קרן לחטאפה?
יד אליהו
-
- קיבל.ה 78 לייקים
1. העמותה חייבת להמשיך. צריך ללמוד, בשיתוף, איך הקהילה ממשיכה להיות חלק משפיע על הקבוצה שלא הופכת לצעצוע.
2. האולטראס צריכים ללמוד את מקומם. כמובילים של הקהילה, קצת יותר קיצוניים, קצת יותר עוקצניים מהאוהד הממוצע היו ויהיו. אבל שיזהרו מההיבריס, הפועל יותר גדולה מהאולטראס, שלא יתעוררו יום אחר כשהם לבד...
3. הבעלים, במקרה הזה עופר ינאי, למד שהמותג הפועל גורר אחריו (ולא למטה אלא למעלה) עמותה של 3000 ועוד קהילה של לפחות 4500...ענווה וצנעה טובים לכל הצדדים
2. האולטראס צריכים ללמוד את מקומם. כמובילים של הקהילה, קצת יותר קיצוניים, קצת יותר עוקצניים מהאוהד הממוצע היו ויהיו. אבל שיזהרו מההיבריס, הפועל יותר גדולה מהאולטראס, שלא יתעוררו יום אחר כשהם לבד...
3. הבעלים, במקרה הזה עופר ינאי, למד שהמותג הפועל גורר אחריו (ולא למטה אלא למעלה) עמותה של 3000 ועוד קהילה של לפחות 4500...ענווה וצנעה טובים לכל הצדדים
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
-
- קיבל.ה 753 לייקים
ניסיון להסבר:
מקור הביטוי לדעתי הוא במשחק ששיחקנו עם חטאפה בליגה האירופית, לא שודר בטלויזיה.
ניצחנו בפוקס, והידיעות הגיעו במשורה ברדיו. המתננו לסיום, וכמובן כל קרן היה חשש שישמו גול...
נערך לאחרונה על ידי אדום ותיק ב 03 דצמבר 2024, 18:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
ב2007-8(?) היה משחק בגביע אופ"א שלנו נגד חטאפה, המשחק לא שודר מסיבה שאני לא זוכר וכולנו היינו כאן בפאניקה בפורום הישן מתעדכנים מהודעות של אוהדים שעדכנו במגרש
עד היום אנחנו לא יודעים מה נגמר עם הקרן לחטאפה
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
כן זוכר את המשחק הזה , הייתי בשוק מהתוצאה כי גם היינו בתקופה גרועה מאוד בתחתית הליגהאייבר דה-בונלס כתב: ↑03 דצמבר 2024, 17:08ב2007-8(?) היה משחק בגביע אופ"א שלנו נגד חטאפה, המשחק לא שודר מסיבה שאני לא זוכר וכולנו היינו כאן בפאניקה בפורום הישן מתעדכנים מהודעות של אוהדים שעדכנו במגרש
עד היום אנחנו לא יודעים מה נגמר עם הקרן לחטאפה
-
- קיבל.ה 1410 לייקים
קראתי את זה אחרת. מחילה.מילפורד כתב:מה אכיפה?
איזה אכיפה?
למען הסר ספק , ההודעה הזאת נכתבה באופן אישי ולא כמוד בפורום.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רועי גווארה
- קיבל.ה 353 לייקים
לטעמי, זה מקרה קלאסי של סכסוך במשפחה (קהילה).
בתור אחד שמאוד חשוב לו שלהפועל יהיה אולם ביתי ייחודי עבורה, מרגיעה אותי העובדה שיש רישום בפרוטוקול רשמי לאמירה של השופט ש"אין מחלוקת בין הצדדים שמדובר במעבר זמני" וכו'.
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 753 לייקים
זאת היתה עונה שבה פוטר גיא לוזון. המאמנים במשחק עם חטאפה היו יוסי אבוקסיס ורון ציבלין. למי שבאמת רוצה להיזכר - תלכו לויקיהפועל!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
אור שקדי, וואלה
הצעתו של עופר ינאי להגדלת "היכל שלמה" צפויה להתקבל
העירייה בישרה לבעלי הפועל תל אביב כי הוא היחיד שניגש להליך קול קורא לשיפוץ האולם ולכן נחשב לזוכה. תכולתו תגדל מ-3,400 ל-10,000 מושבים בכפוף לאישור גורמי המקצוע
בעלי הפועל תל אביב, עופר ינאי, קיבל היום (שלישי) הודעה מטעם עיריית תל אביב שהוא היחיד שניגש להליך קול קורא לשיפוץ להיכל שלמה ולכן הוא נחשב לזוכה בהליך. הצעתו של ינאי תעבור בכפוף לאישור גורמי המקצוע והוועדות המוסכמות בעיריית תל אביב, הליך שאמור להסתיים ב-23 בדצמבר ובסופו עיריית תל אביב צפויה לקבל את הצעתו של ינאי.
כזכור, במסגרת הרצון להתקדם בהפועל תל אביב, יזם הבעלים מהלך של הגדלת היכל שלמה מ-3,400 מושבים ל-10,000 מושבים. בתחילה בעיריית תל אביב היו מעוניין להגדיל את תכולת האולם ל-7,000 מושבים בלבד, אך הצדדים הגיעו להסכמות בהמשך.
בימים אלה מתנהל הליך גישור בין ינאי והנהלת הפועל תל אביב לחברי עמותת "הפועל אוסישקין" שהוציאו צו מניעה זמני להתקדמות למעבר להיכל מנורה. הצו עשוי להיות מבוטל בימים הקרובים ומכירת המינויים להיכל מנורה עשויה להתחדש.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
העירייה בישרה לבעלי הפועל תל אביב כי הוא היחיד שניגש להליך קול קורא לשיפוץ האולם ולכן נחשב לזוכה. תכולתו תגדל מ-3,400 ל-10,000 מושבים בכפוף לאישור גורמי המקצוע
בעלי הפועל תל אביב, עופר ינאי, קיבל היום (שלישי) הודעה מטעם עיריית תל אביב שהוא היחיד שניגש להליך קול קורא לשיפוץ להיכל שלמה ולכן הוא נחשב לזוכה בהליך. הצעתו של ינאי תעבור בכפוף לאישור גורמי המקצוע והוועדות המוסכמות בעיריית תל אביב, הליך שאמור להסתיים ב-23 בדצמבר ובסופו עיריית תל אביב צפויה לקבל את הצעתו של ינאי.
כזכור, במסגרת הרצון להתקדם בהפועל תל אביב, יזם הבעלים מהלך של הגדלת היכל שלמה מ-3,400 מושבים ל-10,000 מושבים. בתחילה בעיריית תל אביב היו מעוניין להגדיל את תכולת האולם ל-7,000 מושבים בלבד, אך הצדדים הגיעו להסכמות בהמשך.
בימים אלה מתנהל הליך גישור בין ינאי והנהלת הפועל תל אביב לחברי עמותת "הפועל אוסישקין" שהוציאו צו מניעה זמני להתקדמות למעבר להיכל מנורה. הצו עשוי להיות מבוטל בימים הקרובים ומכירת המינויים להיכל מנורה עשויה להתחדש.
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
כן תספרו לי עוד כמה הוא לא מתכוון בכלל לשפץ את הדרייב אין.גביזון כתב: ↑03 דצמבר 2024, 18:50 אור שקדי, וואלה
אלוהים כמה אפשר לשקר לעצמכם?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
עד עכשיו כל מה שהביאו נגדו הופרך. כל פעם מביאים משהו חדש, יורים לכל הכיוונים כדי שאם בסוף הוא לא יעשה משהו אחד שאמר שיעשה יגידו אמרנו לכם.Red_man כתב:כן תספרו לי עוד כמה הוא לא מתכוון בכלל לשפץ את הדרייב אין.גביזון כתב: ↑03 דצמבר 2024, 18:50 אור שקדי, וואלה
אלוהים כמה אפשר לשקר לעצמכם?
מה שקורה זה להיפך, הוא אומר 1 ועושה 10.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
האם זה אפשרי לעבור, במידה ותהליך שיפוץ הדרייב אין נעצר חוזרים לשם מיידית.
הרי העירייה לא תהרוס את הדרייב אין אם אין ודאות של 100% שהוא ייבנה מחדש. האולם הזה מכניס להם המון כספים.
ככה שאין אפשרות שעופר ינאי מרמה מישהו.
הרי העירייה לא תהרוס את הדרייב אין אם אין ודאות של 100% שהוא ייבנה מחדש. האולם הזה מכניס להם המון כספים.
ככה שאין אפשרות שעופר ינאי מרמה מישהו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
איך תחזור לדרייב אין אחרי שימכרו מעל 5,000 מנויים?
-
- קיבל.ה 78 לייקים
האיש התחייב ל250 מליון שקלים, כנראה רתם. את משפחת שמלצר (שלמה) ל100 מליון שיוריד לו משקולת מהגב...על מה אתם מדברים?
העמותה עשתה עבודה יפה מול העיריה להגדלה ל7000. אז נשאלת השאלה מי בא להשקיע, הרי העיריה לא תעשה את זה לבדה...יחפשו משקיע, ימצאו, יתחילו להרוס???? לאן נעבור?
מ.ש.ל
העמותה בנתה את המהלך, עופר ינאי רואה עוד צעד אחד קדימה, עכשיו קצת מפחיד אולם של 10k? השאלה היחידה לגדילה הטבעית (המדהימה) של ביקוש למנויים/כרטיסים היא...מתי?
התשובה: עכשיו. (מושג שאני די סולד ממנו בדרישות).
העמותה עשתה עבודה יפה מול העיריה להגדלה ל7000. אז נשאלת השאלה מי בא להשקיע, הרי העיריה לא תעשה את זה לבדה...יחפשו משקיע, ימצאו, יתחילו להרוס???? לאן נעבור?
מ.ש.ל
העמותה בנתה את המהלך, עופר ינאי רואה עוד צעד אחד קדימה, עכשיו קצת מפחיד אולם של 10k? השאלה היחידה לגדילה הטבעית (המדהימה) של ביקוש למנויים/כרטיסים היא...מתי?
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
לסגור. לנעול.
לא עוברים.
הפועל הפסידה.
האנרכיסטים ניצחו.
לא עוברים.
הפועל הפסידה.
האנרכיסטים ניצחו.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1621 לייקים
איזה 7000 של העמותה?indiferent כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:28 האיש התחייב ל250 מליון שקלים, כנראה רתם. את משפחת שמלצר (שלמה) ל100 מליון שיוריד לו משקולת מהגב...על מה אתם מדברים?
מ.ש.ל
הם דברו שנתיים על הגדלה ל-5500 ולא קדמו את זה במילימטר.
עופר בא ותוך חודש סגר עם העיריה על 7000 ואחר כך על 10000
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
איזה עמותה? העמותה שלא הצליחה לעגן בהסכם סעיף שהוא יסודי עבורה? אחרי הפיאסקו הזה לאנשים האלה לא הייתי נותן לנהל ועד בית כשהם הדיירים היחידים בוindiferent כתב: ↑03 דצמבר 2024, 21:28 האיש התחייב ל250 מליון שקלים, כנראה רתם. את משפחת שמלצר (שלמה) ל100 מליון שיוריד לו משקולת מהגב...על מה אתם מדברים?
מ.ש.ל
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
די כבר עם הדרמטיות7even כתב:לסגור. לנעול.
לא עוברים.
הפועל הפסידה.
האנרכיסטים ניצחו.
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אם יהיה צריך? לפי הסדר שרכשו את המנויים.
או הגרלה. או לפי מי הגיע להכי הרבה משחקים.
או לפי כל כך הרבה דרכים אחרות.
לא חסרים פתרונות, וזה לא חסם.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 890 לייקים
עכשיו אחרי ההסכמות,
שכל אחד יביא את כל החברים שלו מבלומפילד ושיהיה סולד אאוט עד הסופש.
מאמץ של כולנו.
יאלה הפועל
מאמץ של כולנו.
יאלה הפועל
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
ידוע עד מתי ממתינים לאלו שלא מעוניינים לחדש?
סתם כדי לדעת מה תאריך הירידה מהעץ של ילדי צ'ה גווארה שנדבקו אלינו.
סתם כדי לדעת מה תאריך הירידה מהעץ של ילדי צ'ה גווארה שנדבקו אלינו.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הודיעו מתי מתחדשת המכירה? מעבר ל"מיידי"Money כתב:עכשיו אחרי ההסכמות,
מאמץ של כולנו.
יאלה הפועל
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
אני בעיקר מופתע. אני לא מבין כלום בדיני חוזים, אבל מהסיבובים ברשתות החברתיות ופה התרשמתי שמדובר במקרה מאד חד וברור לטובת איש העסקים הכריש שלנו בגלל ההסכם העלוב שהאפרטצ'יקים ההזויים מהעמותה חירבשו.
משונה בעיניי איך זה הגיע למצב של צו מניעה, מגשר שלא זורק את העמותה מכל המדרגות, ועוד עופר הסכים לבוררות מחייבת.
כנראה החליט ללכת לקראתם ולא למעוך אותם כמו ג'וק למרות שיכל. וזה נדיב מאד מצדו
משונה בעיניי איך זה הגיע למצב של צו מניעה, מגשר שלא זורק את העמותה מכל המדרגות, ועוד עופר הסכים לבוררות מחייבת.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 115 לייקים
מגשר לא זורק אף אחד הוא מציע גישור, בורר יכול לזרוק צד אחד מכל המדרגות או להציע פשרה שתתקבל על שני הצדדים - עיין ערך הניסנובים שנזרקו יותר מפעם אחת מכל המדרגות ע"י בורריםהפועל כתב:אני בעיקר מופתע. אני לא מבין כלום בדיני חוזים, אבל מהסיבובים ברשתות החברתיות ופה התרשמתי שמדובר במקרה מאד חד וברור לטובת איש העסקים הכריש שלנו בגלל ההסכם העלוב שהאפרטצ'יקים ההזויים מהעמותה חירבשו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
בדיוק. מגשר לא קובע כלום. הוא יכול רק לנסות ולהזיז את הצדדים להסכמה שמקובלת על כולם. אם אין כזו אז הצדדים הולכים לדרכם.Zvim כתב:מגשר לא זורק אף אחד הוא מציע גישור, בורר יכול לזרוק צד אחד מכל המדרגות או להציע פשרה שתתקבל על שני הצדדים - עיין ערך הניסנובים שנזרקו יותר מפעם אחת מכל המדרגות ע"י בורריםהפועל כתב:אני בעיקר מופתע. אני לא מבין כלום בדיני חוזים, אבל מהסיבובים ברשתות החברתיות ופה התרשמתי שמדובר במקרה מאד חד וברור לטובת איש העסקים הכריש שלנו בגלל ההסכם העלוב שהאפרטצ'יקים ההזויים מהעמותה חירבשו.
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
שזה פחות או יותר מה שקרה פה והיה קורה בעוד כמה ימים אחרי הדיון בבקשה לצו מניעה.
שני הצדדים קיבלו את מה שרצו.
היתרון או החיסרון בבוררות (תלוי מאיזה צד אתה מסתכל על זה) שעל פסק בורר אי אפשר לערער (אלא אם הוסכם אחרת בין הצדדים) ואתה קובע מי הבורר ולא נופל בטעות על שופט גרוע שלא מבין כלום בתחום
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1228 לייקים
1. צו מניעה זמני שניתן במעמד צד אחד. בתי משפט מעדיפים לתת צו מניעה זמני ולתת לצד שני להגיב במקום להיפך.הפועל כתב: ↑04 דצמבר 2024, 08:03 אני בעיקר מופתע. אני לא מבין כלום בדיני חוזים, אבל מהסיבובים ברשתות החברתיות ופה התרשמתי שמדובר במקרה מאד חד וברור לטובת איש העסקים הכריש שלנו בגלל ההסכם העלוב שהאפרטצ'יקים ההזויים מהעמותה חירבשו.
2. לפי מה שפורסם לפי ההסכם יש שלבים בסכסוך שקודם כל הולכים למגשר ואח״כ לבורר וזה בדיוק מה שקרה.
3. לפי סעיף 2 הוא לא עשה טובה עם הגישור והבוררות זה לפי ההסכם.
4. מגשר לא זורק אף צד מכל המדרגות כי זה לא ביהמ״ש. המטרה של גישור היא לגשר בין הצדדים.
5. עם כמה שמשתמע בחוץ שההסכם רע עדיין עדיף שהצדדים יגיעו להסכמות ולא בהכרעת ביהמ״ש שבה צד אחד מרגיש שהוא הביס את הצד השני.
6. עדיפה פשרה שמקובלת על שני הצדדים שתאפשר לשני הצדדים להתקדם קדימה ביחד מאשר צד אחד שהביס את השני ומפרק את העסק לגמרי.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
אני רוצה להבין משהו:
"יש לציין שמלבד הסרת צו המניעה וההסכמה לחדש את מכירת המנויים הצדדים לא הגיעו לפשרה ממשית וההחלטה האם האדומים יעברו ליד אליהו תוכרע בהליך בוררות שיסתיים תוך שבועיים"
כלומר העמותה לא תביא את הנושא להצבעה לבחירת חברי העמותה, אלא מי שייקבע אם נעבור ליד אליהו אלה לא האוהדים אלא בית משפט?
זה נשמע הזוי וחמור, ממתי החלטה של העמותה נקבעת על ידי בית משפט?
למה לרשום זר חמישי לא הכריע בית משפט אלא האוהדים?
מה לעזאזל קורה פה?
איפה הקול שלי?
"יש לציין שמלבד הסרת צו המניעה וההסכמה לחדש את מכירת המנויים הצדדים לא הגיעו לפשרה ממשית וההחלטה האם האדומים יעברו ליד אליהו תוכרע בהליך בוררות שיסתיים תוך שבועיים"
כלומר העמותה לא תביא את הנושא להצבעה לבחירת חברי העמותה, אלא מי שייקבע אם נעבור ליד אליהו אלה לא האוהדים אלא בית משפט?
מה לעזאזל קורה פה?
איפה הקול שלי?
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אני מקוה שההצבעה תקרה במהלך השבועיים האלה.
אם המעבר ליד אליהו יאושר על ידי הבורר, זה אומר שהוא החליט שסעיף הוטו של העמותה אכן לא תקף.
אם הוא יחליט שלעמותה יש זכות וטו, יהיה צריך להצביע על זה.
אם המעבר ליד אליהו יאושר על ידי הבורר, זה אומר שהוא החליט שסעיף הוטו של העמותה אכן לא תקף.
אם הוא יחליט שלעמותה יש זכות וטו, יהיה צריך להצביע על זה.
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
ואולי זה בדיוק מה שרוצים, שלא באמת יחשפו מספרים כאלה ואחרים.גביזון כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:01 אני רוצה להבין משהו:
מה לעזאזל קורה פה?
איפה הקול שלי?
ככה תמיד אפשר יהיה להגיד שזה לא רצון הקהל.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 2439 לייקים
שום דבר עם אלה לא עובר בצורה תקינה באמת , צריך שיהיה פה שינויי במקבלי ההחלטות בעמותה אחרי כל הסאגה הזו
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
מבטיח?
אף אחד.
אמרתי מה אני מאמין וחושב שיהיה נכון שיקרה.
אף אחד.
אמרתי מה אני מאמין וחושב שיהיה נכון שיקרה.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הבורר יחליט עם הסעיף הוטו תקף או לא
אם לא תקף - יהיה מעבר ליד אליהו בלי הצבעה
אם תקף - תהיה הצבעה
כמות מכירת המנויים חשובה לעניין הבוררות
הבוררות תהיה עוד שבועיים, לא לאורך השבועיים..
עכשיו שקט שבועיים
אם לא תקף - יהיה מעבר ליד אליהו בלי הצבעה
אם תקף - תהיה הצבעה
כמות מכירת המנויים חשובה לעניין הבוררות
הבוררות תהיה עוד שבועיים, לא לאורך השבועיים..
עכשיו שקט שבועיים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
רצון הקהל יתבטא בכמות המנויים שימכרוScofield כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:10ואולי זה בדיוק מה שרוצים, שלא באמת יחשפו מספרים כאלה ואחרים.גביזון כתב: ↑04 דצמבר 2024, 09:01 אני רוצה להבין משהו:
מה לעזאזל קורה פה?
איפה הקול שלי?
ככה תמיד אפשר יהיה להגיד שזה לא רצון הקהל.