ספרא טבא כתב: ↑09 דצמבר 2024, 14:32
גם בנוער העבודה שלו אוברייטד
להחתים את השחקנים הכי טובים ולתת להם סעיף שחרור זנותי זה מהלך שהייתי עושה במנג'ר כשהייתי בן 14
המהלך הזה ייצר להפועל מיליונים, כן? היחיד שניצל את הסעיף הזה היה תאי עבד. למקין, דוידה, ליידנר ועוד הגיעו למחלקה בקדנציה שלו ומיותר לציין כמה הפועל הרוויחה רק על שלושתם
כשמשקללים את הפגיעה המקצועית של קבוצה שנותנת לשחקנים להתגלח על חשבונה והפגיעה התדמיתית זה לא מספיק מיליונים. אם היה מוכר אותם במחירים של עבדה וסולומון לא הייתיי מתלונן
לאיזו פגיעה מקצועית הסעיף הזה גרם? אני מסביר לך ששחקן אחד ניצל את הסעיף הזה וכל היתר עלו לבוגרים ונמכרו במיליונים על ידי הבעלים אחרי שחתמו על חוזה בוגרים.
לא שאני חושב שבוקסה איזה עילוי וברור שבקנדציה האחרונה שלו בבוגרים הוא לא הצליח (בלשון המעטה), ואני גם דיי סולד ממנו כבן אדם, אבל בנוער הוא עשה עבודה אדירה
המהלך הזה ייצר להפועל מיליונים, כן? היחיד שניצל את הסעיף הזה היה תאי עבד. למקין, דוידה, ליידנר ועוד הגיעו למחלקה בקדנציה שלו ומיותר לציין כמה הפועל הרוויחה רק על שלושתם
כשמשקללים את הפגיעה המקצועית של קבוצה שנותנת לשחקנים להתגלח על חשבונה והפגיעה התדמיתית זה לא מספיק מיליונים. אם היה מוכר אותם במחירים של עבדה וסולומון לא הייתיי מתלונן
לאיזו פגיעה מקצועית הסעיף הזה גרם? אני מסביר לך ששחקן אחד ניצל את הסעיף הזה וכל היתר עלו לבוגרים ונמכרו במיליונים על ידי הבעלים אחרי שחתמו על חוזה בוגרים.
לא שאני חושב שבוקסה איזה עילוי וברור שבקנדציה האחרונה שלו בבוגרים הוא לא הצליח (בלשון המעטה), ואני גם דיי סולד ממנו כבן אדם, אבל בנוער הוא עשה עבודה אדירה
לכל השחקנים מהדור של למקין יש סעיף שחרור של 750-1.5 מיליון יורו, זה שלא מימשו אותם עדיין זה משהו אחר בגלל שהם לא הצליחו מספיק, תאי עבד קיבל הבטחה לקבל שחרור בחינם לחו"ל וככה קרה, וכל הצעירים בעצם קיבלו הבטחה שבהצעה הראשונה הם יעזבו מה שהקשה על המועדון למקסם עסקאות
לבנות על כל כך הרבה צעירים זאת אסטרטגיה שיכולה לעזור כלכלית, להצמיד לכולם סעיפי שחרור נמוכים ובו זמנית לתת להם דקות על חשבון שחקנים שיותר בשלים זאת כבר טעות לדעתי ועובדה שזה התפוצץ לנו בפנים
כבר כתבתי את זה פה, הוא לא נתן להם שום סעיף שחרור בחוזה הבוגרים שלהם. המנהל המקצועי של הנוער בכלל לא קשור לזה. הדבר היחיד שהוא הבטיח להם זה שאם בגיל נוער הם יקבלו הצעה מחו"ל הוא ישחרר אותם בחינם. הבטחה סבירה לחלוטין והיחיד שניצל אותה עד כה היה תאי עבד.
לגבי זה שהוא רק הביא שחקנים מבחוץ, מה אתם חושבים שקורה בדיוק בגילאי נוער? בערך מגילאי 12-13 יש מאבק אדיר על כל כישרון שיש בארץ. בוקסנבוים לא רק הצליח להביא הרבה כאלה להפועל, בחלק מהמקרים אלה היו שחקנים מתחת לרדאר (ליידנר דוגמה בולטת). הימים של סיני שהקפיץ מתחת לבלומפילד נגמרו מזמן.
בשורה התחתונה הוא הגיע למחלקת נוער מפורקת והביא אותה לטופ בארץ מכל בחינה אפשרית. נראה לי הזוי לזלזל בזה.
כל זה לא סותר את זה שהוא עשה עבודה מזעזעת בבוגרים בערך בכל החלטה שקיבל והצליח להסתכסך עם חצי מהאנשים על הדרך. המציאות יכולה גם להיות מורכבת לפעמים, לא קרה כלום.
ספרא טבא כתב: ↑09 דצמבר 2024, 14:45
לכל השחקנים מהדור של למקין יש סעיף שחרור של 750-1.5 מיליון יורו, זה שלא מימשו אותם עדיין זה משהו אחר בגלל שהם לא הצליחו מספיק, תאי עבד קיבל הבטחה לקבל שחרור בחינם לחו"ל וככה קרה, וכל הצעירים בעצם קיבלו הבטחה שבהצעה הראשונה הם יעזבו מה שהקשה על המועדון למקסם עסקאות
לבנות על כל כך הרבה צעירים זאת אסטרטגיה שיכולה לעזור כלכלית, להצמיד לכולם סעיפי שחרור נמוכים ובו זמנית לתת להם דקות על חשבון שחקנים שיותר בשלים זאת כבר טעות לדעתי ועובדה שזה התפוצץ לנו בפנים
תסלח לי, אבל אתה מדבר שטויות. את החוזי בןגרים לא בוקסה עשה, והסיבה היחידה שהם כללו סעיפי שחרור כאלה ושהשחקנים האלה נמכרו בסכומים האלה, היא בגלל שהיינו מועדון כושל מקצועית ובלי גרוש על התחת. אפ בתקופה הזאת הבוגרים היו תחרותיים והיה בעלים עם ממון, גם החוזי בוגרים היו בהתאם.
האחריות של בוקסה הייתה להביא את השחקנים האלה לנוער והוא היה אחראי על חוזי הנוער. הסעיף שעליו אתה מדבר היה דרך למשוך את השחקנים האלה לפה והדרך הזאת הוכיחה את עצמה. אין שום קשר בין הסעיף הזה, שעליו היה אחראי בוקסה (ושהוביל לתוצרת מעולה בנוער) לבין החוזי בוגרים שעליו נהגו לחתום הניסנובים.
הוקיץ' כתב: ↑09 דצמבר 2024, 15:04
כבר כתבתי את זה פה, הוא לא נתן להם שום סעיף שחרור בחוזה הבוגרים שלהם. המנהל המקצועי של הנוער בכלל לא קשור לזה. הדבר היחיד שהוא הבטיח להם זה שאם בגיל נוער הם יקבלו הצעה מחו"ל הוא ישחרר אותם בחינם. הבטחה סבירה לחלוטין והיחיד שניצל אותה עד כה היה תאי עבד.
לגבי זה שהוא רק הביא שחקנים מבחוץ, מה אתם חושבים שקורה בדיוק בגילאי נוער? בערך מגילאי 12-13 יש מאבק אדיר על כל כישרון שיש בארץ. בוקסנבוים לא רק הצליח להביא הרבה כאלה להפועל, בחלק מהמקרים אלה היו שחקנים מתחת לרדאר (ליידנר דוגמה בולטת). הימים של סיני שהקפיץ מתחת לבלומפילד נגמרו מזמן.
בשורה התחתונה הוא הגיע למחלקת נוער מפורקת והביא אותה לטופ בארץ מכל בחינה אפשרית. נראה לי הזוי לזלזל בזה.
כל זה לא סותר את זה שהוא עשה עבודה מזעזעת בבוגרים בערך בכל החלטה שקיבל והצליח להסתכסך עם חצי מהאנשים על הדרך. המציאות יכולה גם להיות מורכבת לפעמים, לא קרה כלום.
בדיוק. ההבטחה הזאת גרמה לתועלת אדירה ולנזק מינימלי.
להחתים את השחקנים הכי טובים ולתת להם סעיף שחרור זנותי זה מהלך שהייתי עושה במנג'ר כשהייתי בן 14
מדיניות הגילוח לא היתה שלו.
העבודה שלו היתה לבשבל לך שחקני נוער שיהיו טובים לבגורים.
זה שהחליטו למכור אותם ולא ליהנות מהם לא קשור אליו. להגנתו
נכון בהתקופה של בוקסה בגלגול הקודם לא הייתה הצלחה. חלק באשמתו, חלק בגלל הנסיבות. אבל אין שום סיבה לתגובות מהסוג הזה.
לא היתה הצלחה? היא היתה כישלון מחפיר!
רק העונה שאחרי (שנה שעברה) היתה עונה מחפירה יותר...
הרוב היה באשמתו, תירוצים תמיד יש.
יש סיבות להגיב למי שהיה כישלון מחפיר והיה שותף לתבוסה הכי גדולה בתולדות המועדון
בגדול, מאז 2015 אנחנו בכשלונות מחפירים בזה אחר זה. במועדון שלנו עם הניהול שהלך פה בעשור האחרון זה לא הוגן לשפוט לפי תוצאה.
בוקסה איש מצקוע שעשה עבודה מעולה במחלקת הנוער, ונכשל בקדנציה הראשונה כמנהל מקצועי. אפשר לחשוב שהמינוי לא נכון, לא חושב שיש מקום לקללות ולשנאה כלפיו. אבל כבר ניהלנו את הדיון הזה אתמול בטוויטר אז לא רואה טעם לחזור.
אני באופן אישי מעריך את בוקסה גם ברמה האישית, וחושב שהוא יכול להצליח אם יתנו לו לעבוד. זה בעיני מינוי שהוא לטובת המועדון והרבה יותר ראוי מכל מיני ליצנים שעברו אצלנו.
עכשיו כשיש לך את האפשרות לפתוח להם אחרי שלוש שנים חוזה הם גם יכולים להישאר.
פתאום חשבתי על זה
שמכל ההחתמות בשדרה הניהולית שפורסמו בבת אחת
רק אחת דלפה לפני וזאת של בוקסנבוים, מה שאומר שאפשר רק לנחש שכל הדלפה של מקורב לצנציפח כנראה תבוא ממנו
נועם שחם כתב: ↑09 דצמבר 2024, 15:01
זה "התפוצץ לנו בפנים", כי בראש המועדון עמדה קבוצת הניסנובס שאין לה שום יכולת להתחרות במועדונים העשירים על שחקנים. אין לזה שום קשר לבוקסה.
זה "התפוצץ לנו בפנים", כי בראש המועדון עמדה קבוצת הניסנובס שאין לה שום יכולת להתחרות במועדונים העשירים על שחקנים. אין לזה שום קשר לבוקסה.
למה אתה מגן עליו?
הוא משלם לי בשביל לכתוב פה פוסטים. למה?
הגיוני, עשה שכונה מהתפקיד בסבב הקודם, נקווה שיתקן את עצמו הפעם, בהצלחה לשניכם