עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

גביזון כתב:.תמונה

Sent from my 22101320G using Tapatalk
האולטראס בתגובה: "מי זה שמעון אמסלם? מה הוא להפועל בכלל? עוד אוהד הצלחות"
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

רק הפועל כתב:לקח קשה את העניין הזה מסתבר
איזה בן אדם שהוא שפוי, עם לב, עם נתינה (בלי קשר לכסף), לא היה מרגיש ככה במקומו?
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

הפועל כתב: 02 דצמבר 2024, 20:36
Red_man כתב: 02 דצמבר 2024, 14:45
ההוא מפעם כתב: 02 דצמבר 2024, 14:21

אני לא בטוח מה הם מבינים או לא, מהחיים למדתי שכמות הדעות שווה לכמות עורכי הדין (המעורבים) בריבוע. מאחר וכל אוהד שלישי שלנו עו"ד ( או חושב את עצמו בחזקת עו"ד) אני בספק אם הם מאוד מגובשים בדעתם. מה שבטוח הוא שזה עו"ד שעשה להם את ההסכם בחינם/שואף לחינם. אני מניח שצעקות/טענות/לכלוכים שנאמרים בחדרי חדרים משקפים את זה

עם זאת כמו שאמרתי ( ואתה בטח מבין יותר ממני ) העובדה שמשהו נשכח בחוזה אינה סוף פסוק ולבית המשפט סמכות נרחבת בנדון
בסוף יש שני מקרי מבחן שאני נעזר בהם בשביל להתרשם מהרמה המשפטית של הצדדים:
1. מקרה הורד שנוהל ע״י העמותה מלא מלא. הבטחות של רמי חסרות כיסוי שהורד לא יכול לשחק במכבי ותוך שבוע הוא גמר בצהוב לקול צרחות של שי סידי.
2. מקרה מוטלי שבו נעשה חוזה כמו שצריך שהחזיר את מוטלי כמו גדול לקבוצה.

לא טענתי שזה סוף פסוק, כן טענתי שכמו שזה נראה מהתמונה הכללית וניסיון העבר עושה רושם שהעמותה דפקה את הסעיף הזה בגדול. אם הייתי עושה כזה פאול על סעיף כל כך קריטי, מהותי ויש שיטענו יסודי היו בועטים לי תצורה מהמשרד.
שוב זה הכל מהתרשמות מהתמונה הכללית והמידע הדי דל שקיים. אבל עושה רושם שעופר יכול לטעון כל כך הרבה דברים והוא כנראה נעזר בעורכי דין קצת יותר טובים ורציניים משל העמותה ככה שהם יעשו מהם מטעמים בביהמ״ש.
אז אולי כדאי שיהיה לך זיכרון של קצת יותר משנה. הפועל תחת העמותה הלכה ראש בראש הרבה פעמים עם שחקנים. למשל המקרה הכי מפורסם היה עם רפי מנקו שבסופו, למרות המון צעקות וזעקות מצדו בתמיכת התקשורת, הפועל ניצחה.
מילא היית מזכיר את לימונד, שגם שם ההנהלה פישלה ונגררה לבוררות מכוערת גם אם ניצחה בסוף.
תזכיר לי מי חתם על מימוש האופציה של מנקו וגרם בנוסף לעזיבה של בנקס וקלייבורן רק בשביל לפטר אותו קצת אחרי?
אז לפשל ואז לתקן זה נחשב טוב?
Gavritz
קיבל.ה  32 לייקים

ranjef כתב: 02 דצמבר 2024, 21:31
Gavritz כתב:אשכרה יש אנשים מעל גיל 16 , שמוכנים לשרוף הכול , רק כדי לא לשחק באולם של "מכבי".

לא מצליח להבין את זה ...
ממתי היה הגיון באיזשהו מעשה של האולטראס?
לצאת באמצע גמר ווינר (דרבי, בקטנה) ולהפקיר את הקבוצה שלך זה הגיוני?
לזרוק אבוקות בידיעה מראש שזה יפגע בקבוצה/יוריד נקודות, באמצע משחק אליפות, זה הגיוני?
להעדיף שינאי יילך ונרד ליגה, העיקר שלא נשחק ביד אליהו (לצבוע אותו אדום על הראש של שימון), זה הגיוני?

אני , הדבר הראשון שעלה לי לראש שהתחיל הדיבור על לעבור לשם , זה כמה זה יכול לשרוף לשמעון ולאוהדים שלהם , לראות את יד אליהו צבוע אדום , שבוע אחר שבוע ...
אבל מסתבר שיש אנשים , ואנשים בוגרים , שבוחרים להתעסק בקקי פיפי , לא נשחק באולם של מכבי ושיט כזה ( בזמן שיש בעלים שמשקיע כמו שאף אחד לא השקיע מעולם , וגם כנראה לא ישקיע לעולם )

וממתי העמותה זה האולטראס? איך זה קרה ?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

גביזון כתב: 02 דצמבר 2024, 21:29 .תמונה

רק תיקון קטן לשמעון - האולטראס הם לא אוהדי הפועל.
לצורך העניין - בנאדם שבמשך שנים עושה הכל כדי להזיק לך לא יכול להיחשב כחבר שלך .
יחד, רק יחד! :heart:
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

Gavritz כתב: 02 דצמבר 2024, 21:45
ranjef כתב: 02 דצמבר 2024, 21:31
Gavritz כתב:אשכרה יש אנשים מעל גיל 16 , שמוכנים לשרוף הכול , רק כדי לא לשחק באולם של "מכבי".

לא מצליח להבין את זה ...
ממתי היה הגיון באיזשהו מעשה של האולטראס?
לצאת באמצע גמר ווינר (דרבי, בקטנה) ולהפקיר את הקבוצה שלך זה הגיוני?
לזרוק אבוקות בידיעה מראש שזה יפגע בקבוצה/יוריד נקודות, באמצע משחק אליפות, זה הגיוני?
להעדיף שינאי יילך ונרד ליגה, העיקר שלא נשחק ביד אליהו (לצבוע אותו אדום על הראש של שימון), זה הגיוני?

אני , הדבר הראשון שעלה לי לראש שהתחיל הדיבור על לעבור לשם , זה כמה זה יכול לשרוף לשמעון ולאוהדים שלהם , לראות את יד אליהו צבוע אדום , שבוע אחר שבוע ...
אבל מסתבר שיש אנשים , ואנשים בוגרים , שבוחרים להתעסק בקקי פיפי , לא נשחק באולם של מכבי ושיט כזה ( בזמן שיש בעלים שמשקיע כמו שאף אחד לא השקיע מעולם , וגם כנראה לא ישקיע לעולם )

וממתי העמותה זה האולטראס? איך זה קרה ?
בסוף נגלה שהעמותה היא זו שהחדירה לאולטראס את האבוקות וגרמה לבלאגנים
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1452 לייקים

Gavritz כתב: 02 דצמבר 2024, 21:11 אשכרה יש אנשים מעל גיל 16 , שמוכנים לשרוף הכול , רק כדי לא לשחק באולם של "מכבי".

לא מצליח להבין את זה ...
האנשים האלה מוכנים לסכל אפשרות לאולם של 10,000 מקומות שמזוהה עם הפועל ובעלים שיעמיד קבוצות שאמורות להתחרות על תארים.
איכס….
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

יאללה בהצלחה לעופר מחר ושידפוק אותם עד הסוף , בטח העורך די של ביבי חזק גם
Niro
קיבל.ה  977 לייקים

אין שום אפשרות לדפוק מישהו בגישור. זה הליך לחלוטין לא מחייב.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

שאף אחד לא ידפק.

הפתרון הוא פשוט.

א. עוברים ליד אליהו במיידי.
ב. עופר יושב יחד עם העמותה ובונים תוכנית איך מגדילים את כוחה ביחס לקהל והופכים אותה רלוונטית ככה שתהיה לעופר ולכולנו קרקע בטוחה ליפול עוד 10 שנים.

נ.ב החלום שלי זה שהמועדון גדל ככה שהחרה הפועל סל שעופר הקים תגלגל מליונים בשנה. העמותה תגלגל מליונים ואז נהפוך להפועל נופר תל אביב עם 50+1 כמו במודל הגרמני, אבל עם הכנסות עצמיות של 70 מליון ועוד רזרבות דומות בבנק. במצב הזה עופר שם כל שנה 0 שקל מלבד ספונסרים ואנחנו על הגל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

El dudernio כתב: 02 דצמבר 2024, 22:28 שאף אחד לא ידפק.

הפתרון הוא פשוט.

ב. עופר יושב יחד עם העמותה ובונים תוכנית איך מגדילים את כוחה ביחס לקהל והופכים אותה רלוונטית ככה שתהיה לעופר ולכולנו קרקע בטוחה ליפול עוד 10 שנים.

נ.ב החלום שלי זה שהמועדון גדל ככה שהחרה הפועל סל שעופר הקים תגלגל מליונים בשנה. העמותה תגלגל מליונים ואז נהפוך להפועל נופר תל אביב עם 50+1 כמו במודל הגרמני, אבל עם הכנסות עצמיות של 70 מליון ועוד רזרבות דומות בבנק. במצב הזה עופר שם כל שנה 0 שקל מלבד ספונסרים ואנחנו על הגל.
העמותה שרפה את עצמה אתמול ל 80 שנה קדימה. נגמר.
היא מחוץ לתמונה ומחר היא תקבל על זה הודעה רשמית.

היא ב lose lose פסיכי.
אם תפסיד לעופר, מה שכנראה יקרה - היא נשארה עם המה שמו ביד, כולם שונאים אותה, והיא לא באה לידי אליהו עם נושא הכלים שלה, האולטראס.
אם היא לא תפסיד - היא תהיה עוד יותר שנואה ואוהדים פשוט לא יבואו לדרייב אין, כי גם קבוצה לא תהיה.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 02 דצמבר 2024, 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1452 לייקים

הפתרון הוא פשוט.

הלוואי וסעיף ב היה אפשרי.
עושה רושם שבין עופר לבין רמי עבר חתול שחור.
עורך הדין יצחקי מדבר בעיקר עורך דינית ואנחנו יודעים את דעתו על חופש הביטוי של האולטראס.
על שאקו אין בכלל מה לדבר.
את השניים האחרים אני לא זוכר, אבל לפי הדיבור פה גם הם לא מתחברים למעבר ליד אליהו.

כל מה שנותר לקוות לו הוא שהקבוצה תעבור, העניין הזה יירגע וכל מי שהבטיח שלא מגיע ליד אליהו שלא יגיע ויעזוב אותנו בשקט בתקווה לא נפגוש אותם עוד כמה שנים בדרייב אין הגדול.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

הלך המומנטום כתב: 02 דצמבר 2024, 22:36

הפתרון הוא פשוט.

עורך הדין יצחקי מדבר בעיקר עורך דינית ואנחנו יודעים את דעתו על חופש הביטוי של האולטראס.
את השניים האחרים אני לא זוכר, אבל לפי הדיבור פה גם הם לא מתחברים למעבר ליד אליהו.

כל מה שנותר לקוות לו הוא שהקבוצה תעבור, העניין הזה יירגע וכל מי שהבטיח שלא מגיע ליד אליהו שלא יגיע ויעזוב אותנו בשקט בתקווה לא נפגוש אותם עוד כמה שנים בדרייב אין הגדול.
בר חיון נגד.... סאקלי בעד.
חיים ורמי להבנתי גם בעד אבל רוצים להבטיח את עתיד העמותה...
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  953 לייקים

אם רוצים מודל גרמני אז צריך לפתוח את הכיס
אי אפשר ללכת בלי ולהרגיש עם
מצד אחד לא רוצים להשקיע, המנויים יקרים לטענתם, מצד שני רוצים 50 אחז

המודל הזה יעבוד אחרי שיחנכו את כל המקורבים, העסקנים, העלוקות והאולטראסים של על כדורסל טופ אירופה משלמים מחירים טופ אירופה עם כמויות קהל של טופ אירופה, גם אם זה אומר לשחק ביד אליהו לנצח (לא משהו שאני חושב שיקרה)

רק אחרי שהמועדון הזה יגמל ממנטליות הנפוטיזם, החוג וכל המחלות הרעות של ההסתדרות, רק אז נוכל לדבר על power to the people
כרגע, עדיף לנו בעלים אחד עשיר שיבנה תשתיות טובות קדימה ויעשה ניקוי אורוות
long live the zapta
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

El dudernio כתב: 02 דצמבר 2024, 22:40
הלך המומנטום כתב: 02 דצמבר 2024, 22:36

הפתרון הוא פשוט.

בר חיון נגד.... סאקלי בעד.
חיים ורמי להבנתי גם בעד אבל רוצים להבטיח את עתיד העמותה...
אם חיים ורמי בעד אז כדאי שיתחילו לפעול לטובת העניין על אמת ולא בכאילו כמו עד עכשיו. גם סאקלי שיתעורר על עצמו זריז. אני לא אתפלא אם פה העסק יגמר בפירוק אז המתחים יזלגו לכדורגל וגם שם העסק ידרדר מהר מאוד. אגב עמותות כולם זוכרים את החלק של האדומים בפירוק ברגל נכון?

זה עצוב לי לומר את זה אבל אם העסק הזה נגמר בפירוק רמי, חיים, שאקו ובר צריכים להיות מוקצים ברמת הכבירי, טביב ושאול מבלומפילד כי בדרייב אין כבר לא תשחק קבוצה שלובשת אדום.
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 02 דצמבר 2024, 22:56 אם רוצים מודל גרמני אז צריך לפתוח את הכיס
אי אפשר ללכת בלי ולהרגיש עם
מצד אחד לא רוצים להשקיע, המנויים יקרים לטענתם, מצד שני רוצים 50 אחז

המודל הזה יעבוד אחרי שיחנכו את כל המקורבים, העסקנים, העלוקות והאולטראסים של על כדורסל טופ אירופה משלמים מחירים טופ אירופה עם כמויות קהל של טופ אירופה, גם אם זה אומר לשחק ביד אליהו לנצח (לא משהו שאני חושב שיקרה)

רק אחרי שהמועדון הזה יגמל ממנטליות הנפוטיזם, החוג וכל המחלות הרעות של ההסתדרות, רק אז נוכל לדבר על power to the people
כרגע, עדיף לנו בעלים אחד עשיר שיבנה תשתיות טובות קדימה ויעשה ניקוי אורוות
דיברתי על עוד 10 שנים...
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

ניקוי האורוות מגיע לשיאו מחר.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

זה עצוב לא צודק ולא הגיוני ששופט חיצוני שלא קשור בכלל לאוהדי הפועל קובע עבורנו את עתידנו, עצוב.
אגב, אם השופט אוהד מכבי שימון יכול להיות רגוע שהוא ישאר עם אולם פרטי ולא עירוני.

סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

Red_man כתב: 02 דצמבר 2024, 20:58 בשורה תחתונה את החוזה הכי חשוב בהיסטוריה של העמותה הם דפקו בצורה מרהיבה. כותבים חוזה בדיוק למצבים כאלה לא כשהכל זורם חלק. חוזה טוב הוא חוזה שלא משאיר פתח לפרשנויות וכמו שזה נראה מהצד החוזה הזה מחורר כמו גבינה שוויצרית.
החוזה הזה והתוספת להסכם שנערכה הכניסו את כולנו לכזאת מערבולת ושיט שואו שצריך ללמד בבית ספר למשפטים איך לא עושים חוזה.
רגע רגע. אני רק שאלה -
פעם אחרונה שבדקתי לחוזה יש שני צדדים לפחות.
עופר ינאי איש העסקים הממולח והתותח, האיש שלא יכול לטעות, זה שחתום על החוזה החשוב הזה מהצד השני, זה שבנה תוכניות של מאות מיליונים אם לא יותר ע"ס החוזה הזה - מה האחריות שלו לכזה חוזה מצ'וקמק ומעפן ושיט שואו וכו' וכו'? מה זה אומר עליו בתור מנהל ואיש עסקים?
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

הפועל כתב: 02 דצמבר 2024, 23:19
Red_man כתב: 02 דצמבר 2024, 20:58 בשורה תחתונה את החוזה הכי חשוב בהיסטוריה של העמותה הם דפקו בצורה מרהיבה. כותבים חוזה בדיוק למצבים כאלה לא כשהכל זורם חלק. חוזה טוב הוא חוזה שלא משאיר פתח לפרשנויות וכמו שזה נראה מהצד החוזה הזה מחורר כמו גבינה שוויצרית.
החוזה הזה והתוספת להסכם שנערכה הכניסו את כולנו לכזאת מערבולת ושיט שואו שצריך ללמד בבית ספר למשפטים איך לא עושים חוזה.
רגע רגע. אני רק שאלה -
עופר ינאי איש העסקים הממולח והתותח, האיש שלא יכול לטעות, זה שחתום על החוזה החשוב הזה מהצד השני, זה שבנה תוכניות של מאות מיליונים אם לא יותר ע"ס החוזה הזה - מה האחריות שלו לכזה חוזה מצ'וקמק ומעפן ושיט שואו וכו' וכו'? מה זה אומר עליו בתור מנהל ואיש עסקים?
בחוזה אין וטו על יד אליהו... אתה מאשים את עופר שזה המצב?

בנספח יש ניסוח שהוא ילדותי שלפי עופר בגלל גם לא קביל כי רשום שהוא יכתב על ידי X ובפועל הוא נכתב על ידי Y.

בגדול נראה שיש כאן משהו ילדותי וחובבני בהתנהלות של העמותה ומבלי להיכנס לסוגיה הבוערת אם זה המצב טוב שהיא לא מנהלת את המועדון
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

רגע רגע. אני רק שאלה -
החוזה לא מצ'וקמק. מבחינת עופר הוא מצוין.
מבחינת העמותה הוא רשלני כי הם לא דאגו לעגן כמו שצריך את מה שחשוב להם.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

7even כתב:

הפתרון הוא פשוט.

העמותה שרפה את עצמה אתמול ל 80 שנה קדימה. נגמר.
היא מחוץ לתמונה ומחר היא תקבל על זה הודעה רשמית.

היא ב lose lose פסיכי.
אם תפסיד לעופר, מה שכנראה יקרה - היא נשארה עם המה שמו ביד, כולם שונאים אותה, והיא לא באה לידי אליהו עם נושא הכלים שלה, האולטראס.
אם היא לא תפסיד - היא תהיה עוד יותר שנואה ואוהדים פשוט לא יבואו לדרייב אין, כי גם קבוצה לא תהיה.
היא עדיין תישאר בעלים ב-19% של הקבוצה, ואם האוהדים השפויים יעזבו אותה היא תישאר עמותת האולטראס בלבד, עם שליטה של 19% בקבוצה.
מטורף
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

רגע רגע. אני רק שאלה -
קודם כל ינאי עושה טעויות כמו כולם וגם סביב הנושא הזה. ההסכם לא רע לינאי ויש מצב שהוא פשוט אמר טוב הם לא הכניסו אני בטוח לא אוסיף משהו שיגביל אותי (ושהעמותה לא תעלה את הטיעון של חוסר תו״ל כי זה מביך).
אני מניח שהוא פשוט ראה את החובבנים מולו (ואני נחרד מרגע לרגע לראות באיזה חובבנות העמותה הזאת נוהלה מסתבר) ופשוט נתן להם לעשות כל טעות אפשרית.
מישהו כתב פה הם ילדים בעולם של מבוגרים אז בורח סעיף בהסכם וככה זה נראה והוא צודק 100 אחוז אותו משתמש.

עכשיו לעניין העמותה שמרגע לרגע מתבררת כיותר ויותר חובבנית. מספיק לראות את הטנטרום המביך של פוליטי בשביל להבין איך העסק התנהל. לא זכרתי אבל מסתבר שהוא היה חבר ועד דרך הפועל שלי. מי ניהל את המו״מ מטעם העמותה? מי היה עוה״ד שייצג אותה? מי היו מורשי החתימה מטעם העמותה? האם חברי הועד המנהל קראו את ההסכם לפני אישורו? כל כך הרבה שאלות וכל התשובות כנראה יביכו מאוד את חברי הועד המנהל של העמותה באותו זמן.
אני לא מבין איך מפספסים סעיף כל כך מהותי ויסודי? גם אחרי שפספסו הדרך שבה הם תיקנו את זה מתבררת כהכי עקומה שאפשר. אז מה הם עושים? מנסים להיתלות בזה שינאי התייחס לזה כאל סעיף מחייב והסכם שבע״פ ואלף ואחד דברים. זה מסביר את גרירת הרגליים של העמותה לאורך הדרך בעניין ההצבעה כי הם ידעו שבסוף הם יאלצו לחשוף את הבלוף.
איזה רשלנות אלוהים, זאת טעות שעורכי דין משלמים עליה ביוקר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

פוליטי מסתובב כמעט תמיד עם ז'קט של האולטראס.
קבורת חמור מפוארת הוא עושה לעמותה ולאולטראס. וכל זה לעיני כל.

איזה כיף.
ניקוי האורוות בשיאו.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

רק אציין , כל מי שמתכוון לעזוב את העמותה אחרי הסיפור הזה.
אם ״הרוב השקט״ כמו שקוראים לזה לא יהיה רוב בעמותה, בבחירות הבאות הועד המנהל יהיה כולו אולטראס ואז באמת כבר לא יהיה הבדל בין האולטראס לבין העמותה.
וכמו שנאמר פה, העמותה עדיין מחזיקה ב19% מהבעלות על הקבוצה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

מילפורד כתב:רק אציין , כל מי שמתכוון לעזוב את העמותה אחרי הסיפור הזה.
אם ״הרוב השקט״ כמו שקוראים לזה לא יהיה רוב בעמותה, בבחירות הבאות הועד המנהל יהיה כולו אולטראס ואז באמת כבר לא יהיה הבדל בין האולטראס לבין העמותה.
תמונה

סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  712 לייקים

מַשְׁבִּיעַ אֲנִי עֲלֵיכֶם כָּל מִין עֵינָא בִישָׁא, עֵינָא אוּכְמָא, עֵינָא צָרוֹבָא, עֵינָא תִכְלְתָא, עֵינָא יָרוֹקָא, עֵינָא אֲרוּכָה, עֵינָא קְצָרָה, עֵינָא רְחָבָה, עֵינָא צָרָה, עֵינָא יְשָׁרָה, עֵינָא עֲקוּמָה, עֵינָא עֲגוּלָה, עֵינָא שׁוֹקַעַת, עֵינָא בוֹלֶטֶת, עֵינָא רוֹאָה, עֵינָא מַבֶּטֶת, עֵינָא בוֹקַעַת, עֵינָא שׁוֹאֶבֶת, עֵינָא דִדְכוּרָא, עֵינָא דְּנוּקְבָא, עֵינָא דְאִישׁ וְאִשְׁתּוֹ, עַיִן דְּאִשָּׁה וּבִתָּהּ, עֵינָא דְּאִשָּׁה וּקְרוֹבָתָהּ, עַיִן דְּבָחוּר, עַיִן דְּזָקֵן, עַיִן דִּזְקֵנָה, עַיִן דִּבְתוּלָה, עַיִן דִּבְעוּלָה, עַיִן דְּאַלְמָנָה, עַיִן דִּנְשֹוּאָה, עַיִן דִּגְרוּשָׁה, כָּל מִין עֵינָא בִישָׁא שֶׁיֵּשׁ בָּעוֹלָם שֶׁרָאֲתָה וְהִבִּיטָה וְדִבְּרָה בְּעַיִן הָרָע עַל פב"פ, גָּזֵרְנָא וְאַשְׁבַּעְנָא לְכוֹן בְּהַהוּא עֵינָא עִילָאָה, עֵינָא קַדִּישָׁא, עֵינָא חַדָּא, עֵינָא חִוָּורָא, עֵינָא דְאִיהִי חִיוַּור גּוֹ חִיוַּור, עֵינָא דְכָלֵיל כָּל חִיוַּור, עֵינָא דְכֻלָּא יְמִינָא, עֵינָא פְקִיחָא, עֵינָא דְאַשְׁגָּחוּתָא תְּדִירָא, עֵינָא דְכֻלָּא רַחֲמֵי, עֵינָא דְאִיהִי רַחֲמֵי גּוֹ רַחֲמֵי, עֵינָא דְכָלֵיל כָּל רַחֲמֵי, עֵינָא דְלֵית עֲלָהּ גַּבְנִינֵי, עֵינָא דְלָא אִדְּמִיךְ וְלָא נָאִים, עֵינָא דְכָל עֵיינִין בִּישִׁין אִתְכַּפְיָין וְאִתְטַמְּרָן גּוֹ כֵיפִין מִן קֳדָמוֹהִי, עֵינָא דְנָטִיר לְיִשְֹרָאֵל כְּדִכְתִיב הִנֵּה לֹא יָנוּם וְלֹא יִישָׁן שׁוֹמֵר יִשְֹרָאֵל, וּכְתִיב הִנֵּה עֵין יְיָ אֶל יְרֵאָיו לַמְיַחֲלִים לְחַסְדּוֹ, בְּהַהִיא עֵינָא עִילָאָה גְּזֵרִית וְאַשְׁבָּעִית עֲלֵיכוֹן כָּל מִין עֵינָא בִישָׁא, שֶׁתָּסוּרוּ וְתַעַרְקוּ וְתִבְרְחוּ וְתַרְחִיקוּ מֵעַל (פלוני\ת בן פלונית – שם האדם עליו אומרים את הלחש ושם אמו) וּמֵעַל כָּל בְּנֵי בֵיתוֹ, וְלֹא יִהְיֶה לָכֶם כֹּחַ לִשְׁלוֹט ב עופר ינאיוּבְכָל בְּנֵי בֵיתוֹ, לֹא בַיּוֹם וְלֹא בַלַּיְלָה, לֹא בְהָקִיץ וְלֹא בַחֲלוֹם, וְלֹא בְּשׁוּם אֵבֶר מֵרְמַ"ח אֵבָרָיו, וְלֹא בְּשׁוּם גִּיד מִשְּׁסָ"ה גִּידָיו (כשאומרים את הלחש על אשה, אומרים: וְלֹא בְּשׁוּם אֵבֶר מֵאֵבָרֶיהָ, וְלֹא בְּשׁוּם גִּיד מִגִּידֶיהָ),מֵהַיּוֹם וּלְעוֹלָם. אָמֵן נֶצַח סֶלָה וָעֶד.
למה לא בעצם
קיבל.ה  59 לייקים

אני לא חושב שהסעיף הושמט בטעות, ואני מסיק את זה מדברים שרמי אמר בישיבת העמותה.
מה שכנראה קרה הוא שלא הצליחו להסכים על הנושא הזה של יד אליהו, עופר לא רצה שיכנס בתור וטו.
מכיוון שכולם רצו לחתום על העסקה, שמו את זה בצד לתקופת המשא ומתן וברגע האחרון הכניסו את זה באיזה נספח שלא ברור אם קביל משפטית.

אני חושב שהאווירה הייתה "כשנגיע לגשר נחצה אותו", כלומר נדע להגיע להסכמה אם וכאשר, מה שלא קרה ועכשיו בית משפט יכריע.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

נזכר איך שעופר היה מתרוצץ ומחפש את מוטלי בכל מקום בבולגריה/בכל חור אחר על הגלובוס , כל כך חימם לי את הלב שהוא מתייחס ודואג ככה לקבוצה שלי ועוד שכל הרשת לעגה לו כאילו מדובר במשוגע , אסור שזה ייגמר ואסור שהוא ירגיש כאוב מהקבוצה הזו פשוט אסור
נערך לאחרונה על ידי רק הפועל ב 03 דצמבר 2024, 08:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

פשוט הזוי שהפכו אולם שבנה אותו גדול השנואים של האולטראס לבית מקדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

אם אני עופר, אני בא לגישור ואומר לועד המנהל שאני עושה חברות בעמותה ומתכוון להתמודד בבחירות הבאות עוד פחות משנתיים.
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

הולך להיות היום אחד מימי השיא של השיט שואו אה?
זה כמו סיפור טביב והראל על ספידים רק הרבה יותר גרוע.
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

Asafasraf כתב: 03 דצמבר 2024, 08:17 פשוט הזוי שהפכו אולם שבנה אותו גדול השנואים של האולטראס לבית מקדש.

זה לא קשור לדרייב אין זה יותר השנאה ליד אליהו
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

רק הפועל כתב: 03 דצמבר 2024, 08:41
Asafasraf כתב: 03 דצמבר 2024, 08:17 פשוט הזוי שהפכו אולם שבנה אותו גדול השנואים של האולטראס לבית מקדש.

זה גם לא קשור ליד אליהו. זה קשור לעובדה שלקחו להם את הצעצוע והבלוף שלהם מתגלה
רק הפועל
קיבל.ה  2441 לייקים

Red_man כתב: 03 דצמבר 2024, 08:43

תאכלס אני מאמין שכשיש מישהו חזק הוא יכול לשים סוף לארגונים וקבוצות לחץ שמונעות מהקבוצה להתקדם , מאמין שככה היה עם הארגון ה12 אצל החלאות למרות שאני לא באמת יודע מה היה שם
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

רק הפועל כתב: 03 דצמבר 2024, 08:45
Red_man כתב: 03 דצמבר 2024, 08:43

תאכלס אני מאמין שכשיש מישהו חזק הוא יכול לשים סוף לארגונים וקבוצות לחץ שמונעות מהקבוצה להתקדם , מאמין שככה היה עם הארגון ה12 אצל החלאות למרות שאני לא באמת יודע מה היה שם
אני מניח שזה קצת יותר קל כשאתה גר חצי עולם מהחלאות של הארגונים האלה.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  843 לייקים

Red_man כתב: 03 דצמבר 2024, 08:39 הולך להיות היום אחד מימי השיא של השיט שואו אה?
זה כמו סיפור טביב והראל על ספידים רק הרבה יותר גרוע.
לדעתי אנחנו לא רחוקים מזה שהבוררות תשודר בלייב
אורי
קיבל.ה  115 לייקים

7even כתב: 03 דצמבר 2024, 00:19 פוליטי מסתובב כמעט תמיד עם ז'קט של האולטראס.

איזה כיף.
ניקוי האורוות בשיאו.
הציוצים שלו בימים האחרונים הם פשוט בושה. פשוט אפס, מביך שהוא היה חבר ועד.
Red_man
קיבל.ה  1231 לייקים

אורי כתב: 03 דצמבר 2024, 09:29
7even כתב: 03 דצמבר 2024, 00:19 פוליטי מסתובב כמעט תמיד עם ז'קט של האולטראס.

איזה כיף.
ניקוי האורוות בשיאו.
הציוצים שלו בימים האחרונים הם פשוט בושה. פשוט אפס, מביך שהוא היה חבר ועד.
והוא סגר את הפרופיל שלו בטוויטר כנראה רמזו למטומטם שהוא נותן חומר חינם לעופר לביהמ״ש לגמור את העמותה.
ספרו לי עוד כמה העמותה היא הצלחה מסחררת והיא תוכל להבטיח את עתיד המועדון עם חבורת הליצנים האלה. איזה בלוף הם זה וואו
oleg neduda
קיבל.ה  1965 לייקים

מילפורד כתב: 03 דצמבר 2024, 07:28 רק אציין , כל מי שמתכוון לעזוב את העמותה אחרי הסיפור הזה.
כל עוד עופר פה אסור לבטל חברות.
ביום שעופר עוזב מבחינתי שדדו לי את הקבוצה ואני מבטל באותו יום חברות, גם ככה המשמעות היא שאין לה שום חשיבות
שליחת תגובה