כמה תארים הבאנו בזכותך ?
כנראה 0 , בדיוק כמו מספר התארים שהבאנו בגלל האולטראס .
לא מבין על מה הויכוח ?
האג׳נדה כוללת גם מצב שבו הם נכנסים לשער 2 כשסוגרים להם את היציע, מתמקמים במרכז היציע למטה, דואגים שאנשים שנמצאים קבוע במקומות האלה לא יקרבו אליהם כי הכל שמור לאולטראס ולך תראה כדורסל כשמכל זווית הדגלים מסתירים.Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:15האג'נדה אומרת שיש דגלים ויש תופיםAsafasraf כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:04האג׳נדה כוללת איומים על כל מי שמבקש להוריד את הדגלים במשחקי חוץ?Red roy כתב:
אני אגיב אלייך והכוונה היא לכל מי שהגיב להודעה שלי .
סליחה מכולם .
אוהד הפועל שתוקף אוהד הפועל אחר בגלל דעה שונה או בלי סיבה , מקומו לא ביציע . נקודה .
הנה אמרתי את זה אם זה לא היה ברור עד עכשיו .
אני חושב ודי בטוח שאולטראס הפועל כארגון לא תוקף אוהדי הפועל ביציע . כמובן שיכולים להיות טמבלים כאלה ואחרים אבל כארגון ? אין דבר כזה .
מסכים שהאנשים בארגון קנאים , קיצוניים ויכולים להיות אגרסיבים , אבל אתם לא מבדילים בין אנשים פרטיים לבין אג'נדה של ארגון .
אנשים פרטיים הולכים והלכו מכות ביציע מאז ומעולם .
וסתם נקודה נוספת , מי שהיה נגד קריית אתא והסתכל טוב , ראה אנשים בשער 4 מסמנים לאנשים בשער 1 לבוא החוצה ולריב .
Sent from my iPhone using Tapatalk
למי שמפריע כדי לזוז הצידה .
ובאמת , לא יכול להיות שאני חי בעולם מקביל בצורה כל כך קיצונית .
במשך 30 שנה אולי ב 4 משחקים לא יכולתי לזוז ולהמנע מדגלים שמפריעים .
ובאותם משחקים , אז הדגלים הפריעו , וואלה , זה הפועל וזה ספורט .
מקבל את זה.
גם דגלים שלא יהיו ? בטח גם תופים זה חזק לאנשים מסוימים, אז שלא יהיו ? עד לאיפה אתה רוצה להגיע ?
מה יספק אותך ?
סבבה ,כבר אין לי איך יותר לענות ולהגיב מעבר למה שאני מנסה לכתוב פה כבר כמה חודשים .הלך המומנטום כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:56האג׳נדה כוללת גם מצב שבו הם נכנסים לשער 2 כשסוגרים להם את היציע, מתמקמים במרכז היציע למטה, דואגים שאנשים שנמצאים קבוע במקומות האלה לא יקרבו אליהם כי הכל שמור לאולטראס ולך תראה כדורסל כשמכל זווית הדגלים מסתירים.Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:15האג'נדה אומרת שיש דגלים ויש תופים
מקבל את זה.
גם דגלים שלא יהיו ? בטח גם תופים זה חזק לאנשים מסוימים, אז שלא יהיו ? עד לאיפה אתה רוצה להגיע ?
מה יספק אותך ?
וגם כולל משחקי חוץ ללא מקומות מסומנים, כשאוהד נכנס ראשון ותופס מקום טוב מגיעים כמה ערסים ומעיפים אותו כי זה המקום של האולטראס.
להגיד שאוהדים שעושים את זה שייכים לארגון אבל זו לא התנהגות של הארגון זו היתממות. הרי הארגון יודע להוציא הודעות פומביות כשמשהו מפריע לו (ר״ע ״לא יקרה״) אז באותה מידה אם באמת היה אכפת לו מאלימות הוא היה עושה את זה. כנראה שלא רק שלא אכפת לו, הוא מעודד את זה.
התמונה הזאת ממחישה בדיוק למה האןלטראס עשו טעות עם הלא באים ליד אליהו. כל המאות בקהל שם הם לא אולטראס אבל הם מתגאים להיות שייכים ולבוא לעשות טירוף ועכשיו הם הולכים לאבד אותם. נראה איך זה ישפיע על שער 5.Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 23:02סבבה ,כבר אין לי איך יותר לענות ולהגיב מעבר למה שאני מנסה לכתוב פה כבר כמה חודשים .הלך המומנטום כתב: ↑27 נובמבר 2024, 22:56האג׳נדה כוללת גם מצב שבו הם נכנסים לשער 2 כשסוגרים להם את היציע, מתמקמים במרכז היציע למטה, דואגים שאנשים שנמצאים קבוע במקומות האלה לא יקרבו אליהם כי הכל שמור לאולטראס ולך תראה כדורסל כשמכל זווית הדגלים מסתירים.Red roy כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:15
האג'נדה אומרת שיש דגלים ויש תופים
מקבל את זה.
מה יספק אותך ?
וגם כולל משחקי חוץ ללא מקומות מסומנים, כשאוהד נכנס ראשון ותופס מקום טוב מגיעים כמה ערסים ומעיפים אותו כי זה המקום של האולטראס.
להגיד שאוהדים שעושים את זה שייכים לארגון אבל זו לא התנהגות של הארגון זו היתממות. הרי הארגון יודע להוציא הודעות פומביות כשמשהו מפריע לו (ר״ע ״לא יקרה״) אז באותה מידה אם באמת היה אכפת לו מאלימות הוא היה עושה את זה. כנראה שלא רק שלא אכפת לו, הוא מעודד את זה.
תשנא אותם , זה שלך .
אבל אומר לך שהם פה להישאר כמו כל אוהד אחר , הרי אי אפשר לשות קבוצה , כמו שאי אפשר לשנות אמא .
ואולטראס הפועל זה דבר שרוב הקהל גאה בו כנראה ...
אני גאה בו ורואה בו חשיבות אמיתית , אתה לא .
הכל טוב
UHTA![]()
כל מה שהולך נגד העקרונות שלהם, ויש להם ערימה של עקרונות זה הליכה אוטומטית נגד המועדון??
אני חושב שכל אוהד הפועל ראשי להחזיק באיזו דעה שהוא רוצה .
וכאן מגנים על ינאי כי זאת דעתנו.
נשמה , אני לא יותר מדי מתרגש מזהבני12 כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:12וכאן מגנים על ינאי כי זאת דעתנו.
איך אמרת ? אז מקללים את האולטראס, ביג פאקינג דיל
במשחק מול קרית אתא קללו גם את יציע 2 וגם את יציע 4. נחש מי ?
רק כדי להבין, אתה נגד עופר ינאי? אתה חושב שהוא מזיק למועדון?
אני מסיים לפחות להיום .
אני ממש חייב להבין, במה בדיוק הוא פועל נגד המועדון? השקיע עשרות מיליונים כדי לבנות סגל שלא היה כאן מעולם? מעוניין לגרום להגדלת מעגל האוהדים ולוקח חלק מרכזי בבניית אולם חדש וגדול?
אומר לך את האמת , אם הוא עוזב בגלל מחאה נגד מעבר ליד אליהו שכל המחאה הזו כוללת כמה קללות במשחק חוץ , אז הוא ילך גם אם החלום שלו להיות ביורוליג לא יתגשם תוך שנתיים .יהלום14אדום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:54אנחנו קהילה מפולגת ואם ההתנהגות כלפיו היא מה שתגרום לו לעזוב, נישאר כאלה.
זו הבעיה העיקרית שלך ושל כמותך, שחווים ספק חרדת נטישה\ספק רכושנות יתר להפועל וכל פעם מדברים על עזיבה פתאומית ודמיונית(ללא שום בסיס) של דמויות חיוביות שמוכנות להשקיע ולהיכנס לטריטוריה שלכם.
הברחנו את כולם ובאו על הדרך ספרא וינאיליאור א. כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:03זו הבעיה העיקרית שלך ושל כמותך, שחווים ספק חרדת נטישה\ספק רכושנות יתר להפועל וכל פעם מדברים על עזיבה פתאומית ודמיונית(ללא שום בסיס) של דמויות חיוביות שמוכנות להשקיע ולהיכנס לטריטוריה שלכם.
מה שמצחיק זה שאתם אלה שלבסוף בהתנהגותכם מבריחים את כולם ואז עוד בשיא חוצפתכם אומרים לקהל השפוי "אמרנו לכם....".
לא רק ספרא וינאי (וזידנברג) באו.Red roy כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:07הברחנו את כולם ובאו על הדרך ספרא וינאיליאור א. כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:03זו הבעיה העיקרית שלך ושל כמותך, שחווים ספק חרדת נטישה\ספק רכושנות יתר להפועל וכל פעם מדברים על עזיבה פתאומית ודמיונית(ללא שום בסיס) של דמויות חיוביות שמוכנות להשקיע ולהיכנס לטריטוריה שלכם.
מה שמצחיק זה שאתם אלה שלבסוף בהתנהגותכם מבריחים את כולם ואז עוד בשיא חוצפתכם אומרים לקהל השפוי "אמרנו לכם....".
אמרו זה האולטראס, אמרו זה השלט לא מיצגים את ישראל , אמרו זה פואד , אמרו זה השיוך הפוליטי , מה לא אמרו ? ויאללה , בסוף אנשים באים כי יש לנו את הקהל הכי טוב בעולם .
ואני אהיה עם הפועל , ליגת על , ליגה שנייה , ליגה ב , זה הפועל , לאיפה נלך ?
ואני לא יכול להגיד לאף אחד "אמרתי לכם" , בשום נושא , לא רק בקשר להפועל . אני יכול להגיד "אשתי אמרה לכם"
ונקווה שספרא וינאי לא יזכירו את מי שציינת .בני12 כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:32לא רק ספרא וינאי (וזידנברג) באו.Red roy כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:07הברחנו את כולם ובאו על הדרך ספרא וינאיליאור א. כתב: ↑02 דצמבר 2024, 00:03
זו הבעיה העיקרית שלך ושל כמותך, שחווים ספק חרדת נטישה\ספק רכושנות יתר להפועל וכל פעם מדברים על עזיבה פתאומית ודמיונית(ללא שום בסיס) של דמויות חיוביות שמוכנות להשקיע ולהיכנס לטריטוריה שלכם.
אמרו זה האולטראס, אמרו זה השלט לא מיצגים את ישראל , אמרו זה פואד , אמרו זה השיוך הפוליטי , מה לא אמרו ? ויאללה , בסוף אנשים באים כי יש לנו את הקהל הכי טוב בעולם .
ואני אהיה עם הפועל , ליגת על , ליגה שנייה , ליגה ב , זה הפועל , לאיפה נלך ?
ואני לא יכול להגיד לאף אחד "אמרתי לכם" , בשום נושא , לא רק בקשר להפועל . אני יכול להגיד "אשתי אמרה לכם"
גם שאול, טביב, כבירי, רמון והניסנובים באו
1. למה רק על סף קריסה?Red roy כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:59אומר לך את האמת , אם הוא עוזב בגלל מחאה נגד מעבר ליד אליהו שכל המחאה הזו כוללת כמה קללות במשחק חוץ , אז הוא ילך גם אם החלום שלו להיות ביורוליג לא יתגשם תוך שנתיים .יהלום14אדום כתב: ↑01 דצמבר 2024, 23:54אנחנו קהילה מפולגת ואם ההתנהגות כלפיו היא מה שתגרום לו לעזוב, נישאר כאלה.
ואנחנו כנראה באמת קהילה מפולגת , בלי קשר לינאי .
אבל יכול להיות שכל קהילה של כמה אלפי אנשים נמצאת במצב דומה , הפגנות בקפלן , חטופים , וכו' ...
אבל , וזו עובדה , ברגע האמת שהמצב על סף קריסה כולם מתאחדים .
תן לי להרגיע אותך- אם וכשיתקבל המעבר ליד אליהו, גם היחס לחברים שלך על ידי ההנהלה ישתנה.
לא רק קיללו את הבעלים ששם הכי הרבה כסף העונה בכל ענפי הספורט בישראל (בזמן מלחמה!!!), אלא הנרמול שלך של שירי השואה והכנסת אנשים למשרפות, כאילו זה כלום וכאילו שאין לנו אנשים בקהל שזה פוגע בהם.Red roy כתב:מה הם עשו ????
קיללו את הבעלים כי הם חושבים שהוא פועל נגד המועדון ? ביג פטקינג דיל
איבדתם את העשתונות ?