גילי וורמוט
ידוע לי עמדת רוב הפורום.
בגרתי וגם זקנתי. מהאליל הגדול משה סיני דרך פוצימוי גרשון ועד השטינקר הקטן זהבה.
אין סמלים ואין רומנטיקה. הכל כסף ואינטרסים.
דווקא מהמקום הזה, צריך להחזיר את גילי וורמוט היום, בכסף קטן מאוד. הוא שווה 30-40 דקות למשחק על תקן המושיע לקישור המקרטע.
את מה שהוא שכח, אין אף שחקן בהפועל שיידע אי פעם.
אם יש סיכוי אחד קטן קלוש להינצל מירידה, זה רק דרך ניצול הזדמנויות וללא אגו מיותר. גילי וורמוט זה הזדמנות חד פעמית לסגירת מעגל עבורו ועבור הקבוצה באפס כסף.
דווקא מהמקום הזה, צריך להחזיר את גילי וורמוט היום, בכסף קטן מאוד. הוא שווה 30-40 דקות למשחק על תקן המושיע לקישור המקרטע.
אם יש סיכוי אחד קטן קלוש להינצל מירידה, זה רק דרך ניצול הזדמנויות וללא אגו מיותר. גילי וורמוט זה הזדמנות חד פעמית לסגירת מעגל עבורו ועבור הקבוצה באפס כסף.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
די נו .. הבן תכף בן 36 מספיק כבר עם השם הזה
ואומר לך את זה בן אדם שמתקשה לשנוא אותו באמת
ואומר לך את זה בן אדם שמתקשה לשנוא אותו באמת
It's 1991 and I refuse to come wack
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1180 לייקים
וואלה לא שונא אותו אבל הוא לא השחקן שאנחנו צריכים, הוא לא באותה יכולת שהוא היה בה פעם
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 2014 לייקים
הוא פרש ועוד לא הודיע.
אני אוהב אותו, אבל אני לא חושב שהוא צריך להיות שוב בהפועל באיזשהי מתכונת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
שוב, לא חושב שהוא שווה יותר מ 30-40 דקות למשחק. תן לו חודש אימון והוא מסוגל לתרום לך יותר מכל הנגרים שיש לנו
-
- קיבל.ה 867 לייקים
רעיון יפה אך שחקן גמור.
אם זה הכיוון, אז כבר יש את בוזגלו שמחזיק בחוזה ויכול לשחק.
אם זה הכיוון, אז כבר יש את בוזגלו שמחזיק בחוזה ויכול לשחק.
בוזגלו עולה הרבה כסף, ולא יודע לעשות דריבל או לתת מסירה לגול. וורמוט בא בחינם ויודע להעמיד חלוץ מול השער. חטא ההיבריס שלנו הוא לפסול את וורמוט, במקום לחשוב על מה הוא יכול להועיל להפועל, והוא יכול.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מקצועית , ברור שהוא יכול לעזור.Red4U כתב:בוזגלו עולה הרבה כסף, ולא יודע לעשות דריבל או לתת מסירה לגול. וורמוט בא בחינם ויודע להעמיד חלוץ מול השער. חטא ההיבריס שלנו הוא לפסול את וורמוט, במקום לחשוב על מה הוא יכול להועיל להפועל, והוא יכול.
כל אוהד זכאי לדעתו.
הבעיה היא שיש לא מעט אוהדים , שמעמידים את טובת המועדון אחרי דעתם האישית בשם עקרון כזה או אחר , וזה דבר מצער , שפוגע במועדון.
בעניין הזה , ההנהלות השונות בשנים האחרונות לא התגלו כאמיצות.
בשם העיקרון שרקו בוז לרייכרט וחודשיים אחכ התחננו לכבירי שיוציא אותו ממכבי.
עיקרון זה דבר חשוב ואני לא מזלזל בו לרגע. אבל ממרום גילי למדתי שעם עקרונות לא הולכים למכולת ועם הישגים כן.
כל דבר שיעזור להפועל הוא לגיטימי בעיני כל עוד הוא חוקי כמובן. אין לי צל צילו של ספק שלו היינו מנוהלים בצורה מקצועית ומקצוענית, לא היינו במקום הזה ולא בדיון הזה.
עיקרון זה דבר חשוב ואני לא מזלזל בו לרגע. אבל ממרום גילי למדתי שעם עקרונות לא הולכים למכולת ועם הישגים כן.
כל דבר שיעזור להפועל הוא לגיטימי בעיני כל עוד הוא חוקי כמובן. אין לי צל צילו של ספק שלו היינו מנוהלים בצורה מקצועית ומקצוענית, לא היינו במקום הזה ולא בדיון הזה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
יתרה מכך , אנחנו רואים בתקופה האחרונה במדינתינו בכלל וגם בספורט, שהחשש מתגובת הציבור/הקהל/האוהדים מתגלה כהגזמה פראית.Red4U כתב:בשם העיקרון שרקו בוז לרייכרט וחודשיים אחכ התחננו לכבירי שיוציא אותו ממכבי.
יש בעלים הוא מחליט , וכולם מתיישרים מולו, ואף משתפים איתו פעולה בהמשך.
Red4U כתב: ↑07 דצמבר 2020, 16:27 ידוע לי עמדת רוב הפורום.
ביום שהחלאה הזאת שוב תדרך במתחם חודרוב עם מדים של הפועל תל אביב צריך לשרוף ולפרק את המועדון עד היסוד ולהקים מועדון אחר. מי שתומך במהלך הזה לא אוהד הפועל ואל תספרו לי סיפורים.
כדור פוגע לפיבן בעקב
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
פרץ מרחיק
בואטנג בועט ומבקיע
עמנואל בואטנג מבקיע את שער הבכורה שלו בישראל
חאלסס עם הורמוטט הזה!!!
ר
רש
רשע...
רש
רשע...

- Red Wolf
- קיבל.ה 898 לייקים
קודם כל שורמוט ישבור את הרגליים
ועכשיו לנושא בפן ה״מקצועי״ שחקן גמור, ממש אין לנו מה לעשות איתו
ועכשיו לנושא בפן ה״מקצועי״ שחקן גמור, ממש אין לנו מה לעשות איתו
מיותר מבחינה מקצועית, מעדיף שבכסף שאין לנו יביאו מישהו שאולי יעשה משהו לתקופה ארוכה ולא חצי עונה בלחץ
"אני אוהב אותך
כל כך אוהב אותך"
כל כך אוהב אותך"
-
- קיבל.ה 1571 לייקים
מבחינת כסף לדעתי אפשר להביא אותו בזול יחסית דבר שמתאים לנו. זה שאין קהל יכול לעזור להם לקבל את ההחלטה הזאת.
הייתי גם מנסה להגיע לפשרה של פריסת החוזה עם בוזגלו או משהו כזה אפילו שרב הכסף ישולם בשנה הבאה כדי להחזחר אותו לסגל. נכון שזה היה מזמן אבל הוא עדין שחקן שפעם ידע לשים כדור ברשת פעולה שאנחנו מאוד מתקשים בה.
הייתי גם מנסה להגיע לפשרה של פריסת החוזה עם בוזגלו או משהו כזה אפילו שרב הכסף ישולם בשנה הבאה כדי להחזחר אותו לסגל. נכון שזה היה מזמן אבל הוא עדין שחקן שפעם ידע לשים כדור ברשת פעולה שאנחנו מאוד מתקשים בה.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
ואם הוא יבצע עוד איזה דריבל ענק על מפתן הצ'צ'עשרה? אתה לוקח?טכנית לארז כתב: ↑07 דצמבר 2020, 16:37 הוא פרש ועוד לא הודיע.
-
- קיבל.ה 2014 לייקים
רק אם הפרשן יהיה שוב לחמן.Hapoelian כתב: ↑07 דצמבר 2020, 20:17ואם הוא יבצע עוד איזה דריבל ענק על מפתן הצ'צ'עשרה? אתה לוקח?טכנית לארז כתב: ↑07 דצמבר 2020, 16:37 הוא פרש ועוד לא הודיע.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אדמין !!!!!
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4813 לייקים
עזבו גילי, מה עומר דמארי עושה היום? חסר לנו חלוץ...
לא מבין למה לדבר על מישו שמת
רק לא רך.
הכי קל בהיסטוריה:
זה הכי בגידה שיש - זה לחנך את הנוער ואת הילדים שזה בסדר לעבור אליהם ועוד כשסרט הקפטן על היד שלך יום לפני.
זה לבוא ולצעוק על הניסנובים איך הם מחתימים כל פעם מחדש שחקן שלא שיחק שנה +
אבל ורמוט שלא שיחק שנתיים כמעט ולא כבש או בישל בשנתיים האלה (ואלה נתונים אמיתיים ולא רומנטיקה זולה וסליחה זו רומנטיקה זונה לא זולה)
והכי גרוע הוא בכלל לא קשר התקפי!!!
זה שחקן קו ש2 שחקנים אחרים צריכים לחפות על החיסרון ההגנתי שלו לא מאתמול לא מלפני שנתיים ככה זה היה.
בחיי מה אתם לא זוכרים מה התרגיל שורמוט עושה ? לעבור שחקן עם מהירות על הקו ולתת רוחב? את מי אתה רוצים עוד פעם לשים כחלוץ את זיקרי? את אלטמן? מה אתם רוצים?
באמת לרצות את ורמוט זה לגמרי מתאים למי שהניסנובים חושבים שהוא מתאים להיות מנהל מקצועי אין בזה שום היגיון מקצועי זו בגידה בכל ערך שקשור להפועל תל אביב, דוגמה בזויה והזויה לילדים ולנוער שזה סבבה לעבור למכבי, מביך.
זה הכי בגידה שיש - זה לחנך את הנוער ואת הילדים שזה בסדר לעבור אליהם ועוד כשסרט הקפטן על היד שלך יום לפני.
זה לבוא ולצעוק על הניסנובים איך הם מחתימים כל פעם מחדש שחקן שלא שיחק שנה +
אבל ורמוט שלא שיחק שנתיים כמעט ולא כבש או בישל בשנתיים האלה (ואלה נתונים אמיתיים ולא רומנטיקה זולה וסליחה זו רומנטיקה זונה לא זולה)
והכי גרוע הוא בכלל לא קשר התקפי!!!
זה שחקן קו ש2 שחקנים אחרים צריכים לחפות על החיסרון ההגנתי שלו לא מאתמול לא מלפני שנתיים ככה זה היה.
בחיי מה אתם לא זוכרים מה התרגיל שורמוט עושה ? לעבור שחקן עם מהירות על הקו ולתת רוחב? את מי אתה רוצים עוד פעם לשים כחלוץ את זיקרי? את אלטמן? מה אתם רוצים?
באמת לרצות את ורמוט זה לגמרי מתאים למי שהניסנובים חושבים שהוא מתאים להיות מנהל מקצועי אין בזה שום היגיון מקצועי זו בגידה בכל ערך שקשור להפועל תל אביב, דוגמה בזויה והזויה לילדים ולנוער שזה סבבה לעבור למכבי, מביך.
החמישייה הפותחת של האוהדים
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
לעודד זה להגיד "לא לאלימות"
ואהבת לקבוצתך כמוך
בנצחון או בהפסד, העיקר ההגינות
באהבה יש רק מנצחים
הכי חשוב לפרגן ביציע, ומהיציע
בשבילנו הכוכב זה אתה
...
-
- קיבל.ה 867 לייקים
הפוך גוטה (לא מבין איך כותבים כאלו שטויות) לבוזגלו יש חוזה והוא מקבל כבר משכורת. הוא כבר אצלך בתקציב. ורמוט לא אצלך בתקציב ומן הסתם לא יבוא לשחק בחינם.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אני לא בטוח שהוא מקבל שכר כרגע , לכאורהנועם שחם כתב:הפוך גוטה (לא מבין איך כותבים כאלו שטויות) לבוזגלו יש חוזה והוא מקבל כבר משכורת. הוא כבר אצלך בתקציב. ורמוט לא אצלך בתקציב ומן הסתם לא יבוא לשחק בחינם.
- Hapoelian
- קיבל.ה 407 לייקים
טכנית לארז כתב: ↑07 דצמבר 2020, 22:31רק אם הפרשן יהיה שוב לחמן.Hapoelian כתב: ↑07 דצמבר 2020, 20:17ואם הוא יבצע עוד איזה דריבל ענק על מפתן הצ'צ'עשרה? אתה לוקח?טכנית לארז כתב: ↑07 דצמבר 2020, 16:37 הוא פרש ועוד לא הודיע.

די כבר עם השטות הזאת. גם אם נוציא את כל הדם הרע בינו לבין הקהל, הוא פשוט שחקן חלש כיום (אין מה לעשות, הגיל עושה את שלו). אין שום סיבה להביא אותו
-
- קיבל.ה 248 לייקים
Hapoelian כתב: ↑07 דצמבר 2020, 20:17ואם הוא יבצע עוד איזה דריבל ענק על מפתן הצ'צ'עשרה? אתה לוקח?טכנית לארז כתב: ↑07 דצמבר 2020, 16:37 הוא פרש ועוד לא הודיע.

- בז'רנו
- קיבל.ה 718 לייקים
אם כבר אנחנו קבצנים-להביא את ערן לוי
בן 34-צעיר בשנתיים מורמוט
ועדיין יכול לתת מחצית טובה.
בעיטות ומסירות-עולה על ורמוט ב3 דרגות
בן 34-צעיר בשנתיים מורמוט
ועדיין יכול לתת מחצית טובה.
בעיטות ומסירות-עולה על ורמוט ב3 דרגות
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1456 לייקים
זה מדהים לאן הניסנובים הובילו אותנו.
מתלבטים אם להביא את ורמוט למרות עזיבתו למכבי יום אחרי ששיחק בהפועל כקפטן בדרבי בגיל 36 אחרי שלא עשה כלום בשנה וחצי האחרונות או את ערן לוי שהוא סך הכל צעיר מבטיח בן 34 שמשחק בלאומית כבר שנתיים וההגנה היא ממנו והלאה.
תודה רבה לכם האחים ניסנוב, לקחתם מועדון ענק (בתקופה קשה) ודרדרתם אותו לקומה אחת מתחת לתחתית.
סעו לבחריין להביא רוכש, שיהיה דרבי מול האמירתי של ביתר ושחררו אותנו מכם למען השם!!!!
מתלבטים אם להביא את ורמוט למרות עזיבתו למכבי יום אחרי ששיחק בהפועל כקפטן בדרבי בגיל 36 אחרי שלא עשה כלום בשנה וחצי האחרונות או את ערן לוי שהוא סך הכל צעיר מבטיח בן 34 שמשחק בלאומית כבר שנתיים וההגנה היא ממנו והלאה.
תודה רבה לכם האחים ניסנוב, לקחתם מועדון ענק (בתקופה קשה) ודרדרתם אותו לקומה אחת מתחת לתחתית.
סעו לבחריין להביא רוכש, שיהיה דרבי מול האמירתי של ביתר ושחררו אותנו מכם למען השם!!!!
-
- קיבל.ה 1658 לייקים
האמת היא שגילי עם כל הכישרון שיש לו אף פעם לא היה סופר סאב
תמיד לוקח לו זמן להכנס למשחק ולהשפיע
הוא לא כמו טועמה שגם אם לא שיחק כולנו התפללנו שיכנס בדקה ה90 ושיעשו עלינו פאול ליד הרחבה
או מהארן להלה ששרף את הדשא ב20 דקות שנכנס
או תקוה שעשה ניסים ברבע שעה
תמיד לוקח לו זמן להכנס למשחק ולהשפיע
הוא לא כמו טועמה שגם אם לא שיחק כולנו התפללנו שיכנס בדקה ה90 ושיעשו עלינו פאול ליד הרחבה
או מהארן להלה ששרף את הדשא ב20 דקות שנכנס
או תקוה שעשה ניסים ברבע שעה
אני מתרגש, אם דיברתי שטויות.. תחזיר תהקלטה אחורה. יש!!
- Shacham
- קיבל.ה 856 לייקים
שמח לראות שגם עם המעבר לפורום חדש, אנחנו שומרים על ההרגלים הישנים ופותחים את הנושא הזה כל חודש.
-
- קיבל.ה 867 לייקים
יש לו חוזה? יצטרכו לשלם לו שכר.
- נשמה אדומה זקנה
- קיבל.ה 24 לייקים
לא.
יאללה הפועל, מלחמה, מלחמה, מלחמה!!!
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
ממש לא.
לכו!
-
- קיבל.ה 954 לייקים
שום סיבה הגיונית להביא אותו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2344 לייקים
אפשר כבר לנעול ולמחוק את השטות הזאת?
אשכול שמתאים לפוסט בפייסבוק של האוהדים, לא לפה
אשכול שמתאים לפוסט בפייסבוק של האוהדים, לא לפה
-
- קיבל.ה 59 לייקים
אוהדים חושבים שהוא כמו 2010, רק קצת יותר זקן.
הוא כבר ממש לא בכושר, לא סתם אף קבוצה לא רוצה אותו.
אם כבר, עדיף להציע לברקוביץ או בניון לחזור לשחק.
הוא כבר ממש לא בכושר, לא סתם אף קבוצה לא רוצה אותו.
אם כבר, עדיף להציע לברקוביץ או בניון לחזור לשחק.