עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

אם תשאלו אותי, ובאמת שאין לי שום מושג, ההרגשה שלי שינאי נתן לליפקין איזה פירור שתמורתו הוא הבטיח לו שהוא יצטט אותו בסטורי בשביל לחץ על העמותה. כל צורת הפרסום הזו רק דרך one לא מסתדרת לי.
זה לא אומר שאני לא הייתי רוצה שהעמותה ורמי כהן יזדיינו לנו מהחיים
נערך לאחרונה על ידי redrony ב 20 דצמבר 2024, 12:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  850 לייקים

הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 12:10
Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 11:59
Shacham כתב: 20 דצמבר 2024, 11:56

או זה, או שאולי למרות כל ההשמצות, לא האגו הניע את רמי כהן וחבריו אלא זה שהם לא סמכו והאמינו לעופר. אולי אפילו הם צדקו אם שעתיים אחרי החלטת בוררות הוא שובר את הכלים כמו ילד חסר אחריות בן 5.
גם אותך נשאל
למה עופר צריך לשים מכיסו 250 מיליון שקל על אולם עירוני? איך זה בדיוק נהפך עליו שהוא זה שיהיה אחראי לשיפוץ האולם? למה מההתחלה הופעל הלחץ הזה כתנאי למעבר?
אני מניח שזה קשור לזה שעופר בעצמו מהרגע שהודיע על המעבר התעקש שוב ושוב שמדובר במעבר זמני בלבד, ושהוא ידאג לבנות אולם חדש בינתים
בדיוק.

אם הייתה הצבעה "עוברים ליד אליהו כן או לא" בלי שום תנאים, אבל ברקע היו את ההבטחות של עופר שהמעבר זמני, מן הסתם זה היה מטה מאוד את התוצאה לטובת הכן.

ואם היינו קמים עוד שנה-שנתיים ומגלים שמעולם לא היה רצון לשפץ את הדרייב אין, ונשארים ביד אליהו לתמיד, זה היה בזוי מוסרית ויוצר שבר בקהל לא פחות ממה שיש עכשיו.

העמותה אולי טעתה בחלק מהמעשים שלה אבל הנקודה העקרונית של להבטיח שהמעבר יתקיים היא נכונה ואם עופר עוזב עכשיו זה ממש מוכיח את זה.
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 12:16 עכשיו העמותה אשמה בעובדה שעופר פיזר לכולנו הבטחות שהמעבר זמני שהוא אחראי על השיפוץ וברגע שזה נהיה יותר מדי אמיתי הוא מחליט לפוצץ הכל? יפה.
הם כבר הרבה זמן פועלים לא בשם כל חברי העמותה ובטח לא בשם אוהדי הפועל,
ומעניין שאיכשהו בחצי שנה האחרונה רמי כהן והועד המנהל יוצאים כאלה תמימים, רמי רק רוצה בטובת הפועל, שאקו הרי נבחר עי האוהדים לא? כמה? 560 איש? אלה הם קהילת אוהדי הפועל? הם הרוב?
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

redrony כתב: 20 דצמבר 2024, 12:18 אם תשאלו אותי, ובאמת שאין לי שום מושג, ההרגשה שלי שינאי נתן לליפקין איזה פירור שתמורתו הוא הבטיח לו שהוא יצטט אותו בסטורי בשביל לחץ על העמותה. כל צורת הפרסום הזו רק דרך one לא מסתדרת לי.
פומפי צעירה בליינית הלכה לישון ב5.30 בבוקר
Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

Shacham כתב: 20 דצמבר 2024, 12:18
Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 11:59
גם אותך נשאל
למה עופר צריך לשים מכיסו 250 מיליון שקל על אולם עירוני? איך זה בדיוק נהפך עליו שהוא זה שיהיה אחראי לשיפוץ האולם? למה מההתחלה הופעל הלחץ הזה כתנאי למעבר?
אני מניח שזה קשור לזה שעופר בעצמו מהרגע שהודיע על המעבר התעקש שוב ושוב שמדובר במעבר זמני בלבד, ושהוא ידאג לבנות אולם חדש בינתים
בדיוק.

אם הייתה הצבעה "עוברים ליד אליהו כן או לא" בלי שום תנאים, אבל ברקע היו את ההבטחות של עופר שהמעבר זמני, מן הסתם זה היה מטה מאוד את התוצאה לטובת הכן.

ואם היינו קמים עוד שנה-שנתיים ומגלים שמעולם לא היה רצון לשפץ את הדרייב אין, ונשארים ביד אליהו לתמיד, זה היה בזוי מוסרית ויוצר שבר בקהל לא פחות ממה שיש עכשיו.

העמותה אולי טעתה בחלק מהמעשים שלה אבל הנקודה העקרונית של להבטיח שהמעבר יתקיים היא נכונה ואם עופר עוזב עכשיו זה ממש מוכיח את זה.
אם הייתה הצבעה ביולי של העמותה לכן אוו לא בלי תנאים לא היינו מגיעים למצב הזה היום.
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

redrony כתב: 20 דצמבר 2024, 12:18 אם תשאלו אותי, ובאמת שאין לי שום מושג, ההרגשה שלי שינאי נתן לליפקין איזה פירור שתמורתו הוא הבטיח לו שהוא יצטט אותו בסטורי בשביל לחץ על העמותה. כל צורת הפרסום הזו רק דרך one לא מסתדרת לי.
ברור שמאוד מוזר שספורט5 וצנציפר לא פירסמו כלום על "תחזיקו אותי".
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  850 לייקים

Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 12:23
בדיוק.

אם הייתה הצבעה ביולי של העמותה לכן אוו לא בלי תנאים לא היינו מגיעים למצב הזה היום.
אם היינו מצביעים כן ועוברים עם הבטחה לשיפוץ, ושנה אחרי מגלים שעבדו עלינו ונשארים ביד אליהו לתמיד, היינו מגיעים לאותה נקודה ואפילו יותר גרוע.
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 20 דצמבר 2024, 12:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
IsraelM
קיבל.ה  75 לייקים

הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 12:07 חבל שעופר לא מדבר. לא ממש הבנתי מה הוא רוצה, נשמע שהבורר הציע משהו מאד פושר וסביר
עצם זה שרגלנד נרשם מעיד שלא יבואו יותר מעוד 2 זרים , ואם קבוקלו משחק כמו קבוק ורוצה לברוח ואתה עדיין רושם את רגלנד אז פשוט שההחלטה מגיעה מלמעלה שלא יבואו זרים יותר
lior777
קיבל.ה  196 לייקים

מה אנחנו הקהל יכולים לעשות במצב כזה? אי אפשר לתת לעופר לעזוב, איך אפשר להסיר את הגידול הממאיר הזה שנקרא העמותה?? במידה ולא יהיה עמותה אני בטוח שעופר ישאר פה להרבה זמן. האיש השקיע הון תועפות במועדון הזה לא יהיה עוד בעלים כזה עוד 100 שנה. לא יכול להיות שהנאלחים האלה ינצחו אותו.. מצידי שלא יהיה שום אולם ונישאר לעד במנורה.
נערך לאחרונה על ידי lior777 ב 20 דצמבר 2024, 12:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

שלא יבואו רק שלא יעזבו לעאזאללל
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

לטעמי אגב פסק הבורר הוא נצחון מובהק לעופר.
כתוב שם במפורש ב5 דרכים שונות שהעמותה התנהלה בצורה לא הגונה סביב נושא ההצבעה, שהמעבר העונה בלתי נמנע, ושזכות הוטו העתידית של העמותה תהיה רק בכפוף להצבעה של כלל החברים אם להמשיך ביד אליהו או לא. הצבעה שהתוצאה שלה ידועה מראש בעצם.
הדבר היחיד שנדרש מעופר זה להפקיד כסף לטובת הליך התכנון שממילא התכוון לעשות. נו שוין.

באמת היה נחמד אם עופר היה מדבר כמו בנאדם מבוגר עכשיו ומסביר את עצמו
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

nirgo כתב: 20 דצמבר 2024, 12:25
לא רק זה, הוא די בכסאח עם ליפקין וריף ההוא, אז גם מופיע רק אצלם, הוא גם מצטט בסטורי אותם (זה לא משהו שהוא עושה בד״כ). וגם אם מנסים שניה לחשוב בהגיון - הוא לא נראה לי אחד שיעזוב ככה אחרי שהשקיע כל כך הרבה ובאמת נראה שאכפת לו מהמועדון. בגלל איזו בוררות הוא יילך? נשמע לי קתצ מוזר כל הסיפור הזה, doesn't adds up

ובלי קשר - אנשי העמותה בטוויטר - מכונת רעל כמו אחרוני הביביסטים
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

למה דיווח כזה עדיין לא מגיע לעיתונאים אחרים? לאתרים אחרים?
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

שיגיב כבר אנשים פה על סף עילפון אי אפשר להחזיק ככה עד שבת בערב
אדום
קיבל.ה  941 לייקים

איזה מועדון מטומטם אין מילים
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 12:22
למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 12:16 עכשיו העמותה אשמה בעובדה שעופר פיזר לכולנו הבטחות שהמעבר זמני שהוא אחראי על השיפוץ וברגע שזה נהיה יותר מדי אמיתי הוא מחליט לפוצץ הכל? יפה.
ומעניין שאיכשהו בחצי שנה האחרונה רמי כהן והועד המנהל יוצאים כאלה תמימים, רמי רק רוצה בטובת הפועל, שאקו הרי נבחר עי האוהדים לא? כמה? 560 איש? אלה הם קהילת אוהדי הפועל? הם הרוב?
מה זה רלוונטי לעובדה שברגע שכל מה שעופר הציע ורצה נהיה אמיתי הוא לכאורה טוען שהוא הולך?
לא אמרתי שהעמותה היא בסדר בכל הסיפור הבלתי נגמר הזה אבל אם עופר עוזב עכשיו, אחרי שהבורר נתן לו הכל, אז מה העמותה אשמה?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

עצם העובדה שלא פורסם שום דבר כבר שלוש שעות בשום אתר אחר גורם לי להאמין שזה שוב שטות וואן.

יש שתי אפשרויות: קבוצה של 10000 אוהדים או 1000 אוהדים אחרי שיותר מידי אנשים ירגישו נבגדים ושהם אוהדים של קבוצה שלא רוצה להצליח באמת ושמוחזקת על ידי מיעוט כוחני.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

אותי יותר מטרידה העובדה שהוא לא פרסם שום דבר אחרי פסק הדין של הבורר. ממש לא אופייני לו.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

הלך המומנטום כתב:אותי יותר מטרידה העובדה שהוא לא פרסם שום דבר אחרי פסק הדין של הבורר. ממש לא אופייני לו.
וזה לגמרי מסתדר עם הכותרת בוואן
redrony
קיבל.ה  880 לייקים

הלך המומנטום כתב: 20 דצמבר 2024, 12:44 עצם העובדה שלא פורסם שום דבר כבר שלוש שעות בשום אתר אחר גורם לי להאמין שזה שוב שטות וואן.

יש שתי אפשרויות: קבוצה של 10000 אוהדים או 1000 אוהדים אחרי שיותר מידי אנשים ירגישו נבגדים ושהם אוהדים של קבוצה שלא רוצה להצליח באמת ושמוחזקת על ידי מיעוט כוחני.
,תראה מה שכתבתי למעלה...
זו לא שטות של ואן, יש סיכוי שזו הצורה של עופר ינאי להפעיל לחץ. לא אוהב את זה. אבל אני גם לא סובל את האנשים שדואגים לחרב את הפועל כבר יותר מעשור. גם בכדורגל
אלון1
קיבל.ה  129 לייקים

האמת לא יודע אם יעזוב או לא אבל מהתחלה היית לי הרגשה כזאת שזה לא הולך להימשך זמן רב
הלוואי ואני טועה
תא מרבוטא
קיבל.ה  574 לייקים

למה זה טוב כתב: 20 דצמבר 2024, 12:44
Adom_Adom כתב: 20 דצמבר 2024, 12:22
מה זה רלוונטי לעובדה שברגע שכל מה שעופר הציע ורצה נהיה אמיתי הוא לכאורה טוען שהוא הולך?
לא אמרתי שהעמותה היא בסדר בכל הסיפור הבלתי נגמר הזה אבל אם עופר עוזב עכשיו, אחרי שהבורר נתן לו הכל, אז מה העמותה אשמה?
הוא לא עוזב לדעתי
הוא מפעיל לחץ וכוח
חלק כי זו דרכו
וחלק כי זה מה שמבינים ראשי העמותה
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

Shacham כתב: 20 דצמבר 2024, 12:26

בדיוק.

אם היינו מצביעים כן ועוברים עם הבטחה לשיפוץ, ושנה אחרי מגלים שעבדו עלינו ונשארים ביד אליהו לתמיד, היינו מגיעים לאותה נקודה ואפילו יותר גרוע.
שטויות.
מצידי ומצד 95% מאוהדי הפועל,לעבור לשחק קבוע ביד אליהו וכל שנה להעמיד קבוצה שתלך על כל התארים.
Charlie
קיבל.ה  803 לייקים

redrony כתב:
nirgo כתב: 20 דצמבר 2024, 12:25
לא רק זה, הוא די בכסאח עם ליפקין וריף ההוא, אז גם מופיע רק אצלם, הוא גם מצטט בסטורי אותם (זה לא משהו שהוא עושה בד״כ). וגם אם מנסים שניה לחשוב בהגיון - הוא לא נראה לי אחד שיעזוב ככה אחרי שהשקיע כל כך הרבה ובאמת נראה שאכפת לו מהמועדון. בגלל איזו בוררות הוא יילך? נשמע לי קתצ מוזר כל הסיפור הזה, doesn't adds up

ובלי קשר - אנשי העמותה בטוויטר - מכונת רעל כמו אחרוני הביביסטים
אנשי העמותה נבלות
אם עופר עוזב , אגיע רק למשחק אחד - משחק הירידה של הקבוצה שלהם(!) שהשתלטה וגנבה את הקבוצה שלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ונרקומן
קיבל.ה  303 לייקים

בז'רנו כתב: 20 דצמבר 2024, 12:56
שטויות.
מצידי ומצד 95% מאוהדי הפועל,לעבור לשחק קבוע ביד אליהו וכל שנה להעמיד קבוצה שתלך על כל התארים.
מסכים.
אני חושב שתמיד תהיה שאיפה לאיצטדיון שיהיה בית בלעדי שלנו ואולי זה יקרה מתישהו.
בינתיים, אין שום סיבה שתיכפה על עופר ההשקעה הנדלנית הלווא דווקא משתלמת הזאת מבחינתו.
מצד שני הוא באמת הצהיר בעבר שזה מה שהוא רוצה ולא מוכן להתחייב לזה עכשיו? לא בסדר וזה מאכזב. מקווה שזה שטות עיתונאית בסך הכל ושיש לכל זה הסבר אחר.
SexyRedBand
קיבל.ה  47 לייקים

הוא סתם נותן לנו לסבול.

כמה שעות ותצא הודעת ״לא הולך לשום מקום.״
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

SexyRedBand כתב: 20 דצמבר 2024, 13:04 הוא סתם נותן לנו לסבול.

כמה שעות ותצא הודעת ״לא הולך לשום מקום.״
כמה שעות נכנסת שבת אז לא סביר
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

שטויות.
למיטב הבנתי (הלא מקצועית) אין שום דבר בספק הבורר שמונע מהדבר הזה בדיוק לקרות בתום העונה. חוץ מהתשלום הנ"ל לאדריכל עבור הליך תכנון שעופר ממילא הצהיר שמתכוון לעשות.
אז אני באמת לא מבין מה הוא כבר יכול להיות לא מרוצה ממנו היום
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

ונרקומן כתב: 20 דצמבר 2024, 13:03

שטויות.
מסכים.
בינתיים, אין שום סיבה שתיכפה על עופר ההשקעה הנדלנית הלווא דווקא משתלמת הזאת מבחינתו.
מצד שני הוא באמת הצהיר בעבר שזה מה שהוא רוצה ולא מוכן להתחייב לזה עכשיו? לא בסדר וזה מאכזב. מקווה שזה שטות עיתונאית בסך הכל ושיש לכל זה הסבר אחר.
הוא צודק במליון אחוז.
להרים כזה פרוייקט לוקח הרבה זמן וגם לגייס משקיעים.
תוסיף בירוקרטיה בלי סוף, ותקבל פרק זמן בלתי ידוע.
זכות וטו לעמותה בסוף עונה? לשים עכשיו 25 מיליון שקלים ערבון?
שיזדיינו.בהצלחה בעונה הבאה עם קאמבק מרגש של גיל בני
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

nirgo כתב:
ערוץ רקנטי בינתיים שופר רק של צד אחד בסיפור של עופר. וזה לא עופר.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Adom_Adom
קיבל.ה  275 לייקים

בז'רנו כתב: 20 דצמבר 2024, 13:09
ונרקומן כתב: 20 דצמבר 2024, 13:03

שטויות.
מסכים.
הוא צודק במליון אחוז.
להרים כזה פרוייקט לוקח הרבה זמן וגם לגייס משקיעים.
תוסיף בירוקרטיה בלי סוף, ותקבל פרק זמן בלתי ידוע.
זכות וטו לעמותה בסוף עונה? לשים עכשיו 25 מיליון שקלים ערבון?
שיזדיינו.בהצלחה בעונה הבאה עם קאמבק מרגש של גיל בני
ו4 זרים ב100 אלף דולר, כמה מרגש איך אני לא מתגעגע....
תעיף ליציע
קיבל.ה  172 לייקים

קצת טיזינג למכבי + אוהדים שלהם לתחושה שזה מגיע..
לדעתי עופר לא יעזוב בכזו קלות.
מה גם ש90 אחוז מהאוהדים מאחוריו גם אם היכל שלמה
יחרב ונשחק רק בנוקיה.
בסוף, הכסף מדבר, האולטראס לא יביא 11 אלף מנויים
אלא הקהל הרחב שאוהב באמת הישגים.

עופר יודע את זה.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

זה לא נכון, הייתי אחד מהתורמים הנרגשים (200 שקל זה היה?) לקמפיין ההמונים לגיוס זר חמישי, רג'י אפשואו כזה
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

עכשיו כתבה בספורט 5 על המעבר ליד אליהו ואין שם איזכור על הספק שעופר עוזב , פשוט הזויי מה שקורה פה
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 20 דצמבר 2024, 13:20 עכשיו כתבה בספורט 5 על המעבר ליד אליהו ואין שם איזכור על הספק שעופר עוזב , פשוט הזויי מה שקורה פה
מוזר הכל

זה לא מפורסם רק בוואן?
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

"תם העידן שלי בהפועל תל אביב..."
היה פחות זמן חלק מהמועדון מאיש השום באוסישקין
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

בעיני יותר חשוב מעופר ינאי זה דרייב אין של 10,000 מקומות שייאפשר להעמיד קבוצות טובות עם תלות מינימלית בבעל הון.
כן עופר, לא עופר לטווח הארוך זה נושא חשוב מאוד, אבל פחות חשוב מאולם חדש.
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Red roy כתב: 20 דצמבר 2024, 13:25 "תם העידן שלי בהפועל תל אביב..."
היה פחות זמן חלק מהמועדון מאיש השום באוסישקין
פתחת את השמפניה?

שלא תתבאס בסוף שזה לא יקרה
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

עוד פעם הניתוחים הפסיכולוגיים של הלהקה.
אין לכם טיעונים לגופו של עניין?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  850 לייקים

שטויות.
למה דווקא 95%? תדבר כבר בשם 99% מהקהל.

העמדה שלך שאתה בסדר עם לשחק ביד אליהו ולהרוס את הדרייב אין היא לגיטימית.

להבטיח לשפץ את הדרייב אין כדי שיצביעו בעדך, ואז להתנער מזה אחרי שהצביעו בעדך בהתבסס על ההחלטה הזאת, זה לא לגיטימי. ומי שעניין האולם הביתי יותר עקרוני מאצלך, והיה מצביע בעד כי עופר הבטיח, היה מאוד מתעצבן. עם איזה חלק כאן אתה לא מסכים?
נערך לאחרונה על ידי Shacham ב 20 דצמבר 2024, 13:28, נערך פעם 1 בסך הכל.
שליחת תגובה