הפועל נגד וולבס
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
כמו התוצאות , קבוצה לא טובה , שבנוסף נמצאת במשבר.
אין דרך ליפות את זה.
הציפיות שיצרו , בעיקר בתקשורת , היו מוגזמות , וזה לא מפתיע כשמדובר בתקשורת.
אין דרך ליפות את זה.
הציפיות שיצרו , בעיקר בתקשורת , היו מוגזמות , וזה לא מפתיע כשמדובר בתקשורת.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1167 לייקים
הייתי כל כך אופטימי אחרי בדאלונה, איך הגענו למצב הזה היום.
חייב להגיע גבוה במקום קבוקלו אם יש אפשרות שקבוצה אחרת תיקח אותו
זה לא יאמן שאנחנו משחקים ברבע המכריע עם 4 ישראלים
העונה הזאת פשוט אסון מתמשך, הפער בין הציפיות בקיץ למציאות הוא בלתי נסבל עבורי אני פיזית סובל
חייב להגיע גבוה במקום קבוקלו אם יש אפשרות שקבוצה אחרת תיקח אותו
זה לא יאמן שאנחנו משחקים ברבע המכריע עם 4 ישראלים
העונה הזאת פשוט אסון מתמשך, הפער בין הציפיות בקיץ למציאות הוא בלתי נסבל עבורי אני פיזית סובל
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
-
- קיבל.ה 858 לייקים
שתי הקבוצות מאוכזבות
לראות את הפרצופים של השחקנים ולהבין:
הפועל מאוכזבת מההפסד
הליטאים מכך שפספסו את ההפרש
לראות את הפרצופים של השחקנים ולהבין:
הפועל מאוכזבת מההפסד
הליטאים מכך שפספסו את ההפרש
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1167 לייקים
אפשר למחול למשתמשים על ריקודים על הדם אחרי פיגועים, אחרי מלחמות אבל לא אחרי (תוך כדי למעשה) הפסדים של הפועל בפורום של הפועל, זה בלתי נסלח. מקווה שיש כאן אדמין שיטיס את האפס הזה מכאן
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
הכי מעצבן זה יהיה לראות את הלעג עכשיו של חלק מהאוהדים כביכול על המעבר ליד אליהו כאילו יש קשר בין הדברים
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
הציפיות שיצרו לא היו מוגזמות ביחס לכסף, אבל כן ביחס לסגל.
וזה לא רק התקשורת יצרה את הציפיות.
ינאי בעצמו אמר במסעת של תחילת עונה שזו תהיה הפתעה אם לא ניקח אליפות ויורוקאפ.
במשחק אימון שנצחנו את אריס 30 הוא כבר צייץ כמה הקבוצה הזו הסטורית.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
פעם לא הייתי נכנס לרשתות בשביל לא לקרוא הודעות של אוהדי מכבי אחרי הפסדים, היום אני לא נכנס בשביל לא לקרוא הודעות של אוהדים אדומים ששמחים בהפסדים של הפועל ומחפשים איך לעקוץ.רק הפועל כתב:הכי מעצבן זה יהיה לראות את הלעג עכשיו של חלק מהאוהדים כביכול על המעבר ליד אליהו כאילו יש קשר בין הדברים
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
אלה שאתה יודע איך הם מרגישים, וטוען שהם שמחים בהפסדים, אתה יכול לספר להם אולי גם על מה הם הולכים לחלום בלילה? מה כדאי להם לעשות בכל מיני סיטואציות שהם מתלבטים בהן?גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:04פעם לא הייתי נכנס לרשתות בשביל לר לקרוא הודעות של אוהדי מכבי אחרי הפסדים, היום אני לא נכנס בשביל לא לקרוא הודעות של אוהדים אדומים ששמחים בהפסדים של הפועל ומחפשים איך לעקוץ.רק הפועל כתב:הכי מעצבן זה יהיה לראות את הלעג עכשיו של חלק מהאוהדים כביכול על המעבר ליד אליהו כאילו יש קשר בין הדברים
נשמע שאתה פסיכולוג מצויין, שלא נאמר קורא מחשבות ורגשות.
-
- קיבל.ה 307 לייקים
יש אוהדים ששמחים בהפסדים זה ברור כמו יום ולילה.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:06אלה שאתה יודע איך הם מרגישים, וטוען שהם שמחים בהפסדים, אתה יכול לספר להם אולי גם על מה הם הולכים לחלום בלילה? מה כדאי להם לעשות בכל מיני סיטואציות שהם מתלבטים בהן?גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:04פעם לא הייתי נכנס לרשתות בשביל לר לקרוא הודעות של אוהדי מכבי אחרי הפסדים, היום אני לא נכנס בשביל לא לקרוא הודעות של אוהדים אדומים ששמחים בהפסדים של הפועל ומחפשים איך לעקוץ.רק הפועל כתב:הכי מעצבן זה יהיה לראות את הלעג עכשיו של חלק מהאוהדים כביכול על המעבר ליד אליהו כאילו יש קשר בין הדברים
- עמית
- קיבל.ה 346 לייקים
שקט מופתי הוא הדבר הכי חשוב שהקבוצה הזאת צריכה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
לכיכר!טכנית לארז כתב:אלה שאתה יודע איך הם מרגישים, וטוען שהם שמחים בהפסדים, אתה יכול לספר להם אולי גם על מה הם הולכים לחלום בלילה? מה כדאי להם לעשות בכל מיני סיטואציות שהם מתלבטים בהן?גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:04פעם לא הייתי נכנס לרשתות בשביל לר לקרוא הודעות של אוהדי מכבי אחרי הפסדים, היום אני לא נכנס בשביל לא לקרוא הודעות של אוהדים אדומים ששמחים בהפסדים של הפועל ומחפשים איך לעקוץ.רק הפועל כתב:הכי מעצבן זה יהיה לראות את הלעג עכשיו של חלק מהאוהדים כביכול על המעבר ליד אליהו כאילו יש קשר בין הדברים
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
על פניו הסגל הזה היה נראה מדהים , יש פה שחקנים שמכבי חלמו להביא זה משהו שקל להגיד רק בדיעבדטכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:03הציפיות שיצרו לא היו מוגזמות ביחס לכסף, אבל כן ביחס לסגל.
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
כן אבל אתה לא פסיכולוג, זה שבן אדם מעלה פוסט עם "חחחחח סמיילי צוחק עופר קיבל זרנוק" לא אומר שהוא מבסוט, תעשה קורס בפסיכולוגיה של אוהדים ואז תגיבAdom_Adom כתב:יש אוהדים ששמחים בהפסדים זה ברור כמו יום ולילה.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:06אלה שאתה יודע איך הם מרגישים, וטוען שהם שמחים בהפסדים, אתה יכול לספר להם אולי גם על מה הם הולכים לחלום בלילה? מה כדאי להם לעשות בכל מיני סיטואציות שהם מתלבטים בהן?
-
- קיבל.ה 203 לייקים
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
יכול להיות שגם לזה יש השפעה , וגם לתקציב ההיסטורי.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:03הציפיות שיצרו לא היו מוגזמות ביחס לכסף, אבל כן ביחס לסגל.
אבל צריך להבין לכל הכתבות בתקשורת , הפרשנויות , הדירוגים השונים של התקשורת באירופה , יש השפעה גדולה הרבה יותר על ציפיות האוהדים מאמירה כזו או אחרת של הבעלים , שגם את האמירות האלו התקשורת מציפה.
אני חושב שאם הבעלים אכן הגיע למועדון לתקופה ארוכה צריך להתייחס לעונה הזו כשכר לימוד , גם אם הייתה פה הזדמנות , שעשויה להתפספס , וגם אם הציפיות לא עומדות במבחן המציאות.
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
אני חושב שזה בזוי מאוד לספר לאוהדי הפועל שהם שמחים שהפועל הפסידה, רק בגלל שניגוד אליך הם לא רוצים לעבור להיכל מנורה.גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:12כן אבל אתה לא פסיכולוג, זה שבן אדם מעלה פוסט עם "חחחחח סמיילי צוחק עופר קיבל זרנוק" לא אומר שהוא מבסוט, תעשה קורס בפסיכולוגיה של אוהדים ואז תגיבAdom_Adom כתב:יש אוהדים ששמחים בהפסדים זה ברור כמו יום ולילה.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:06
אלה שאתה יודע איך הם מרגישים, וטוען שהם שמחים בהפסדים, אתה יכול לספר להם אולי גם על מה הם הולכים לחלום בלילה? מה כדאי להם לעשות בכל מיני סיטואציות שהם מתלבטים בהן?
וגם מי שלא רוצה לעבור להיכל מנורה, וכותב משהו ציני על המעבר הזה לנוכח זבליות הקבוצה, זה לא אומר שהוא שמח שהיא הפסידה.
בזוי מאוד הדה לגיטימציה הזו שאתם עושים לאנשים שאיזה פשע לא רוצים לשחק במנורה.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 11 דצמבר 2024, 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
חחחחחחח עופר קיבללל זרנוקקקטכנית לארז כתב:אני חושב שזה בזוי מאוד לספר לאוהדי הפועל שהם שמחים שהפועל הפסידה, רק בגלל שניגוד אליך הם לא רוצים לעבור להיכל מנורה.
וגם מי שלא רוצה לעבור להיכל מנורה, וכותב משהו ציני על המעבר הזה לנוכח זבליות הקבוצה, זה לא אומר שהוא שמח שהיא הפסידה.

שנה את הכינוי שלך להמגיב בהפסדים
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 11 דצמבר 2024, 21:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 307 לייקים
מתישהו חשבתה שמאמן ברזומה כזה יבוא לאמן בהפועל? זה שהוא מאמן אותנו מבחנתי זה כמו חלום
-
- קיבל.ה 300 לייקים
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
עוד שוטר.גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:14חחחחחחח עופר קיבללל זרנוקקקטכנית לארז כתב:אני חושב שזה בזוי מאוד לספר לאוהדי הפועל שהם שמחים שהפועל הפסידה, רק בגלל שניגוד אליך הם לא רוצים לעבור להיכל מנורה.
וגם מי שלא רוצה לעבור להיכל מנורה, וכותב משהו ציני על המעבר הזה לנוכח זבליות הקבוצה, זה לא אומר שהוא שמח שהיא הפסידה.![]()
תכף תשאל מי מממן אותי.
-
- קיבל.ה 126 לייקים
עד עכשיו העונה הזו היא כישלון של כל המערכת מעופר ועד אחרון האפסנאים.
הקבוצה צאיכה שקט ונקווה שזה יתחבר ובמאני טיים תארים ישכיחו את שלושת החודשים האלו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
הקבוצה צאיכה שקט ונקווה שזה יתחבר ובמאני טיים תארים ישכיחו את שלושת החודשים האלו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
-
- קיבל.ה 300 לייקים
-
- קיבל.ה 1608 לייקים
לא צריך כסף בשביל להיות מטומטמם זה מחולק בחינם לכל דורשטכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:20עוד שוטר.גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 21:14חחחחחחח עופר קיבללל זרנוקקקטכנית לארז כתב: אני חושב שזה בזוי מאוד לספר לאוהדי הפועל שהם שמחים שהפועל הפסידה, רק בגלל שניגוד אליך הם לא רוצים לעבור להיכל מנורה.
וגם מי שלא רוצה לעבור להיכל מנורה, וכותב משהו ציני על המעבר הזה לנוכח זבליות הקבוצה, זה לא אומר שהוא שמח שהיא הפסידה.![]()
תכף תשאל מי מממן אותי.
-
- קיבל.ה 1508 לייקים
-
- קיבל.ה 238 לייקים
-
- קיבל.ה 300 לייקים
אם אתה לא מרגיש בחלום בלהות אשמח שתשתף מדוע, אולי אתעודד קצת להיום.
להגיד רק בגלל שאיטודיס פה זה לא מספיק (וגם אני הייתי מאד שמח שהוא בא, אבל בינתיים רוב המאמנים היו מנצחים את המשחק היום).
-
- קיבל.ה 238 לייקים
איך התקשורת אשמה ?
הבאנו שחקנים בהמון כסף, הבעלים הבהיר שניקח בקלות גם יורוקאפ וגם אליפות ושכסף לא תהיה הבעיה
ואכן הוא החליף פה שחקנים והוסיף גם מאמן בהרבה מיליוני שקלים, איך התקשורת יכלה לנחש שזה לא יעבוד ?
אנחנו פריז בסקטבול אבל הפוך
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
-
- קיבל.ה 238 לייקים
אם זה מה שהכי מעצבן אותך בכזה יום, גם אתה מתייחס אליהם יותר משאתה מתייחס לקבוצה וחבל
יש לך קבוצה יש לך אהבה, תתרכז בחיובי... אל תתרגש מהם יותר מידי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
הלו, מי שרוצה מנורה זה אוהד אמיתי, ומי שלא - שאל את גביזון והלהקה מה עובר לו בראש.
-
- קיבל.ה 2600 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3191 לייקים
מעולם לא הוצאתי מילה או רבע מילה על מי שמתנגד לעבור למנורה.טכנית לארז כתב: ↑11 דצמבר 2024, 23:17 הלו, מי שרוצה מנורה זה אוהד אמיתי, ומי שלא - שאל את גביזון והלהקה מה עובר לו בראש.
אתה יוכל לחפש בפורום בכל הודועתי, קח את הזמן, לא תמצא.
אתה ממציא לעצמך דברים או מתבלבל אם מישהו אחר.
כן מעצבן אותי מי ששמח בהפסדים של הפועל לא משנה מה הסיבה שניה אחרי ההפסד כמו מוצא שלל רב, ויש כאלה בצורה גלוייה ברשתות בכל מקום שרק מחכים שהפועל תפסיד, גם ככה אנשים עצבניים ויש מספיק מכביסטים בחוץ שמזיינים תשכל ורוקדים על הדם.
אם אתה עושה את ההקשר בניהם תבדוק בעצמך למה, לא עניין שלי.
אתה יכול להמשיך אחרי הפסדים עם הודעות ה:
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחח
חחחחחחחחחחחחח
שלך, אני ארצה שהפועל תנצח לא משנה באיזה אולם תשחק ומי יהיה הבעלים שלה.
בריאות ושבת שלום.
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
שוב הניתוח הפסיכולוגי של מה בן אדם מרגיש או חושב.
הפסיכולוג הטוב בעולם.
אולי אלה שאתה מספר שהם "כמו מוצא שלל רב" עצבניים מההפסדים האלה בדיוק כמוך? או שאין מצב.
הפסיכולוג הטוב בעולם.
אולי אלה שאתה מספר שהם "כמו מוצא שלל רב" עצבניים מההפסדים האלה בדיוק כמוך? או שאין מצב.
אני בעד מעבר ליד אליהו גם בלי משחק פרידה וגם אותי קוטלים פה ומכנים אותי מכביסט כי אני מחזיק מפוסטר ולא מחזיק מאיש .טכנית לארז כתב: ↑12 דצמבר 2024, 14:55 שוב הניתוח הפסיכולוגי של מה בן אדם מרגיש או חושב.
הפסיכולוג הטוב בעולם.
אל תשים לב
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
היא לא אשמה. היא יצרה ציפיות מוגזמות.
לא מדובר באנשי מקצוע , ויש כאן אינטרס כדי לייצר עניין מבחינתה.
הייתה ועדיין יש התעלמות מנושא הביתיות שלא קיימת , ומכך שמדובר באוסף שחקנים שמעולם לא שיחק ביחד.
בפריז יש כמה שחקנים שמשחקים יחד כמה עונות ברציפות.
-
- קיבל.ה 272 לייקים
היא יצרה ציפיות מוגזמות?
אני שמעתי את הבעלים אומר שאם לא נקח אליפות ויורוקאפ זו תהיה אכזבה והפתעה גדולה
דל״פ - התקשורת גם לא בנתה את הקבוצה
לא עשתה ריבילד בנובמבר, בואך עוד אחד
היא גם לא שמה ליצן כמו דדאס לפקד על החגיגה
- De Niro
- קיבל.ה 916 לייקים
אני מדבר רק על ציפיות. לא על אשמה בכשלון המקצועי.Red Or Dead כתב: ↑12 דצמבר 2024, 22:57 היא יצרה ציפיות מוגזמות?
האכזבה הגדולה והנרחבת של ציבור האוהדים , כפי שניתן היה לראות בכל פלטפורמה אפשרית ואליה התייחסתי היא תוצאה של אותן ציפיות , שיצרה בעיקר התקשורת. לכתוב לפני הדרבי שהפועל פייבורטית זה לכאורה להשלות של ציבור האוהדים.
לכתוב שהפועל פיבוריטית לזכייה ביורוקאפ כנ"ל.
הרי זה ברור שאם לא היו ציפיות גבוהות לא הייתה אכזבה כזו גדולה ונרחבת , כפי שהיא מתבטאת בתגובות של ציבור האוהדים בשבוע האחרון במיוחד.
אין ספק שגם אנשים מתוך המועדון לא הפנימו שהצהרות מהסוג הזה יכולות לייצר גם לחץ והשפעה שלילית על תפקוד השחקנים והצוות המקצועי. לדעתי הנושא הזה עדיין לא הופנם במועדון. אולי זה בכלל חלק מתפישה מסויימת שמאמינים בה ולא מוכנים להרפות ממנה.
נערך לאחרונה על ידי De Niro ב 13 דצמבר 2024, 00:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
חטא היוהרה ופרויקט 'גלקטיקוס', על הנייר לפחות. לא הראשונים ש(אולי)נכשלנו בזה ואולי צריך עוד קצת זמן.
ברמת הסגל אין מה להגיד, גם אם מוציאים את שיקולי התקציב, מדובר בשחקנים מהרמות הגבוהות. אולי צריך יציבות, אולי סבלנות. נהיה חכמים יותר בקיץ
ברמת הסגל אין מה להגיד, גם אם מוציאים את שיקולי התקציב, מדובר בשחקנים מהרמות הגבוהות. אולי צריך יציבות, אולי סבלנות. נהיה חכמים יותר בקיץ