אבל מה הקשר לזה שהוא זוועה העונה? בסדר העדיף אותנו שחקן נשמה הכל נכון, השנה אחרי שהוכפל שכרו והוא לא עושה טובה לאף אחד הוא נראה פשוט רע
תומר גינת
-
- קיבל.ה 270 לייקים
הגזמתם עם הביקורת מי ישמע כמה ישראלים טובים יש .
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
היה היום יותר טוב מכל הזרים למעט בינגהאםAdom_Adom כתב:אבל מה הקשר לזה שהוא זוועה העונה? בסדר העדיף אותנו שחקן נשמה הכל נכון, השנה אחרי שהוכפל שכרו והוא לא עושה טובה לאף אחד הוא נראה פשוט רע
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לשחקן יש גם תקופות פחות טובות.Adom_Adom כתב:אבל מה הקשר לזה שהוא זוועה העונה? בסדר העדיף אותנו שחקן נשמה הכל נכון, השנה אחרי שהוכפל שכרו והוא לא עושה טובה לאף אחד הוא נראה פשוט רע
אפשר להסתכל בתגובות פה בשנה האחרונה ולהבין את הניתוק וחוסר הכבוד אליו.
יש לו ירידה בכמות הדקות העונה, ועדיין הוא קולע קרוב ל-10 נקודות בממוצע ולוקח 6 ריבאונדים.
מה הממוצע של וויינרייט וקאבוקלו?

Sent from my iPhone using Tapatalk
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
יכל ללכת לקבוצת יורוליג בשביל הטייטל?
כי שחקן יורוליג הוא לא. פלאש ניוז: גם לא טופ יורוקאפ. לא קרוב אפילו.
זה מוכח משחק אחרי משחק.
אף אחד לא מפקפק באהבה שלו להפועל...
הבעיה היא פשוטה - אדם, כל אדם, שמבקש הכפלת שכר(!) מהבוס שלו ולא מביא קבלות, לא שווה את הכסף.
מישהו פה יעז לבקש הכפלת שכר במקום העבודה שלו אבל ימשיך להביא ביצועים ירודים?
תומר גינת, נכון ל 9.12.24 הוא שחקן ממש טוב נגד מרכז טבלה בליגת העל ותו לא.
אין בכך כדי להוריד מאהבתו למועדון. הוא פשוט לא שחקן טוב מספיק על המגרש.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
חד משמעית.
שחקן ליגה טוב נגד קבוצות קטנות ולא מעבר לכך.
וזה לא רק השנה. זה גם בשנה שעברה היה כך.
מול מכבי הוא תמיד נעלם (בעיקר ביד אליהו) וכך גם מול כל קבוצה באירופה שיש לה גבוהים אתלטיים.
אני עוד יכול לחיות עם זה שהוא לא מסוגל לתת במשחקים כאלה תרומה התקפית, אבל הרכות שלו בהגנה ובריבאונד היא בלתי נסבלת.
תבדקו מתי הפעם האחרונה שהוא יצא בחמש עבירות.
או בכלל כמה עבירות הוא עושה במשחק.
ותחשבו כמה סלים הוא היה יכול למנוע אם רק היה עושה עבירה במקום לעמוד ולהסתכל.
וזה נכון לכל משחק. גם בליגה וגם האירופה.
שחקן ליגה טוב נגד קבוצות קטנות ולא מעבר לכך.
וזה לא רק השנה. זה גם בשנה שעברה היה כך.
מול מכבי הוא תמיד נעלם (בעיקר ביד אליהו) וכך גם מול כל קבוצה באירופה שיש לה גבוהים אתלטיים.
אני עוד יכול לחיות עם זה שהוא לא מסוגל לתת במשחקים כאלה תרומה התקפית, אבל הרכות שלו בהגנה ובריבאונד היא בלתי נסבלת.
תבדקו מתי הפעם האחרונה שהוא יצא בחמש עבירות.
או בכלל כמה עבירות הוא עושה במשחק.
ותחשבו כמה סלים הוא היה יכול למנוע אם רק היה עושה עבירה במקום לעמוד ולהסתכל.
וזה נכון לכל משחק. גם בליגה וגם האירופה.
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
מי מהשחקנים אצלנו שווה את הכסף?7even כתב: ↑09 דצמבר 2024, 07:55יכל ללכת לקבוצת יורוליג בשביל הטייטל?
זה מוכח משחק אחרי משחק.
הבעיה היא פשוטה - אדם, כל אדם, שמבקש הכפלת שכר(!) מהבוס שלו ולא מביא קבלות, לא שווה את הכסף.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
בינתיים רק תומר גינת כבר 3 שנים מוכיח שהוא לא לרמה יחסית להייפ שהיה עליהם.Red Wolf כתב: ↑09 דצמבר 2024, 10:35מי מהשחקנים אצלנו שווה את הכסף?7even כתב: ↑09 דצמבר 2024, 07:55יכל ללכת לקבוצת יורוליג בשביל הטייטל?
זה מוכח משחק אחרי משחק.
כשיהיו אחרים שבמשך תקופה כ"כ ארוכה (בתקווה שיבינו את זה קודם) יוכיחו שם לא לרמה, ויבואו לבקש כפול כסף....אני מקווה שיעשו את ההתאמות הנדרשות איתם.
אני אשמח אם תומר גינת יישאר בהפועל. יותר מאשמח אם במשחקים כמו אתמול הוא לא יראה יותר מ-10 דקות פרקט. זה ישאיר אותנו במינוס שחקן רק 10 דקות.
הוא בשום אופן לא אמור להיות נעוץ להרכב במשחקים שהם לא מול נס ציונה ועפולה, כבודן במקומן מונח.
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
לא משנה כמה נגיד שהבחור לא אמור לקבל באירופה או במשחקים מכריעים יותר משברירי דקות...לצערי זה לא הולך לקרות.
זה 5 על 4 איתו על הפרקט, סורי.
בחור חביב, אבל כשחקן לא אמור להיות יותר מקצה קצה הספסל.
זה 5 על 4 איתו על הפרקט, סורי.
בחור חביב, אבל כשחקן לא אמור להיות יותר מקצה קצה הספסל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 950 לייקים
אף פעם לא היה אתלט גדול, אבל השנה הוא נראה כמו מאט הווארד. צריך להיות בקצה הרוטציה ולעשות כמה שפחות נזק.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מחכים שתחזור!!
אוהבים אותך תומר
אוהבים אותך תומר
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
איזה נפילה ביכולת
מכוכב ירוקאפ הוא נראה כמו גבוה ישראלי גנרי שמתנדנד בין חילוף שלישי בליגת על לבין ליגה לאומית
מאשים את המאמן יותר מאותו. צריך לזהות ששחקן בתקופה איומה ולא לזרוק אותו 30 דקות כל ערב
מכוכב ירוקאפ הוא נראה כמו גבוה ישראלי גנרי שמתנדנד בין חילוף שלישי בליגת על לבין ליגה לאומית
מאשים את המאמן יותר מאותו. צריך לזהות ששחקן בתקופה איומה ולא לזרוק אותו 30 דקות כל ערב
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
ההגנה שלו השנה זה נורא, נוראאאאא
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 430 לייקים
לא מבין איך שחקן שכל כך אוהב את הפועל מרשה לעצמו לעשות את מה שהוא עושה בהגנה. זה באמת בושה. איפה הדוגמה איפה האחריות האישית? מה זה הביזיון הזה.
אין לי בעיה עם החטאות מהקו ומהשלוש. מבאס אבל קורה וזה בסדר גמור. אבל מה שהוא עושה או יותר נכון לא עושה בהגנה זה ברמה של להעיף ליציע.
אין לי בעיה עם החטאות מהקו ומהשלוש. מבאס אבל קורה וזה בסדר גמור. אבל מה שהוא עושה או יותר נכון לא עושה בהגנה זה ברמה של להעיף ליציע.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אוהב אותו לנצח, אבל ההגנה שלו השנה היא מתחת לכל ביקורת אפילו בסטנדרטים שלו (הנמוכים מראש).
לא יודע אם זה הגיל או הסיטואציה או אנערף. אבל לדעתי משהו כמו רבע מהנקודות שקיבלנו היום הן בלעדית עליו סתם כי איבד את השומר שלו בגלל תגובות איטיות וחוסר התמצאות בהגנה. יש מצב שעם שומר נורמלי ונחוש במקומו המשחק הזה נגמר 20 הפרש קל.
לא מבין איך איטודיס לא רואה את זה
לא יודע אם זה הגיל או הסיטואציה או אנערף. אבל לדעתי משהו כמו רבע מהנקודות שקיבלנו היום הן בלעדית עליו סתם כי איבד את השומר שלו בגלל תגובות איטיות וחוסר התמצאות בהגנה. יש מצב שעם שומר נורמלי ונחוש במקומו המשחק הזה נגמר 20 הפרש קל.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
יש כאן שני דברים;
האחד וזה כולם רואים, מדובר בקלע בינוני ובמגן גרוע, מכבי קלטו את זה והלכו עליו כל המשחק, בשיקטאש לא מספיק מבחינתם, מקווה שישתנה אבל בספק.
דבר שני וזה הקטע האנושי, כשאתה ילד אתה אוהד הפועל כי זה מה שהמשפחה שלך, אחרי זה מגיע שברון הלב.
מה שמתחיל בשמעון גרשון, ממשיך בערן זהבי.
ואז אתה מבין שמדובר בחבורה של אנשים שבשביל עוד כסף יעברו לכל קבוצה אחרת כולל ״היריבה הגדולה״, ממש כמו שאני בעבודה שלי הייתי עושה אותו דבר (רק בלי להתגרות במקום העבודה הקודם).
תומר גינת הצליח להוכיח אחרת, נכון שהציעו לו גם אז הרבה כסף בהפועל ובמכבי יותר מזה, ונכון שהייתה כאן חשיבה לטווח ארוך, ומה יהיה המקום שלו במכבי אם וכאשר, ובכל זאת אני מאמין שהיה פה גם מרכיב של רומנטיקה ועל זה אני מודה לו.
האחד וזה כולם רואים, מדובר בקלע בינוני ובמגן גרוע, מכבי קלטו את זה והלכו עליו כל המשחק, בשיקטאש לא מספיק מבחינתם, מקווה שישתנה אבל בספק.
דבר שני וזה הקטע האנושי, כשאתה ילד אתה אוהד הפועל כי זה מה שהמשפחה שלך, אחרי זה מגיע שברון הלב.
ואז אתה מבין שמדובר בחבורה של אנשים שבשביל עוד כסף יעברו לכל קבוצה אחרת כולל ״היריבה הגדולה״, ממש כמו שאני בעבודה שלי הייתי עושה אותו דבר (רק בלי להתגרות במקום העבודה הקודם).
תומר גינת הצליח להוכיח אחרת, נכון שהציעו לו גם אז הרבה כסף בהפועל ובמכבי יותר מזה, ונכון שהייתה כאן חשיבה לטווח ארוך, ומה יהיה המקום שלו במכבי אם וכאשר, ובכל זאת אני מאמין שהיה פה גם מרכיב של רומנטיקה ועל זה אני מודה לו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
מדוייק ועצוב.הפועל כתב: ↑19 דצמבר 2024, 03:56 אוהב אותו לנצח, אבל ההגנה שלו השנה היא מתחת לכל ביקורת אפילו בסטנדרטים שלו (הנמוכים מראש).
הגנה אף פעם לא הייתה הפורטה שלו, וזה אנדרסטייטמנט המאה, אבל תדע כל קבוצת כדורסל באירופה שלתקוף את תומר זה נקודות קלות.
אם הוא מקבל גארד באחד על אחד על הקשת, הטענות הן לאיטודיס שמאפשר לחילוף שכזה לקרות. אבל בצבע חודרים עליו פעם אחר פעם בקלות, והוא כל כך רך ופאסיבי שזה מזעזע (גם פה טענות לאיטודיס שנראה "שמתעלם" מהסיטואציה, כי לא יכול להיות שהוא לא רואה את זה).
שישב ויצפה במשחקים של עצמו ובהגנה שהוא עושה. שיהיה מודע לזה שאפילו פאול הוא לא מנסה לעשות.
בליגה הוא עוד יכול לקבל דקות משמעותיות בגלל שהוא ישראלי גבוה, אבל באירופה אין סיבה שישחק כל כך הרבה דקות, בטח ובטח כשבינגהאם זמין. וואט דה פאק?
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
הוא עשה מהלך מדהים מבחינה רומנטית, הלך עם הלב ללא ספק וגרם לכולנו לשמוח.רז הרשקו כתב: ↑19 דצמבר 2024, 07:15 יש כאן שני דברים;
אמה מה - נראה ששמחנו פחות או יותר על כלום. מדובר, ובואו נהיה כנים עם עצמינו, בשחקן שהוא חיסרון פסיכי על המגרש.
לבחור אין יכולת לשמור על שום שחקן. כלום.
כדי לככב מול נס ציונה ועפועל עפולה לא צריך שחקן בחצי מיליון דולר שמסיבה הזויה לחלוטין היא הדיפולט הישראלי בחמישייה. הפעולה שהוא עשה כשחזר להפועל יצרה לו מין שרשרת חסינות כזו.
שורה תחתונה: באירופה ובמאבקים מול צמרת ליגת העל הבחור לא אמור לראות יותר משברירי דקות. זה 5 על 4 איתו. ברמת אחמד עאבד.
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
אני אומר רק דבר אחד - תומר יודע ויכול לשמור טוב. אולי לא מצוין אבל הוא בהחלט יכול לשמור טוב וראינו אותו במשחקים שהוא עשה את זה.
הוא צריך לרצות ואיטודיס צריך לגרום לו לרצות ולשמור ולהבהיר לו שבלי זה הוא לא יראה דקות.
כשהוא שומר בצורה מחפירה כמו אתמול ולמרות זאת מקבל כל כך הרבה דקות זה משדר לו שזה בסדר.
מקווה שזה יסתיים כבר במשחק הבא ומקווה שבינגהאם לא שיחק בגלל עניינים לא מקצועיים כדי שתומר ידע שבלי לשמור ולסגור לריבאונד הוא לא ישחק.
הוא צריך לרצות ואיטודיס צריך לגרום לו לרצות ולשמור ולהבהיר לו שבלי זה הוא לא יראה דקות.
כשהוא שומר בצורה מחפירה כמו אתמול ולמרות זאת מקבל כל כך הרבה דקות זה משדר לו שזה בסדר.
מקווה שזה יסתיים כבר במשחק הבא ומקווה שבינגהאם לא שיחק בגלל עניינים לא מקצועיים כדי שתומר ידע שבלי לשמור ולסגור לריבאונד הוא לא ישחק.
-
- קיבל.ה 752 לייקים
תומר שיחק אמש 26 דקות ולקח 7 ריבאונדים (הכי הרבה בקבוצה אמש).אדום אש כתב: ↑19 דצמבר 2024, 10:10מדוייק ועצוב.הפועל כתב: ↑19 דצמבר 2024, 03:56 אוהב אותו לנצח, אבל ההגנה שלו השנה היא מתחת לכל ביקורת אפילו בסטנדרטים שלו (הנמוכים מראש).
הגנה אף פעם לא הייתה הפורטה שלו, וזה אנדרסטייטמנט המאה, אבל תדע כל קבוצת כדורסל באירופה שלתקוף את תומר זה נקודות קלות.
אם הוא מקבל גארד באחד על אחד על הקשת, הטענות הן לאיטודיס שמאפשר לחילוף שכזה לקרות. אבל בצבע חודרים עליו פעם אחר פעם בקלות, והוא כל כך רך ופאסיבי שזה מזעזע (גם פה טענות לאיטודיס שנראה "שמתעלם" מהסיטואציה, כי לא יכול להיות שהוא לא רואה את זה).
שישב ויצפה במשחקים של עצמו ובהגנה שהוא עושה. שיהיה מודע לזה שאפילו פאול הוא לא מנסה לעשות.
בליגה הוא עוד יכול לקבל דקות משמעותיות בגלל שהוא ישראלי גבוה, אבל באירופה אין סיבה שישחק כל כך הרבה דקות, בטח ובטח כשבינגהאם זמין. וואט דה פאק?
ככל שנוקפות הדרות המשחק שלו נחלש , את זה איטודיס צריך להבין ועזור לנו ולא לפתוח פירצה לכל מאמן. הוא חייב להקטין את כמות הדקות ולהשתמש בבינגהם או קבוקלו כ 4 ולא בתומר. אולי אפילו בבלייזר בדקות מסוימות.
בהפסד לאולם, המאמן שלהם זיהה שתומר מהווה את נקודת החולשה של הפועל ושמעו במפורש שנתן הנחיה ללכת עליו דבר שהביא לו את הנצחון במשחק שהיה כמעט בידים שלנו.
אני חושב שכל ההתיחסויות שמדברות על הכפלת שכר וכו לא מכבדות ולא במקום.
מקווה מאד שיקח עצמו לידיים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
אחד הישראלים הבכירים ביותר בליגה, ואני מודה לו בכל יום שבחר בנו.7even כתב:הוא עשה מהלך מדהים מבחינה רומנטית, הלך עם הלב ללא ספק וגרם לכולנו לשמוח.רז הרשקו כתב: ↑19 דצמבר 2024, 07:15 יש כאן שני דברים;
אמה מה - נראה ששמחנו פחות או יותר על כלום. מדובר, ובואו נהיה כנים עם עצמינו, בשחקן שהוא חיסרון פסיכי על המגרש.
לבחור אין יכולת לשמור על שום שחקן. כלום.
כדי לככב מול נס ציונה ועפועל עפולה לא צריך שחקן בחצי מיליון דולר שמסיבה הזויה לחלוטין היא הדיפולט הישראלי בחמישייה. הפעולה שהוא עשה כשחזר להפועל יצרה לו מין שרשרת חסינות כזו.
שורה תחתונה: באירופה ובמאבקים מול צמרת ליגת העל הבחור לא אמור לראות יותר משברירי דקות. זה 5 על 4 איתו. ברמת אחמד עאבד.
הוא בכושר לא טוב העונה, אבל עם סטטיסטיקה אי אפשר להתווכח- הבחור עם ממוצע של מעל ל-13 נקודות ו-6 ריבאונים עונתי בשנים האחרונות.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מה שחירפן ממש אתמול זה שבסגל יורוקאפ יש לנו מבחר גבוהים מדהים, ותומר עדיין נבחר שם לחרבן.
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
בראיון הביזיוני עם האוזמן הוא התנער מהנולדנו לסבול של הפועל.
שיגיד עכשיו שזה לא נכון נראה אותו. לעולם אנחנו לא נשמח.
שיגיד עכשיו שזה לא נכון נראה אותו. לעולם אנחנו לא נשמח.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 220 לייקים
איזה איש מדהים הוא. ״אני לא משחק טוב לאחרונה, ולא שומר טוב. אני מודע לזה ועובד על זה״.
גאווה ששחקן כזה משחק עבורנו.
גאווה ששחקן כזה משחק עבורנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
שכוייח תומר.
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
שמח שאמר את זה. לי באופן אישי היה המון כעס עליו לאחרונה כי הרגיש לי שהוא יודע שהוא לא עושה הגנה וזה לא מעניין אותו. מקווה שישפר את זה ויחזור לעצמו. אחלה תומר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 752 לייקים

משפט של אדם מדהים!
לא מכיר הרבה אנשים, לא רק ספורטאים, שיהיה להם היושרה לעמוד מול הציבור בסיום משחק ולהודות ביכולת לא טובה!
מאחל לו ולנו שיצליח לחזור ולהיות במיטבו.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
חייב מישהו שיעבוד איתו רק הגנה. שישכח מזה שהוא שחקן התקפה לרגע.
לא הגיוני שאפילו שחקני ספסל בליגת העל לא יספרו אותו באחד על אחד או בצבע. גם כאלו שנמוכים ממנו.
כבר ראינו שמה שקורה מול קבוצות אמצע ליגת העל מוגדל פי 10 מול קבוצות ברמה הגבוהה.
כן, במאמץ הקבוצתי הוא משתפר, אבל בהגנה אישית הבחור לוקה ביסודות של המשחק לטעמי.
מצב טוב שרק בגלל היכולת ההגנתית של תומר יצטרכו לרשום את איש בכל משחק צמרת.
לא הגיוני שאפילו שחקני ספסל בליגת העל לא יספרו אותו באחד על אחד או בצבע. גם כאלו שנמוכים ממנו.
כבר ראינו שמה שקורה מול קבוצות אמצע ליגת העל מוגדל פי 10 מול קבוצות ברמה הגבוהה.
כן, במאמץ הקבוצתי הוא משתפר, אבל בהגנה אישית הבחור לוקה ביסודות של המשחק לטעמי.
מצב טוב שרק בגלל היכולת ההגנתית של תומר יצטרכו לרשום את איש בכל משחק צמרת.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 430 לייקים
אני חושב שהוא ממש מתאמץ בהגנה במשחקים האחרונים. נכון, לפעמים עוברים אותו כמו מים ולפעמים זה לא נראה טוב, אבל זה שמיים וארץ מאיך שנראה לפני כמה משחקים. אחלה תומר תמשיך ככה וגם שאר האלמנטים שנחלשו השנה יתיישרו עם הזמן.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
מסכים לגמרי. שימשיך להתאמץ ושיעבוד קצת יותר על הסגירה לריבאונד.