רמי כהן - תתפטר
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב:את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.Asafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:20סליחה שאני רושם את זה על אוהד הפועל תל אביב, אבל מקרה פואד הוא בדיוק מה שהפכנו להיות- במקום להעיף אוהד שירד לדשא לריב מכות עם שחקן יריבה, הוא הפך לאליל ביצעע וברשתות החברתיות.IsraelM כתב:חשבתי על זה שדירוג אנשים שנואים ספורטיבית נכון ללפני שנתיים זה
1. שימון מזרחי
2. ערן זהבי
3. פיני גרשון
4. אבי נימני
5. שאראס פרקר ועוזריהם
והיום
1. שאקו
2. רמי
3. פוליטי
4. בר חיון
5. פואד
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבל היה את ילד פק-פק בדרבי האחרון של 2007 שרץ למגרש ופוצץ רימון עשן ואז שחקן מכבי חלאה דפק לו בעיטה. אבל שם לא הייתה שום התגרות. סתם פרובוקציה
אנחנו בספורט, לא במלחמה וככה לא פותרום התגרויות.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מבין זה לא מצדיקAsafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:37אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב:את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.
אבל היה את ילד פק-פק בדרבי האחרון של 2007 שרץ למגרש ופוצץ רימון עשן ואז שחקן מכבי חלאה דפק לו בעיטה. אבל שם לא הייתה שום התגרות. סתם פרובוקציה
ועדיין לא הייתי שם בחמישיה הראשונה
אגב יש את האוהדים שזרקו אביקה שפגעה באדהם שביטה אוהד שלנו
ואז מכרו שזה בעצם נזרק מחוץ ליציע
-
- קיבל.ה 573 לייקים
מבין זה לא מצדיקAsafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:37אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב:את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 72 לייקים
חבל לא פירק לו את הפרצוף בזמנו אם הוא כבר ירד לדשא.Asafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:37אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב:את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.
רשימת נודניקים זה החיים.
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
זה באמת הגיע מחוץ ליציע.תא מרבוטא כתב:מבין זה לא מצדיקAsafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:37אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב: את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.
וזה היה סוג של זיקוק,לא אבוקה.
-
- קיבל.ה 573 לייקים
אני שמעתי אחרת
אבל זורם
אז יש לך את האלפקות (לא המשתמש)
ואת המזמרים לאהןבה תומר
ואת אלו שהפכו את המשרדים של סמי סגול...
-
- קיבל.ה 271 לייקים
מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו
מחריב הפועל
מחריב הפועל
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
לא היה צריך לשמוע.תא מרבוטא כתב:אני שמעתי אחרת
אבל זורם
אז יש לך את האלפקות (לא המשתמש)
ואת המזמרים לאהןבה תומר
ואת אלו שהפכו את המשרדים של סמי סגול...
יש צילום שלו מגיע מחוץ ליציע.
ד״א,רוב האוהדים יודעים מי ירה את הזיקוק.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
סימוכין? או שפשוט נח לך לשכתב את ההיסטוריה?
https://www.ynet.co.il/article/2879463
https://www.ynet.co.il/article/2883756
-
- קיבל.ה 1762 לייקים
לא מבין מה לא נכון במה שכתבתי?קובי כתב:סימוכין? או שפשוט נח לך לשכתב את ההיסטוריה?
כתבתי סוג של זיקוק.
-
- קיבל.ה 219 לייקים
אל תיתמם.Nati כתב: ↑21 דצמבר 2024, 20:12לא מבין מה לא נכון במה שכתבתי?קובי כתב:סימוכין? או שפשוט נח לך לשכתב את ההיסטוריה?
כתבתי סוג של זיקוק.
הנסיון, אז, לשכנע שזה הגיע מחוץ לאיצטדיון היה כחלק מהאמירה שמאחר וזה הגיע מחוץ לאיצטדיון אלו היו אנשים שהם לא אוהדי הקבוצה.
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
התפטר כבר?
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1762 לייקים
מה???קובי כתב:אל תיתמם.Nati כתב: ↑21 דצמבר 2024, 20:12לא מבין מה לא נכון במה שכתבתי?קובי כתב: סימוכין? או שפשוט נח לך לשכתב את ההיסטוריה?
כתבתי סוג של זיקוק.
הנסיון, אז, לשכנע שזה הגיע מחוץ לאיצטדיון היה כחלק מהאמירה שמאחר וזה הגיע מחוץ לאיצטדיון אלו היו אנשים שהם לא אוהדי הקבוצה.
זה הגיע מחוץ ליציע,וזה היה אוהד של הפועל שירה.
גם כתבתי שרוב האוהדים יודעים מי זה היה.
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
מ.ש.לנורמה ג'ין כתב:חבל לא פירק לו את הפרצוף בזמנו אם הוא כבר ירד לדשא.Asafasraf כתב: ↑21 דצמבר 2024, 19:37אם אתה מבין אוהד שיורד למגרש לריב מכות עם שחקן... (תשלים לבד).תא מרבוטא כתב: את פואד אני עוד מבין כי זהבי התגרה וקפץ לו הפיוז.
אני שונא את זהבי ומאחל לו רק רע, אבל בין זה לבין לרדת למגרש ולריב איתו מכות, יש הבדל עצום.
- 7even
- קיבל.ה 2669 לייקים
זהבי עדיף על כל מנהלי העמותה וכל האולטראס יחד.
לפחות הוא מודה שהוא שונא את אוהדי הפועל.
לפחות הוא מודה שהוא שונא את אוהדי הפועל.
יחד, רק יחד! 

- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
אני עדיין לא תופס שככה רמי מתנהל. הערצתי את הבן אדם. לא חלמתי לשניה שיקרה מצב שלא רק שטובת הפועל לא במקום הראשון אצלו, אלא שהוא מוכן לעשות תמות נפשי עם פלשתים ולהטביע את הספינה ביחד איתו. וכל זה בגלל פאקינג אולם. אני פשוט לא מבין.הפועל כתב: ↑21 דצמבר 2024, 12:19לא יודע אם להתפטר. אבל לקחת 10 צעדים אחורה ולהפסיק את מחול השדים הזה.רז הרשקו כתב: ↑21 דצמבר 2024, 12:13 רמי כהן לא מבין שיש לו שתי ברירות:
1. להעביר את השליטה לעופר באופן מלא על ידי הצבעה, ללא שליטה על שום החלטה ניהולית מעתה והלאה כולל איזה אולם ואם בכלל ישופץ הדרייב אין או לא
2. להמשיך בויכוח, להתעקש על הבוררות וההסכם, ובתמורה שהקבוצה תתפרק
הדרך היחידה להוציא אותנו מנפילה חוזרת זה אך ורק אם הוא יודיע שהעמותה סיימה את תפקידה ההיסטורי, לארגן הצבעה, ולהתפטר.
כל שביל אחר סופו התפרקות
עופר הראש ועופר אשם. אבל מה זה עוזר לנו. הוא לא אוהד הפועל וזאת עבורו אפיזודה חולפת.רמי צריך לעשות מה שטוב להפועל, וזה להודיע שאין וטו, ושעופר יעשה מה שרוצה.
-
- קיבל.ה 1182 לייקים
רמי מסתובב ביציע ומנסה להציל את הכבוד שלו. מספר לאוהדים שהוא לא שם ומה אתם מאשימים אותי אם רק עופר ישים 25 מיליון בנאמנות הכל יהיה בסדר.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
התפטר לפני חודש בערך אבל צפוי לחזור בהמשך השבוע אחרי שינאי ואנשיו יעזבו.7even כתב:התפטר כבר?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
שילך לעזאזלRed_man כתב:רמי מסתובב ביציע ומנסה להציל את הכבוד שלו. מספר לאוהדים שהוא לא שם ומה אתם מאשימים אותי אם רק עופר ישים 25 מיליון בנאמנות הכל יהיה בסדר.
יהודה איש קריות
רק להבין משהו אחד
מתי הפועל סל מבחינתכם הייתה בסדר ועם אחלה בעלים?
הרי ההסתדרות היא זבל שמאלני מושחת וכמובן שאין קשר בין הפועל לשמאל
שאול מחריב מושחת ועל זה כולנו מסכימים
והפועל אוסישקין כולה לאורך השנים וגם אחרי שינוי השם עד עופר היא של רמי מושחת, האולטהרס הליברמנים המחריבים ותומכיהם כרוב בעמותה
אז אתם שונאים את הפועל ואת כל ההיסטוריה שלה עד לפני שנתיים? מי אתם בדיוק?
והפועל אוסישקין כולה לאורך השנים וגם אחרי שינוי השם עד עופר היא של רמי מושחת, האולטהרס הליברמנים המחריבים ותומכיהם כרוב בעמותה
- porthos
- קיבל.ה 111 לייקים
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
-
- קיבל.ה 271 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 1182 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 1397 לייקים
אולי תשחרר אותנו מהימין ומהשמאל שלך? מאיפה הגעת אלינו ועוד בימים היותר מאתגרים?דיייי כתב:רק להבין משהו אחד
-
- קיבל.ה 492 לייקים
מדווחים על פגישה עם עופר. הזדמנות אחרונה.
הוא עוד יבוא לפגישה עם עופר במטרה להגיע להבנות מתי עופר מעביר את כל ה100 אחוז חזרה לעמותה בתוספת כל סכום ההוצאות של השנה בשביל לממן את אותה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחח לגמריOr_5 כתב:הוא עוד יבוא לפגישה עם עופר במטרה להגיע להבנות מתי עופר מעביר את כל ה100 אחוז חזרה לעמותה בתוספת כל סכום ההוצאות של השנה בשביל לממן את אותה
רמי כהן הוא "מויסר"
-
- קיבל.ה 205 לייקים
איטודיס: "עופר ינאי? בדיוק דיברתי איתו, אנחנו עכשיו נלך לאכול ביחד. אנחנו מדברים הרבה, הוא המנהיג שלנו, יש לו חזון, החזון הוא מה שמשך אותי לכאן, ביחד עם האוהדים והחזון לעתיד. זו לא העבודה שלי להגיב על דברים של הנהלה אבל אני בטוח ב-100% כשהשחקנים הפצועים יחזרו נעשה משהו שיזכר בעתיד"
נועה פופלינגר מדווחת:
עופר ינאי ורמי כהן יפגשו הערב במטרה להגיע להבנות
נועה פופלינגר מדווחת:
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
זה מה שהתכוונתי שזה אמור להיות משפט אופטימי , נעשה משהו שיזכרו בעתיד , זה אומר שגם הוא יהיה חלק מהעתיד הזה (?) כמובן שהוא בעצמו לא יודע כלום כנראה עדיין (או שכבר כן כי פגישה עם עופר ) רגעים מלחיצים מאודליאור א. כתב: ↑21 דצמבר 2024, 23:09 איטודיס: "עופר ינאי? בדיוק דיברתי איתו, אנחנו עכשיו נלך לאכול ביחד. אנחנו מדברים הרבה, הוא המנהיג שלנו, יש לו חזון, החזון הוא מה שמשך אותי לכאן, ביחד עם האוהדים והחזון לעתיד. זו לא העבודה שלי להגיב על דברים של הנהלה אבל אני בטוח ב-100% כשהשחקנים הפצועים יחזרו נעשה משהו שיזכר בעתיד"
נועה פופלינגר מדווחת:
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
למי שיש את הטלפון של רמי שייתן לו וואטסאפ מעכשיו שיבין מה המשמעות של אי הבנות לגבי איך הוא יתפס לנצח, שניה לפני הפגישה עם עופר הערב/לילה
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אין פגישה, ינאי אמר שהוא לא מגיע, כי אין טעם ורמי סתם ימרח את הזמן.
הוא אמר שהעמותה יודעים מה הם צריכים לעשות, ויש להם עד 8 בבוקר להביא הסכם חתום או שהוא בחוץ.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים

"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל