לאיזו רמה של עליבות עוד נגיע? מנצלים שחקן זר שלא מבין את השפה כדי ליצר בלגן.
Sent from my iPhone using Tapatalk
למה תאי הצפיה כאלה קריטיים? זה בסוף 20 תאי צפיה. נניח אפילו את המקרה הכי טוב, שכולם יימכרו ב100 אלף דולר לעונה. אז כל הסיפור פה זה עוד מקסימום 8 מיליון שקל (הכנסות, לא רווחים). לקבוצה של מאה מיליון שקל זה חשוב, אבל לא שובר שיוויון
אחרי כל מה שעשה בשביל הפועל בשנתיים האחרונות, מדהים שעדיין יש פיקפוק בכוונות שלי.האדום הצורר כתב: ↑29 נובמבר 2024, 23:02 רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
ומעבר לכך, אתה באמת רוצה שהפועל תעבור ליד אליהו לתמיד (כך עולה מההודעה שכתבת)?
זה לא רק עיניין כספי.
אבל בשביל שיהיו לו עוד כמה תאים "להתחכך" זה כן נראה לך הגיוני? שיעשה את זה בארבעת התאים שעדיין שייכים להיכלי הספורטמילפורד כתב: ↑29 נובמבר 2024, 23:45זה לא רק עיניין כספי.
זה עיניין של סטטוס וכוח.
עופר רוצה להתחכך ולהתחנף עוד ועוד לגורמי ההון/שלטון בארץ (וגם באירופה) אם זה לטובת העסקים שלו ואם זה לקראת כניסה שלו עצמו לפוליטיקה (או לפחות להיות גורם משפיע).
לטעמי, זאת אג׳נדת העל שלו (כי האפשרות האחרת היחידה שאני רואה שסתם בא לו לשרוף כסף ואני לא קונה את האופציה הזאת).
בהחלט רואה בעיה וכתבתי את זה במקומות אחרים.האדום הצורר כתב:רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
ומעבר לכך, אתה באמת רוצה שהפועל תעבור ליד אליהו לתמיד (כך עולה מההודעה שכתבת)?
תאי צפייה זה אחד הדברים שהביאו למכבי חסויות הרבה יותר גדולות. הרבה מנהלי חברות גדולות רוצים להשקיע בחסות כסמל סטטוס. להיות מסוגלים להקצות להם גם תאי צפייה יכול להביא ספונסרים משמעותית יותר גדולים בסכומים יותר גבוהים.
וקוראים לצד הזה עמותת הפועל אוסישקין. מי שגורר את ההצבעה מיוני עד עכשיו הוא חסר תו״ל ברמות שאפילו בבית ספר למשפטים יתביישו להציג בשאלות במבחן
לא העמותה שכבר כמעט חצי שנה מושכת את הצבעה ממש מתנהלת בתום לב.
אני מאוד מקווה, חשש עצום שכל מה שנבנה פה יהרס בגלל כל החוסר שקט הזה והקולות רקע של העמותה
העמותה כבר משתמשת בכסף שלך לריצה, כדוריד וכדורמים אז מה זה להשתמש בכסף שלך לעוד דבר מיותר?Red Wolf כתב: ↑01 דצמבר 2024, 09:50 איכס
מאוד מקווה שהעמותה לא משתמשת בכסף שלי לכל ההליכים המשפטיים האלה
שוקל לפנות לבית משפט לבקש צו עיכוב לצו עיכוב שלהם כחבר עמותה אני מתנגד למהלך הרי יש פה ניגוד אינטרסים מובהק שמצדיק הצבעה של חברי עמותה על המהלך הזה לפחות
ושוב, איכס, מחכה כבר לעבור ליד אליהו ולחסוך 400 שח בשנה
גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
אין פה אף צד קדוש ותם לב לצערי.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
חיכית עד עכשיו, אז לא יכולת לחכות עם זה עוד כמה ימים או שבוע? מה בוער כל כך?
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.
צודק. טעות שלי.Niro כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:43גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.
זה שכולם אשמים לא אומר שהאשמה מתחלקת בצורה שווה.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
ממש חבל.