הייתה הבטחה להוזלה אחרי המעבר, אבל אז החליטו במקום להוזיל את המחיר ישר, והבהירו שלא תהיה עוד הוזלה עם המעבר.למה זה טוב כתב: ↑23 נובמבר 2024, 22:18 בנוסף ראוי להזכיר את ההבטחה של עופר להורדה במחיר המנוי. בנתיים נשארים אותו דבר + דובר על העלאה של עשרה אחוז בשנה הבאה
https://m.one.co.il/mobile/Article/468451.html
יהיה כיף.
התנהלות סביב מנויים וכרטיסים
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא מכיר שום הבהרה כזו ואשמח לקבל סימוכין אליה.red in blood כתב: ↑24 נובמבר 2024, 01:28הייתה הבטחה להוזלה אחרי המעבר, אבל אז החליטו במקום להוזיל את המחיר ישר, והבהירו שלא תהיה עוד הוזלה עם המעבר.למה זה טוב כתב: ↑23 נובמבר 2024, 22:18 בנוסף ראוי להזכיר את ההבטחה של עופר להורדה במחיר המנוי. בנתיים נשארים אותו דבר + דובר על העלאה של עשרה אחוז בשנה הבאה
יהיה כיף.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=478323
ההוזלה היתה בעקבות טענות על מחירי המנויים המקוריים. לא מצאתי בנתיים שום מקום שמדבר על כך שזה בא במקום ההוזלה ביד אליהו.
בכל מקרה עידן פלדה חזר כמה פעמים שלא קיימת הרעה בתנאים ליושבי יציע 2 (למרות שכן יש הרעת תנאים ברורה) בגלל שעל אותם מנויים מכבי לוקחים פי 5. אפשר להבין בקלות לאן זה יילך.
נכנסתי לזום באיחור ופספסתי חלק מהשאלות והתשובות.
האם עלתה השאלה, שכל עוד יש את מגבלת ה 4,000 צופים, האם למנויים הקיימים תהיה עדיפות וכניסה מובטחת בכל משחק, או שבכל משחק נעמוד בתוך של ה 7,000 מנויים כדי לתפוס מקום? (בלי קשר שכל עוד יש את מגבלת ה 4,000, אין טעם לעבור)
האם עלתה השאלה, שכל עוד יש את מגבלת ה 4,000 צופים, האם למנויים הקיימים תהיה עדיפות וכניסה מובטחת בכל משחק, או שבכל משחק נעמוד בתוך של ה 7,000 מנויים כדי לתפוס מקום? (בלי קשר שכל עוד יש את מגבלת ה 4,000, אין טעם לעבור)
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
זה באמת נשמע לך דרישה לגיטימית?
אולי גם נדרוש שלכל המנויים החדשים שמצטרפים במהלך הזה יהיה כתוב על המנוי/כרטיס שהם מנויים סוג ב׳?
אולי גם נדרוש שלכל המנויים החדשים שמצטרפים במהלך הזה יהיה כתוב על המנוי/כרטיס שהם מנויים סוג ב׳?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הם לא מנויים סוג ב' אבל הם לא המנויים המקוריים של העונה הזאת.
שילמתי על מנוי השנה (כמו בכל עונה) כדי שתהיה לי את היכולת להיות בכל משחק ביתי של הקבוצה. כל עוד יש אפשרות לכך, במסגרת ההגבלה לעד 4000 איש אין סיבה בעולם שאני לא אקבל את הזכות הזאת.
נקודת המוצא במעבר צריכה להיות שמנויים קיימים ייפגעו כמה שפחות. בנתיים אני רק נפגע.
שילמתי על מנוי השנה (כמו בכל עונה) כדי שתהיה לי את היכולת להיות בכל משחק ביתי של הקבוצה. כל עוד יש אפשרות לכך, במסגרת ההגבלה לעד 4000 איש אין סיבה בעולם שאני לא אקבל את הזכות הזאת.
נקודת המוצא במעבר צריכה להיות שמנויים קיימים ייפגעו כמה שפחות. בנתיים אני רק נפגע.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
ומה עם כל אלו שרוצים לשלם על המנוי הזה כבר שנתיים ולא יכולים כי אין כאלה בכלל?
הגישה הזאת שלמנויים הקיימים מגיע יותר ממה שיגיע למנויים חדשים מהרגע שאלו יהיו קיימים היא ממש לא לעניין, וזה כולל לצפות שלא ימכרו את המנויים החדשים הללו כדי לא לפגוע בקיימים.
הדבר היחיד שאני יכול עוד להבין , זה אם אומרים שרק מאמצע ינואר אפשרי טכנית לשחק ביד אליהו (בלי קשר למגבלות פיקוד העורף) אז אין הגיון למכור מנויים חדשים לפני.
אבל מהרגע שהוחלט שיד אליהו הוא האולם הביתי ומוכרים מנויים לשם (גם אם בגין מגבלות פיקוד העורף נמשיך לשחק בדרייב אין) אז לכולם מגיע לראות משחקים.
הגישה הזאת שלמנויים הקיימים מגיע יותר ממה שיגיע למנויים חדשים מהרגע שאלו יהיו קיימים היא ממש לא לעניין, וזה כולל לצפות שלא ימכרו את המנויים החדשים הללו כדי לא לפגוע בקיימים.
הדבר היחיד שאני יכול עוד להבין , זה אם אומרים שרק מאמצע ינואר אפשרי טכנית לשחק ביד אליהו (בלי קשר למגבלות פיקוד העורף) אז אין הגיון למכור מנויים חדשים לפני.
אבל מהרגע שהוחלט שיד אליהו הוא האולם הביתי ומוכרים מנויים לשם (גם אם בגין מגבלות פיקוד העורף נמשיך לשחק בדרייב אין) אז לכולם מגיע לראות משחקים.
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
לפי הגישה שלהם הם היו באלקנה אז בכלל מגיע להם יותר. עובדי דור א׳ ועובדי דור ב׳מילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 10:21 ומה עם כל אלו שרוצים לשלם על המנוי הזה כבר שנתיים ולא יכולים כי אין כאלה בכלל?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אתה לא מבין אותי, אין לי בעיה עם אף מנוי חדש ואני שמח שעוד אנשים מקבלים הזדמנות להצטרף.
העניין הוא ש*אם יש הגבלה* על הכניסה אז אין סיבה שאנשים ששילמו על מנוי ביד אליהו יקבלו עדיפות (או שיוויון זכויות) על אנשים ששילמו על מנוי בדרייב אין כי אם לא היינו עוברים ליד אליהו כל המנויים האלו כן היו נכנסים לכל משחק.
בגלל שינוי באולם אז מי שהבטיח את מקומו ביציעים לכל העונה לא ייכנס? לא נשמע לך הזוי?
שלא נדבר על זה שאתמול עידן פלדה אומר שאין הרעה בתנאים ליציע 2 שחד משמעית יש. היציע מתחיל משורה 8. מי שירצה קרוב לפרקט ייאלץ ללכת לצדדים ואז הוא באכלסון לפרקט (כמובן שגם פה פלדה אמר שיציעי 1 ו-4 הם לא באלכסון למרות שהם חד משמעית כן).
העניין הוא לא שאני רוצה לקבל העדפה על פני מנויים חדשים או שהם שווים מבחינתי פחות.
העניין הוא שאני שילמתי על מנוי לעונת משחקים בתנאים מסויימים שעכשיו הופכים להרבה פחות טובים, הן מבחינת מיקום באולם והן מבחינת כמות משחקים שאוכל להיכנס אליהם אם יהיו הגבלות.
העניין הוא ש*אם יש הגבלה* על הכניסה אז אין סיבה שאנשים ששילמו על מנוי ביד אליהו יקבלו עדיפות (או שיוויון זכויות) על אנשים ששילמו על מנוי בדרייב אין כי אם לא היינו עוברים ליד אליהו כל המנויים האלו כן היו נכנסים לכל משחק.
בגלל שינוי באולם אז מי שהבטיח את מקומו ביציעים לכל העונה לא ייכנס? לא נשמע לך הזוי?
שלא נדבר על זה שאתמול עידן פלדה אומר שאין הרעה בתנאים ליציע 2 שחד משמעית יש. היציע מתחיל משורה 8. מי שירצה קרוב לפרקט ייאלץ ללכת לצדדים ואז הוא באכלסון לפרקט (כמובן שגם פה פלדה אמר שיציעי 1 ו-4 הם לא באלכסון למרות שהם חד משמעית כן).
העניין הוא לא שאני רוצה לקבל העדפה על פני מנויים חדשים או שהם שווים מבחינתי פחות.
העניין הוא שאני שילמתי על מנוי לעונת משחקים בתנאים מסויימים שעכשיו הופכים להרבה פחות טובים, הן מבחינת מיקום באולם והן מבחינת כמות משחקים שאוכל להיכנס אליהם אם יהיו הגבלות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אתה עושה פה סלט בין שני דברים שונים.
אני אתחיל מהסוף , מהרגע שמוכרים מנויים נוספים , אין מצב שלא נותנים לכלל המנויים , ותיקים וחדשים שיוויון זכויות , הדרישה למשהו אחר היא לדעתי חוצפה.
לגבי הטענות להרעה בתנאים , אם זה על הזוית צפיה ואם זה על נושא היציע פרימיום.
אם אכן יש פה הרעה בתנאים אני מבין את הדרישה לפיצוי , זה יכול לבוא בדמות פיצוי כספי בשווי המנוי וזה יכול לבוא (כל עוד יש מגבלות על הכמויות) בצורת עדיפות בחלוקת הכרטיסים כל עוד לא כולם מקבלים.
אבל זה אומר שמשתמשים פה בנושא הזה כמנגנון פיצוי גורף לכל מי שתנאיו הורעו מהמעבר ולא בגלל שמגיע לו משהו על זה שהוא מנוי ותיק.
אני אתחיל מהסוף , מהרגע שמוכרים מנויים נוספים , אין מצב שלא נותנים לכלל המנויים , ותיקים וחדשים שיוויון זכויות , הדרישה למשהו אחר היא לדעתי חוצפה.
אם אכן יש פה הרעה בתנאים אני מבין את הדרישה לפיצוי , זה יכול לבוא בדמות פיצוי כספי בשווי המנוי וזה יכול לבוא (כל עוד יש מגבלות על הכמויות) בצורת עדיפות בחלוקת הכרטיסים כל עוד לא כולם מקבלים.
אבל זה אומר שמשתמשים פה בנושא הזה כמנגנון פיצוי גורף לכל מי שתנאיו הורעו מהמעבר ולא בגלל שמגיע לו משהו על זה שהוא מנוי ותיק.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
זה לא סלט כי בסוף הכל קשור במעבר באמצע העונה.
אם גם פוגעים בחווית הצפייה שלי - מיקום פחות טוב ביציע, יציע לא מסומן עמידה שהופך ליציע מסומן וכניראה גם ישיבה.
אם גם פוגעים לי בהבטחה שאכנס לכל המשחקים - יש יותר מקום פוטנציאלי באולם, מוכרים יותר מנויים אבל ההגבלה היא עדיין על 4000 אז נמנע מכל מי שכבר הובטח, בדגש על הובטח! לו מקום במשחקי הבית להיכנס לכל משחקי הבית.
אז כן, ברור שאני אתרעם על כך.
זה שעכשיו שיש אולם גדול יותר ומוכרים מנויים נוספים לא אומר שמנויים קיימים צריכים להיפגע, זה כל מה שאני אומר.
מי שלא יכל לעשות מנוי עד כה לא נפגע במשהו קיים שכבר שילם עליו והובטחו לו תנאים מסויימים. מי שכן עשה מנוי עד עכשיו נפגע ובייחוד אלו מיציע 2 שכרגע די זורקים עליהם סיסמאות של ננסה לדאוג כמה שאפשר אבל תוך כדי משקרים לגבי זוויות צפייה ועוד אומרים להגיד תודה כי במכבי משלמים על זה פי 5.
אם גם פוגעים בחווית הצפייה שלי - מיקום פחות טוב ביציע, יציע לא מסומן עמידה שהופך ליציע מסומן וכניראה גם ישיבה.
אם גם פוגעים לי בהבטחה שאכנס לכל המשחקים - יש יותר מקום פוטנציאלי באולם, מוכרים יותר מנויים אבל ההגבלה היא עדיין על 4000 אז נמנע מכל מי שכבר הובטח, בדגש על הובטח! לו מקום במשחקי הבית להיכנס לכל משחקי הבית.
אז כן, ברור שאני אתרעם על כך.
זה שעכשיו שיש אולם גדול יותר ומוכרים מנויים נוספים לא אומר שמנויים קיימים צריכים להיפגע, זה כל מה שאני אומר.
מי שלא יכל לעשות מנוי עד כה לא נפגע במשהו קיים שכבר שילם עליו והובטחו לו תנאים מסויימים. מי שכן עשה מנוי עד עכשיו נפגע ובייחוד אלו מיציע 2 שכרגע די זורקים עליהם סיסמאות של ננסה לדאוג כמה שאפשר אבל תוך כדי משקרים לגבי זוויות צפייה ועוד אומרים להגיד תודה כי במכבי משלמים על זה פי 5.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
הפגיעה מהבטחת כלל המשחקים היא פגיעה בלי קשר איפה משחקים וקשורה נטו להנחיות פיקוד העורף עקב המצב הביטחוני.
אם תהיה עכשיו החמרה במצב ויאפשרו פחות מ4,000 אז תפגע יותר ואם יאפשרו יותר תפגע פחות.
אי אפשר לנהל את הקבוצה וההחלטה לגבי מכירת עוד משחקים בהתאם לזה, וברגע שימכרו עוד מנויים , מנוי זה מנוי ולא משנה מתי הוא נמכר.
את הפיצוי על ההרעה בתנאים , אני חושב שאתה צריך לחפש במקום אחר ולא על הגב שלא אותם מנויים חדשים שצפויים להצטרף.
אם תהיה עכשיו החמרה במצב ויאפשרו פחות מ4,000 אז תפגע יותר ואם יאפשרו יותר תפגע פחות.
אי אפשר לנהל את הקבוצה וההחלטה לגבי מכירת עוד משחקים בהתאם לזה, וברגע שימכרו עוד מנויים , מנוי זה מנוי ולא משנה מתי הוא נמכר.
את הפיצוי על ההרעה בתנאים , אני חושב שאתה צריך לחפש במקום אחר ולא על הגב שלא אותם מנויים חדשים שצפויים להצטרף.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
הפגיעה בהבטחת כלל המשחקים קשורה בהנחיות פיקוד העורף + המעבר לאולם.
אם לא עוברים אולם כל המנויים נכנסים. אם עוברים אולם לא כל המנויים נכנסים, זה די פשוט.
איך הגיוני מבחינתך גם לקחת משהו מאנשים, גם לזלזל בהם בשקרים על זוויות צפייה ומיקומים וגם להגיד להם שהם לא בסדר שהם דורשים לעמוד בהתחייבויות כלפיהם.
אם לא עוברים אולם כל המנויים נכנסים. אם עוברים אולם לא כל המנויים נכנסים, זה די פשוט.
איך הגיוני מבחינתך גם לקחת משהו מאנשים, גם לזלזל בהם בשקרים על זוויות צפייה ומיקומים וגם להגיד להם שהם לא בסדר שהם דורשים לעמוד בהתחייבויות כלפיהם.
-
- קיבל.ה 270 לייקים
נכון לכרגע הגבלת התקהלויות הוא על 2000 איש
ה4000 זה אישור ספציפי שניתן לפי משחק ומיקום, יכול להיות מאוד שבאולם סגור שמכיל רק 3500 מקומות לא יאשרו הגדלה בדיוק למספר המקומות.
נגיד יתנו אישור ל2500 אז אתה נותן ליריב 250 מקומות זה אומר שעדיין 850 מנויים ישארו בחוץ
ה4000 זה אישור ספציפי שניתן לפי משחק ומיקום, יכול להיות מאוד שבאולם סגור שמכיל רק 3500 מקומות לא יאשרו הגדלה בדיוק למספר המקומות.
נגיד יתנו אישור ל2500 אז אתה נותן ליריב 250 מקומות זה אומר שעדיין 850 מנויים ישארו בחוץ
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
במשחק האחרון בדרייבאין אישרו אולם מלא. למה שזה ישתנה ?
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
בעניין הזה אני מסכים עם למה זה טוב.מילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 13:12 הפגיעה מהבטחת כלל המשחקים היא פגיעה בלי קשר איפה משחקים וקשורה נטו להנחיות פיקוד העורף עקב המצב הביטחוני.
כל עוד המגבלה היא 4000, אין שום סיבה למכור מנויים חדשים ולפגוע בישנים (אפשר למכור 500 חדשים עד למגבלת ה-4000)
זו קצת היתממות וצדקנות ייתרמילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 11:19 אתה עושה פה סלט בין שני דברים שונים.
גם אתה מבין שאף אחד לא מבקש לפגוע במנויים החדשים
אבל אין שום הגיון למכור מנויים חדשים אם אי אפשר להוסיף צופים בפועל. מה שייקרה בפועל זה מוסיפים מנויים, שיבואו למשחקים על חשבון מנויים קיימים, זה כן נראה לך הגיוני?
כל עוד לא משנים את המגבלה, אז צריך או לא למכור מנויים נוספים, או שהכניסה שלהם תהיה רק בנוסף לקיימים. אם צריך שייתנו להם הנחה ברכישה.
אחרת זה בעצם לא באמת להגדיל את כמות המנויים, אלא רק את ההכנסות ולהחליף אותנו הקיימים בחלק מהמשחקים וזה לא מקובל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא יכול לקבל ביטויים כאלה.
אין שום יתרון למנויים קיימים על פני אלו שעוד יבואו.
אתם מנסים בכוח להאחז באיזשהו יתרון על פני מנויים חדשים.
אני הייתי מנוי בבית מכבי בראשון , זה נותן לי יתרון על אלו שמנויים רק מימי הדרייב אין?
אולי המנוי שלי מימי הדר יוסף נותן יתרון על פני אלו שהצטרפו רק בראשון?
התאריך הקובע צריך להיות מתי אפשר להתחיל לארח ביד אליהו, ברגע שזה אפשרי (בלי קשר להגבלות המלחמה) צריך למכור לשם מנויים, כמו שלדרייב אין נמכרו ואז היתה תקופה שאי אפשר בכלל היה להכניס קהל כי ההנחיות משתנות כל הזמן וזה לא משהו שאפשר להתארגן עליו מעכשיו לעכשיו.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
היה אפשר לקבל את מה שאתה אומר בהנחה והמעבר היה מתבצע לפני תחילת העונה וכל המנויים היו "מתחילים מאפס".מילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 20:14לא יכול לקבל ביטויים כאלה.
אני הייתי מנוי בבית מכבי בראשון , זה נותן לי יתרון על אלו שמנויים רק מימי הדרייב אין?
אולי המנוי שלי מימי הדר יוסף נותן יתרון על פני אלו שהצטרפו רק בראשון?.
ברגע שהמעבר לא קרה לפני תחילת העונה נקודת המוצא היא שיש מנויים לעונה הזאת, והמקום שלהם במשחקים אמור להיות מובטח כל עוד זה אפשרי.
לעבור לאולם גדול יותר באמצע עונה, למכור אליו מנויים ואז לגרום שכניסה מובטחת למשחק נלקחת ממנוי זה פגיעה. זה ממש לא קשור למנויים החדשים מול ותיקים ואין סיבה שתמשיך להתייחס לזה ככה, אלא אם אתה נהנה להוציא אנשים כרעים.
ברור לי שברור לך מה אנחנו מתכוונים ואתה סתם מנסה להתפלפלמילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 20:14לא יכול לקבל ביטויים כאלה.
אולי המנוי שלי מימי הדר יוסף נותן יתרון על פני אלו שהצטרפו רק בראשון?
התאריך הקובע צריך להיות מתי אפשר להתחיל לארח ביד אליהו, ברגע שזה אפשרי (בלי קשר להגבלות המלחמה) צריך למכור לשם מנויים, כמו שלדרייב אין נמכרו ואז היתה תקופה שאי אפשר בכלל היה להכניס קהל כי ההנחיות משתנות כל הזמן וזה לא משהו שאפשר להתארגן עליו מעכשיו לעכשיו.
בכל זאת אכתוב שוב, אם מוכרים מנויים נוספים כאשר אין ייתכנות להכניס יותר מהכמות הנוכחית, אז כן, או שלא מוכרים, או שמוכרים יותר בזול והם יתחילו להיכנס כשיסתיימו המגבלות. אם זה מה שקובעים מראש וכולם יודעים אז אין בזה כל פסול.
הרי אף אחד לא רוצה שכמות הצופים תישאר אותה כמות ושרק המנויים החדשים יחליפו את הקיימים.
אם אי אפשר להגדיל את הכמות כל עוד יש מגבלות אז שיתאימו את המנויים החדשים למצב הזה, כולל במחיר המנוי.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אם מוכרים מראש את המנוי במחיר מוזל , כדי לאפשר כניסה של המנויים הקיימים ליותר משחקים, סבבה.
למה למכור (או מהצד של הרוכש, לקנות) מנויים ככה?
לדעתי, הנחת העבודה שבגינה כל הבלאגן הזה כרגע היא שבינואר אפשר יהיה לארח ביד אליהו מלא.
אם אכן יהיה אפשר למלא אותו , החל מאמצע ינואר, צריך להערך לזה כבר מעכשיו ולהתחיל למכור מנויים בקרוב.
יש פה סיכון שעדיין יהיו מגבלות? יכול להיות, אבל מה רוצים לעשות? לעכב את התהליך עוד יותר?
אני חושב שעדיף למכור את המנויים ואם יהיו מגבלות בזמן שנוכל לארח ביד אליהו, אנחנו ״הותיקים״ נצטרך להתחלק בכרטיסים עם החדשים.
בסוף השנה, כולנו נצטרך לדרוש פיצוי על כל המשחקים שלא זכינו לראות בבית השנה (אם זה בליגה ואם זה באירופה).
למה למכור (או מהצד של הרוכש, לקנות) מנויים ככה?
לדעתי, הנחת העבודה שבגינה כל הבלאגן הזה כרגע היא שבינואר אפשר יהיה לארח ביד אליהו מלא.
אם אכן יהיה אפשר למלא אותו , החל מאמצע ינואר, צריך להערך לזה כבר מעכשיו ולהתחיל למכור מנויים בקרוב.
יש פה סיכון שעדיין יהיו מגבלות? יכול להיות, אבל מה רוצים לעשות? לעכב את התהליך עוד יותר?
אני חושב שעדיף למכור את המנויים ואם יהיו מגבלות בזמן שנוכל לארח ביד אליהו, אנחנו ״הותיקים״ נצטרך להתחלק בכרטיסים עם החדשים.
בסוף השנה, כולנו נצטרך לדרוש פיצוי על כל המשחקים שלא זכינו לראות בבית השנה (אם זה בליגה ואם זה באירופה).
-
- קיבל.ה 96 לייקים
רוצים שייתכוננו, סך הכל הגיוני.
בתחילת המכירה המעשה הראוי והמובן מאליו הוא להודיע שככל ויהיו הגבלות על כניסת קהל מנויים קיימים יקבלו קדימות על פני מנויים חדשים.
למה? בגלל ההיגיון הפשוט שלהם כבר הובטחה כניסה לכל משחקי הליגה כל עוד אפשרי בזמן שלמנויים שנמכרים עכשיו מובטח שיוכלו להיכנס כל עוד לא תהיה הגבלת קהל.
כולם מאושרים וסוף טוב. כשמודיעים לאנשים מראש מה התנאים של מה שהם משלמים עליו הכל יותר קל וכך ראוי והוגן להתנהל.
בתחילת המכירה המעשה הראוי והמובן מאליו הוא להודיע שככל ויהיו הגבלות על כניסת קהל מנויים קיימים יקבלו קדימות על פני מנויים חדשים.
למה? בגלל ההיגיון הפשוט שלהם כבר הובטחה כניסה לכל משחקי הליגה כל עוד אפשרי בזמן שלמנויים שנמכרים עכשיו מובטח שיוכלו להיכנס כל עוד לא תהיה הגבלת קהל.
כולם מאושרים וסוף טוב. כשמודיעים לאנשים מראש מה התנאים של מה שהם משלמים עליו הכל יותר קל וכך ראוי והוגן להתנהל.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
למה זה טוב כתב: ↑24 נובמבר 2024, 08:54לא מכיר שום הבהרה כזו ואשמח לקבל סימוכין אליה.red in blood כתב: ↑24 נובמבר 2024, 01:28הייתה הבטחה להוזלה אחרי המעבר, אבל אז החליטו במקום להוזיל את המחיר ישר, והבהירו שלא תהיה עוד הוזלה עם המעבר.למה זה טוב כתב: ↑23 נובמבר 2024, 22:18 בנוסף ראוי להזכיר את ההבטחה של עופר להורדה במחיר המנוי. בנתיים נשארים אותו דבר + דובר על העלאה של עשרה אחוז בשנה הבאה
יהיה כיף.
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=478323
ההוזלה היתה בעקבות טענות על מחירי המנויים המקוריים. לא מצאתי בנתיים שום מקום שמדבר על כך שזה בא במקום ההוזלה ביד אליהו.
בכל מקרה עידן פלדה חזר כמה פעמים שלא קיימת הרעה בתנאים ליושבי יציע 2 (למרות שכן יש הרעת תנאים ברורה) בגלל שעל אותם מנויים מכבי לוקחים פי 5. אפשר להבין בקלות לאן זה יילך.
״לא יהיו הוזלות נוספות במקרה של מעבר למנורה.״
"אנחנו אולי קהל פרובוקטיבי, קהל שנון, קהל עם לשון חריפה וחדה, ולפעמים חסרת רחמים, אבל אנחנו לא גזענים."
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
אז אתה מציע לבטל את השיטה הנוכחית, ולעבור לחלק לפי הסדר שאנשים קנו את המנויים?למה זה טוב כתב: ↑24 נובמבר 2024, 20:57היה אפשר לקבל את מה שאתה אומר בהנחה והמעבר היה מתבצע לפני תחילת העונה וכל המנויים היו "מתחילים מאפס".מילפורד כתב: ↑24 נובמבר 2024, 20:14לא יכול לקבל ביטויים כאלה.
אולי המנוי שלי מימי הדר יוסף נותן יתרון על פני אלו שהצטרפו רק בראשון?.
ברגע שהמעבר לא קרה לפני תחילת העונה נקודת המוצא היא שיש מנויים לעונה הזאת, והמקום שלהם במשחקים אמור להיות מובטח כל עוד זה אפשרי.
לעבור לאולם גדול יותר באמצע עונה, למכור אליו מנויים ואז לגרום שכניסה מובטחת למשחק נלקחת ממנוי זה פגיעה. זה ממש לא קשור למנויים החדשים מול ותיקים ואין סיבה שתמשיך להתייחס לזה ככה, אלא אם אתה נהנה להוציא אנשים כרעים.
כי זה גם פועל על אותו עקרון שאתה מציע כאן, שאנשים קנו למטרה שזה יבטיח להם כרטיס כניסה לכל משחקי הבית, ולא ייתכן שאנשים שעשו מנוי אחריהם יפגעו ביכולת הזו.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
דיברו על מתי יתחילו למכור מנויים לאלו שקנו זכאות?
-
- קיבל.ה 96 לייקים
אני מציע לעמוד בפני ההתחייבות של המועדון לרוכשי המנויים בתחילת העונה. מנוי בתחילת העונה דיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה, זה מה שאתה מקבל בתמורה לרכישה, כל עוד אין גורם עליון שמונע ממך כניסה (מלחמה, עונשים, מגפה).red in blood כתב: ↑27 נובמבר 2024, 03:13
אז אתה מציע לבטל את השיטה הנוכחית, ולעבור לחלק לפי הסדר שאנשים קנו את המנויים?
כי זה גם פועל על אותו עקרון שאתה מציע כאן, שאנשים קנו למטרה שזה יבטיח להם כרטיס כניסה לכל משחקי הבית, ולא ייתכן שאנשים שעשו מנוי אחריהם יפגעו ביכולת הזו.
בנתיים לא מכרו מנויים נוספים כך שאפשר להגיד מראש מה התנאים של אותו מנוי שיירכש.
כשאתה אומר *מראש* לאנשים מה התנאים של מה שהם משלמים עליו הם לא יכולים לבוא בטענות. כשאתה משנה תנאים באמצע החוזה (מנוי) זה פגיעה משמעותית במנויים.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
תענה על השאלה, כי היא נכונה גם למצב שאתה תיארת.למה זה טוב כתב: ↑27 נובמבר 2024, 08:23אני מציע לעמוד בפני ההתחייבות של המועדון לרוכשי המנויים בתחילת העונה. מנוי בתחילת העונה דיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה, זה מה שאתה מקבל בתמורה לרכישה, כל עוד אין גורם עליון שמונע ממך כניסה (מלחמה, עונשים, מגפה).red in blood כתב: ↑27 נובמבר 2024, 03:13
כשאתה אומר *מראש* לאנשים מה התנאים של מה שהם משלמים עליו הם לא יכולים לבוא בטענות. כשאתה משנה תנאים באמצע החוזה (מנוי) זה פגיעה משמעותית במנויים.
נגיד ויש אישור ל-2,000 איש, ואתה האוהד ה-2,001 שקנה. זה אומר שהיו 2,000 אוהדים שקנו מראש מנוי שדיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה.
כולכם קניתם בתחילת העונה. האם אתה בסדר עם זה שכל עוד המגבלה נמשכת, אתה לא תקבל כרטיס אף פעם?
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
-
- קיבל.ה 96 לייקים
לא כי אתה סתם עושה מניפולציה על מה שאני אומר.red in blood כתב: ↑27 נובמבר 2024, 16:06תענה על השאלה, כי היא נכונה גם למצב שאתה תיארת.למה זה טוב כתב: ↑27 נובמבר 2024, 08:23אני מציע לעמוד בפני ההתחייבות של המועדון לרוכשי המנויים בתחילת העונה. מנוי בתחילת העונה דיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה, זה מה שאתה מקבל בתמורה לרכישה, כל עוד אין גורם עליון שמונע ממך כניסה (מלחמה, עונשים, מגפה).red in blood כתב: ↑27 נובמבר 2024, 03:13
נגיד ויש אישור ל-2,000 איש, ואתה האוהד ה-2,001 שקנה. זה אומר שהיו 2,000 אוהדים שקנו מראש מנוי שדיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה.
כולכם קניתם בתחילת העונה. האם אתה בסדר עם זה שכל עוד המגבלה נמשכת, אתה לא תקבל כרטיס אף פעם?
אתה מדבר על שנים אחורה. אני מדבר על מי שרכש מנוי בתחילת שנה אל מול מי שירכוש מנוי באמצע עונה.
למי שרכש מנוי בתחילת העונה הובטחו תנאים מסויימים ועכשיו משתנים מבלי שניתן היה לדעת עליהם או נאמר משהו כזה.
מנויים שיירכשו עכשיו אמורים לדעת מראש מה התנאים ואם יאמרו להם מראש מה התנאי אז הכל טוב.
אתה מנסה להפוך את זה למנויים ותיקים מול מנויים חדשים בזמן שהם לא רלוונטים בכלל למה שאני אומר.
אני אומר שותיקים לא אמורים להיפגע ואין סיבה שייפגעו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
עכשיו כבר אפשר לדבר על זה שאנחנו בהפסקת אש ולהפסיק עם הדיון התיאורטי הזה?
- רדנקו
- קיבל.ה 1578 לייקים
כמה זמן אתה חושב זה יחזיק? הימור שלי - לא יותר משבועיים-שלושה.
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
לא, אני מדבר על מי שרכש מנוי בתחילת העונה אל מול מי שרכש מנוי אחריהם. זה ממש לא משנה אם משך הזמן שעבר בין לבין הוא 5 דקות או 5 חודשים.למה זה טוב כתב: ↑27 נובמבר 2024, 16:11לא כי אתה סתם עושה מניפולציה על מה שאני אומר.red in blood כתב: ↑27 נובמבר 2024, 16:06תענה על השאלה, כי היא נכונה גם למצב שאתה תיארת.למה זה טוב כתב: ↑27 נובמבר 2024, 08:23
אני מציע לעמוד בפני ההתחייבות של המועדון לרוכשי המנויים בתחילת העונה. מנוי בתחילת העונה דיבר על כניסה לכל משחקי הבית של הקבוצה, זה מה שאתה מקבל בתמורה לרכישה, כל עוד אין גורם עליון שמונע ממך כניסה (מלחמה, עונשים, מגפה).
אתה מדבר על שנים אחורה. אני מדבר על מי שרכש מנוי בתחילת שנה אל מול מי שירכוש מנוי באמצע עונה.
למי שרכש מנוי בתחילת העונה הובטחו תנאים מסויימים ועכשיו משתנים מבלי שניתן היה לדעת עליהם או נאמר משהו כזה.
מנויים שיירכשו עכשיו אמורים לדעת מראש מה התנאים ואם יאמרו להם מראש מה התנאי אז הכל טוב.
אתה מנסה להפוך את זה למנויים ותיקים מול מנויים חדשים בזמן שהם לא רלוונטים בכלל למה שאני אומר.
אני אומר שותיקים לא אמורים להיפגע ואין סיבה שייפגעו.
מנוי הוא מנוי, והוא אמור להבטיח כניסה לכל משחקי הבית. לא משנה מתי הוא נרכש.
במידה ומוצבת פתאום מגבלה, האם הפתרון שאתה מציע הוא חלוקה לפי המועד שהמנוי נרכש בו, כדי קודם כל לענות על ההבטחה לרוכשים שרכשו קודם?
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- red in blood
- קיבל.ה 437 לייקים
קודם כל, אני יוצא מנקודת הנחה שזו לא תהיה הפעם האחרונה שתהיה מגבלה. בין אם בגלל מצב בטחוני בעייתי שיחזור, או בגלל עונש כזה או אחר שנקבל.
שנית, זה גם דיון עקרוני חשוב - האם למי שרכש מנוי מוקדם יותר יש זכויות יתר על מי שרכש מנוי מאוחר יותר. האם יוצרים הפרדה כזו בין אוהדים.
- עומר חרמש ז״ל
- עומר חרמש ז״ל
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
למה שיהיו עונשים אם האולטראס לא באים?
לגבי השאלה התיאורטית שלך, אין לי ספק שברגע שנמכרים עוד מנויים, אין שום הבדל בין מנוי אחד למשנהו.
לפני שהם נמכרים, אפשר אולי לייצר הבדל מראש עם משמעויות במחיר.

לגבי השאלה התיאורטית שלך, אין לי ספק שברגע שנמכרים עוד מנויים, אין שום הבדל בין מנוי אחד למשנהו.
לפני שהם נמכרים, אפשר אולי לייצר הבדל מראש עם משמעויות במחיר.
-
- קיבל.ה 96 לייקים
למי שרכש מנוי בתחילת שנה והובטחה לו כניסה לכל המשחקים מגיעה הזכות לקבל את מה שהובטח לו.
בגלל שהמנויים החדשים עוד לא נמכרו הדבר ההוגן הוא להגיד להם שאם במקרה ותהיה הגבלה אכן מי שרכש מנוי לדרייב אין יקבל קדימות.
כמו שאמרתי, כל עוד התנאים ידועים מראש לא אמורה להיות בעיה.
אם היו באים ואומרים בקיץ לרוכשי מנויים שיש מצב שלא ייכנסו לכל המשחקים בגלל החלטת המועדון לעבור אולם כל אחד היה יכול לעשות שיקוליו ולבחור אם הוא רוכש או לא.
כל עוד הובטח לאנשים כניסה המועדון צריך לעמוד בהבטחה.
למנויים החדשים שיירכשו לא הובטח עדיין כלום ולכן אפשר עדיין להבהיר מה התנאים של אותו "מוצר" שיקבלו.
ואני באמת מפסיק כי אתה ממשיך להפוך את זה למנויים ותיקים נגד חדשים, זה לא תחרות למי יש מנוי יותר זמן.
זה עניין של אם המועדון בחר להתחייב בקיץ ל3500 איש שיש להם מקום בכל משחק ביתי של המועדון *העונה* הוא צריך לעמוד בהתחייבות הזו כלפיהם. כשהעונה הנוכחית תסתיים ובקיץ כולם ייקנו מנויים לעונה הבאה כולם יהיו שווים.
העונה הנוכחית היא העניין לא מי מחזיק במנוי יותר זמן.
בגלל שהמנויים החדשים עוד לא נמכרו הדבר ההוגן הוא להגיד להם שאם במקרה ותהיה הגבלה אכן מי שרכש מנוי לדרייב אין יקבל קדימות.
כמו שאמרתי, כל עוד התנאים ידועים מראש לא אמורה להיות בעיה.
אם היו באים ואומרים בקיץ לרוכשי מנויים שיש מצב שלא ייכנסו לכל המשחקים בגלל החלטת המועדון לעבור אולם כל אחד היה יכול לעשות שיקוליו ולבחור אם הוא רוכש או לא.
כל עוד הובטח לאנשים כניסה המועדון צריך לעמוד בהבטחה.
למנויים החדשים שיירכשו לא הובטח עדיין כלום ולכן אפשר עדיין להבהיר מה התנאים של אותו "מוצר" שיקבלו.
ואני באמת מפסיק כי אתה ממשיך להפוך את זה למנויים ותיקים נגד חדשים, זה לא תחרות למי יש מנוי יותר זמן.
זה עניין של אם המועדון בחר להתחייב בקיץ ל3500 איש שיש להם מקום בכל משחק ביתי של המועדון *העונה* הוא צריך לעמוד בהתחייבות הזו כלפיהם. כשהעונה הנוכחית תסתיים ובקיץ כולם ייקנו מנויים לעונה הבאה כולם יהיו שווים.
העונה הנוכחית היא העניין לא מי מחזיק במנוי יותר זמן.
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
העז/אבסורד מבחינת מנויי יציע 4 במעבר הזה , היא שלא נוכל לממש את הזכאות שלנו ככה שהמנויים החדשים ישבו קרוב אלינו.
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
אין מצב שהם לא מוצאים לזה פתרון. הרי היציע הרבה יותר גדול מהדרייב אין, ולא כל אחד קנה עוד זכאות. אפשר לסדר את זה, השאלה אם רוצים
-
- קיבל.ה 152 לייקים
למה לא מוציאים כבר עכשיו הודעה בנוגע למנויים חדשים ולמתי תחל המכירה?
לפחות מחירים ואיך זה יעבוד מבחינת בחירת מקום (כל הקודם זוכה או שיש עדיפות וקדימות למי שרכש קודם את הזכות למנוי ולמתי זה נרכש)
לפחות מחירים ואיך זה יעבוד מבחינת בחירת מקום (כל הקודם זוכה או שיש עדיפות וקדימות למי שרכש קודם את הזכות למנוי ולמתי זה נרכש)
-
- קיבל.ה 1761 לייקים
כנראה רוצים קודם כל לגמור עם המנויים הקיימים.ואן גוך כתב:למה לא מוציאים כבר עכשיו הודעה בנוגע למנויים חדשים ולמתי תחל המכירה?
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אגב ״בשולי״ הדברים מהביקור אתמול ביד אליהו.
ב15 לדצמבר, נגד נס ציונה יהיה בדרייב אין , לא ביד אליהו ולא החלפת ביתיות.
ב15 לדצמבר, נגד נס ציונה יהיה בדרייב אין , לא ביד אליהו ולא החלפת ביתיות.