכול להתבכיין שהייתה לו חתונה בדיוק בחצי גמר והוא מאוד רצה ללכת.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
החלטה נכונה.
אם מישהו במקרה מוכר אשמח שייצור איתי קשר.
אם מישהו במקרה מוכר אשמח שייצור איתי קשר.
השאלה למה בהודעה שהמועדון פירסם היום כל השערים מוצעים כאופציות ומפורטים מחירים?
ממה שזכור לי בחצי גמר שער 5 לדוגמא היה סולד אאוט(ובהודעה הוא מופיע עם מחיר והכל)
ממה שזכור לי בחצי גמר שער 5 לדוגמא היה סולד אאוט(ובהודעה הוא מופיע עם מחיר והכל)
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
רגע השאלה הכי חשובה
מי שעשה ביטול דרך האתר ולא קיבל תשובה מהם
יש מצב שהוא גם יקבל מייל עם הודעה
על הכרטיס לגמר
עם אפשרות ביטול
שירות מזעזע נמאס מהם
מי שעשה ביטול דרך האתר ולא קיבל תשובה מהם
יש מצב שהוא גם יקבל מייל עם הודעה
על הכרטיס לגמר
עם אפשרות ביטול
שירות מזעזע נמאס מהם
-
- קיבל.ה 2452 לייקים
אם נמכרו לחצי 10,000, איך נאמר בספורט 1 שמוקצים לנו עוד 1,500 כרטיסים? צריך להיות לנו לפחות 13,000 מקומות
-
- קיבל.ה 170 לייקים
אז הנוער שלהם היה כמה רמות מעלינו
היה להם נוער מפחיד עפ יהונתן כהן גלזר וכל אלה השנה הפועל התמודדו איתם יפה בדרבי שכלל שני ניצחונות
אני בעד למטרת החוויה הצגה כפולה בנוסח של פעם רק עם משחקים של שתי הקבוצות
-
- קיבל.ה 400 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
לי כרגע נעלם מהאתר בכלל
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 314 לייקים
יכול להיות מרגשPegasus כתב:לא מבין את ההתאחדות לכדורגל ב1.6 יש דרבי בגביע המדינה לנוער ברבע גמר
למה לא לעשות את זה ב2.6 לפני הדרבי בוגרים ? יכול להיות חוויה למה לא לתת לצעירים לשחק מול 10-15 אלף אוהדים ? (ברור לי שלא כל ה30 יטריחו את עצמם להגיע מוקדם יותר לבלומפילד)
-
- קיבל.ה 314 לייקים
תעדכנו אם קיבלתם את הכרטיסים. אני בינתיים לא
את הסם הכי גדול
קיבלתי את הכרטיסים במייל
אפשר לנשום.
אפשר לנשום.

קיבלתי את שני הכרטיסים. קצת מעצבן שהיה לי כרטיס למטה לחצי גמר ועכשיו אני למעלה
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
קיבלתי את הכרטיס והזיזו לי גם את המקום, קצת מעצבן שהם רושמים שהמקומות בשער 7 מסומנים ואסור לא לשבת במקום שרשום על הכרטיס ואז להזיז אנשים לאן שבא להם
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אני גם קיבלתי את הכרטיסים .
אני בשער 2 והזיזו אותי כמה שורות וכסאות
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אני בשער 2 והזיזו אותי כמה שורות וכסאות
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
קיבלתי סמס אם אני מעוניין לבטל אבל עוד לא קיבלתי מייל עם הכרטיסים. לדאוג?
-