סומך כתב: ↑11 דצמבר 2024, 11:42
ממה שאני שומע מאוהדי ב"ש חטואל זה נזק גדול לחדר ההלבשה וגם לא איזה כישרון מיוחד ששווה את זה
אני באר שבעי במקור, ככה שגם יש לי חברים אוהדי באר שבע וגם יצא לי להתקל קצת בטיפוס (בעיקר במועדונים ובמסיבות בוא נגיד ככה )
מבחינה מקצועית- אין בו כלום
מעבר לזה- נזק לחדר ההלבשה זה אנדרסטייטמנט, יותר קרוב לפיגוע .
תוסיפו לזה שאנחנו עמוסים בעמדה שלו , בקיצור מיותר . לא לגעת !
מצד שני, הוא משחק בצד שמאל שם יש לנו בעיה כי רק את רוטמן.
ברדה אימן את חטואל איזה שנה שנתיים, ככה שהוא מכיר אותו ויודע מה היכולות שלו.
בוא נגיד שאם הוא היה חותם בהפועל פ"ת לדוג', הינו אמורים שזה חיזוק משמעותי שלהם...
ממה שאני שומע מאוהדי ב"ש חטואל זה נזק גדול לחדר ההלבשה וגם לא איזה כישרון מיוחד ששווה את זה
אני באר שבעי במקור, ככה שגם יש לי חברים אוהדי באר שבע וגם יצא לי להתקל קצת בטיפוס (בעיקר במועדונים ובמסיבות בוא נגיד ככה )
בוא נגיד שאם הוא היה חותם בהפועל פ"ת לדוג', הינו אמורים שזה חיזוק משמעותי שלהם...
ברדה והוא לא הפסיקו לריב בתקופה של שניהם שם בגלל זה קשה לי להאמין שהוא יביא אותו.
ויכול להיות שאם היה חותם בהפועל פת זה היה חיזוק משמעותי בשבילם , אבל לא כזה ששובר שוויון לדעתי ובטח היה נחשב סיכון מצידם
וגם לא מסכים לגבי העניין של הבעיה בשמאל, קורין יכול לשחק שם גם.
dino כתב: ↑11 דצמבר 2024, 11:54
ברדה ומשפחתו באר שבעים במקור, ברדה היה מאמן של חתואל ובצוות המקצועי עם חתואל לפני זה, האם הוא לא יודע דברים שאחרים אומרים על הנזק האדיר לחדר ההלבשה?
זה שחקן שלא מסוגל להשלים 90 דקות בריצה כבר מעל לשנתיים
מה שהבן אדם הזה מכניס לגוף שלו והנזק שהוא עושה לעצמו הוא עצום
וזה עוד לפני שאני מדבר על האישיות הכנראה מאוד מסריחה שלו אם כ"כ הרבה אנשים שלא מכירים אותו באופן אישי מצליחים להעיד עליו דרך צד ג'
זה שחקן שלא מסוגל להשלים 90 דקות בריצה כבר מעל לשנתיים
מה שהבן אדם הזה מכניס לגוף שלו והנזק שהוא עושה לעצמו הוא עצום
וזה עוד לפני שאני מדבר על האישיות הכנראה מאוד מסריחה שלו אם כ"כ הרבה אנשים שלא מכירים אותו באופן אישי מצליחים להעיד עליו דרך צד ג'
וואלה לא רציתי להגיד את זה כי בכל זאת לא ראיתי בעיניים וכו
אבל אני גם שמעתי על מה הוא מכניס לגוף שלו , בוא נגיד שזה לא שייק ברוקולי.
dino כתב: ↑10 דצמבר 2024, 10:47
הייתי מביא את אליאס, גורדנה/ביברס ורמזי ספורי
בלם זר, חלוץ זר(לא את חוליו הזה מכפס), אפשר גם שוער אם מוצאים משהו ישראלי שיותר טוב משרון
גרופר/דורון ליידנר זה בונוס
אני מבין שאתה מאלה שבחניה יש להם משאית ברינקס פרטי למקרה שהאישה רוצה לצאת לשופינג
dino כתב: ↑11 דצמבר 2024, 12:00
הכי סקרן לדעת מה מבשלים בנוגע לזרים. מה הפרופיל המיועד.
שוב דודו סמפאיו ב100 אלף דולר מליגה חלשה מהלאומית?
כן
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
ברדה ומשפחתו באר שבעים במקור, ברדה היה מאמן של חתואל ובצוות המקצועי עם חתואל לפני זה, האם הוא לא יודע דברים שאחרים אומרים על הנזק האדיר לחדר ההלבשה?
רבו המון פעמים, לא מאמין שיחתים אותו
בכל אופן בפודקאסט צבע אדום נאמר שזה מעבר די סגור
דווקא בגלל ברדה שרוצה.
חוסה רודריגס הוצע להפועל ת"א, ששוקלת זאת
האדומים בוחנים אפשרות להחזיר את האקס. לחץ גדול לקראת בני יהודה בשני: "אם לא ננצח, זו תהיה מכה קשה לסיכוי העלייה". מורגן, נסאר וקורין בספק
nirgo כתב: ↑12 דצמבר 2024, 12:41
חוסה רודריגס ברח לנו באמצע העונה, דירדר אותנו ללאומית, מחק באינסגרם הודעות תמיכה בישראל בגלל מעברו לטורקיה?
לא רלונטי
להביא כל מה שיחזק מקצועית את הקבוצה, חוסה רודריגס יחזק
להביא
למה אתה חושב שהוא יחזק?
הבן אדם לא שיחק כדורגל מתחילת העונה, גם שנה שעברה שעזב לטורקיה בקושי שיחק.
מעבר לזה שרק על זה שהוא נטש אותנו וההתנהגות שלו, לא מגיע לו שיחזור להפועל, אלא גם מקצועית זאת יכולה להיות החלטה רעה.
שילך לחפש את החברים שלו, לבן אדם אין קבוצה וכל היום הוא מעלה פוסטים בחולצות של מכבי חיפה והפועל כי הוא מחפש מקום לקבל בו שכר
הוא אכן לא שיחק הרבה זמן וזאת שאלה איך שמר על עצמו באיזו מסגרת וכמה זמן יקח לו לחזור לכושר.
לגבי פציעות, עד שמישהו פה לא מביא לי דוח רפואי של הפציעות, אני לא יכול לחוות דעתי בעניין.
אם הוא יכול להיות פלוס מינוס ביכולת שהוא היה אצלנו, אז ודאי שהוא הרבה מעבר ליכולת של הלאומית והוא טופ 5 קשרים בתפקידו בארץ.
אני חושב שהשאלה פה היא בעיקר המסגרת שהיתה לו בתקופה הזו ובגדול, אני לא חושב שהפועל יכולה למצוא זר יותר טוב ממנו, אלא אם צפרא יביא על זה 250 אלף דולר שכר.
dino כתב: ↑12 דצמבר 2024, 12:53
הוא אכן לא שיחק הרבה זמן וזאת שאלה איך שמר על עצמו באיזו מסגרת וכמה זמן יקח לו לחזור לכושר.
לגבי פציעות, עד שמישהו פה לא מביא לי דוח רפואי של הפציעות, אני לא יכול לחוות דעתי בעניין.
אם הוא יכול להיות פלוס מינוס ביכולת שהוא היה אצלנו, אז ודאי שהוא הרבה מעבר ליכולת של הלאומית והוא טופ 5 קשרים בתפקידו בארץ.
אני חושב שהשאלה פה היא בעיקר המסגרת שהיתה לו בתקופה הזו ובגדול, אני לא חושב שהפועל יכולה למצוא זר יותר טוב ממנו, אלא אם צפרא יביא על זה 250 אלף דולר שכר.
כזה קשר טופ שהוא לא מוצא קבוצה מתחילת השנה...
הוא שחקן פציע ולא שיחק כדורגל שנה וחצי וחצי עונה ללא קבוצה בכלל...
זה מתכון בטוח לפציעה, הפועל צריכה שחקנים שיכולים לשחק 90 דק' ולהרים קצב ולא עוד שחקנים פציעים שמשחקים בהליכה
זה מתכון בטוח לפציעה, הפועל צריכה שחקנים שיכולים לשחק 90 דק' ולהרים קצב ולא עוד שחקנים פציעים שמשחקים בהליכה
4 חודשים וקצת ללא קבוצה נדמה לי(מאוגוסט, לא?)
ותזכיר לי רק מתי זה קרה שלא שיחק שנה וחצי מפציעה? אתה מתכוון לסירוגין?
4 חודשים וקצת ללא קבוצה נדמה לי(מאוגוסט, לא?)
ותזכיר לי רק מתי זה קרה שלא שיחק שנה וחצי מפציעה? אתה מתכוון לסירוגין?
כשיחק במכבי חיפה לדוג' ב 2021
אולי זהו יד הגורל, מאחר שכאמור מדובר בפעם הרביעית מאז הגיע למכבי חיפה שרודריגס יחמיץ את האקסית מת”א, מתוך שישה מפגשים, בעקבות פציעות.
Adom_Adom כתב: ↑12 דצמבר 2024, 14:45
הוא גם לא בכושר וגם כנראה רוב העונה לא ישחק ב200-250 אלף אפשר וצריך להביא שחקן קצת פחות פציע ויותר בכושר
אין סיכוי שהוא יעלה את הסכומים הללו.
אולי 160-170, אולי.
ב85 אלף יורו בחוזה לחצי עונה אולי שווה לקחת את הסיכון
אבל כנראה הוא לא יסכים וירצה חוזה לשנה וחצי בסכום גבוה בהרבה
וגם צריך לזכור שב3 זרים חדשים בינואר צריך לדייק לפחות ב2 כדי לעלות את הסיכוי שנעלה
רבו המון פעמים, לא מאמין שיחתים אותו
בכל אופן בפודקאסט צבע אדום נאמר שזה מעבר די סגור
דווקא בגלל ברדה שרוצה.
אמר רביב שכטר שלפי מה שהוא יודע זה סגור
אז ככה שקודם כל בתור מישהו שמאזין לפודקאסט באופן קבוע(ומחבב אותו מאוד) אני לא הייתי ממהר להסיק שזה מעבר סגור .
דבר שני קרה המון פעמים שאדון חטואל הוחלף והחליף מילים עם ברדה ככה שקשה לי להאמין שברדה לא מכיר ויודע את האופי.
יכול להיות שאכן בסוף חטואל כן יעבור , אני מקווה מאוד שזה לא יקרה ואם כן אני מקווה שאני אוכל את הכובע שבוע אחרי שבוע .
לא נמאס לכם כל הזמן להיעלב משחקנים ולהיות עם עלאק עקרונות?
יאללה די, זה כדורגל, בשער הראשון כולם יחבקו אותו וישכחו ממה שהיה
חייב להעיף את חוסה או גורדנה, חסר לנו מנהיג באמצע ומישהו שינהל משחק
חטואל פחות מלהיב, שחקן כמו רוטמן שנמצא באגף אבל לא באמת מהיר או דריבליסט, כמו שכולם רשמו פה יש ספק לגבי המקצוענות שלו ואיך שהוא מתנהל, בואו נגיד שהוא מזכיר את אזולאי הקשר וכנראה יגמור קריירה כמוהו בגיל 29 אם אני נדיב איתו
אני אשמח לשחקנים טובים מהלאומית שיודעים מה הם עושים, לא איזה מישהו מבש שאולי יהיה סבבה אולי לא.
חוליו סזאר לדוגמא, רכש בטוח לדעתי, נראה שגם יש לו כדורגל.
בכל מקרה, שחקנים מהלאומית שאין עליהם סימני שאלה.
htafan99 כתב: ↑13 דצמבר 2024, 20:03
אני אשמח לשחקנים טובים מהלאומית שיודעים מה הם עושים, לא איזה מישהו מבש שאולי יהיה סבבה אולי לא.
מה הכוונה שאין עליהם סימן שאלה? שהם נתנו 7 גולים אז הם גם יתנו 5-7 גולים אצלנו?
htafan99 כתב: ↑13 דצמבר 2024, 20:03
ברקמן ושיביאו את המגן ימין הכי טוב שיש לליגה הזאת להציע
ספרא טבא כתב:לא נמאס לכם כל הזמן להיעלב משחקנים ולהיות עם עלאק עקרונות?
יאללה די, זה כדורגל, בשער הראשון כולם יחבקו אותו וישכחו ממה שהיה
חייב להעיף את חוסה או גורדנה, חסר לנו מנהיג באמצע ומישהו שינהל משחק
חטואל פחות מלהיב, שחקן כמו רוטמן שנמצא באגף אבל לא באמת מהיר או דריבליסט, כמו שכולם רשמו פה יש ספק לגבי המקצוענות שלו ואיך שהוא מתנהל, בואו נגיד שהוא מזכיר את אזולאי הקשר וכנראה יגמור קריירה כמוהו בגיל 29 אם אני נדיב איתו
אני חייב מה שאנשים מעשנים כאן, כי עם בעלים שכבר אמר ״אני לא הבעלים שחלמתם עליו״ ובליגה לאומית מדברים על להחזיר את ספורי (שיש לו חוזה של מעל לחצי מיליון יורו) ואת נתכאו שמככב עדיין ומרוויח קרוב למיליון יורו לפאקינג ליגה לאומית מול כפר קאסם.
יבגני ברקמן זה הפיראס מוגרבי החדש? מה אנשים מוצאים בו שכל ליגת העל לא לקחו אותו כבלם מחליף אפילו?
בנוגע לחתואל- אין לי שמץ איך הוא כבנאדם ומבחינה חברתית, אבל מקצועית הוא שחקן שכבש בשתי העונות האחרונות ביחד 20 שערים בליגה (כשחקן קו), בקבוצה שרצה בצמרת. אני בטוח שמקצועית הוא כמה רמות מעל רוטמן האנמי.
מקצועית, הוא מתאים ויחד עם אחד מתוך גורדנה/ אליאס (אם אלונה תשחרר) יכול ליצר חלק התקפי מעולה בסטנדרטים של הליגה הלאומית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 14 דצמבר 2024, 03:39, נערך פעם 1 בסך הכל.
Asafasraf כתב: ↑14 דצמבר 2024, 03:39
אני חייב מה שאנשים מעשנים כאן, כי עם בעלים שכבר אמר ״אני לא הבעלים שחלמתם עליו״ ובךיגה לאומית מדברים על להחזיר את ספורי (שיש ךן חוזה שך מעל לחצי מיליון יורו) ואת נתכאו שמככב עדיין ומרוויח קרוב למיליון יורו לפאקינג ליגה לאומית מול כפר קאסם.
יבגני ברקמן זה הפיראס מוגרבי החדש? מה אנשים מוצאים בו שכל ליגת העל לא לקחו אותו כבלם מחליך אפילו?
בנוגע לחתואל- אין לי שמץ איך הוא כבנאדם ומבחינה חברתית, אבל מקצועית הוא שחקן שכבש בשתי העונות האחרונות ביחד 20 שערים בליגה (כשחקן קו), בקבוצה שרצה בצמרת. אני בטוח שמקצועית הוא כמה רמות מעל רוטמן האנמי.
מקצועית, הוא מתאים ויחד עם אחד מתוך גורדנה/ אליאס (אם אלונה תשחרר) יכול ליצר חלק התקפי מעולה בסטנדרטים של הליגה הלאומית.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אנשים התבלבלו כאן וחושבים שמדובר בעופר ינאי2
וכאילו החוג זה גם ברגל...
אנשים לא מבולבלים. אנשים כאן ניזונים מהשמות שמדברים בתקשורת.
לא יודע מה הדחף להנמיך ציפיות אחרי 12 שנה של השפלות.
אני מצפה שיגיעו שחקנים טובים אם יש לי בעלים עשיר.
אני לא מתכוון להוריד את רמת הציפיות שלי לעולם. בטח לא לשדר להנהלה חדשה שאני מסתפק במועט.
L.S כתב: ↑14 דצמבר 2024, 16:03
אני לא מתכוון להוריד את רמת הציפיות שלי לעולם. בטח לא לשדר להנהלה חדשה שאני מסתפק במועט.
רמזי ספורי וביבראס נאתכו בלאומית?
איפה זה פורסם?
אפשר לצפות להביא קליברים שתהיה בליגת העל
L.S כתב: ↑14 דצמבר 2024, 16:03
רמזי ספורי וביבראס נאתכו בלאומית?
איפה זה פורסם?
אפשר לצפות להביא קליברים שתהיה בליגת העל
רמזי ספורי פורסם התקשורת.
ביבראס אני באופן אישי לא ראיתי.
בוא נגיד שאנחנו חיים בעולם ובתקופה שכסף פותר בעיות כאלה.
אפשר להחתים כאן שחקנים טובים ולציין בחוזה שלהם שבמידה ולא עולים הם יכולים ללכת.
יש פתרונות להכל.