עופר ינאי
-
- קיבל.ה 368 לייקים
הטלתי ווטו ולא הגעתי היום לעבודה בגלל הלחץ
-
- קיבל.ה 802 לייקים
אני זוכר שאתה הבאת כמה ידיעות שהתבררו בדיעבד כסקופים נכוניםMoney כתב:הוא מחפש דרכי מילוט, להבנתי עד מחר בערב הוא כבר לא איתנו
לכן אני סומך על דבריך כאן
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 802 לייקים
לצלם מסך?ההוא מפעם כתב:לא דובים ולא זבובים, מי שנותן דד ליין ואחכ עוד אחד ופעם ככה ופעם ככה לא מחפש לעזוב.
או שהוא יצליח לכופף / לבטל את העמותה או שהוא ימצא סולם אחר לרדת מהעץ שהוא טיפס עליו
צפויים לנו עוד כמה ימים של דרמות אבל בתור אוהדי הפועל, עברנו כל כך הרבה כאלה נעבור עוד 2-3 בסוף יסתדר
משקר את עצמך?
-
- קיבל.ה 802 לייקים
חשבתי על זה הבוקר.
למה שישחרר? אלא אם הוא יכול לקבל ביי אאוט על כמה שחקנים ולהחזיר את ההוצאה.
אם אין ביי אאוט - שישאיר לרמי וועד העמותה להתמודד עם ההתחייבויות ושהם יתחילו לשחרר שחקן אחרי שחקן כדי שהקהל כולו יראה מי הביא את הכוכבים ומי משחרר אותם וחוזר לשחק עם 4 זרים של 80-90 אלף דולר
אגב, אחד כמו איטודיס יכול לדרוש את מימוש החוזה ולהישאר עד סוף העונה כמו גם שחקנים מסויימים ואז בכלל הפועל אוסישקין בבעיה.
נניח שחקן כמו מדר עובר לירושלים ומקבל 800 אלף דולר - הפועל אוסישקין צריכה להשלים לו את הפער בשנתיים וחצי הקרובות או להשאיר אותו ולשלם לו הכל.
יש מצב לפירוק כמו בכדורגל? בכלל נפלא.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
איטודיס כבר אמר שהוא פה בגלל ינאי, כלומר יילך ברגע שיעזובCharlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:21חשבתי על זה הבוקר.
אם אין ביי אאוט - שישאיר לרמי וועד העמותה להתמודד עם ההתחייבויות ושהם יתחילו לשחרר שחקן אחרי שחקן כדי שהקהל כולו יראה מי הביא את הכוכבים ומי משחרר אותם וחוזר לשחק עם 4 זרים של 80-90 אלף דולר
אגב, אחד כמו איטודיס יכול לדרוש את מימוש החוזה ולהישאר עד סוף העונה כמו גם שחקנים מסויימים ואז בכלל הפועל אוסישקין בבעיה.
נניח שחקן כמו מדר עובר לירושלים ומקבל 800 אלף דולר - הפועל אוסישקין צריכה להשלים לו את הפער בשנתיים וחצי הקרובות או להשאיר אותו ולשלם לו הכל.
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
ההתחייבויות הן על חברת אדום סל שבבעלותו. הוא לא יכול "להשאיר" את ההתחייבויות למישהו אחר. כלומר הוא יכול, אבל זה בעייתי משפטית.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:21חשבתי על זה הבוקר.
הוא כן יכול פשוט לשחרר את כולם למרבה במחיר ולחסוך הוצאות. וזה לדעתי מה שהולך לקרות.
הוא כנראה הבין/החליט שהעסק גדול עליו מבחינת הוצאות ומחפש דרך יציאה אלגנטית. ולכן כל ההתנהלות הביזארית של השבוע האחרון סביב פסק הבורר
(וזה במנותק מזה שלדעתי העמותה בעצמה התנהלה בצורה לא הגונה בעבר וגם כעת לא מתנהלת חכם ולא נותנת לו לעשות ככל העולה על רוחו)
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
מה עופר צריך את הקן צרעות הזה נקרא הפועל תא ?
כמה הוא סבל פה וכמה השקיע והוציא .
״מחפש דרך מילוט״ ממש גנב .
מאחל לו בריאות שפע ופרנסה טובה שיתרום לנזקקים , בתי חולים , חיילים גמחים לא חסר .
אם הוא ככ רוצה פוליטיקה וקבוצת כדורסל מה יותר טוב מהפועל חולון שהיא קבוצה סימפטית גם על אוהדי כדורגל שהם לא הפועל ת״א , מגרש גדול יחסית , קהל מתלהב , חלקו מסורתי וימני , לא יבוא לו איזה גלעד שמחוני ויערער על מה שהוא מצביע בבחירות ושהוא לא משלנו .
אופציה ב הפועל ירושלים עם הווה מפואר וגם שילוב של דתיים חילונים ימיים ושמאלנים עם מגרש של 10 אלף .
הוא צריך את שאקו באנרכיסט הזה על הראש שלו ?!!!
מאחל לו בריאות שפע ופרנסה טובה שיתרום לנזקקים , בתי חולים , חיילים גמחים לא חסר .
אם הוא ככ רוצה פוליטיקה וקבוצת כדורסל מה יותר טוב מהפועל חולון שהיא קבוצה סימפטית גם על אוהדי כדורגל שהם לא הפועל ת״א , מגרש גדול יחסית , קהל מתלהב , חלקו מסורתי וימני , לא יבוא לו איזה גלעד שמחוני ויערער על מה שהוא מצביע בבחירות ושהוא לא משלנו .
אופציה ב הפועל ירושלים עם הווה מפואר וגם שילוב של דתיים חילונים ימיים ושמאלנים עם מגרש של 10 אלף .
-
- קיבל.ה 214 לייקים
קבל סיפור אישיCharlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:17לצלם מסך?ההוא מפעם כתב:לא דובים ולא זבובים, מי שנותן דד ליין ואחכ עוד אחד ופעם ככה ופעם ככה לא מחפש לעזוב.
או שהוא יצליח לכופף / לבטל את העמותה או שהוא ימצא סולם אחר לרדת מהעץ שהוא טיפס עליו
צפויים לנו עוד כמה ימים של דרמות אבל בתור אוהדי הפועל, עברנו כל כך הרבה כאלה נעבור עוד 2-3 בסוף יסתדר
משקר את עצמך?
ביסודי הייתי קצת בעייתי, והיזהירו אותי שבתיכון הלך עלי שם קשוחים.
ואכן ביום הראשון בתיכון דיברו על משמעת איימו עלינו בפתקים אדומים. "ואוי ואווי למי שיצבור 3 פתקים אדומים" אמח מודה שפחדתי וממש ממש השתדלתי.
איכשהו למרות ההשתדלות הייתי הראשון שצבר 3 פתקים והובל רועד מפחד לחדר המנהל מפה לשם אחרי 15 דקות של איומים אמרו לי "אתה מקבל צ'אנס אחרון אבל עוד פעם אחת אוי וואווי"
אמרתי לעצמי סבבה "עוד פעם אחת" אני מכיר, קיצר התחלתי לשים זין אחרי חודשיים הם פשוט ביטלו את השטות הזאת.
מאז כנ' אני לא מגיב טוב לאיומים ולא מאמין בדחיות של איומים.
מי שרוצה עושה, מי שמאיים דוחה מאיים שוב ושוב מורח... מוגבל ביכולת שלו לבצע את האיום ( בד"כ מרצונו האישי )
אז כן, אני בהחלט מאמין שעופר מאיים עם אקדח של רולטה רוסית, זה לא אקדח ריק אבל זה אקדח עם סיכוי נמוך לירות
והוא יודע שיש לו הרבה מה להפסיד במשחק הזה לכן הוא משתדל לשמור על הלהבות נמוכות
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 802 לייקים
זה לא כמו שהיה עם "הראל אחזקות"? בסופו של דבר ים מדר חתם עם הפועל, לא עם החברה ולא עם העמותה. אם הפועל לא יכולה לשלם לו - זו בעיה שלה .הפועל כתב:ההתחייבויות הן על חברת אדום סל שבבעלותו. הוא לא יכול "להשאיר" את ההתחייבויות למישהו אחר. כלומר הוא יכול, אבל זה בעייתי משפטית.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:21חשבתי על זה הבוקר.Mic_red כתב: יופי
שישחרר את כל השחקנים ומאמנים… רמי כהן יכול לעלות לשחק כרכז
הוא כן יכול פשוט לשחרר את כולם למרבה במחיר ולחסוך הוצאות. וזה לדעתי מה שהולך לקרות.
הוא כנראה הבין/החליט שהעסק גדול עליו מבחינת הוצאות ומחפש דרך יציאה אלגנטית. ולכן כל ההתנהלות הביזארית של השבוע האחרון סביב פסק הבורר
(וזה במנותק מזה שלדעתי העמותה בעצמה התנהלה בצורה לא הגונה בעבר וגם כעת לא מתנהלת חכם ולא נותנת לו לעשות ככל העולה על רוחו)
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
בגדול אני מסכים עם העקרוןההוא מפעם כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:37קבל סיפור אישיCharlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:17לצלם מסך?ההוא מפעם כתב:
לא דובים ולא זבובים, מי שנותן דד ליין ואחכ עוד אחד ופעם ככה ופעם ככה לא מחפש לעזוב.
משקר את עצמך?
ביסודי הייתי קצת בעייתי, והיזהירו אותי שבתיכון הלך עלי שם קשוחים.
ואכן ביום הראשון בתיכון דיברו על משמעת איימו עלינו בפתקים אדומים. "ואוי ואווי למי שיצבור 3 פתקים אדומים" אמח מודה שפחדתי וממש ממש השתדלתי.
איכשהו למרות ההשתדלות הייתי הראשון שצבר 3 פתקים והובל רועד מפחד לחדר המנהל מפה לשם אחרי 15 דקות של איומים אמרו לי "אתה מקבל צ'אנס אחרון אבל עוד פעם אחת אוי וואווי"
אמרתי לעצמי סבבה "עוד פעם אחת" אני מכיר, קיצר התחלתי לשים זין אחרי חודשיים הם פשוט ביטלו את השטות הזאת.
מאז כנ' אני לא מגיב טוב לאיומים ולא מאמין בדחיות של איומים.
מי שרוצה עושה, מי שמאיים דוחה מאיים שוב ושוב מורח... מוגבל ביכולת שלו לבצע את האיום ( בד"כ מרצונו האישי )
אז כן, אני בהחלט מאמין שעופר מאיים עם אקדח של רולטה רוסית, זה לא אקדח ריק אבל זה אקדח עם סיכוי נמוך לירות
והוא יודע שיש לו הרבה מה להפסיד במשחק הזה לכן הוא משתדל לשמור על הלהבות נמוכות
אבל פה צריך להכניס את האופי הקפריזי של עופר לחשבון
ונראה שב״אקדח״ הזה יש יותר חורים עם כדורים מאשר ריקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא חושב שהוא גנב, פשוט קצת מגלומן. לא הבין מה ההכנסות הריאליות ממעבר ליד אליהו והעפלה ליורוליג. וגם שזה לא פשוט לבנות קבוצה מאפס שתגיע ליורוליג, שזה לא סתם לזרוק שמות מעכשיו לעכשיו בהרבה כסף על הפרקט. והמציאות מכה בו לאחרונה.IsraelM כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:36 מה עופר צריך את הקן צרעות הזה נקרא הפועל תא ?
ממה שאני מבין אגב הוא באמת ניסה לקנות את הפועל ירושלים לפנינו. פשוט אדלסון נראה להם יותר

נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
ברור שהוא לא רוצה לעזוב.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:17לצלם מסך?ההוא מפעם כתב:לא דובים ולא זבובים, מי שנותן דד ליין ואחכ עוד אחד ופעם ככה ופעם ככה לא מחפש לעזוב.
משקר את עצמך?
הוא רצה לעשות פה מפעל חיים שיזכרו אותו לשנים (ולא משנה מה הסיבה - פוליטיקה או מגלומניה או כל דבר אחר).
אבל הוא לא ימשיך להוציא עשרות מיליונים כשבסוף השנה יכולים לבטל לו מקור הכנסה כל כך משמעותי לקבוצה.
ובתנאים כאלה למה שישאר?
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
עופר מחויב בחוזה לשלם את כל החוזים שהוא חתם עליהם.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:44זה לא כמו שהיה עם "הראל אחזקות"? בסופו של דבר ים מדר חתם עם הפועל, לא עם החברה ולא עם העמותה. אם הפועל לא יכולה לשלם לו - זו בעיה שלה .הפועל כתב:ההתחייבויות הן על חברת אדום סל שבבעלותו. הוא לא יכול "להשאיר" את ההתחייבויות למישהו אחר. כלומר הוא יכול, אבל זה בעייתי משפטית.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:21
חשבתי על זה הבוקר.
הוא לא יכול להשאיר שום דבר לעמותה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הוא מחוייב ל5 מיליוןבני12 כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:57עופר מחויב בחוזה לשלם את כל החוזים שהוא חתם עליהם.Charlie כתב: ↑22 דצמבר 2024, 12:44זה לא כמו שהיה עם "הראל אחזקות"? בסופו של דבר ים מדר חתם עם הפועל, לא עם החברה ולא עם העמותה. אם הפועל לא יכולה לשלם לו - זו בעיה שלה .הפועל כתב:
ההתחייבויות הן על חברת אדום סל שבבעלותו. הוא לא יכול "להשאיר" את ההתחייבויות למישהו אחר. כלומר הוא יכול, אבל זה בעייתי משפטית.
הוא לא יכול להשאיר שום דבר לעמותה
היתר הוא יכול לשחרר, להחזיר הפסדים
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
אני בחיים לא אבין מישהו שמחשיב את עצמו אוהד הפועל ומייחל שהקבוצה תפורק או אפילו תפסיד
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
פשוט ערימת זבל יש פירוק על הפרק והם לא מתכוונים לשחרר , זאת בידיעה שהם לא שמים שקל על כל העניין הזה בכל מקרה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
ומי שנחשב אוהד הפועל ויכול למנוע פירוק של הקבוצה ועדיין לא עושה את זה אתה יכול להבין ? בטח שהוא נמצא בתפקיד בכיר במערכת
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
אל תדאגו, גם את כל אלה אני לא מצליח להבין
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 196 לייקים
פשוט לא יאומן הם לא משחררים , זה נראה שהעמותה הזאת זה סוס טרויאני מטעם מכבי שהמטרה שלהם זה להחריב סופית את המועדון. שונא אותם יותר מהחמאס וחיזבאללה.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
לא יהיה פירוק .
סה״כ תוך שנה וחצי נחזור למידות של הפועל אוסישקין , מקומות 7-11
סה״כ תוך שנה וחצי נחזור למידות של הפועל אוסישקין , מקומות 7-11
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
שאקו / רמי / חיים כנראה היו שם לפניך
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
לי אין שום כוונה לחזור לאהוד את הפועל אוסישקין. אני אוהד את הפועל תל אביב. שמחתי להצטרף למיזם כשהיה ברור שזה צעד ביניים לקראת החזרת הפועל תל אביב. כשהגירוש של עופר יושלם כבר יהיה ברור שזה מעולם לא היה צעד ביניים, אלא השתלטות עויינת, ואז שהאשמים ילכו להזדיין.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
אז כמות הכתיבה שלי פה מעידה על הזמן שאני אוהדת הפועל ?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
מצטערת שאין לי דם כחול כמוהם, הם האדונים והם יודעים מה טוב עבורי… אז אשב ואשתוק
-
- קיבל.ה 2436 לייקים
עכשיו יש דיווחים שהוא במשא ומתן למכירת 25 אחוז ממניותיו בקבוצה לקרן השקעות ....
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
גם כבירי כתב בפורום לפניו וכנראה גם לפניך. אז מה הקשר?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
השנאה כלפי העמותה והאנשים הנוספים שמוזכרים בהקשר הזה היא לא רק הגיונית, היא בלתי נמנעת
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
נו ו...? אני כותב פה כבר למעלה מעשרים שנה, אז?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
יש לי הרבה כבוד לרמי ומה שהוא עשה עבור הפועל. אם הם יגרמו לעזיבה של עופר זה יהיה הרסני לא פחות מהחזרה של שאול אחרי גוסינסקי.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אל תתייחסי, זה לא שווה התייחסות.Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:21אז כמות הכתיבה שלי פה מעידה על הזמן שאני אוהדת הפועל ?El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 13:18ראבק את כותבת כאן פחות מחצי שנה...
מצטערת שאין לי דם כחול כמוהם, הם האדונים והם יודעים מה טוב עבורי… אז אשב ואשתוק
זו אותה הגישה המתנשאית של רמי וחבר מרעיו כלפי אלפי אוהדי הפועל תל אביב ואת רואה לאן זה מוביל את המועדון.
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
-
- קיבל.ה 2436 לייקים