יד אליהו
-
- קיבל.ה 1179 לייקים
-
- קיבל.ה 667 לייקים
רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
ומעבר לכך, אתה באמת רוצה שהפועל תעבור ליד אליהו לתמיד (כך עולה מההודעה שכתבת)?
אינתי עומרי, הפועל.
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
למה תאי הצפיה כאלה קריטיים? זה בסוף 20 תאי צפיה. נניח אפילו את המקרה הכי טוב, שכולם יימכרו ב100 אלף דולר לעונה. אז כל הסיפור פה זה עוד מקסימום 8 מיליון שקל (הכנסות, לא רווחים). לקבוצה של מאה מיליון שקל זה חשוב, אבל לא שובר שיוויון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
אחרי כל מה שעשה בשביל הפועל בשנתיים האחרונות, מדהים שעדיין יש פיקפוק בכוונות שלי.האדום הצורר כתב: ↑29 נובמבר 2024, 23:02 רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
נכון להיום, כולל במהלך השבוע האחרון, כל מה שעשה היה במטרה לעזור ולשפר את הפועל.
- הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
זה לא רק עיניין כספי.
זה עיניין של סטטוס וכוח.
עופר רוצה להתחכך ולהתחנף עוד ועוד לגורמי ההון/שלטון בארץ (וגם באירופה) אם זה לטובת העסקים שלו ואם זה לקראת כניסה שלו עצמו לפוליטיקה (או לפחות להיות גורם משפיע).
לטעמי, זאת אג׳נדת העל שלו (כי האפשרות האחרת היחידה שאני רואה שסתם בא לו לשרוף כסף ואני לא קונה את האופציה הזאת).
-
- קיבל.ה 667 לייקים
תרשה לי לא להסכים איתך. תרשה לי לציין שהרעש הרב בתקשורת לא עוזר או משפר את הפועל, כנ"ל הרצון להעביר את הקבוצה מהבית שלה בהקדם האפשרי ליד אליהו, האיצטדיון שמזוהה באופן מוחלט עם כל מה שהפוך מהפועל. כנ"ל עזיבת/הזזת כמעט כל הצוות הניהולי הישן והנחתת צוות ניהולי שאין לו שום קשר לקבוצה בעבר וכנ"ל היחסים הגרועים הנוכחיים עם העמותה שהצעידה את הקבוצה למקום אליו הגיעה והקימה אותה די מאפס, ואחרון וכנ"ל הפערים העצומים מארגון האוהדים של הקבוצה.
תודה.
תודה.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 29 נובמבר 2024, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 667 לייקים
-
- קיבל.ה 667 לייקים
וסתם ברמה הקונקרטית נראה לי שאין הרבה דברים שאני שונא יותר מתנועות נוער.
אינתי עומרי, הפועל.
- הפועל
- קיבל.ה 1418 לייקים
- יצירת קשר:
אבל בשביל שיהיו לו עוד כמה תאים "להתחכך" זה כן נראה לך הגיוני? שיעשה את זה בארבעת התאים שעדיין שייכים להיכלי הספורטמילפורד כתב: ↑29 נובמבר 2024, 23:45זה לא רק עיניין כספי.
זה עיניין של סטטוס וכוח.
עופר רוצה להתחכך ולהתחנף עוד ועוד לגורמי ההון/שלטון בארץ (וגם באירופה) אם זה לטובת העסקים שלו ואם זה לקראת כניסה שלו עצמו לפוליטיקה (או לפחות להיות גורם משפיע).
לטעמי, זאת אג׳נדת העל שלו (כי האפשרות האחרת היחידה שאני רואה שסתם בא לו לשרוף כסף ואני לא קונה את האופציה הזאת).
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
בהחלט רואה בעיה וכתבתי את זה במקומות אחרים.האדום הצורר כתב:רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
אם הייתי חושב רק על עצמי אז הייתי נשאר בדרייב אין לתמיד במצבו היום. אני מת על הגודל למרות כל החסרונות באולם הזה.
אבל יש עוד אלפים רבים של אוהדים שרוצים וזכאים לראות את הקבוצה ולכן אני מוכן לקבל מעבר ליד אליהו גם אם זה יהיה לתמיד (אני בטוח שלא אבל הייתי מוכן לקבל גם את המצב הזה).
ודרך אגב - אני חושב שכדאי שאנשים יתעוררו קצת מהרומנטיקה לגבי הדרייב אין. בדרייב אין של עשרת אלפים מקומות לא יהיה שונה מיד אליהו ברמת הניכור שלו. זה אף פעם לא יהיה הדרייב אין הנוכחי ואני בכלל לא בטוח שיהיה הבדל גדול בינו לבין יד אליהו מלבד הרגש השלילי שיש לי ולהרבה אוהדים אחרים כלפי האולם הזה.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 376 לייקים
מתי אמור להיות משחק הבית הראשון שלא ישחקו בדרייב אין?
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
- red in blood
- קיבל.ה 399 לייקים
תאי צפייה זה אחד הדברים שהביאו למכבי חסויות הרבה יותר גדולות. הרבה מנהלי חברות גדולות רוצים להשקיע בחסות כסמל סטטוס. להיות מסוגלים להקצות להם גם תאי צפייה יכול להביא ספונסרים משמעותית יותר גדולים בסכומים יותר גבוהים.
ואף אחד מהדברים הללו לא שובר שיוויון בפני עצמו, אבל ביחד הם מצטברים יפה מאוד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- עמית
- קיבל.ה 323 לייקים
הוא כל כך מכוער אלוהים
Confie no Processo
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
-
- קיבל.ה 630 לייקים
העמותה הגישה בקשה לצו מניעה. איזה פרפורי גסיסה מכוערים של העמותה. נותר רק לקוות שבמותה היא לא תהרוג את המועדון יחד איתה
-
- קיבל.ה 1720 לייקים
לא חושב שעופר יכול לנצח במאבק הנוראי הזה של העמותה. אני מהמר שהוא בסוף השנה ירים ידיים והדבר הראשון שאני אעשה כשזה יקרה זה לבטל את החברות שלי בעמותה. פשוט גועל נפש
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 01 דצמבר 2024, 09:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 630 לייקים
וקוראים לצד הזה עמותת הפועל אוסישקין. מי שגורר את ההצבעה מיוני עד עכשיו הוא חסר תו״ל ברמות שאפילו בבית ספר למשפטים יתביישו להציג בשאלות במבחן
- מילפורד
- קיבל.ה 1781 לייקים
ויש צד שלא ממש התנהג בתום לב קרוב לחצי שנה.
זה מאבק מגעיל אבל אין פה צד שהתנהל נכון בסיפור הזה מהרגע שנגמרה העונה שעברה.
זה התחיל עוד לפני הדיבור על המעבר שכפורסמו מחירי המנויים המקוריים לשנה הזאת.
זה מאבק מגעיל אבל אין פה צד שהתנהל נכון בסיפור הזה מהרגע שנגמרה העונה שעברה.
זה התחיל עוד לפני הדיבור על המעבר שכפורסמו מחירי המנויים המקוריים לשנה הזאת.
-
- קיבל.ה 1375 לייקים
לא העמותה שכבר כמעט חצי שנה מושכת את הצבעה ממש מתנהלת בתום לב.
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
בדיחה , מהלך שיכול לפרק את הקבוצה , שיתביישו
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
הריי המעבר כבר יתקיים בכל מקרה , בשביל מה לפנות לגורמים משפטיים
-
- קיבל.ה 630 לייקים
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
אני מאוד מקווה, חשש עצום שכל מה שנבנה פה יהרס בגלל כל החוסר שקט הזה והקולות רקע של העמותה
-
- קיבל.ה 630 לייקים
אף קבוצה מעולם לא ויתרה על כוחה מרצונה החופשי והנהלת העמותה לא שונה מזה.
- הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
- Red Wolf
- קיבל.ה 583 לייקים
איכס
מאוד מקווה שהעמותה לא משתמשת בכסף שלי לכל ההליכים המשפטיים האלה
שוקל לפנות לבית משפט לבקש צו עיכוב לצו עיכוב שלהם כחבר עמותה אני מתנגד למהלך הרי יש פה ניגוד אינטרסים מובהק שמצדיק הצבעה של חברי עמותה על המהלך הזה לפחות
ושוב, איכס, מחכה כבר לעבור ליד אליהו ולחסוך 400 שח בשנה
שוקל לפנות לבית משפט לבקש צו עיכוב לצו עיכוב שלהם כחבר עמותה אני מתנגד למהלך הרי יש פה ניגוד אינטרסים מובהק שמצדיק הצבעה של חברי עמותה על המהלך הזה לפחות
-
- קיבל.ה 1973 לייקים
זה מאוד פשוט , רוב האוהדים השפויים יפסיקו את התמיכה בעמותה בעקבות ההתנהגות הזאת ואז לא יהיה להם כוח לכלום
-
- קיבל.ה 630 לייקים
העמותה כבר משתמשת בכסף שלך לריצה, כדוריד וכדורמים אז מה זה להשתמש בכסף שלך לעוד דבר מיותר?Red Wolf כתב: ↑01 דצמבר 2024, 09:50 איכס
-
- קיבל.ה 882 לייקים
למהלך הזה לא היה צריך הצבעה?
איך העמותה עושה צעד כזה כשרוב חבריה (תרשו לי להניח) בעצם מתנגדים לכך?
איך העמותה עושה צעד כזה כשרוב חבריה (תרשו לי להניח) בעצם מתנגדים לכך?
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
חבל מאוד.
אין פה אף צד קדוש ותם לב לצערי.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
חיכית עד עכשיו, אז לא יכולת לחכות עם זה עוד כמה ימים או שבוע? מה בוער כל כך?
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.
עריכה - עכשיו ראיתי שגורניצקי מייצגים את עופר ולא את העמותה.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.
עריכה - עכשיו ראיתי שגורניצקי מייצגים את עופר ולא את העמותה.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 01 דצמבר 2024, 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 709 לייקים
פשוט לעשות מנויים. התשובה הכי טובה לדברהזה.
אגב אני גם מאוד אשמח אם האולטרס יגידו שהם רוצים את הכסף שלהם חזרה על המנוי ויתנו אפשרות לאנשים שרוצים להיות עם הפועל להיות עם הפועל. מהלך שיסגור להם את האפשרות להיכנס למשחקים גם בעתיד. ואז נראה מי באמת אמיץ
אגב אני גם מאוד אשמח אם האולטרס יגידו שהם רוצים את הכסף שלהם חזרה על המנוי ויתנו אפשרות לאנשים שרוצים להיות עם הפועל להיות עם הפועל. מהלך שיסגור להם את האפשרות להיכנס למשחקים גם בעתיד. ואז נראה מי באמת אמיץ
- הפוסט קיבל לייק אחד7even
- 7even
- קיבל.ה 2316 לייקים
אני מקווה שהם קוראים את התגובות ומבינים שאנשים מאסו בהם.
כאילו, זה לא שהרוב נגדם...הרוב המוחלט נגדם.
ברמה שאולי 1 מכל איזה 3,000 אוהדי הפועל לא סולד מהם.
מה יהיה עם הניתוק?
כאילו, זה לא שהרוב נגדם...הרוב המוחלט נגדם.
ברמה שאולי 1 מכל איזה 3,000 אוהדי הפועל לא סולד מהם.
מה יהיה עם הניתוק?
יחד, רק יחד!
-
- קיבל.ה 538 לייקים
גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
ממש חבל.
- 7even
- קיבל.ה 2316 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1125 לייקים
צודק. טעות שלי.Niro כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:43גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
ממש חבל.
-
- קיבל.ה 5209 לייקים
זה שכולם אשמים לא אומר שהאשמה מתחלקת בצורה שווה.רדנקו כתב: ↑01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
ממש חבל.
כל האירוע הזה שורשו בחוסר הנכונות של העמותה להעלות את הנושא להצבעה שעדיין לא קרתה כאשר אנחנו בפאקינג דצמבר. יותר מזה, גם נוסח ההצבעה כפי שיעלה הוא ביזיון בפני עצמו והוא ממש בגדר רמייה של חברי העמותה.
לצערי, צריך לקרות משהו דרמטי כדי שאני אשאר חבר עמותה.