יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
200
79%
נגד
54
21%

סך הכול הצבעות: 254
Asafasraf
קיבל.ה  1179 לייקים

תמונה

לאיזו רמה של עליבות עוד נגיע? מנצלים שחקן זר שלא מבין את השפה כדי ליצר בלגן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
הפוסט קיבל 7 לייקיםVinbגביזוןרוויעד המ!!ת הפועלRed Wolfסומךתא מרבוטא
האדום הצורר
קיבל.ה  667 לייקים

רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
ומעבר לכך, אתה באמת רוצה שהפועל תעבור ליד אליהו לתמיד (כך עולה מההודעה שכתבת)?
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 29 נובמבר 2024, 22:21 אין במצב הזה צד שמריח טוב.

לגבי החשש שהמעבר קבוע , מי שחושש מזה נראה לי לא מבין כמה הנושא של התאי צפיה חשוב לעופר או לא מבין את הסיטואציה של התאי צפיה ביד אליהו.
כל עוד המצב שבתאים האלה ביד אליהו שולטת מכבי, הוא יקדם את בניית הדרייב אין מחדש.
למה תאי הצפיה כאלה קריטיים? זה בסוף 20 תאי צפיה. נניח אפילו את המקרה הכי טוב, שכולם יימכרו ב100 אלף דולר לעונה. אז כל הסיפור פה זה עוד מקסימום 8 מיליון שקל (הכנסות, לא רווחים). לקבוצה של מאה מיליון שקל זה חשוב, אבל לא שובר שיוויון
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1780 לייקים

האדום הצורר כתב: 29 נובמבר 2024, 23:02 רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
אחרי כל מה שעשה בשביל הפועל בשנתיים האחרונות, מדהים שעדיין יש פיקפוק בכוונות שלי.
נכון להיום, כולל במהלך השבוע האחרון, כל מה שעשה היה במטרה לעזור ולשפר את הפועל.
הפוסט קיבל לייק אחדעד המ!!ת הפועל
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1780 לייקים

הפועל כתב: 29 נובמבר 2024, 23:03

לגבי החשש שהמעבר קבוע , מי שחושש מזה נראה לי לא מבין כמה הנושא של התאי צפיה חשוב לעופר או לא מבין את הסיטואציה של התאי צפיה ביד אליהו.
כל עוד המצב שבתאים האלה ביד אליהו שולטת מכבי, הוא יקדם את בניית הדרייב אין מחדש.
למה תאי הצפיה כאלה קריטיים? זה בסוף 20 תאי צפיה. נניח אפילו את המקרה הכי טוב, שכולם יימכרו ב100 אלף דולר לעונה. אז כל הסיפור פה זה עוד מקסימום 8 מיליון שקל (הכנסות, לא רווחים). לקבוצה של מאה מיליון שקל זה חשוב, אבל לא שובר שיוויון
זה לא רק עיניין כספי.
זה עיניין של סטטוס וכוח.
עופר רוצה להתחכך ולהתחנף עוד ועוד לגורמי ההון/שלטון בארץ (וגם באירופה) אם זה לטובת העסקים שלו ואם זה לקראת כניסה שלו עצמו לפוליטיקה (או לפחות להיות גורם משפיע).
לטעמי, זאת אג׳נדת העל שלו (כי האפשרות האחרת היחידה שאני רואה שסתם בא לו לשרוף כסף ואני לא קונה את האופציה הזאת).
האדום הצורר
קיבל.ה  667 לייקים

תרשה לי לא להסכים איתך. תרשה לי לציין שהרעש הרב בתקשורת לא עוזר או משפר את הפועל, כנ"ל הרצון להעביר את הקבוצה מהבית שלה בהקדם האפשרי ליד אליהו, האיצטדיון שמזוהה באופן מוחלט עם כל מה שהפוך מהפועל. כנ"ל עזיבת/הזזת כמעט כל הצוות הניהולי הישן והנחתת צוות ניהולי שאין לו שום קשר לקבוצה בעבר וכנ"ל היחסים הגרועים הנוכחיים עם העמותה שהצעידה את הקבוצה למקום אליו הגיעה והקימה אותה די מאפס, ואחרון וכנ"ל הפערים העצומים מארגון האוהדים של הקבוצה.

תודה.
נערך לאחרונה על ידי האדום הצורר ב 29 נובמבר 2024, 23:51, נערך פעם 1 בסך הכל.
אינתי עומרי, הפועל.
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

האיש של הפועל תנועת נוער ת״א
האדום הצורר
קיבל.ה  667 לייקים

Nati כתב: 29 נובמבר 2024, 23:51 האיש של הפועל תנועת נוער ת״א
האיש שהיה במשחק וחצי של הפועל בעשור האחרון.
אינתי עומרי, הפועל.
האדום הצורר
קיבל.ה  667 לייקים

וסתם ברמה הקונקרטית נראה לי שאין הרבה דברים שאני שונא יותר מתנועות נוער.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1418 לייקים
יצירת קשר:

מילפורד כתב: 29 נובמבר 2024, 23:45

זה לא רק עיניין כספי.
זה עיניין של סטטוס וכוח.
עופר רוצה להתחכך ולהתחנף עוד ועוד לגורמי ההון/שלטון בארץ (וגם באירופה) אם זה לטובת העסקים שלו ואם זה לקראת כניסה שלו עצמו לפוליטיקה (או לפחות להיות גורם משפיע).
לטעמי, זאת אג׳נדת העל שלו (כי האפשרות האחרת היחידה שאני רואה שסתם בא לו לשרוף כסף ואני לא קונה את האופציה הזאת).
אבל בשביל שיהיו לו עוד כמה תאים "להתחכך" זה כן נראה לך הגיוני? שיעשה את זה בארבעת התאים שעדיין שייכים להיכלי הספורט
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

האדום הצורר כתב:
Nati כתב: 29 נובמבר 2024, 23:51 האיש של הפועל תנועת נוער ת״א
האיש שהיה במשחק וחצי של הפועל בעשור האחרון.
מצחיק
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1125 לייקים

האדום הצורר כתב:רדנקו, אתה באמת לא רואה שום בעיה בהתנהלות בלי קשר למכירת המנויים? אתה חושב שעופר ינאי מדבר על שיפוץ הדרייב אין מתוך טוב ליבו?
בהחלט רואה בעיה וכתבתי את זה במקומות אחרים.
אם הייתי חושב רק על עצמי אז הייתי נשאר בדרייב אין לתמיד במצבו היום. אני מת על הגודל למרות כל החסרונות באולם הזה.
אבל יש עוד אלפים רבים של אוהדים שרוצים וזכאים לראות את הקבוצה ולכן אני מוכן לקבל מעבר ליד אליהו גם אם זה יהיה לתמיד (אני בטוח שלא אבל הייתי מוכן לקבל גם את המצב הזה).
ודרך אגב - אני חושב שכדאי שאנשים יתעוררו קצת מהרומנטיקה לגבי הדרייב אין. בדרייב אין של עשרת אלפים מקומות לא יהיה שונה מיד אליהו ברמת הניכור שלו. זה אף פעם לא יהיה הדרייב אין הנוכחי ואני בכלל לא בטוח שיהיה הבדל גדול בינו לבין יד אליהו מלבד הרגש השלילי שיש לי ולהרבה אוהדים אחרים כלפי האולם הזה.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

הפוסט קיבל 3 לייקיםגביזוןNatiסומך
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  465 לייקים

יד ושם יוצא לדרך
OMG עווופררר
אוהד כורסא
קיבל.ה  376 לייקים

מתי אמור להיות משחק הבית הראשון שלא ישחקו בדרייב אין?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1125 לייקים

לדעתי משחק הבית נגד ירושלים.
הפוסט קיבל לייק אחדאוהד כורסא
סמל אישי של משתמש
red in blood
קיבל.ה  399 לייקים

תאי צפייה זה אחד הדברים שהביאו למכבי חסויות הרבה יותר גדולות. הרבה מנהלי חברות גדולות רוצים להשקיע בחסות כסמל סטטוס. להיות מסוגלים להקצות להם גם תאי צפייה יכול להביא ספונסרים משמעותית יותר גדולים בסכומים יותר גבוהים.
ואף אחד מהדברים הללו לא שובר שיוויון בפני עצמו, אבל ביחד הם מצטברים יפה מאוד.
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
סמל אישי של משתמש
עמית
קיבל.ה  323 לייקים

הוא כל כך מכוער אלוהים
🇧🇷🕺💃 Confie no Processo

אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)
Red_man
קיבל.ה  630 לייקים

העמותה הגישה בקשה לצו מניעה. איזה פרפורי גסיסה מכוערים של העמותה. נותר רק לקוות שבמותה היא לא תהרוג את המועדון יחד איתה
oleg neduda
קיבל.ה  1720 לייקים

לא חושב שעופר יכול לנצח במאבק הנוראי הזה של העמותה. אני מהמר שהוא בסוף השנה ירים ידיים והדבר הראשון שאני אעשה כשזה יקרה זה לבטל את החברות שלי בעמותה. פשוט גועל נפש
נערך לאחרונה על ידי oleg neduda ב 01 דצמבר 2024, 09:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
bambo_leo
קיבל.ה  71 לייקים

Red_man כתב: 01 דצמבר 2024, 09:28

העמותה הגישה בקשה לצו מניעה. איזה פרפורי גסיסה מכוערים של העמותה. נותר רק לקוות שבמותה היא לא תהרוג את המועדון יחד איתה
כל הכבוד לעמותה. חשוב מאד.
יש צד אחד שבפירוש מתנהג לא בתום לב לפני הגישור.
Red_man
קיבל.ה  630 לייקים

bambo_leo כתב: 01 דצמבר 2024, 09:32

וקוראים לצד הזה עמותת הפועל אוסישקין. מי שגורר את ההצבעה מיוני עד עכשיו הוא חסר תו״ל ברמות שאפילו בבית ספר למשפטים יתביישו להציג בשאלות במבחן
הפוסט קיבל 2 לייקיםRaiziAsafasraf
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  1780 לייקים

ויש צד שלא ממש התנהג בתום לב קרוב לחצי שנה.

זה מאבק מגעיל אבל אין פה צד שהתנהל נכון בסיפור הזה מהרגע שנגמרה העונה שעברה.
זה התחיל עוד לפני הדיבור על המעבר שכפורסמו מחירי המנויים המקוריים לשנה הזאת.
Nati
קיבל.ה  1375 לייקים

bambo_leo כתב:

לא העמותה שכבר כמעט חצי שנה מושכת את הצבעה ממש מתנהלת בתום לב.
רק הפועל
קיבל.ה  1973 לייקים

בדיחה , מהלך שיכול לפרק את הקבוצה , שיתביישו
רק הפועל
קיבל.ה  1973 לייקים

הריי המעבר כבר יתקיים בכל מקרה , בשביל מה לפנות לגורמים משפטיים
Red_man
קיבל.ה  630 לייקים

רק הפועל כתב: 01 דצמבר 2024, 09:36 בדיחה , מהלך שיכול לפרק את הקבוצה , שיתביישו
מדובר בפרפורי גסיסה מכוערים מאוד. נשאר רק לקוות שהעמותה תמות לבד ולא תרצח את הקבוצה. כרוניקה של רצח והתאבדות
רק הפועל
קיבל.ה  1973 לייקים

Red_man כתב: 01 דצמבר 2024, 09:38
מדובר בפרפורי גסיסה מכוערים מאוד. נשאר רק לקוות שהעמותה תמות לבד ולא תרצח את הקבוצה. כרוניקה של רצח והתאבדות
אני מאוד מקווה, חשש עצום שכל מה שנבנה פה יהרס בגלל כל החוסר שקט הזה והקולות רקע של העמותה
Red_man
קיבל.ה  630 לייקים

רק הפועל כתב: 01 דצמבר 2024, 09:41
Red_man כתב: 01 דצמבר 2024, 09:38
אני מאוד מקווה, חשש עצום שכל מה שנבנה פה יהרס בגלל כל החוסר שקט הזה והקולות רקע של העמותה
אף קבוצה מעולם לא ויתרה על כוחה מרצונה החופשי והנהלת העמותה לא שונה מזה.
הפוסט קיבל לייק אחדKingAlpaca
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  583 לייקים

איכס
מאוד מקווה שהעמותה לא משתמשת בכסף שלי לכל ההליכים המשפטיים האלה
שוקל לפנות לבית משפט לבקש צו עיכוב לצו עיכוב שלהם כחבר עמותה אני מתנגד למהלך הרי יש פה ניגוד אינטרסים מובהק שמצדיק הצבעה של חברי עמותה על המהלך הזה לפחות

ושוב, איכס, מחכה כבר לעבור ליד אליהו ולחסוך 400 שח בשנה
הפוסט קיבל 3 לייקיםגביזוןAdamתא מרבוטא
רק הפועל
קיבל.ה  1973 לייקים

זה מאוד פשוט , רוב האוהדים השפויים יפסיקו את התמיכה בעמותה בעקבות ההתנהגות הזאת ואז לא יהיה להם כוח לכלום
Red_man
קיבל.ה  630 לייקים

Red Wolf כתב: 01 דצמבר 2024, 09:50 איכס
מאוד מקווה שהעמותה לא משתמשת בכסף שלי לכל ההליכים המשפטיים האלה
שוקל לפנות לבית משפט לבקש צו עיכוב לצו עיכוב שלהם כחבר עמותה אני מתנגד למהלך הרי יש פה ניגוד אינטרסים מובהק שמצדיק הצבעה של חברי עמותה על המהלך הזה לפחות

ושוב, איכס, מחכה כבר לעבור ליד אליהו ולחסוך 400 שח בשנה
העמותה כבר משתמשת בכסף שלך לריצה, כדוריד וכדורמים אז מה זה להשתמש בכסף שלך לעוד דבר מיותר?
Xavi
קיבל.ה  882 לייקים

למהלך הזה לא היה צריך הצבעה?
איך העמותה עושה צעד כזה כשרוב חבריה (תרשו לי להניח) בעצם מתנגדים לכך?
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1125 לייקים

חבל מאוד.
אין פה אף צד קדוש ותם לב לצערי.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
חיכית עד עכשיו, אז לא יכולת לחכות עם זה עוד כמה ימים או שבוע? מה בוער כל כך?
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.

עריכה - עכשיו ראיתי שגורניצקי מייצגים את עופר ולא את העמותה.
נערך לאחרונה על ידי רדנקו ב 01 דצמבר 2024, 10:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
Mic_red
קיבל.ה  63 לייקים

Xavi כתב: 01 דצמבר 2024, 10:24 למהלך הזה לא היה צריך הצבעה?
איך העמותה עושה צעד כזה כשרוב חבריה (תרשו לי להניח) בעצם מתנגדים לכך?
העמותה לא שמה על ההצבעות של חברי העמותה…
היא יודעת שאחרי ההצבעה למעבר, הרבה יעזבו… אז יש לה אינטרס לדחות את זה עוד ועוד ועוד
Money
קיבל.ה  709 לייקים

פשוט לעשות מנויים. התשובה הכי טובה לדברהזה.
אגב אני גם מאוד אשמח אם האולטרס יגידו שהם רוצים את הכסף שלהם חזרה על המנוי ויתנו אפשרות לאנשים שרוצים להיות עם הפועל להיות עם הפועל. מהלך שיסגור להם את האפשרות להיכנס למשחקים גם בעתיד. ואז נראה מי באמת אמיץ
הפוסט קיבל לייק אחד7even
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2316 לייקים

אני מקווה שהם קוראים את התגובות ומבינים שאנשים מאסו בהם.
כאילו, זה לא שהרוב נגדם...הרוב המוחלט נגדם.
ברמה שאולי 1 מכל איזה 3,000 אוהדי הפועל לא סולד מהם.

מה יהיה עם הניתוק?
יחד, רק יחד! :heart:
Niro
קיבל.ה  538 לייקים

רדנקו כתב: 01 דצמבר 2024, 10:26 חבל מאוד.
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
אבל לדעתי עופר היה יכול וחייב לחכות עם נושא המנויים ולא לעשות את זה לפני ישיבת הגישור.
ומצד שני מה כל כך דחוף שהעמותה צריכה לפנות עכשיו לבית המשפט? הרי החלטתם שמאפשרים את המעבר ליד אליהו. וכל דבר שקורה עכשיו הוא הפיך.
אם תגיעו להסכמות יהיה אפשר לשנות את המצב ואם לא - תוכלו לפנות לבית המשפט גם ביום רביעי או כשתהליך הגישור יסתיים.
ממש חבל.
גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2316 לייקים

כפי שנאמר מזמן, הם מגישים למכבי ללייאפ וממש נהנים מזה:

תמונה
יחד, רק יחד! :heart:
הפוסט קיבל לייק אחדתא מרבוטא
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1125 לייקים

Niro כתב: 01 דצמבר 2024, 10:43
העמותה מרחה את ההצבעה חודשים על גבי חודשים. ועכשיו היא כנראה מוציאה הרבה מאוד כסף מדמי החבר ומהכסף שעופר העביר לה כדי להלחם בעופר. משרד עו"ד גורניצקי הוא מהמשרדים היקרים בארץ.
ממש חבל.
גורניצקי לדעתי מייצגים את הצד של עופר.
צודק. טעות שלי.
הוקיץ'
קיבל.ה  5208 לייקים

ממש חבל.
זה שכולם אשמים לא אומר שהאשמה מתחלקת בצורה שווה.
כל האירוע הזה שורשו בחוסר הנכונות של העמותה להעלות את הנושא להצבעה שעדיין לא קרתה כאשר אנחנו בפאקינג דצמבר. יותר מזה, גם נוסח ההצבעה כפי שיעלה הוא ביזיון בפני עצמו והוא ממש בגדר רמייה של חברי העמותה.
לצערי, צריך לקרות משהו דרמטי כדי שאני אשאר חבר עמותה.
הפוסט קיבל 2 לייקיםNiroתא מרבוטא
שליחת תגובה