הוקיץ' כתב: ↑11 דצמבר 2024, 19:04
ניהול הרוטציה של איטודיס הזוי.
פוסטר עוד לא ירד מהמגרש למרות שהוא לא שומר על כלום. גינת חזר למגרש למרות שהוא עם שתי עבירות, הוא נזק הגנתי עצום וקבוקלו עוד לא ראה שניה.
מקווה שזה אומר שקבוקלו עולה על מטוס לכיוון אחד בקרוב.
גם אם אתה רוצה לעשות סדרת חינוך לקבוקלו או אפילו להעיף אותו, אז תכניס את בלייזר. שחק בינגהאם ומוטלי ביחד.
ניהול רוטציה נורמלי ואנחנו פה עם 20 הפרש כבר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אני לא מצליח להבין מה איטודיס עשה פה מבחינת ניהול הרוטציה.
אינסוף דקות של גינת, אינסוף דקות של פוסטר, טימור ובלייזר לא משחקים בכלל, פלטין נכנס מאוחר מדי, מדר נשכח על הספסל. פשוט לא ברור.
וזה גם לא רק עניין של מספר דקות, אלה גם ההרכבים שהוא בוחר. וויינרייט שומר, מדר שומר, פלטין שומר, בלייזר שומר. אלה דברים שהוא חייב להתחשב בהם כשהוא בוחר חמישיות.
lior777 כתב: ↑11 דצמבר 2024, 19:24
תודה רבה לצמד האפסים היוונים דדאס את הינאס שבנו לנו קבוצה כזאת עם תקציב עתק. אפילו אוברדוביץ לא יוציא יותר מהסגל הלא מאוזן הזה..
תודה רבה לצמד האפסים היוונים דדאס את הינאס שבנו לנו קבוצה כזאת עם תקציב עתק. אפילו אוברדוביץ לא יוציא יותר מהסגל הלא מאוזן הזה..
בהתחלה אמרתם מאמן
עכשיו אומרים שחקנים
מלכתחילה אמרתי שיש פה קבוצה לא מאוזנת הגנתית. נכון דדאס לא מתאים.. אבל שום מאמן כנראה לא יעשה יותר עם חומר השחקנים הזה.
גביזון כתב: ↑11 דצמבר 2024, 19:33
אני הייתי עולה ככה מחצית שניה:
מדר, פלטין, בלייזר, בינגהאם, מוטלי.
קודם כל הגנה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
רגלנד, פוסטר, איש, בלייזר, מוטלי
האדום הצורר: