אני גם...ההוא שאמרו לו כתב: ↑20 מאי 2021, 00:01ועדיין אני מצפה מהפועל של החצי השני של העונה לנצח משחק כזה במיוחד שכולנו ראינו כבר במחצית הראשונה איך אפשר לנצח אותוEl dudernio כתב: ↑19 מאי 2021, 23:59ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 מאי 2021, 23:51 לא יעזור כלום. כולם צריכים לשלם על המשחק הזה. מישהו חייב לערוף לכולם את הראש כי עצם העובדה שהגענו לפנדל 8(!) מול קבוצה מהליגה הלאומית, מול ההרכב השלישי של מכב* זאת תעודת עניות לקבוצה הזאת. יותר מזל משכל, כישרון ויכולת יש לקבוצה הזאת. איכס
סכנין חטפו מהם 4.
קש הפסידו 2:0.
אז קצת פרופורציות
חצי גמר 2021 הפועל נגד ביתר תא
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
טוב די התלוננו מספיק על הפועל תנו להתרגש מגמר גביע
אנטי ביתר לשעבר
-
- קיבל.ה 371 לייקים
מה זה האולפן המוגזם הזה של ערוץ הספורט? מה הם חיים בסרט
- pelegs
- קיבל.ה 800 לייקים
מגניב והכל, אבל סיכוי לא רע שמכבי חוגגים עלינו גביע.
חופש לפלסטין
כל הכוח למעמד העובדים
كل القوة للطبقة العاملة
الحرية لفلسطين
ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية
נגד הציונות, הריאקציה הערבית והאימפריאליזם

ضد الصهيونية, الرجعية العربية والإمبريالية

-
- קיבל.ה 371 לייקים
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
רשימת בועטים נוראית.
גיל יצחק, אופק ביטון, גרופר.
את אלטמן הייתי משאיר על הדשא רק בשביל שיבעט פנדל.
מזל שהשוער שלהם היה גרוע. שוער רגיל, נניח איזה לויטה, לדעתי הודף לפחות 2 מה-7 שלנו שהלכו למסגרת.
מזל שהשוער שלהם היה גרוע. שוער רגיל, נניח איזה לויטה, לדעתי הודף לפחות 2 מה-7 שלנו שהלכו למסגרת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
לידור בעט נהדרטכנית לארז כתב: ↑20 מאי 2021, 00:22 רשימת בועטים נוראית.
גם ביטון וגרופר בעטו טוב.
אני לא כל כך מצליח להבין על מה אתה מדבר.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
איך שגיל יצחק בעט זה שערוריה.
הוא חלוץ פייק, וצריך להעיף אותו כמה שיותר מהר, לוזר.
הוא חלוץ פייק, וצריך להעיף אותו כמה שיותר מהר, לוזר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
כל הבועטים שכבשו בעטו מצוין
משתי הקבוצות
משתי הקבוצות
-
- קיבל.ה 411 לייקים
אני חושב שהטענות על הרמה הירודה הן בהחלט מוצדקות, בעיקר בנוגע למחצית השנייה. אבל אם נסתכל על המחצית הראשונה, היינו צריכים לרדת ביתרון כפול לפחות, ואם לא שם, אז בדקה הראשונה של המחצית השנייה.
אני מציע למתן מעט את הטינופים. בכל זאת, מדובר בחצי גמר גביע, שמעטים המשחקים בשלב הזה שקבוצות מבריקות בו, ובייחוד בהתחשב בסגל הבינוני ומטה שיש לנו העונה.
כמו כן, בת ים קבוצה נהדרת בעיניי, בעיקר בחלק ההתקפי, והיא ממש לא קבוצת ליגה לאומית סטדנרטית, ולראיה, הם הדיחו כבר קבוצות מליגת העל בתצוגות כדורגל. לכן, כל כינויי ה"בושה" ודומיהם מיותרים לדעתי.
אנחנו בגמר גביע, מותר קצת לשמוח בעונה העגומה הזו שעוברת עלינו. מציע לנתב את כל האנרגיות לעידוד מאסיבי בגמר.
יאללה הפועל
אני מציע למתן מעט את הטינופים. בכל זאת, מדובר בחצי גמר גביע, שמעטים המשחקים בשלב הזה שקבוצות מבריקות בו, ובייחוד בהתחשב בסגל הבינוני ומטה שיש לנו העונה.
כמו כן, בת ים קבוצה נהדרת בעיניי, בעיקר בחלק ההתקפי, והיא ממש לא קבוצת ליגה לאומית סטדנרטית, ולראיה, הם הדיחו כבר קבוצות מליגת העל בתצוגות כדורגל. לכן, כל כינויי ה"בושה" ודומיהם מיותרים לדעתי.
אנחנו בגמר גביע, מותר קצת לשמוח בעונה העגומה הזו שעוברת עלינו. מציע לנתב את כל האנרגיות לעידוד מאסיבי בגמר.
יאללה הפועל

-
- קיבל.ה 1763 לייקים
היית בטח צעיר ב2008ההוא שאמרו לו כתב:לא יעזור כלום. כולם צריכים לשלם על המשחק הזה. מישהו חייב לערוף לכולם את הראש כי עצם העובדה שהגענו לפנדל 8(!) מול קבוצה מהליגה הלאומית, מול ההרכב השלישי של מכב* זאת תעודת עניות לקבוצה הזאת. יותר מזל משכל, כישרון ויכולת יש לקבוצה הזאת. איכס
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
העיקר הניצחון במשחק כזה תאכלס מה שכן אני לא מבין איך הם הביסו את סכנין וניצחו את קריית שמונה בקלות יכול להיות שהיום תפסו יום חלש אם איך שנראו נגדנו חחחח
-
- קיבל.ה 1763 לייקים
או שאולי אולי אנחנו התכוננו אליהם ונטרלנו את כל הנקודות החזקות שלהם?.רק הפועל כתב:העיקר הניצחון במשחק כזה תאכלס מה שכן אני לא מבין איך הם הביסו את סכנין וניצחו את קריית שמונה בקלות יכול להיות שהיום תפסו יום חלש אם איך שנראו נגדנו חחחח
אה,לא.לא יכול להיות אנחנו הפועל לא מסוגלים לכלום
-
- קיבל.ה 237 לייקים
על מה אתה לעזאזל מדבר? הייתי שמח אם היה לנו שחקן אחד מההתקפה שלהם פראפן/יניב מזרחי/אמיר ברקוביץ' ולא רק אני, ליותר מחצי ליגה הם שחקני הרכב.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 מאי 2021, 23:51 לא יעזור כלום. כולם צריכים לשלם על המשחק הזה. מישהו חייב לערוף לכולם את הראש כי עצם העובדה שהגענו לפנדל 8(!) מול קבוצה מהליגה הלאומית, מול ההרכב השלישי של מכב* זאת תעודת עניות לקבוצה הזאת. יותר מזל משכל, כישרון ויכולת יש לקבוצה הזאת. איכס
ועוד לא דיברתי על בר כהן, היה יכול להיות מצוין אם היה לנו אותו כאופציה לקישור באמצע.
לגבי ההגנה שלהם אני פחות בקיא, אבל משער שגם שם יש כישרון שהיינו רוצים שיהיה לנו עוד כמה שנים.
חוץ מברקוביץ אף אחד מכל אלה שרשמת לא עשה משהו מיוחד אתמול.הסבתא של הפועל כתב: ↑20 מאי 2021, 05:40על מה אתה לעזאזל מדבר? הייתי שמח אם היה לנו שחקן אחד מההתקפה שלהם פראפן/יניב מזרחי/אמיר ברקוביץ' ולא רק אני, ליותר מחצי ליגה הם שחקני הרכב.ההוא שאמרו לו כתב: ↑19 מאי 2021, 23:51 לא יעזור כלום. כולם צריכים לשלם על המשחק הזה. מישהו חייב לערוף לכולם את הראש כי עצם העובדה שהגענו לפנדל 8(!) מול קבוצה מהליגה הלאומית, מול ההרכב השלישי של מכב* זאת תעודת עניות לקבוצה הזאת. יותר מזל משכל, כישרון ויכולת יש לקבוצה הזאת. איכס
ועוד לא דיברתי על בר כהן, היה יכול להיות מצוין אם היה לנו אותו כאופציה לקישור באמצע.
לגבי ההגנה שלהם אני פחות בקיא, אבל משער שגם שם יש כישרון שהיינו רוצים שיהיה לנו עוד כמה שנים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
החמצה נטו מתסכול...
כשאתה רואה את שלומי אזולאי ורז שטיין משחקים כל העונה לפנייך וביחד יש להם את כמות השערים שלו אני יכול להבין את התסכול.
ועדיין שחקן מקצוען צריך לדעת לבוא ובעוט את הפנדל הזה כמו שצריך ולא לפוצץ מעצבים.
פצ'ימו גרשון? פצ'ימו גרשון?!
- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
אונישנקו כתב: ↑20 מאי 2021, 00:54 אני חושב שהטענות על הרמה הירודה הן בהחלט מוצדקות, בעיקר בנוגע למחצית השנייה. אבל אם נסתכל על המחצית הראשונה, היינו צריכים לרדת ביתרון כפול לפחות, ואם לא שם, אז בדקה הראשונה של המחצית השנייה.
יאללה הפועל![]()
!!
יחד, רק יחד! 

- 7even
- קיבל.ה 2676 לייקים
למעט גיל יצחק כולם בעטו נהדר.
השוער שלהם האמת היה שפוך לגמרי ואפילו לא היה קרוב ברוב המכריע של הבעיטות.
ניצלנו את זה היטב וכולם בעטו ממש טוב.
השוער שלהם האמת היה שפוך לגמרי ואפילו לא היה קרוב ברוב המכריע של הבעיטות.
ניצלנו את זה היטב וכולם בעטו ממש טוב.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 949 לייקים
אין מה לנתח את הפנדלים, זה באמת יותר עניין של מזל
מה שחשוב זה המשחק עצמו ובו היינו נראים רע
ההתקפה שלנו פשוט לא מתפקדת
מה שחשוב זה המשחק עצמו ובו היינו נראים רע
ההתקפה שלנו פשוט לא מתפקדת
long live the zapta
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1173 לייקים
לא כזה רלוונטי, באותה תקופה גם אני ואבא שלי היינו מנויים אז הייתי הרבה יותר מחובר למועדון. זוכר שהגענו מול קבוצה מליגה א שהצליחה לנצח את ההם ברבע גמר וגם שם היה הרבה עצבים עד שניצחנו את זה בפנדליםNati כתב: ↑20 מאי 2021, 01:11היית בטח צעיר ב2008ההוא שאמרו לו כתב:לא יעזור כלום. כולם צריכים לשלם על המשחק הזה. מישהו חייב לערוף לכולם את הראש כי עצם העובדה שהגענו לפנדל 8(!) מול קבוצה מהליגה הלאומית, מול ההרכב השלישי של מכב* זאת תעודת עניות לקבוצה הזאת. יותר מזל משכל, כישרון ויכולת יש לקבוצה הזאת. איכס
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 314 לייקים
גם שטקוס ברוב הבעיטות התנהל בצורה נוראית. מהבעיטה השנייה עד השישית הוא התחיל את התנועה של הזינוק הרבה לפני הזמן ונתן לבועטים שלהם גולים קלים
מזל שהאח של ההוא שהיה בהישרדות בעט כמו ליצן את הפנדל האחרון.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
דרך אגב כמות השטויות ששלמה שרף דיבר אתמול הייתה הזוייה דברים כמו "צריך לבטל את הארכה" חחחח למה לעשות משחק של 90 דקות בכלל שישחקו פה 45 בא נשנה את כל חוקי המשחק והיה גם "גם אם הפועל יזכו הם לא יהיו באירופה אז מה זה משנה" או משו בסגנון חחחח כאילו זו כל המהות של הגביע
-
- קיבל.ה 522 לייקים
אני חושב שגיל יצחק בעט סה"כ בסדר גמור,
מה לעשות, השער נמוך מידיי
מה לעשות, השער נמוך מידיי

אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים!
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
עומר חרמש הי"ד
1975-2023
נרצח בידי אויב צמא דם ואכזר
-
- קיבל.ה 135 לייקים
מה עוד צריך לקרות כדי שנפסיק לשמוע אותו? מעבר לערך המקצועי שהוא לא מביא לשידור, גם ממש לא נעים לשמוע אותו וזה מחמיר מעונה לעונה.
המשתמש על שם רז שלמה
-
- קיבל.ה 753 לייקים
ברכות שחזרנו לגמר הגביע לאחר כמעט עשר שנים!
רמת המשחק פחות מעניינת (אני אוהד הפועל ולא בגלל רמת המשחק גם לא מצפה לראות איזה כדורגל מבריק מהקבוצה. כל 10-15 דקות של משחק טוב זה בונוס! כדורגל טוב אני רואה בליגה האנגלית איטלקית ספרדית).
המשחק רק הבליט את העובדה שנשארנו בליגה בזכות חיזוק משמעותי לקישור ולהגנה. החיזוק להתקפה" - גיל יצחק שלומי אזולאי, רז שטיין זה היה רק פיקציה. אם מודדים אותם מול זיקרי וכו אז באמת זה שיפור יחסית לליגה החלשה שלנו חייבים שדרוג משמעותי בחוליה הזאת
רמת המשחק פחות מעניינת (אני אוהד הפועל ולא בגלל רמת המשחק גם לא מצפה לראות איזה כדורגל מבריק מהקבוצה. כל 10-15 דקות של משחק טוב זה בונוס! כדורגל טוב אני רואה בליגה האנגלית איטלקית ספרדית).
המשחק רק הבליט את העובדה שנשארנו בליגה בזכות חיזוק משמעותי לקישור ולהגנה. החיזוק להתקפה" - גיל יצחק שלומי אזולאי, רז שטיין זה היה רק פיקציה. אם מודדים אותם מול זיקרי וכו אז באמת זה שיפור יחסית לליגה החלשה שלנו חייבים שדרוג משמעותי בחוליה הזאת
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 331 לייקים
הניתוחים של הפנדלים פה זה משו 
כמו כן זבל עופות הקבוצה הזו
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk

כמו כן זבל עופות הקבוצה הזו
Sent from my M2003J15SC using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1958 לייקים
כשזה נכנס אז הייתה בעיטה נהדרת.
לדעתי היו לנו שם 2-3 בעיטות שאמנם נכנסו אבל הרבה בזכות שהוער של בת ים שזינק גרוע/בכלל לא זינק.
בעיטות סבבה אבל שוות פחות מ-7 מתוך 8 לדעתי מול שוער קצת יותר טוב. אי אפשר באמת לדעת.
העיקר שהשוער שלהם לקח 0 מתוך 7 בעיטות שלנו למסגרת.
לדעתי היו לנו שם 2-3 בעיטות שאמנם נכנסו אבל הרבה בזכות שהוער של בת ים שזינק גרוע/בכלל לא זינק.
בעיטות סבבה אבל שוות פחות מ-7 מתוך 8 לדעתי מול שוער קצת יותר טוב. אי אפשר באמת לדעת.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2399 לייקים
להוציא את הפספוס של גיל יצחק ב9 מתוך עשרה קרבות פנדלים אנחנו עולים עם הופעת בעיטות כמו של אתמול בקטע הזה אין תלונות (תמיד יהיה לפחות שחקן או שניים שיחמיצו החמצה שלומיאלית ברוב המקרים )טכנית לארז כתב: ↑20 מאי 2021, 13:39 כשזה נכנס אז הייתה בעיטה נהדרת.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
המשחק היום פחות טוב מזה אתמול
-
- קיבל.ה 271 לייקים
הזוי.
הואר הזה הזוי לגמרי ועוד יותר השופטים.
אפילו לא מתחו קו להוכיח שלא היה נבדל.
אבל ברגיל, ככה זה כשזה מגיע למכבי.
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
מתחו קו, שראו בו שהחלק העליון יותר גדול מהתחתון כי מתחו באלכסון. בושה, שחיפה יתבעו אזרחית. מה השופטים לא הביאו למכבי העונה?OrCohen כתב:הזוי.
הואר הזה הזוי לגמרי ועוד יותר השופטים.
אפילו לא מתחו קו להוכיח שלא היה נבדל.
אבל ברגיל, ככה זה כשזה מגיע למכבי.
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
למה ליאני לא הלך לראות לבד? למה צוות השידור שותק?
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אבל שני השחקנים של מכ' נראים מעבר לקו ההגנה , לא?
אם כך זה לא נבדל , אבל תם הטקס כך שלא משנה
אם כך זה לא נבדל , אבל תם הטקס כך שלא משנה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מכ' חיפה נראים כאילו הם במשחק אימון
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
גם עכשיו היה נבדל, נראה אם יבדקו בכלל
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
השחקנים של חיפה במוד של שלומי אזולאי
- Chegi
- קיבל.ה 1482 לייקים
בושה, נבדל ברור. לא בדקו בכלל. חיפה פראיירים