עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

אבל הוא אמר אם עדיין לא סופי
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

ליאור א. כתב: 21 דצמבר 2024, 18:02 עופר בטוויטר:

שבוע טוב.

גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו.

מעבר להישגים הספורטיביים הצנועים בתחילת הדרך בתקציב צנוע אני גאה בעמידה לצד הקהילה אחרי מאורעות ה 7/10 אנחנו בדיוק שנה אחרי ״המטוס הקדוש״ כמו שדאגו להזכיר לי נוסעי המטוס ההוא בהודעות רבות במהלך הסופ״ש ומעל לכל בניה של קבוצה מדהימה עם סגל אימון מדהים בזמן מלחמה.

באתי להפועל עם הכסף שלי עם השכל שלי ועם הלב שלי. הלב הזה סבל לא מעט בזמן האחרון והגיע הזמן להחליט.

הסיפור של הפועל צריך להיות סיפור של תקווה ושל יכולת לשנות דברים שנראים כבלתי ניתנים לשינוי. במובן הזה הוא מעורר השראה במובן הזה העובדה שההתנגדות החזקה ביותר לשינוי מגיעה מבית מביאה לתסכול עמוק ולהבנה אצלי שככה לא ניתן להמשיך. ככה לא ניתן להצליח.

נתראה בנתניה.

תודה עמותה, אולטראס וכו'..
אוי ואבוי
זה ליטרלי מכתב פרידה..
מקווה שזה תפוס אותי אני הולך, אבל האמת - אם בסוף זה לא פרידה והלוואי, אז הערכתי לעופר תרד משמעותית בגלל הפומפוזיון הזה.
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 18:08 אבל הוא אמר אם עדיין לא סופי
עזוב נו לא צריך להיות גאון כדי להבין שזה נגמר.. הסרטן האלים ניצח. מי שעושה מנוי ומגיע למשחקים בעידן החדש של העמותה צריך להתבייש.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 21 דצמבר 2024, 18:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

איזה מגה אפס
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

מקווה שירושלים יצליחו לגייס כמה שחקנים מהפועל..

לפחות שיהיה מי שינסה להתחרות מול מכבי
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

Mic_red כתב: 21 דצמבר 2024, 18:14 מקווה שירושלים יצליחו לגייס כמה שחקנים מהפועל..

דיי לא צריך להגיד את זה אפילו בצחוק
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 18:15
Mic_red כתב: 21 דצמבר 2024, 18:14 מקווה שירושלים יצליחו לגייס כמה שחקנים מהפועל..

למה? עדיף שיגיעו למכבי?
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 18:15

תודה למכביסטים מהעמותה
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

לתחושתי הוא עוד לא הולך, אלא שם סוף לפיקציה כאילו יש כאן 2 צדדים שווים. או שיניחו לו לנהל בלעדית את המועדון, האולם, הכל, או שיסתדרו לבד בלעדיו.
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

יש פה ווייבים של לוויה ובצדק, אבל אני חושב ומקווה שיש פה משחקי כוח שעופר עוד ינצח בהם.
בלי קשר - קשה לראות מצב שהעמותה ורמי פשוט חוזרים לשלוט במועדון. לא יתנו להם בחיים אחרי מה שעשו פה..
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

nirgo כתב:
רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 14:11 שיקבלו כל מה שאומר מצידי אחר כך שהצ'ק של ה25 מליון יהיה ללא כיסוי זו לא בעיה שלהם כבר (וזה לא יקרה) ההפסד פה הוא עצום פשוט
דווקא בגלל זה קבע הבורר ערבות בנקאית ולא צ'ק שעלול להיות ללא כיסוי
כן. ממש. צ'ק של עופר על 25 מיליון יהיה ללא עיסוי.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

Or_5
קיבל.ה  92 לייקים

באמת שאני לא מצליח להבין אותו
הרי הוא זה שדחף לבוררות
ומרגע שהבורר פסק מה שפסק הוא פשוט ירה אני עוזב
7000 מנויים שעמדו מאחוריו לא שווים כלום?
שווה לשבור להם את הלב?
פיתרון הכי קל זה לקום וללכת אבל גם הפיתרון הכי לוזרי שיש!!!
אם זה אכן קורה לא תהיה לי טיפה של חמלה כלפיו ושלא יבלבלו לי את השכל על מלחמה נגד האולטראס כי שרצה הוא ידע טוב מאוד להילחם נגד מכבי/והיורוליג והמנהלת/המשטרה ושחקן כזה או אחר שדופק לו שפשף כי לא רוצה להיות פה!
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

ונרקומן כתב: 21 דצמבר 2024, 18:09
ליאור א. כתב: 21 דצמבר 2024, 18:02 עופר בטוויטר:

שבוע טוב.

גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו.

מעבר להישגים הספורטיביים הצנועים בתחילת הדרך בתקציב צנוע אני גאה בעמידה לצד הקהילה אחרי מאורעות ה 7/10 אנחנו בדיוק שנה אחרי ״המטוס הקדוש״ כמו שדאגו להזכיר לי נוסעי המטוס ההוא בהודעות רבות במהלך הסופ״ש ומעל לכל בניה של קבוצה מדהימה עם סגל אימון מדהים בזמן מלחמה.

באתי להפועל עם הכסף שלי עם השכל שלי ועם הלב שלי. הלב הזה סבל לא מעט בזמן האחרון והגיע הזמן להחליט.

הסיפור של הפועל צריך להיות סיפור של תקווה ושל יכולת לשנות דברים שנראים כבלתי ניתנים לשינוי. במובן הזה הוא מעורר השראה במובן הזה העובדה שההתנגדות החזקה ביותר לשינוי מגיעה מבית מביאה לתסכול עמוק ולהבנה אצלי שככה לא ניתן להמשיך. ככה לא ניתן להצליח.

נתראה בנתניה.

תודה עמותה, אולטראס וכו'..
אוי ואבוי
זה ליטרלי מכתב פרידה..
מקווה שזה תפוס אותי אני הולך, אבל האמת - אם בסוף זה לא פרידה והלוואי, אז הערכתי לעופר תרד משמעותית בגלל הפומפוזיון הזה.
הכי לא מכתב פרידה, נהפוך הוא הכי תשומי, הכי תחזיקו אותי אני הולך, אמא תגידי לו הוא התחיל.
קסטה 3 בעשר אני הולך, נשמע יותר רציני מזה. מצד שני זה עופר לטוב ולרע עם הדרמות הרוח והצילצולים.
ביום שני גג שלישי כבר נהיה אחרי במאי כבר לא נזכור שזה היה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

אם הוא עוזב אני אשנא את כולם , גם אותו וגם את רמי
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Or_5 כתב: 21 דצמבר 2024, 18:19 באמת שאני לא מצליח להבין אותו
הרי הוא זה שדחף לבוררות
ומרגע שהבורר פסק מה שפסק הוא פשוט ירה אני עוזב
7000 מנויים שעמדו מאחוריו לא שווים כלום?
שווה לשבור להם את הלב?
פיתרון הכי קל זה לקום וללכת אבל גם הפיתרון הכי לוזרי שיש!!!
אם זה אכן קורה לא תהיה לי טיפה של חמלה כלפיו ושלא יבלבלו לי את השכל על מלחמה נגד האולטראס כי שרצה הוא ידע טוב מאוד להילחם נגד מכבי/והיורוליג והמנהלת/המשטרה ושחקן כזה או אחר שדופק לו שפשף כי לא רוצה להיות פה!
הבעיה שהבורר לא פסק דבר, הוא נתן לזה להימרח עוד חצי שנה בלי התקדמות… לפחות היה אומר להצביע השבוע ולסיים את הסאגה הזו…
נערך לאחרונה על ידי Mic_red ב 21 דצמבר 2024, 18:25, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1604 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:
רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 17:10
Giovanni Giorgio כתב: 21 דצמבר 2024, 17:03 אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה

בן אדם כזה היה הורס אותנו במוקדם או מאוחר, היה זורק אותנו לכלבים ברגע שלא היה נראה לו או שהיה קם על צד שמאל

אם הפועל חשובה לך, אם הפועל זה החיים שלך אתה ממש אבל ממש לא מפרק הכל וזורק הכל לפח בגלל כזה דבר
יתרה מזה, אפילו אם הכוונות שלו זה נטו ״תחזיקו אותי״ על מנת להשיג מה שהוא רוצה זה הופך אותו לבן אדם עוד יותר מסוכן

ואולי הכי גרוע, שעכשיו אחרי שילך תישאר אדמה חרוכה והרוסה בהפועל והמצב גרוע ממה שהיה
זה לא נכון הוא כן ניסה ונלחם פשוט יש גבול כמה אפשר, ההחלטה בבוררות זה לא באמת משהו שאפשר להמשיך איתו לטווח הרחוק המועדון הזה חולה
אני לא מסכים בכלל
ההחלטה אומרת שהעונה יש יד אליהו ובעונה הבאה יש יד אליהו אם מתחילה בניה או הפקדה בנאמנות
באמת שההצבעה בעמותה בחיים לא הייתה עוברת, תראה את כמות המנויים, איך אפשר לחשוב ככה?
ברור. עופר ישקיע עשרות מליונים ויבנה על זה שהכל יהיה בסדר ולא תהיה הצבעה.
אתם פשוט דפוקים בשכל. חבורה של ילדים שחיים בלה לה לנד.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk

יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

KingAlpaca כתב: 21 דצמבר 2024, 18:13 איזה מגה אפס
נכון, הוא האפס לא אלה שעם 19% מתנהגים כמו בריונים כבר חודשים
יאללה הביתה!!!
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

יהלום14אדום כתב: 21 דצמבר 2024, 18:22
KingAlpaca כתב: 21 דצמבר 2024, 18:13 איזה מגה אפס
נכון, הוא האפס לא אלה שעם 19% מתנהגים כמו בריונים כבר חודשים
לא היו בשיעורי אזרחות, הדמוקרטיה אצלהם מתה, דיקטטורים על מלא
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

המו"מ של מכבי עם מוטלי יהיה קל, יש לו כבר נעליים צהובות
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

Giovanni Giorgio כתב:אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה

בן אדם כזה היה הורס אותנו במוקדם או מאוחר, היה זורק אותנו לכלבים ברגע שלא היה נראה לו או שהיה קם על צד שמאל

אם הפועל חשובה לך, אם הפועל זה החיים שלך אתה ממש אבל ממש לא מפרק הכל וזורק הכל לפח בגלל כזה דבר
יתרה מזה, אפילו אם הכוונות שלו זה נטו ״תחזיקו אותי״ על מנת להשיג מה שהוא רוצה זה הופך אותו לבן אדם עוד יותר מסוכן

ואולי הכי גרוע, שעכשיו אחרי שילך תישאר אדמה חרוכה והרוסה בהפועל והמצב גרוע ממה שהיה
זה מה שכולם אמרו:
העמותה תמרר לעופר את החיים, תלכלך עליו בתקשורת וברשתות, תשסה בו את האולטראס והכל כדי לייאש אותו. ואז כשירים ידיים ויעזוב בצער את הקבוצה יוכלו הכלבים האלה לומר: "הנה צדקנו, הוא עוזב".

מאחל לשאול המון בהצלחה במשפט שלו. עופר, כצד להליך המשפטי, יכול גם כנתבע לסייע לשאול ולהוציא את הקבוצה מידי העמותה המנוולת ולהחזירה לבעליה החוקיים.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

אם מכירת החיסול תתרחש (בייחוד עבור מכבי ) אתכחש לכל מה שקשור לכדורסל , יש גבול כמה התעללות אפשר לעבור
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

העיקר שכל הלוזרים שהתפללו שעופר יעזוב יהנו עם קבוצה מרגשת
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 18:26 העיקר שכל הלוזרים שהתפללו שעופר יעזוב יהנו עם קבוצה מרגשת
לפחות ישירו לשחקנים בפעם האחרונה לפני שיעברו למכבי או ירושלים
אורי
קיבל.ה  115 לייקים

אני חושב (ובעיקר מקווה) שמדובר בעוד צעד מכוון של עופר כדי להלחיץ את הקהל הרחב שילחיץ את הוועד המנהל שישחרר לעופר את הניהול בלי להפריע ויוריד את השטות של הווטו עוד חצי שנה אם הוא משכיב 25 מיליון שקל.
אני כן חושב שאם זה לא יעבוד והוועד לא יפעל ככה מאוד סביר שהוא יעזוב בסוף. אין לי מילים לתאר את התחושות שיהיו בסיטואציה כזו.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

אנשים פה לא מבינים מה זו בוררות.
לא מבינים למה עופר לא מקבל את תנאי הבורר.
בוררות זה כמו משפט רק מהיר ויעיל יותר.
עופר לשיטתו הפסיד במשפט. זכותו להחליט שבתנאי פסק הדין הוא לא ממשיך. אם ירצה להמשיך אז פסק הדין קבע את המתווה.

הוא בחר לעזוב ובצדק.

עכשיו שרמי אייזנברג וחבריו הזבלים ינהלו את הפועל אוסישקין שלהם. הלוואי וירדו ליגה ויעלמו.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

אני חושש שייגמרו לליפקין הספינים, קח עוד אחד...

יונטייד תל אביב?
עופר ינאי שוקל לאחד את הפועל ומכבי לקבוצה אחת
ליאור א.
קיבל.ה  205 לייקים

אומר משהו שאני משער שאולי הרבה לא יסכימו איתו
אבל אני חושב ש"פוליטיקה" מאוד מעורבבת בעניין. מעבר לרצון המאוד מוחשי של העמותה\האולטראס וה"אנשים החזקים" בקהילת הפועל להישאר נישה בכדי להמשיך לשלוט, לדעתי עופר מרגיש בעיקר מושפל כי במהלך הקדנציה הזו שלו אצלנו הוא ויתר ו"הגן" המון פעמים על ערכים שהוא מאוד מאוד לא מזוהה איתם כאיש חובש כיפה ואדם מאמין, וגם כאיש חוק אגב(הדלקת וזריקת אבוקות במגרש סגור אחמ' אחמ'.. ) ומנגד כשהוא חותר לדברים שאומנם מאתגרים מערכתית, אבל שבעינו יקדמו ויפתחו את המוצר, להלן:הפועל, הוא נתקל באטימות, מקלות בגלגלים וחוסר גמישות קיצונית ביחס להקרבה הערכית שלו. וכן גם בגלל מיליוני השקלים שהוציא מכיסו...
כנראה שהגיע היום שכל הפערים והרגשת ה"פראייר" הצטברו אצלו לכדי מצב לא בריא נפשית. כי את זה שלהיות חלק מהקהילה החולה שלנו זה לא עסקי לבסוף, את זה כבר מזמן הוא הבין אני מניח..

נו טוב אולי הפעם אני אגמל מהחרא הזה סופית..
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

אפשר להינות מקבוצה מנצחת כמה שנים ולזכות בכמה תארים לפני שאתם דואגים להעיף מפה את עופר?????
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

הלך המומנטום כתב:אפשר להינות מקבוצה מנצחת כמה שנים ולזכות בכמה תארים לפני שאתם דואגים להעיף מפה את עופר?????
כשרגילים להדפק כל החיים כבר אי אפשר להגמל.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

הלך המומנטום כתב: 21 דצמבר 2024, 18:34 אפשר להינות מקבוצה מנצחת כמה שנים ולזכות בכמה תארים לפני שאתם דואגים להעיף מפה את עופר?????
אני מקווה שימחק ממני הזכרון שיכולנו להיות קבוצה תחרותית, כי ככה הבאסה ביום יום תהיה פחותה… הפספוס לא יורגש… הלוואי
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

גאה על הדרך אבל עומד לפרק את כל הקבוצה, על מה בדיוק יש להיות גאה ?
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  953 לייקים

Charlie כתב: 21 דצמבר 2024, 18:25
Giovanni Giorgio כתב:אם עופר פשוט מסיים פה את הסיפור בגלל החלטת הבוררות וכל העניין עם העמותה אז מה אני אגיד לכם, העמותה צדקה ומזל שנלחמה

זה מה שכולם אמרו:
העמותה תמרר לעופר את החיים, תלכלך עליו בתקשורת וברשתות, תשסה בו את האולטראס והכל כדי לייאש אותו. ואז כשירים ידיים ויעזוב בצער את הקבוצה יוכלו הכלבים האלה לומר: "הנה צדקנו, הוא עוזב".

מאחל לשאול המון בהצלחה במשפט שלו. עופר, כצד להליך המשפטי, יכול גם כנתבע לסייע לשאול ולהוציא את הקבוצה מידי העמותה המנוולת ולהחזירה לבעליה החוקיים.
אני מאוד מסכים עם מה שאתה אומר, אני לא רואה איך זה סותר
ההתנגדות הזאת לא מאתמול, הכל פתיר
לעזוב הכל ככה זה לא בא בחשבון
כמה אפשר לתמוך בבן אדם? להגיד לו שהוא צודק תחת כל פלטפורמה? לקנות אלפי מנויים?
חלאס, כמה משקל אפשר לתת לחבורת המנוולים
תתעשת, תסתכל מסביב ותקרא את הסיטואציה

אם הפועל היא חייך אתה לא יכול להרים ידיים על זה, פשוט לא
long live the zapta
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 21 דצמבר 2024, 18:43 גאה על הדרך אבל עומד לפרק את כל הקבוצה, על מה בדיוק יש להיות גאה ?
מי אתה רוצה שישלם להם? העמותה? אתה?
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

הולך להגיד משהו שרובכם לא תסכימו ואפילו תכעסו
אבל עם עופר יעזוב יכנס לרשימת ה10 השנואים אלי בענפי הספורט ואפילו ממוקם במקומות הראושנים
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 21 דצמבר 2024, 18:44
Charlie כתב: 21 דצמבר 2024, 18:25

זה מה שכולם אמרו:

אני מאוד מסכים עם מה שאתה אומר, אני לא רואה איך זה סותר
ההתנגדות הזאת לא מאתמול, הכל פתיר
לעזוב הכל ככה זה לא בא בחשבון
כמה אפשר לתמוך בבן אדם? להגיד לו שהוא צודק תחת כל פלטפורמה? לקנות אלפי מנויים?
חלאס, כמה משקל אפשר לתת לחבורת המנוולים
תתעשת, תסתכל מסביב ותקרא את הסיטואציה

אם הפועל היא חייך אתה לא יכול להרים ידיים על זה, פשוט לא
קל להגיד כשלא אתה שפכת על הקבוצה מיליוני שקלים

כל אלו שאמרו שהפועל היא חייהם לקחו על עצמם את הקנסות? את אבדן ההכנסות? או שזה גולגל על מנויים?
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

לקחו לנו את האהבה. הרסו לנו את הקבוצה. אני באמת לא יודע מה לעשות? גם את התקווה לקחו. אף אחד לא יקח אותנו יותר.
KingZivos
קיבל.ה  71 לייקים

לפני שכולם משסים באולטרס , זה לא בגלל הסטיקר ״לא באים ליד אליהו״
זה קצת , קצת, יותר גדול מזה .
וגם אם זה נכון- אם בגלל ארגון של 200 אנשים (ביום טוב)
הוא מוותר על זה, כנראה שהוא לא מתאים ועדיף מוקדם משבר לב אחר כך.
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

אלון1 כתב: 21 דצמבר 2024, 18:49 הולך להגיד משהו שרובכם לא תסכימו ואפילו תכעסו
אבל עם עופר יעזוב יכנס לרשימת ה10 השנואים אלי בענפי הספורט ואפילו ממוקם במקומות הראושנים
השנואים?
באותה רשימה עם שימון מזרחי? איתן טייב? ערן זנבי? אתה רציני? סמי סגול גם שם או שאתה אוהד רק מ2005?
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

KingZivos כתב: 21 דצמבר 2024, 18:51 לפני שכולם משסים באולטרס , זה לא בגלל הסטיקר ״לא באים ליד אליהו״
אף אחד אחר לא יתאים להיכנס למקום כזה
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

KingZivos כתב: 21 דצמבר 2024, 18:51 לפני שכולם משסים באולטרס , זה לא בגלל הסטיקר ״לא באים ליד אליהו״
זה בגלל ארגון של 200 אנשים שמתנהג כאילו הוא בעלים של הקבוצה ומחזיק את שאר האוהדים בגרון
שליחת תגובה