זה ניצחון בתיגרת רחוב. כשניקח מולם תואר זה יהיה נצחון.
ים מדר
-
- קיבל.ה 752 לייקים
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 752 לייקים
הסגל הישראלי חשוב, כי מותר לרשום רק 5 זרים, אבל צריך התיחסות כוללת לכל מרכיבי הקבוצה.
למכבי יתרון ולא רק בגלל סורקיס, גם היכולת לרשום 2 מתאזרחים - דיברתולומיאו וגק כהן.
ולמכבי קומבו גארדים טובים יותר.
אבל אין ספק שובר השיוויון הוא סורקיס.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
שוב, המתאזרחים שלהם לא מרשימים אותי ביחס לישראלים שיש לנו (וגם ריימן נכלל בקטגוריה הזאת אגב).
תומר גינת ענה בריאיון לפני משחקי הנבחרת שים מדר והוא חברים וחולקים חדר במלון במשחקים בחו״ל.
בסוף זה הכל כסף בכל מקרה.
יש מצב תומר גינת השחקן היחיד שאני זוכר מהעת המודרנית שויתר על כסף תמורת זהות.
כמובן שסורקין היה ונשאר השובר שיוויון במצב הנוכחי כי פשוט אין לנו סנטר, אם מוטלי יחזור אנחנו פייבוריטים על מכבי, אחרת זה מאוד קשה לקבוע.
באנת חבל לי על נועם יעקב
כמובן שסורקין היה ונשאר השובר שיוויון במצב הנוכחי כי פשוט אין לנו סנטר, אם מוטלי יחזור אנחנו פייבוריטים על מכבי, אחרת זה מאוד קשה לקבוע.
באנת חבל לי על נועם יעקב
-
- קיבל.ה 430 לייקים
לרגע לא מתכוון להוריד מתומר ומהמלך הענק שעשה כשחזר אלינו, אבל מרגיש לי שזה היה הימור מושכל בידיעה שקיים סיכוי שעופר יכנס והמשכורות יעלו.רז הרשקו כתב: ↑28 נובמבר 2024, 10:34 תומר גינת ענה בריאיון לפני משחקי הנבחרת שים מדר והוא חברים וחולקים חדר במלון במשחקים בחו״ל.
באנת חבל לי על נועם יעקב
ועדיין הימור מושכל או לא אין כמו תומר מבחינת נאמנות, אהבה לקבוצה ובכללי בן אדם מיוחד.
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
אין אושר כמו לראות את אוהדי היריבות בטוויטר מגלים דאגה למצבו של נועם יעקב או למצב העובר ושב של עופר.
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
דיברתולומאו בדעיכה חדה ביכולת (הגיל עושה את שלו). בסוף היום גם אני חושב שסורקין ובלאט טובים יותר מים ותומר, אבל הפער הצטמצם היום משמעותית. לטעמי יתר הישראלים שלנו (בר, פלטין, בלייזר ונועם) עדיפים על יתר הישראלים/מתאזרחים שלהם.
אם מוטלי אכן יחזור, אני חושב שגם בתרומת הזרים יהיה לנו יתרון, לפחות על הנייר.
בכל מקרה, שתי קבוצות די שוות באיכותן ככה או ככה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
-
- קיבל.ה 430 לייקים
מדהים. מניח שזה אומר שיעקב ישוחרר בקרוב
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
שום סיבה לשחרר את נועם יעקב בשלב הזה.
כן צריך כנראה לשחרר את מי שיותר רוצה לא להיות פה מבין בברלי/רגלנד.
כן צריך כנראה לשחרר את מי שיותר רוצה לא להיות פה מבין בברלי/רגלנד.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
-
- קיבל.ה 530 לייקים
כמובן שבמצב אופטימילי שבברלי רוצה ללכת ורגלנד רוצה להישאר אז בברלי צריך ללכת לנ.ב.א/ריאל מדריד או כל שטות אחרת
-
- קיבל.ה 430 לייקים
איפה יהיה מקום ליעקב כרכז כשיש את ים ובר שמשחק לפעמים כרכז בתור ישראלים שיקחו מהמעט דקות שעוד קיבל בליגה, תוסיף לזה את רגנלד ומקווה שאיטודיס לא ימשיך בשטות של בברלי כרכז אבל אם כן אז גם הוא.
לא רואה איך יעקב שרצה לעזוב לפני שהיה עוד רכז ישראלי בכיר ישאר עכשיו. ובינינו אני גם לא חושב שהוא צריך להישאר. לא מבחינתנו ולא מבחינתו. אם רגנלד יעזוב אז כן אבל כל עוד יש את ים ועוד רכז זר הוא לא יראה כמעט פרקט לדעתי.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לפני כמה שנים הנחתי שיחזור רק אל ההם, שיהיה בהצלחה
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 752 לייקים
במצב הסגלים כפי שהם היום, ונניח שמוטלי חוזר (או מגיע סנטר אחר עוצמתי, מי הם 5 הזרים שהיית רושם אצלנו, ומי לדעתך 5 הזרים שהם ירשמו.oleg neduda כתב: ↑28 נובמבר 2024, 11:05דיברתולומאו בדעיכה חדה ביכולת (הגיל עושה את שלו). בסוף היום גם אני חושב שסורקין ובלאט טובים יותר מים ותומר, אבל הפער הצטמצם היום משמעותית. לטעמי יתר הישראלים שלנו (בר, פלטין, בלייזר ונועם) עדיפים על יתר הישראלים/מתאזרחים שלהם.
אם מוטלי אכן יחזור, אני חושב שגם בתרומת הזרים יהיה לנו יתרון, לפחות על הנייר.
בכל מקרה, שתי קבוצות די שוות באיכותן ככה או ככה
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
אני הייתי רושם את רגלנד, פוסטר, איש, קבוקלו ומוטלי (אם יחזור). אם בברלי נשאר, הוא מן הסתם יירשם וזה יהיה במקום רגלנד, ככה שאני ממש לא אבכה אם הוא ילך.
מכבי תרשום לטעמי את רוקאס, שאיוק/דה ג'וליוס (או זר אחר שיגיע במקום סייבן לי), רנדולף, הורד, ריברו.
אני אישית מעדיף בכל יום את החמישיית זרים שלנו.
מכבי תרשום לטעמי את רוקאס, שאיוק/דה ג'וליוס (או זר אחר שיגיע במקום סייבן לי), רנדולף, הורד, ריברו.
אני אישית מעדיף בכל יום את החמישיית זרים שלנו.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
רגלנד חייב להישאר. הבחירה צריכה להיות בין נועם לבין בברלי, מסתמן שבברלי לא רוצה להיות פה.
- בז'רנו
- קיבל.ה 706 לייקים
אני יודע שזה קצת מוקדם,אבל לדעתי זה מהלך שגם מתחיל את הפרידה מבר טימור.
בסוף העונה צריך לשבת איתו ולהסהיר לו שכמות הדקות כנראה תרד משמעותית ולתת לו לבחור אם להישאר כשחקן של 10 דקות( במקרה הטוב) או להיפרד יפה
בסוף העונה צריך לשבת איתו ולהסהיר לו שכמות הדקות כנראה תרד משמעותית ולתת לו לבחור אם להישאר כשחקן של 10 דקות( במקרה הטוב) או להיפרד יפה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
בזמן שהוא כסגן יו״ר האיגוד מעניק מדליות לשחקנים.Nati כתב: ↑28 נובמבר 2024, 08:52לא אחריהלך המומנטום כתב:הוא לא יתפגר לעולם.Nati כתב: ↑28 נובמבר 2024, 01:31
שנים אני אומר שיתאבד/יקבל התקפת לב בשניה שקפטן שלנו יניף צלחת בפרצוף שלו.כי תמיד האמנתי שזה יהיה מקרה יחיד.
כמו שזה נראה בחודשים האחרונים כשמאזן הכוח משתנה ועם עופר יש סיכוי לא רע שנניף כמה צלחות ואפילו נגיע ליורוליג.אז אני אומר תן לו לחיות ולסבול.כמו שאנחנו סבלנו עשרות שנים.
גם בגיל 100 כשהוא עם הליכון וטיטולים הוא עדיין יחליט מה ואיך קורא פה.
וכשיגיע היום ומלאך המוות יסע איתו בדרך לגיהנום, בבקשה כשזה יהיה אחרי תואר משמעותי שלנו.
בזמן לקחת התואר!
ד״א,זה יהיה כל כך הוא לקבל התקפת לב בשניה שאנחנו לוקחים תואר,רק כדי לגנוב מאיתנו את הפוקוס.
מצד שני זה יתפוס את כל הפוקוס מהתואר…
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
חמוד התומר הזה
Sent from my 22101320G using Tapatalk

Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
זה מה שכתבתיהלך המומנטום כתב:בזמן שהוא כסגן יו״ר האיגוד מעניק מדליות לשחקנים.Nati כתב: ↑28 נובמבר 2024, 08:52לא אחריהלך המומנטום כתב: הוא לא יתפגר לעולם.
גם בגיל 100 כשהוא עם הליכון וטיטולים הוא עדיין יחליט מה ואיך קורא פה.
וכשיגיע היום ומלאך המוות יסע איתו בדרך לגיהנום, בבקשה כשזה יהיה אחרי תואר משמעותי שלנו.
בזמן לקחת התואר!
ד״א,זה יהיה כל כך הוא לקבל התקפת לב בשניה שאנחנו לוקחים תואר,רק כדי לגנוב מאיתנו את הפוקוס.
מצד שני זה יתפוס את כל הפוקוס מהתואר…
-
- קיבל.ה 115 לייקים
החלום זה לנצח דרבי ביורוליג...
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
ביקום ללא אבדיה מדובר בשחקן הישראלי הכי טוב לא ?
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
לרומן סורקין עשויה להיות השגה בעניין.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כשמדברים על שחקן ששווה לקנות כרטיס בשבילו מדר יותר עונה על הקריטריון משחקן כמו סורקין לדעתי , בסוף הוא היה הכוכב של הנבחרת גם במשחקים האחרונים
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
נדרש עדכון.
יחד, רק יחד! 

די עם ההשוואות לגרמנים.
בסוף אנחנו צריכים להתחבר ולהיות קודם כל יותר טובים ממה שהיינו עד עכשיו. עם תוספות הכח שקיבלנו בדמות מדר וכמובן מוטלי ואיטודיס הכיוון הוא טוב.
רק חיבור, לשחרר גארד, חדר הלבשה בריא וכמובן קבוצה מאומנת ואנחנו על הגל ואף קבוצה לא תעצור אותנו
ויאללה לנצח משחק אחד יותר מהשנה שעברה.
בסוף אנחנו צריכים להתחבר ולהיות קודם כל יותר טובים ממה שהיינו עד עכשיו. עם תוספות הכח שקיבלנו בדמות מדר וכמובן מוטלי ואיטודיס הכיוון הוא טוב.
רק חיבור, לשחרר גארד, חדר הלבשה בריא וכמובן קבוצה מאומנת ואנחנו על הגל ואף קבוצה לא תעצור אותנו
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
עם התמונה הזאת של תומר, תוך כמה זמן שימון שולח לו בדיקת סמים לבדוק מריחואנה בדם?
-
- קיבל.ה 798 לייקים
כמוני כמוךההוא שאמרו לו כתב:לפני כמה שנים הנחתי שיחזור רק אל ההם, שיהיה בהצלחה
Sent from my iPhone using Tapatalk