lior777 כתב: ↑09 דצמבר 2024, 15:41
באמת כואב לי על עופר, שם פה תקציב עתק, ושני יוונים אפסים הרסו הכל. כל מנהל מקצועי אחר עם הכסף של עופר בונה פה קבוצה שנותנת 20 הפרש למכבי הנוכחית.
אולי כדאי שפעם הבאה באמת ייתן למנהל המקצועי לבנות קבוצה על בסיס תקציב ולא על בסיס גחמות.
נו באמת הקבוצה של ג׳יימס יאנג שזלי היה הסנטר הפותח שלה כי ג׳וש אוונס היה בעונת פרישה.
כן, הקבוצה הזו לוקחת את הפועל הנוכחית.
הקבוצה ההיא גם העיפה את מכבי במנורה בחצי גמר גביע, ומכבי אז הייתה לא פחות טובה מעכשיו (עכשיו הם נורא חלשים לא?).
לא מעניין אותי שמות ומי היה הסנטר.
בינתיים הקבוצה שברונו קבולקו הוא הסנטר שלה אוכלת 20 ממכבי, כשהקבוצה של ג'יימס יאנג באותה עונה נצחה את מכבי 4 פעמים. 3 במנורה.
אל תשכח שמכבי בעונה ההיא הייתה חלשה ולא זכתה באליפות, הפועל של העונה היא קבוצה עם פוטנציאל אדיר ועם מאמן טוב שיכולה להגיע רחוק, צריך סבלנות.
אגב מכבי שהודחה לנו בחצי גמר הגביע ועפה על ידי הרצליה הרבה פחות טובה מהקבוצה של עכשיו? אני לא בטוח בכלל לדעתי הן דיי קרובות ברמה שזה מדגיש כמה אנחנו יכולים וצריכים להשתפר
הקבוצה של ג'יימס יאנג הייתה צריכה סל בשניות האחרונות של פניני מריבאונד התקפה כדי להשתחל ל-8 העולות לגביע, וסיימה את הליגה במאזן 13-14. כרגע אנחנו 1-7 בליגה.
אתם עדיין מגיבים כאן כאילו אנחנו במאי והעונה נגמרה.
היה דרבי מחורבן אין ספק .
אני מזכיר לכם -
1.בברלי שיחק מחצית בקושי.
2.מוטלי לא התלבש.
3.ים מדר ואיטודיס בקושי רבע שעה עם הקבוצה.
4. מכבי קלעו באחוזים שלא יחזרו לדעתי במשחקים הבאים.
5. רוב המשחק התנהל על 6-10 הבדל שזה הפרש שאפשר
למחוק ב2 דקות טובות של כדורסל .
נגמר 18 אבל לא הפרש משקף בכלל.
תעיף ליציע כתב:אתם עדיין מגיבים כאן כאילו אנחנו במאי והעונה נגמרה.
היה דרבי מחורבן אין ספק .
אני מזכיר לכם -
1.בברלי שיחק מחצית בקושי.
2.מוטלי לא התלבש.
3.ים מדר ואיטודיס בקושי רבע שעה עם הקבוצה.
4. מכבי קלעו באחוזים שלא יחזרו לדעתי במשחקים הבאים.
5. רוב המשחק התנהל על 6-10 הבדל שזה הפרש שאפשר
למחוק ב2 דקות טובות של כדורסל .
נגמר 18 אבל לא הפרש משקף בכלל.
השאלה הגדולה מבחינתי בהקשר הזה האם זה הולך להיות ליגה שהיא בנוסף לליגה המקומית (זה שזה בחסות פיב״א מרמז שכן) או שזאת הולכת להיות ליגה סגורה רק לקבוצות גדולות/עשירות סטייל הסופר ליג שניסו לעשות בכדורגל לפני כמה שנים
ranjef כתב: ↑09 דצמבר 2024, 15:26
עוד לא הבינו איך עובדת מערכת ההפעלה.
קח, נפל לך הכתר
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
אגב, אחותו מתעקשת להזכיר לכולנו היום שהיא אחד מבני האדם הכי מעצבנים ובלתי נסבלים ביקום.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
עו"ד פנינת ינאי. התפרסמה בסוף שנות ה-90 בפרשה שכללה את עו"ד זכרוני והשופט סטרשנוב. ראיתי אותה לפני כמה ימים בפאנל אקטואליה כלשהו (כנראה לזה אלפקה מתייחס) , והתפללתי שהדבר היחיד שמשותף לה ולעופר הוא זוג ההורים.
יורם כתב: ↑10 דצמבר 2024, 22:23
עו"ד פנינת ינאי. התפרסמה בסוף שנות ה-90 בפרשה שכללה את עו"ד זכרוני והשופט סטרשנוב. ראיתי אותה לפני כמה ימים בפאנל אקטואליה כלשהו (כנראה לזה אלפקה מתייחס) , והתפללתי שהדבר היחיד שמשותף לה ולעופר הוא זוג ההורים.
יורם כתב: ↑10 דצמבר 2024, 22:23
KingAlpaca כתב: ↑10 דצמבר 2024, 17:35
אגב, אחותו מתעקשת להזכיר לכולנו היום שהיא אחד מבני האדם הכי מעצבנים ובלתי נסבלים ביקום.
מה היה היום?
היא ניצלה את יום תחילת העדות לרוץ לכל מיקרופון אפשרי ולתת את ה"סחורה" שלה במקסימום כוח.
האדום הצורר: