כן כן כמו שהורד לא יכול לשחק במכבי. שמענו על יכולת ניסוח החוזים של העמותה. העמותה הודתה בצו מניעה שמדובר בתוספת להסכם. את התוספת פרסמו בספורט חמש והיא נערכה כמו הצרות שלי.
יד אליהו
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
התוספת הזאת נערכה בזמן שכולם דיברו על שיתוף פעולה.
לא בחדר סגור, באסיפת עמותה מול מאות (אלף?) איש.
עופר ישב שם כשהוצג לכולנו ודובר נושא האי משחק ביד אליהו.
אם רוצים לדבר על תום לב…
אני לא מצדיק את ההתנהלות של העמותה בנושא הזה מאז יולי ועד היום, אפילו לא לרגע.
אבל להתפלפל פה עכשיו על איך הסעיף הזה מנוסח לא מוסיף כבוד , לאף אחד.
אם רוצים לדבר על תום לב…
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
צודק כל הסאגה הזאת לא מוסיפה כבוד לאיש. יחד עם זאת תבדיל בין תום לב במו״מ לתום לב בקיום חוזהמילפורד כתב: ↑02 דצמבר 2024, 08:30 התוספת הזאת נערכה בזמן שכולם דיברו על שיתוף פעולה.
אם רוצים לדבר על תום לב…
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אכן, בשלב הקיום הרבה יותר קריטי, בדרך כלל כשחותמים על חוזה כולם לאבי דאבי.
הבעיה היא במימוש כשיש פערים.
שם זה השלב שבו אפשר לנצל את התום לב שבגינו סעיפים נוסחו לא מספיק טוב.
מה שאי אפשר להתווכח עליו, זה שהמהות של הסעיף הזה שבגינו אמרו לכולנו שיש לעמותה זכות וטו היתה ברורה לכל, כולל לעופר.
לטעון עכשיו שהזכות הזאת לא קיימת כי הסעיף לא מנוסח נכון, זה האם אמא של ניצול תום לב לרעה.
מה שאי אפשר להתווכח עליו, זה שהמהות של הסעיף הזה שבגינו אמרו לכולנו שיש לעמותה זכות וטו היתה ברורה לכל, כולל לעופר.
לטעון עכשיו שהזכות הזאת לא קיימת כי הסעיף לא מנוסח נכון, זה האם אמא של ניצול תום לב לרעה.
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
תראה בסוף היו הנחיות כיצד לנסח תוספת להסכם. ניתן לומר שהדרך שבה העמותה ניסחה את ההסכם הוא חוסר תום לב בעצמו.
העמותה שוב הסתבכה עם חוזה גרוע שנתון לפרשנות והיא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה על זה.
העמותה שוב הסתבכה עם חוזה גרוע שנתון לפרשנות והיא יכולה לבוא בטענות רק לעצמה על זה.
-
- קיבל.ה 753 לייקים
עדיין מתבסס על זיכרון ולא הלכתי לבדוק בכתובים.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:30סמי סגול לא "צמצם קצת" .אדום ותיק כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:02 מציע לכולם, במיוחד לאלה שהם נגד, להיזכר איך התחילה ההתדרדרות של הפועל בכדורגל!
היה מיליונר\מילירדר ישראלי - סמי סגול שלקח את הקבוצה (עם עוד כמה נספחים שלא הכניסו כסף..) והוביל אותנו לדבל מדהים , מסע מופלא באירופה, הישגים אחרי עונות נוראיות (רביעיות ממכבי .. ואפס הישגים).
ואז, כשהחליט לצמצם קצת ולהתחיל בהשקעות יותר מבוקרות ,עלו עליו "אוהדינו" הנאמנים, אולטרסים לימינהם גרמו להרס במשרדיו והצליחו להבריחו מהקבוצה!
משם התחיל מסע יסורים שנמשך עד היום (אולי כניסת ספרא תביא תיקון).
תזכרו במה שהתרחש בכדורגל כשאתם כל כך נלחמים לעצור תהליכים שלא תוכלו לעצור!
זאת שינאת חינם לשמה! (שינאת עופר).
חבל שהמובילים של הביזיון הזה, זה חברים, מובילי עמותה, לעמותה שמאד מאד הערכתי את פועלם(כעדיין הייתי חבר).
תזכר יותר טוב
"החטא" של סגול היה שלאחר פזרנות לא מבוקרת הוא מינה מישהו שיעשה סדר, יצמצם עלויות לא מוצדקות וידרוש "משותפיו" להביא את חלקם לשולחן. הוא לא מכר שחקנים הוא לא פיטר מאמנים. התמורה " שקיבל מאוהדינו המסורים " הרס משרדיו ונדליזם והשחרת שמו. האיש שבה מטוב קיבל סטירה.
"עונשנו" - הראל, טביב, רמון, כבירי וכו...
מקווה שלא נגיע לכך עם עופר ינאי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הלוואי והאקוסטיקה בדרייבאין החדש תהיה חצי מיד אליהו, הלוואי, טירוף!
-
- קיבל.ה 195 לייקים
כרגע היחידים שמונעים מימוש הסעיף הבעייתי הם העמותה, מי מונע פה הצבעה חודשים?מילפורד כתב: ↑02 דצמבר 2024, 09:15 אכן, בשלב הקיום הרבה יותר קריטי, בדרך כלל כשחותמים על חוזה כולם לאבי דאבי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
לרגע לא אמרתי שאני מסכים עם ההתנהלות שלהם.
הדבר היחיד שאמרתי שלהגיד כאילו אין סעיף או כוונה שלעמותה יהיה וטו על מעבר ליד אליהו זה לא מדוייק , בלשון המעטה.
הדבר היחיד שאמרתי שלהגיד כאילו אין סעיף או כוונה שלעמותה יהיה וטו על מעבר ליד אליהו זה לא מדוייק , בלשון המעטה.
-
- קיבל.ה 156 לייקים
אני כועס ברמה שאני לא נרדם בלילות. נלקחנו בני ערובה בידי חברי ועד מנהל שפועל בניגוד מוחלט לרצון חברי העמותה. מתי יקיימו כבר הצבעה? זה בלתי נתפס מה שקורה פה
-
- קיבל.ה 880 לייקים
אני נרדם, אבל מאוד מאוד כועס ומבואס. זו לא רק העמותה, גם בכדורגל זה ככה. אין לי מושג מי מנהל שם את העניינים. מרגיש קצת כמו עם רפי עגיב בזמנוהדגל האדום כתב: ↑02 דצמבר 2024, 12:28 אני כועס ברמה שאני לא נרדם בלילות. נלקחנו בני ערובה בידי חברי ועד מנהל שפועל בניגוד מוחלט לרצון חברי העמותה. מתי יקיימו כבר הצבעה? זה בלתי נתפס מה שקורה פה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צריך להפגין מחוץ לבתים שלהם, זה עובר בשתיקה מהצד שלנו
-
- קיבל.ה 880 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מי שמשוחח עם עופר ינאי באיזו פלטפורמה, אתם מוזמנים לצלם לו את תוצאות הסקר פה.
אולי זה לא כל הקהל, אך זה מדגם מסוים.
אולי זה לא כל הקהל, אך זה מדגם מסוים.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
עופר יודע שהרוב איתו. זו הסיבה שהוא מרשה לעצמו להתנהג ככה
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 960 לייקים
לא מדויק, החטא היחיד של סגול שהוא סמך על "חברים" שהפכו אותו לפרה חולבת כשהם משחקים עם הכסף שלו ולא שלהם, למרות שכולם היו בעלים.אדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2024, 09:56עדיין מתבסס על זיכרון ולא הלכתי לבדוק בכתובים.Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:30סמי סגול לא "צמצם קצת" .אדום ותיק כתב: ↑01 דצמבר 2024, 19:02 מציע לכולם, במיוחד לאלה שהם נגד, להיזכר איך התחילה ההתדרדרות של הפועל בכדורגל!
היה מיליונר\מילירדר ישראלי - סמי סגול שלקח את הקבוצה (עם עוד כמה נספחים שלא הכניסו כסף..) והוביל אותנו לדבל מדהים , מסע מופלא באירופה, הישגים אחרי עונות נוראיות (רביעיות ממכבי .. ואפס הישגים).
ואז, כשהחליט לצמצם קצת ולהתחיל בהשקעות יותר מבוקרות ,עלו עליו "אוהדינו" הנאמנים, אולטרסים לימינהם גרמו להרס במשרדיו והצליחו להבריחו מהקבוצה!
משם התחיל מסע יסורים שנמשך עד היום (אולי כניסת ספרא תביא תיקון).
תזכרו במה שהתרחש בכדורגל כשאתם כל כך נלחמים לעצור תהליכים שלא תוכלו לעצור!
זאת שינאת חינם לשמה! (שינאת עופר).
חבל שהמובילים של הביזיון הזה, זה חברים, מובילי עמותה, לעמותה שמאד מאד הערכתי את פועלם(כעדיין הייתי חבר).
תזכר יותר טוב
"החטא" של סגול היה שלאחר פזרנות לא מבוקרת הוא מינה מישהו שיעשה סדר, יצמצם עלויות לא מוצדקות וידרוש "משותפיו" להביא את חלקם לשולחן. הוא לא מכר שחקנים הוא לא פיטר מאמנים. התמורה " שקיבל מאוהדינו המסורים " הרס משרדיו ונדליזם והשחרת שמו. האיש שבה מטוב קיבל סטירה.
כשנמאס לו הוא החליט שדי, נסגר הברז והוא לא רוצה חלק בזה, סגר את החובות שהיו לקבוצה ואמר די, לא מתאים לי יותר. והחליט שהוא רוצה ללכת.
ההגעה למשרדיו לא נועדה להשחרת שמו או לגרום לו ללכת, את זה הוא כבר החליט בעצמו, ההגעה למשרדיו היתה לשם קבלת זכויות הניהול של "אוהד מסור".
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
או ליתר דיוק קבלת זכויות הניהול בחינם ולא בתשלום של 14 מליון ש"ח כמו שהיה בהסכם.יהלום14אדום כתב: ↑02 דצמבר 2024, 13:10לא מדויק, החטא היחיד של סגול שהוא סמך על "חברים" שהפכו אותו לפרה חולבת כשהם משחקים עם הכסף שלו ולא שלהם, למרות שכולם היו בעלים.אדום ותיק כתב: ↑02 דצמבר 2024, 09:56עדיין מתבסס על זיכרון ולא הלכתי לבדוק בכתובים.
כשנמאס לו הוא החליט שדי, נסגר הברז והוא לא רוצה חלק בזה, סגר את החובות שהיו לקבוצה ואמר די, לא מתאים לי יותר. והחליט שהוא רוצה ללכת.
ההגעה למשרדיו לא נועדה להשחרת שמו או לגרום לו ללכת, את זה הוא כבר החליט בעצמו, ההגעה למשרדיו היתה לשם קבלת זכויות הניהול של "אוהד מסור".
-
- קיבל.ה 880 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
היום בפינת הניטפיקינג:
אני אשמח אם תפנה אותי להגדרה שאתה משתמש בה, או שפשוט תסביר מה זה בעיניך "אנרכיסט".
כי על פניו אתה טועה לחשוב שאנרכיסט הוא מי שעושה בלגן, פורע חוק, לא מתחשב בסביבה ובזולת, עושה דווקא וכו' וכו' - וזה לא הכי מדויק, בלשון המעטה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 890 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
אם מישהו מתנהג בצורה אנרכיסטית, הוא פועל או מתנהג לפי עקרונות שמזוהים עם אנרכיזם, כמו התנגדות לסמכות, מרד במוסדות, או חיפוש אחר חופש אישי מוחלט.
בפועל, ב-100% מהמקרים בעולם הייחוס לאנרכיסטים מתייחס להתנהגות פרועה ואלימה של קבוצה אנשים. בין אם מילולית או פיסית.
ספציפית אצל אולטראס הפועל (שמשום מה משוייכים להפועל למרו שהקשר בינם לבין המועדון מקרי בהחלט) מדובר בהתנהגות אלימה פיסית ב-100% מהמקרים.
יחד, רק יחד! 

זאת התחושה שלי, וזה ממש עצוב להיות אוהד סוג ב׳7even כתב: ↑02 דצמבר 2024, 07:31נו זה בדיוק מה שהם רוצים.RedOne כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:51 קצת מצחיק שהייתי הולך לאוסישקין, אפילו להדר יוסף הגעתי קבוע, אבל לדרייב אין אין לי סיכוי להיכנס.
אז מבחינתי שיהרסו את הדרייב אין ויבנו שמה מגרש חניה.
אולם אף פעם לא יותר חשוב מקבוצה וקבוצה חשובה בגלל האוהדים שלה. ואם יש אלפי אוהדים שלא יכולים לראות את הקבוצה, אז אין ערך לאולם הזה.
ובכלל לא נכנס לוויכוח עם ינאי, מסתכל נטו מהצד שלי כאוהד
דרייב אין. אולם קטן, שאליו יוכלו להיכנס רק המובחרים. אלו שמקבלים כרטיסים למשחקי חוץ כדי לאחל למי שיושבים מולם להיכנס למשרפות ולגז.
אתה לא מקורב....מי אתה בכלל? סתם טפיל.
האולם הוא רק תירוץ. הם לא רוצים את כל מי שהוא לא כמוהם. מי אנחנו בכלל שנגיד להם שהם פוגעים בקבוצה עם הנאכיה שהם יוצרים?
אני אב״ח של הכדורסל
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

ומה לגבי עוד אלפי אוהדים שרוצים לראות כדורסל, למה לא שכל אוהדי הפועל יוכלו להשתתף?
באולם בחולון יש 5500 מקומות
בפורום הישן הייתי אחד אדום, גם שם לא הייתי כל כך פעיל 

-
- קיבל.ה 1621 לייקים
כמה פעמים אפשר לחזור על זה שהאולם בחולון לא רלוונטי.
-
- קיבל.ה 115 לייקים
הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
״שיהיה לכם את הפשרות שהסכמתי להם והם סירבו:
א. להעמיד צ׳ק של עשרה מיליון ש״ח אצל יזהר שי בנאמנות.
ב. להעמיד אותו צ׳ק רק 25 מיליון (החלטה שלי וזה עבר בדירקטוריון)
ג. להעמיד את הצ׳ק של ה 25 מיליון אצל חיים יצחקי! מה שרמי הבטיח שאם אסכים לזה יש הצבעה תוך 3 שעות - הסכמתי וחזר בו
ד. מעבר לשנה ואם אין תזוזה חוזרים גם את זה לא קיבלו״
למען ההגינות אציין שגם אני כתבתי לעופר באופן אישי והוא ענה לי שאלו האופציות שהוא הציע לעמותה וסירבו.
ג. להעמיד את הצ׳ק של ה 25 מיליון אצל חיים יצחקי! מה שרמי הבטיח שאם אסכים לזה יש הצבעה תוך 3 שעות - הסכמתי וחזר בו
למען ההגינות אציין שגם אני כתבתי לעופר באופן אישי והוא ענה לי שאלו האופציות שהוא הציע לעמותה וסירבו.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כי יש חארות שמתחזים לאוהדים שלנו שפשוט לא רוצים שנשמח אף פעם
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
בוא נגיד את זה ככה אם יש לו הוכחות לזה (ואני נוטה להאמין שיש לו) העמותה יכולה להתחיל לקפל רשמית.אורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מי הם בכלל האפסים האלה שיגידו לאאורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
-
- קיבל.ה 1231 לייקים
רמי כהן הזין שאמר שבדיעבד לא היה חותם עם עופר על ההסכם.רק הפועל כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:25מי הם בכלל האפסים האלה שיגידו לאאורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
רמי מבולבל הוא חושב שהוא הבעלים של הקבוצה לא מבין שהוא סה״כ יו״ר העמותה וזה לא הכסף שלו. רמי מתברר כיותר גרוע משאול
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
האוהדים שלנו כבר קיפלו אותה.Red_man כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:25בוא נגיד את זה ככה אם יש לו הוכחות לזה (ואני נוטה להאמין שיש לו) העמותה יכולה להתחיל לקפל רשמית.אורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
נשאר לה להבין את זה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 180 לייקים
בלתי נתפסאורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
- teknoboy
- קיבל.ה 1833 לייקים
"התנגדות לסמכות" זה באמת מאפיין של אנרכיזם (גם אם הניסוח קצת פשטני), כל השאר קצת פחות.7even כתב: ↑02 דצמבר 2024, 16:57אם מישהו מתנהג בצורה אנרכיסטית, הוא פועל או מתנהג לפי עקרונות שמזוהים עם אנרכיזם, כמו התנגדות לסמכות, מרד במוסדות, או חיפוש אחר חופש אישי מוחלט.
בפועל, ב-100% מהמקרים בעולם הייחוס לאנרכיסטים מתייחס להתנהגות פרועה ואלימה של קבוצה אנשים. בין אם מילולית או פיסית.
ספציפית אצל אולטראס הפועל (שמשום מה משוייכים להפועל למרו שהקשר בינם לבין המועדון מקרי בהחלט) מדובר בהתנהגות אלימה פיסית ב-100% מהמקרים.
אתה גם צודק בזה שהשימוש השגוי במילה "אנרכיסט" (לתיאור של אנשים פרועים ואלימים) רווח מאוד.
קצת מוזר שאתה יודע את זה אבל עושה את זה בכל זאת, אבל ניחא.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- 7even
- קיבל.ה 2724 לייקים
אני עושה את זה כי זה כבר הפך למשהו מקובל בהתייחסות אליו בערך בכל מקום.teknoboy כתב: ↑02 דצמבר 2024, 18:10"התנגדות לסמכות" זה באמת מאפיין של אנרכיזם (גם אם הניסוח קצת פשטני), כל השאר קצת פחות.7even כתב: ↑02 דצמבר 2024, 16:57אם מישהו מתנהג בצורה אנרכיסטית, הוא פועל או מתנהג לפי עקרונות שמזוהים עם אנרכיזם, כמו התנגדות לסמכות, מרד במוסדות, או חיפוש אחר חופש אישי מוחלט.
אתה גם צודק בזה שהשימוש השגוי במילה "אנרכיסט" (לתיאור של אנשים פרועים ואלימים) רווח מאוד.
קצת מוזר שאתה יודע את זה אבל עושה את זה בכל זאת, אבל ניחא.
כשמדברים על אנרכיסטים לא מדברים בד"כ על נזירים או חסידי אומות עולם אלא על פורעי חוק שמורדים במוסכמות באופן אלים.
אם להקביל את זה רגע למושג אחר, אז גם המושג אנטישמי מיוחס בימינו למישהו שיוצא נגד יהודים או רודף אותם.
בפועל...'שם' היה אחד מאבות אבותיו של אברהם, אביו של יצחק וישמעאל, משמע שהמושג אנטישמי רלוונטי גם למי שרודף מוסלמים/ערבים.
מישהו עושה בו שימוש כדי להגדיר אדם שרודף מוסלמים? לא ממש.
יחד, רק יחד! 

- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
תגידו שאלה רצינית רגע
מה עם עצומה להצבעת אי אמון לחברי עמותה? היה כזה לפני כמה חודשים וזה לא התרומם לפני ההצבעה
אני חושב שרק זה יצליח להזיז את האנשים שפועלים בשבילנו "
מה עם עצומה להצבעת אי אמון לחברי עמותה? היה כזה לפני כמה חודשים וזה לא התרומם לפני ההצבעה
אני חושב שרק זה יצליח להזיז את האנשים שפועלים בשבילנו "
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 753 לייקים
אורי כתב: ↑02 דצמבר 2024, 17:15 הודעה של עופר שהועברה בקבוצות וואטספ:
מאגדות החורבן - על קמצא ובר קמצא חרבה ירושלים.
המסר של "על קמצא ובר קמצא חרבה ירושלים" או "על תרנגול ותרנגולת חרב הר המלך", הוא שלעיתים אסונות גדולים מתרחשים (גם מבחינת השתלשלות האירועים) מאירוע מינורי וסתמי, בדומה לרעיון השיר המוכר "הכל בגלל מסמר קטן".
זה בדיוק המקרה שלנו. ויכוח סרק שמביא רק חורבן. - מקווה שלא.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
- קיבל.ה 803 לייקים
הטענה היא שבתום תקופת החכירה, היתה להפועל הזכות לרכוש את האיצטדיון מהמדינה/העירייה תמורת סכום לא גבוה יחסית לפוטנציאל ולשווי. תאומים וסגול לא היו בעניין והאיצטדיון חזר לעירייה. בכיה לדורות . תחשוב מה אחד כמו עופר ינאי היה עושה לו הוא היה הבעלים של הפועל באותו הזמן....Nati כתב:אל תשכח שעד 99 מכבי הייתה משלמת להפועל דמי שכירות על שימוש בבלומפילד.Charlie כתב:בואו נדבר על איצטדיון הפועל ע"ש האחים בלומפילד ביפו. פעם - הבית הבלתי מעורער של מועדון הכדורגל של הפועל ת''א. המבצר. "המקדש". אחד מסמלי המועדון שהכי מזוהים עמו.רק הפועל כתב:בואו נדבר על הפיל שבחדר , מה כבר יקרה אם נשחק קבוע ביד אליהו? למי אכפת לעזאזל בסוף סהכל מדובר באולם כדורסל והקהל הוא זה שיוצר את האווירה לא המקום עצמו , סתם טמטום כל העניין הזה של לדרוש הבטחה שזה זמני
והיום? יש דור שלם של אוהדי מכבי שלא מכירים משהו אחר מלבד בלומפילד. אני מכיר חבר'ה צעירים כאלה. הם ממלאים את בלומפילד כל שבוע שני עם סולד אאוט. זה הבית של מכבי ואין מי שיערער על כך.
הפועל מביאה כמה אלפים בודדים בימי שישי בצהריים ודיכאון לראות איצטדיון שרובו ריק.
לא שמעתי תלונות מאוהדי מכבי על בלומפילד אלא להפך. רק פה כולם צדקנים. מדובר בהיכל עירוני, לא של מכבי בלבד.
והפועל שיחקה שם לפני 45 שנה, טרום עידן אוסישקין.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לגבי ״כן באים ליד אליהו ״
אולי אפשר תוספת - תקנו בלונים אדומים או לבנים ותודיעו מראש שמי שמחזיק בלון הוא בעד המעבר וככה תארגנו סקר אמיתי בתוך האולם ונשתיק את 500 הפורעים .
לגבי רמי - הוא לא שאול אייזנברג כבר עבר מעל 20 שנה ושכחתם מי האיש , אבל לגבי רמי - התפקיד והגאווה הכריעו אותו והוא סבא אולטראס עם כל המשמע מכך.
אולי אפשר תוספת - תקנו בלונים אדומים או לבנים ותודיעו מראש שמי שמחזיק בלון הוא בעד המעבר וככה תארגנו סקר אמיתי בתוך האולם ונשתיק את 500 הפורעים .
לגבי רמי - הוא לא שאול אייזנברג כבר עבר מעל 20 שנה ושכחתם מי האיש , אבל לגבי רמי - התפקיד והגאווה הכריעו אותו והוא סבא אולטראס עם כל המשמע מכך.
- הפועל
- קיבל.ה 1716 לייקים
- יצירת קשר:
לא היתה להפועל שום זכות בבלומפילד. האצטדיון היה בכלל של ההסתדרות, לא של הפועל (שכבר עברה אז לבעלות פרטית). בזמנו כשנגמרה החכירה רוני מילוא הציע להם בעלות משותפת והם לא יכלו לעמוד בזה. ואז חולדאי נבחר והודיע להם שזה עובר לעיריה נקודה.
גם אם זה היה עובר להסתדרות סביר להניח שהם היו גובים כסף מהפועל בדיוק כמו העיריה, כבר לא היה קשר בין הגופים.
גם אם זה היה עובר להסתדרות סביר להניח שהם היו גובים כסף מהפועל בדיוק כמו העיריה, כבר לא היה קשר בין הגופים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו