עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 10:27
Red Wolf כתב: 04 דצמבר 2024, 10:15
הרי כל הסיפור פה זה רק המעבר לא?
אז זהו שלא. זה סתם תירוץ כי הזיזו למישהו את הגבינה.
העמותה רצתה שיחשבו ככה, אבל השבוע האחרון חשף אותם בערוותם לעיני כל.
כרגע ממה שאני רואה בטוויטר יש גל ביטולים גבוה מאד של חברות בעמותה.
ככה זה כשמוביליה חוגגים הפסדים של הפועל בפומבי ואז רצים להוציא צווי מניעה תוך כדי קללות עסיסיות לעופר.
זה ברור לי
השאלה מה הטיעונים בגישור?
האם שם העמותה באה עם דרישות אחרות שלא קשורות למעבר?
אם כן מה הן? למה אנחנו (במיוחד חברי העמותה) לא מודעים אליהן
זאת הייתה הכוונה שלי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

מה שהעמותה כרגע רוצה זה ערבויות שאכן הולכים לשפץ את הדרייב אין ושהמעבר ליד אליהו זמני.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

מהכתבה של פופי (לב לב) עולה שהם הסכימו וגישרו על הפערים

המכירה ממשיכה ויש בוררות בעוד שבועיים שבה יוחלט האם לעמותה יש זכות וטו, אם כן זה יעלה בהצבעה שם, אם לא אז המעבר יושלם

עצם זה שפתחו את המכירה לדעתי יש פה הסכמה גם של רמי שאפילו אם יש זכות וטו, המעבר יקרה כי חברי העמותה יאשרו

מכל הסאגה הזאת צריך לקחת דבר אחד חשוב,
לעמותה במתכונת הנוכחית אין שום הצדקה

או שמגדילים את העמותה בצורה משמעותית ואז היכולת להביע דעה גם מגובה במספרים של אוהדים ובעיקר כסף
(לא יתכן שיהיה ככ הרבה כוח אצל ככ מעט אנשים שלא מייצגים את כולם ובטח לא שמו כסף בהשוואה לינאי)
או שמוותרים על עמותה וחיים עם בעלים יחיד

אם ינאי היה בעלים רע כולנו היינו שמחים שיש עמותה, מצד שני בעלים רע היה מסובב על האצבע את העמותה ועושה ממנה קציצות
בנוסף, עם כוח גדול באה אחריות גדולה ולא ייתכן שנתן ככ הרבה כוח לעמותה שהיקף ההשפעה הפיננסית והחברתית שלה על הקבוצה הוא לא עומד בקנה אחד הכוח הניהולי
ולכן אני לא רואה היתכנות לקיום עמותה שגם פועלת לפי הרצונות של רוב האוהדים, גם מגובה בתקציבים שמצדיקים את הכוח שלה וגם לא מהולה בפוליטיקה ומלחמות כוח
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

מילפורד כתב: 04 דצמבר 2024, 11:38 מה שהעמותה כרגע רוצה זה ערבויות שאכן הולכים לשפץ את הדרייב אין ושהמעבר ליד אליהו זמני.
ואיך זה קשור להסכם או לווטו?
נגיד ואין ערבויות אז? הם נותנים וטו? למה? איפה זה בהסכם

אני יודע שהנושא הזה נטחן פה אין סוף
אבל ב15 שעות גישור אני רוצה להאמין שמדברים על הרבה מאוד דברים, ולא רק על יש ערבויות או לא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

יש כתבה בספורט 5 שמנסה לפרט מה הלך שם 15 שעות , לא קראתי עדיין אז לא מתייחס אבל אתה יכול לראות מה כתוב שם (בעירבון מוגבל).

מדגיש שוב , כי אני חושב שאתם מפספסים את זה, התוצר של אתמול זה שכרגע יש תקשורת ישירה וניסיון לשתף פעולה להגיע למתווה מוסכם.
אחרי חודשיים של החלפת מהלומות מעל דפי הטוויטר , עוברים לעבוד ביחד , זה החדשות , וזה מה שחשוב כרגע.
השאיפה , שבעוד שבועיים יבואו לבורר ויגידו לו - זה מה שהחלטנו לעשות ביחד.
אם לא יגיעו למצב הזה , הבורר יגיד להם מה עושים.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

חייב לציין שאכן הכתבה בספורט 5 אופטימית ומקווה שאכן יצאנו לדרך חדשה

למחרימים
זה היה ארוך, מייגע ונמשך 15 שעות של גישור, אבל בסוף - יצא עשן לבן. הפועל ת"א של עופר ינאי ועמותת הפועל אוסישקין הגיעו להבנות. נתחיל מהסוף - משמעות ההסכם היא שההתכתשות הפומבית בין הצדדים, חילופי האשמות וההתעקשות של כל צד הגיעה לסיומה. לא אמורים להיות מעתה מהלכים חד צדדיים, וההכרעה עוברת לבוררות שתתקיים בעוד שבועיים. על פי ההסכם, הבורר הוא זה שיחליט איפה הפועל ת"א תארח כששני הצדדים יהיו מחויבים לקבל את ההחלטה, ובינתיים מכירת המנויים להיכל תמשיך.

אז מה עשו הצדדים 15 שעות בגישור? קודם כל, חלק ניכר מהגישור נועד לגשר על הפערים. מי שפעל מאחורי הקלעים הוא המנכ"ל צחי רייכנשטיין שעזר בתיווך בזמן שהוא זוכה להערכה מצד שני הצדדים. בחצי היום הראשון הצדדים דיברו על העבר ביניהם, המשקעים ואי ההבנות, שלא בהכרח קשורים רק לאולם. שני הצדדים הגיעו בידיים פתוחות ו"פתחו" גם דברים פחות נעימים, כשההרגשה בחדר הייתה שגם רמי כהן וגם עופר ינאי הגיעו כדי לשים סוף לסאגה, כשהמועדון מעל אדם כזה או אחר.

אחרי שבחצי הראשון של היום האמוציות והמשקעים טופלו, בחצי השני של היום הצדדים התחילו לדבר על הסכמות בנוגע לאולם, על איך אפשר לגשר על הפער ומכאן חזרו לנושא הבוררות, אבל הבוררות הפעם לא תהיה כזאת שמלווה בדם רע, אלא בכבוד הדדי. רמי כהן התחייב להסיר את המכשולים עם הקהל, בעוד ינאי התחייב להמשיך ולפעול להקמת היכל שלמה החדש.

סביב מה הבוררות תעסוק?
למעשה ההליך המשפטי הבא יהיה סביב אותו סעיף שנחשף בערוץ הספורט. כזכור, בהסכם המקורי בין העמותה לבין עופר ינאי נקבע כי החברה המנהלת את הפועל ת"א תתבקש לדרוש את הסכמת העמותה בשלושה נושאים: שינוי שם הקבוצה, שינוי סמל הקבוצה ושינוי צבעי הקבוצה. בהסכם המקורי לא נכלל מעבר ליד אליהו כאחד מזכויות הווטו של העמותה. גם בבקשה לצו מניעה הודו בעמותת האוהדים כי "הגם שזכות וטו זו לא נכללה (בטעות) בסעיף 8.2 להסכם בעלי המניות ובתקנון החברה, אין מחלוקת כי הוסכם בין הצדדים בזמן אמת ליתן לעמותה זכות וטו בקשר עם המעבר לאולם יד אליהו, אלא שבשל טעות לא נכלל סעיף זה בהסכם".

איפה זה כן נכלל? בנספח להסכם ההשקעה בו סוכם בין הצדדים כי "לרשימת זכויות הווטו של העמותה יוכנס סעיף נוסף: זכות וטו על העברת משחקיה הביתיים של הקבוצה לאולם הקרוי כיום היכל מנורה מבטחים...". עם זאת, בתחילת הנספח נטען הוא ייערך על ידי משרד פירון ולפי ינאי, זה לא נעשה ולכן הסעיף אינו רלוונטי.

בבוררות למעשה יכריעו האם זכות הווטו תקפה, ואז הנושא עשוי לעלות להצבעה, או שמא היא לא תקפה ואז הפועל ת"א של ינאי תוכל לעבור ללא ההליך. כבר היום, תתחיל מכירת מנויים לקהל הרחב ליד אליהו, כשהצפי הוא לאלפים רבים. כבר עכשיו ברור, גם לכמות המנויים שיירכשו תהיה משמעות בבוררות ותעיד על רצון הקהילה. למעשה בשלב זה מלבד מכירת המנויים לא יהיה שיח סביב מעבר להיכל - כן או לא, אלא תהיה מכירת מנויים שנועדה להתבצע למקרה שהצדדים יעברו להיכל.

על פניו, לצופה מהצד נראה שהמעבר לבוררות משמעותה המשך התכתשות, אבל לא כך הדבר - אחרי סאגה ארוכה, ההרגשה היא שהפועל ת"א יוצאת לדרך חדשה, לא עוד עימות בין העמותה וינאי, אלא הליך שמתנהל מתוך כבוד הדדי ועם רצון לייצר הליך שבו כל הצדדים יהיו מרוצים. בינתיים, הקהל יוכל למעשה להצביע ברגליים אם רצונו לעבור להיכל דרך מכירת המנויים, ומה יקרה אם החלטת הבורר לא תמצא חן בעיני אחד הצדדים? גם ינאי וגם כהן מבטיחים - מה שהיה, לא יהיה. מעכשיו אין "צד מנצח", אלא המועדון כולו מנצח. מהדיון יצאו כהן וינאי ואמרו "עכשיו הפנים לדרבי בראשון", במה שהזכיר שהיריבות הן מחוץ ולא מבית. הפועל ת"א יוצאת לדרך חדשה כגוף אחד, אבל באמת.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 04 דצמבר 2024, 11:40 לא יתכן שיהיה ככ הרבה כוח אצל ככ מעט אנשים ... ובטח לא שמו כסף בהשוואה לינאי
זה כל הרעיון של העמותה, שאם יום אחד הקבוצה תהיה בידי מישהו ששם כסף אבל מתגלה כשאול 2.0, יהיו מגבלות על הכוח שלו.
הבעיה היא לא קיום העמותה אלא להפך, וזה מה שהשמטתי קודם מהמשפט שכתבת - "שלא מייצגים את כולם". אם כל האוהדים (או לפחות הרבה יותר אוהדים) היו חברי עמותה אז היא כן הייתה מייצגת יותר, אבל מה שקרה זה ש"האוהדים השקטים" הפקירו אותה לאוהדים "הרועשים" (מה שלא מונע מהם להרגיש שהעמותה באמת אמורה לייצג אותם ואת הדעות והרצונות שלהם).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

יש הלימה בין מה שאני שומע לבין מה שפופלינגר מפרסמת.
זה מרענן.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

ככה זה כשמוביליה חוגגים הפסדים של הפועל בפומבי ואז רצים להוציא צווי מניעה תוך כדי קללות עסיסיות לעופר.
הדבר הכי גרוע שתומכי המעבר יכולים לעשות זה לבטל את החברות בעמותה.
מי שעושה את זה למעשה משאיר את העמותה בידיים של האולטראס ומייצר להם רוב בהצבעה שתהיה.
אסור לעשות דבר כזה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

רדנקו כתב: 04 דצמבר 2024, 12:47
מי שעושה את זה למעשה משאיר את העמותה בידיים של האולטראס ומייצר להם רוב בהצבעה שתהיה.
אסור לעשות דבר כזה.
היא לא בידיי האולטראס כבר היום?

כאילו...יש מלא דוגמאות לתת...אני מניח שאתה יודע למה ולמי אני מתכוון.
יחד, רק יחד! :heart:
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 13:11

אסור לעשות דבר כזה.

אם עוד שבועיים תהיה הצבעה, מי יצביע על הצבעה? רק האולטראס?

אם אתה רוצה לבטל, זה רק אחרי הצבעה
אז הם ניצחו
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 13:11

אסור לעשות דבר כזה.

אם היא בידי האולטרס זה בדיוק בגלל ששאר האוהדים לא טרחו להיות חברים ו\או להשתתף בהצבעה, ואולי אפילו לנסות להיבחר להנהלה ר"ל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
סמל אישי של משתמש
De Niro
קיבל.ה  910 לייקים

ביטול חברות בעמותה דווקא עכשיו בעיתוי הזה , כשעוד כשבועיים הכל כנראה יהיה ברור יותר הוא מעשה מאד לא חכם.
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  951 לייקים

teknoboy כתב: 04 דצמבר 2024, 12:26
Giovanni Giorgio כתב: 04 דצמבר 2024, 11:40 לא יתכן שיהיה ככ הרבה כוח אצל ככ מעט אנשים ... ובטח לא שמו כסף בהשוואה לינאי
זה כל הרעיון של העמותה, שאם יום אחד הקבוצה תהיה בידי מישהו ששם כסף אבל מתגלה כשאול 2.0, יהיו מגבלות על הכוח שלו.
הבעיה היא לא קיום העמותה אלא להפך, וזה מה שהשמטתי קודם מהמשפט שכתבת - "שלא מייצגים את כולם". אם כל האוהדים (או לפחות הרבה יותר אוהדים) היו חברי עמותה אז היא כן הייתה מייצגת יותר, אבל מה שקרה זה ש"האוהדים השקטים" הפקירו אותה לאוהדים "הרועשים" (מה שלא מונע מהם להרגיש שהעמותה באמת אמורה לייצג אותם ואת הדעות והרצונות שלהם).
ברור לי שסדר גודל של הזרמת כספים כמו ינאי בחיים לא יקרה מעמותה ולדעתי גם לא קורה בהרבה מועדונים שכן במודל של 50+1 אבל, וזה אבל גדול, הסכומים שמוזרמים הם בהרבה יותר גדולים ממה שהעמותה נותנת וזה הכרחי לתפקוד תקין של מערכת אם רוצים לצמצם כוחות אצל הבעלים היחיד

ולגבי היצוג אז לגמרי מסכים ויתרה מכך אני גם באיזשהו אופן גם נותן להם אקסטרה קרדיט כי הם התפלשו בקקה בזמן שכל אוהדים שקטים לא לקחו חלק בכלל ועכשיו התעוררו כשהמצב טוב
long live the zapta
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 04 דצמבר 2024, 15:21
teknoboy כתב: 04 דצמבר 2024, 12:26
ברור לי שסדר גודל של הזרמת כספים כמו ינאי בחיים לא יקרה מעמותה ולדעתי גם לא קורה בהרבה מועדונים שכן במודל של 50+1 אבל, וזה אבל גדול, הסכומים שמוזרמים הם בהרבה יותר גדולים ממה שהעמותה נותנת וזה הכרחי לתפקוד תקין של מערכת אם רוצים לצמצם כוחות אצל הבעלים היחיד

ולגבי היצוג אז לגמרי מסכים ויתרה מכך אני גם באיזשהו אופן גם נותן להם אקסטרה קרדיט כי הם התפלשו בקקה בזמן שכל אוהדים שקטים לא לקחו חלק בכלל ועכשיו התעוררו כשהמצב טוב
להצטרף לעמותה צריך להיות אינטרס של כל אוהד שהקבוצה באמת חשובה לו.
לגבי מי שלא חבר בעמותה ושיש לו כעס על העמותה - בעיה שלו, אנשים עבדו קשה וחברים הכניסו כספים שנים בדיוק בשביל להגיע למצב שהם משפיעים ברגעים כאלה. רוצים יכולת השפעה? תצטרפו.

מי שחבר בעמותה ויש לו כעס - יכול להבין את הכעס על הועד המנהל ושיש חברים שמרגישים שהלכו כנגד רצונם אבל איך אקט מחאתי של ביטול חברות יתרום? משהו לא מתנהל כמו שאתם רוצים? תכניסו ידיים לסיר, תהיו נוכחים, תנסו בבחירות הבאות להיבחר. ככל שיהיו יותר אנשים בדעתכם תרגישו שיותר מייצגים אתכם. בדיוק לשם זה העמותה ומנגנון הבחירות קיימים. לא הכל מושלם בועד, זה ברור שנעשו טעויות אבל הם היו פה ונבחרו כדי להיות פה.

מטרת העל של העמותה היא להיות פה גם כשלא יהיה כסף של בעל בית עשיר ושבאמת נוכל להיות תלויים בעצמנו בכל מצב.

לא טוב רמי כהן? קדימה, הבחירות פתוחות לכל חבר.
מזכיר שלעמותה 19 אחוז מהקבוצה ומקום בדירקטוריון (שכרגע לא נותן המון אבל זה תמיד טוב) וזה לא הולך להשתנות.
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

7even כתב: 01 דצמבר 2024, 18:46
Red roy כתב: 01 דצמבר 2024, 18:27
Mic_red כתב: 01 דצמבר 2024, 18:24

העמותה שאוהדי מכבי היום תומכים בה …
לא שמעת שהתמיכה בהם גדלה?
נו , מה יש עוד להגיד ...
קורא לעמותת אוסישקין עמותת מכבי ....
זה מעבר ליכולות שלי
מזתומרת...?
חברים בכירים בה מילאו השבוע את הרשתות החברתיות בשמחה לאיד על ההפסד לאולם.

הם מכבי על מלא.
על הדרך הם קוברים את העמותה קבורת חמור.
הם שנואים ברמת הניסנובס החל מהיום אם לא יותר. ..

הם אוהדי מכבי על מלא ...
איזה יופי שאני לא כתבתי פעם אחת על מישהו פה שבוא אוהד מכבי או טרוריסט , אנרכיסט , טרול וכו'...
הפסיכיאטר שלי היה גאה בי שהעבודה הרבה על ניהול בכעסים הצליחה .
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Mic_red כתב: 01 דצמבר 2024, 18:42
Mic_red כתב: 01 דצמבר 2024, 18:24

העמותה שאוהדי מכבי היום תומכים בה …
לא שמעת שהתמיכה בהם גדלה?
נו , מה יש עוד להגיד ...
זה מעבר ליכולות שלי
מה לעשות

כאשר רואים מי תומך ומעודד את הצעדים של העמותה, מבינים שהיא פועלת לרעת הפועל
נשמה
היא פועלת לרעת הפועל בעינייך
אתה מבין שזה בעינייך ?
שוב , רעת הפועל בעינייך , לא בעיניי ולא בעיניהם.
פעם אחרונה , רעת הפועל בעינייך !!!
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

Red roy כתב: 04 דצמבר 2024, 18:44

נו , מה יש עוד להגיד ...
זה מעבר ליכולות שלי
מזתומרת...?

הם מכבי על מלא.

הם אוהדי מכבי על מלא ...
איזה יופי שאני לא כתבתי פעם אחת על מישהו פה שבוא אוהד מכבי או טרוריסט , אנרכיסט , טרול וכו'...
ממש מעניין אותי אם מי שמשחית קברים, מאחל שואה תוך כדי סימון צלבי קרס ועושה לינץ' באנשים אקראיים הוא אוהד הפועל או או עירוני טבריה או מכבי טמרה. מזיז ממש.
אדם כזה הוא בהגדרה טרוריסט. אתה יכול להתכחש לזה עד מחר. עובדתית אלו אנשים שנדבקו למועדון שלנו.

לגבי ההזדהות עם מכבי - אם כל העולם ראה את זה ואתה לא, הבעייה לא בשאר העולם.
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 19:27 ממש מעניין אותי אם מי שמשחית קברים, מאחל שואה תוך כדי סימון צלבי קרס ועושה לינץ' באנשים אקראיים ... הוא בהגדרה טרוריסט.
אולי כדאי שתתבטא בצורה קצת פחות נחרצת ומלאת ביטחון עצמי, או לחילופין שתבדוק את ההגדרות של מילים במילון, כמו שהצעת לאחרים בעבר.
במקומך הייתי מתחיל מהמילה "הגדרה" ורק אז עובר לדוגמאות כמו "טרוריסט" או "אנרכיסט".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
nirgo
קיבל.ה  368 לייקים

המשחק הערב מוכיח:

שקט גורר שקט
ולא להיפך
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

nirgo כתב: 04 דצמבר 2024, 20:21 המשחק הערב מוכיח:

שקט גורר שקט
ולא להיפך
ההיפך זה לא שקט גורר שקט? :whome:
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

teknoboy כתב: 04 דצמבר 2024, 19:50
7even כתב: 04 דצמבר 2024, 19:27 ממש מעניין אותי אם מי שמשחית קברים, מאחל שואה תוך כדי סימון צלבי קרס ועושה לינץ' באנשים אקראיים ... הוא בהגדרה טרוריסט.
אולי כדאי שתתבטא בצורה קצת פחות נחרצת ומלאת ביטחון עצמי, או לחילופין שתבדוק את ההגדרות של מילים במילון, כמו שהצעת לאחרים בעבר.
במקומך הייתי מתחיל מהמילה "הגדרה" ורק אז עובר לדוגמאות כמו "טרוריסט" או "אנרכיסט".
מה לא נכון במה שאמרתי מלבד זה שמדובר בעובדות?
סמל אישי של משתמש
teknoboy
קיבל.ה  1832 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 21:03
אני מציע בחום שתבדוק במילון מה זה "טרוריסט" (וגם מה זה "הגדרה", אולי הטעות שלך דווקא שם).
תחזור אלינו אחר כך עם המסקנות.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

7even כתב: 04 דצמבר 2024, 19:27

מזתומרת...?

הם מכבי על מלא.

הם אוהדי מכבי על מלא ...
ממש מעניין אותי אם מי שמשחית קברים, מאחל שואה תוך כדי סימון צלבי קרס ועושה לינץ' באנשים אקראיים הוא אוהד הפועל או או עירוני טבריה או מכבי טמרה. מזיז ממש.
אדם כזה הוא בהגדרה טרוריסט. אתה יכול להתכחש לזה עד מחר. עובדתית אלו אנשים שנדבקו למועדון שלנו.

אבאלה
הם לא נדבקו למועדון שלך
כי קודם כל המועדון לא שלך
דבר שני הם פשוט גם אוהדי הפועל , כמוך ...

שואה וגרמניה צעקו למכבי לפני 99
סתם לצורך דוגמא נוספת , שמכבי חזרו מהמשחק נגד גליל לשדה דב , מתי זה היה ? 93 ? 94 ? לא היו אולטראס אז. מה שהיה שם מבחינתך היה בטח מעשה טרוריסטי ( לדעתי היה מדהים ) .

מאחל לך שתדע להתמודד עם אנשים שונים ב 180 מעלות ממך , כי זה לא יעלם לא בהפועל ולא בחיים בכלל .

וסתם הרגשה שלי , אתה מסוג האנשים שגם לשקמה ברסלר קורא טרוריסטית .
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

teknoboy כתב: 04 דצמבר 2024, 21:05
7even כתב: 04 דצמבר 2024, 21:03
אני מציע בחום שתבדוק במילון מה זה "טרוריסט" (וגם מה זה "הגדרה", אולי הטעות שלך דווקא שם).
תחזור אלינו אחר כך עם המסקנות.
גם "עובדות".
בכלל, 10-15 שנים של למידה אינטנסיבית ואז אולי הוא יהיה בסדר.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Asafasraf
קיבל.ה  1409 לייקים

Red roy כתב:
הם אוהדי מכבי על מלא ...

אבאלה
הם לא נדבקו למועדון שלך

סתם לצורך דוגמא נוספת , שמכבי חזרו מהמשחק נגד גליל לשדה דב , מתי זה היה ? 93 ? 94 ? לא היו אולטראס אז. מה שהיה שם מבחינתך היה בטח מעשה טרוריסטי ( לדעתי היה מדהים ) .

מאחל לך שתדע להתמודד עם אנשים שונים ב 180 מעלות ממך , כי זה לא יעלם לא בהפועל ולא בחיים בכלל .

בתור מי שהיה בשדה דב (היה מתחת לבית שלי), מדהים זה ממש לא היה, אלא יותר בכיוון של מביש.
כנראה שמכות וניקוב צמיגים עושה לך את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Asafasraf כתב: 04 דצמבר 2024, 21:57
Red roy כתב:

אבאלה
הם לא נדבקו למועדון שלך

בתור מי שהיה בשדה דב (היה מתחת לבית שלי), מדהים זה ממש לא היה, אלא יותר בכיוון של מביש.
כנראה שמכות וניקוב צמיגים עושה לך את זה.

Sent from my iPhone using Tapatalk
היום כבר פחות , אני זקן
אז ? לא התלוננתי ..
זה החינוך שקיבלנו ששיחקנו בהפועל קטסל בשנות ה 80 בבטון מאחורי אוסישקין...
האמת חשבתי על זה , אז החלטתי לערוך
גם היום אני חושב שזה היה מעולה
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 05 דצמבר 2024, 09:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

סבן מול רוי האדום זו הסדרה האהובה עלי
טכנית לארז
קיבל.ה  1969 לייקים

מתאים לינאי לצייץ הבוקר "רוחות של הפלת דיקטטורות", כחלק מהלא לחכות שניה.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

זה דווקא יתאים.

למרות שהדון הבן זונה בשלטון יותר מהאבא והבן ביחד...
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

כל הנאחס הזה הולך להתפוצץ לכולם פה בפרצוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3110 לייקים

Xavi כתב:כל הנאחס הזה הולך להתפוצץ לכולם פה בפרצוף
הוא לא אמר מילה היום

Sent from my 22101320G using Tapatalk

Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

מגיע לכם על כל השטויות שאמרתם כל היום הזה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  841 לייקים

Xavi כתב: 08 דצמבר 2024, 23:00 מגיע לכם על כל השטויות שאמרתם כל היום הזה
מי זה לכם?
אתה מכביסט?
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

מעניין מה עובר לבן אדם בראש כשהוא רואה ומבין שהשחקנים שהחתים שווים במקרה הטוב חצי ממה ששילם להם. מקווה שילמד ושנלמד מזה לשנה הבאה.
Xavi
קיבל.ה  1080 לייקים

Red Wolf כתב: 08 דצמבר 2024, 23:02
Xavi כתב: 08 דצמבר 2024, 23:00 מגיע לכם על כל השטויות שאמרתם כל היום הזה
מי זה לכם?
אתה מכביסט?
תעבור על ההודעות
מדברים כאילו הולכים לכסח אותם
אני רואה דרבים 25 שנה, בחיים הפועל לא מגיעים ככה, לאף דרבי באף מצב
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

פומפה כתב: 08 דצמבר 2024, 23:07 מעניין מה עובר לבן אדם בראש כשהוא רואה ומבין שהשחקנים שהחתים שווים במקרה הטוב חצי ממה ששילם להם. מקווה שילמד ושנלמד מזה לשנה הבאה.
אתם (חבורה הולכת וגדלה פה) מגעילים ובלתי נסבלים.

איך אמר מישהו, הפחד הכי גדול הוא מהצלחה...
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Red_man
קיבל.ה  1226 לייקים

פומפה כתב: 08 דצמבר 2024, 23:07 מעניין מה עובר לבן אדם בראש כשהוא רואה ומבין שהשחקנים שהחתים שווים במקרה הטוב חצי ממה ששילם להם. מקווה שילמד ושנלמד מזה לשנה הבאה.
מה שנה הבאה? העונה הזאת עוד לא באמצע שלה לאן עפת?
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 דצמבר 2024, 23:09
אתם (חבורה הולכת וגדלה פה) מגעילים ובלתי נסבלים.

איך אמר מישהו, הפחד הכי גדול הוא מהצלחה...
לפי מה הסקת בדיוק שאני מפחד מהצלחה? כי יש לי עיניים ואני לא מנסה לייצר איזה עולם ורוד כמוך?
פומפה
קיבל.ה  431 לייקים

Red_man כתב: 08 דצמבר 2024, 23:10
מה שנה הבאה? העונה הזאת עוד לא באמצע שלה לאן עפת?
לא משנה מה יהיה בעונה הזאת, עופר צריך להבין שאם תשלם לשחקן פי 2 ויותר ממה שהוא שווה זה לא יעשה אותו כזה. צריך לבנות קבוצה בצורה הרבה יותר טובה ובריאה עם כזה תקציב.
שליחת תגובה