סגל לעונה הבאה
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אני לא רוצה להפליל מקורות שהתכוונו או שלא התכוונו שאצטט אותם (פלוס סיכוי קטן שהמקור הזה לא בקיא בפרטים כמו שהיה רוצה להיות או כמו שאני חושב שהוא).
אבל נשמע שהציוצים של צנציפר אכן מתייחסים לים מדר וג׳ונתן מוטלי בהקשר של הפועל תל אביב.
ושתיתכן הודעה או שתיים בהקשר עוד היום או מחר.
אבל נשמע שהציוצים של צנציפר אכן מתייחסים לים מדר וג׳ונתן מוטלי בהקשר של הפועל תל אביב.
ושתיתכן הודעה או שתיים בהקשר עוד היום או מחר.
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אם ים מדר יגיע , מישהו חייב לעזוב לא ?
-
- קיבל.ה 194 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
הכשיר את העזיבה שלו בראיון עכשיו, זה "50-50"
מקווה ששאר *מאוד*, מאמין שעם ים ורלנגד נדע להסתדר
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
-
- קיבל.ה 194 לייקים
רק עכשיו ראיתי ש @בני12 שם קישור .
שילך
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
את בברלי נצטרך מאד לרבעק של הגנה, ריבאונד ונסיון לשלבים מכריעים של העונה.
דווקא עכשיו הושגה הפסקת אש.
בכל מקרה, כמו עם מוטלי אי אפשר להתנהל ככה כל העונה, אי אפשר ששחקן יתראיין פעמיים בשבוע ויגיד לקבוצה מקצוענית שהוא יודע את השאיפות שלה שהוא נשאר לא נשאר, חלאס כבר.
יש מצב שכן איטודיס ומדר הוא יודע שהוא לא רכז ולא קלעי ולא ימצא את עצמו ונתחיל לגשש.
אני אומר לא לעשות לו מה שעשו למוטלי, לא רוצה תתיר חוזה של שנתיים, תחזיר את הכסף (המווווווווון כסף) והכל בסדר, תמיד אוהב אותו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מסכיםגביזון כתב: ↑27 נובמבר 2024, 19:56את בברלי נצטרך מאד לרבעק של הגנה, ריבאונד ונסיון לשלבים מכריעים של העונה.
דווקא עכשיו הושגה הפסקת אש.
בכל מקרה, כמו עם מוטלי אי אפשר להתנהל ככה כל העונה, אי אפשר ששחקן יתראיין פעמיים בשבוע ויגיד לקבוצה מקצוענית שהוא יודע את השאיפות שלה שהוא נשאר לא נשאר, חלאס כבר.
יש מצב שכן איטודיס ומדר הוא יודע שהוא לא רכז ולא קלעי ולא ימצא את עצמו ונתחיל לגשש.
אני אומר לא לעשות לו מה שעשו למוטלי, לא רוצה תתיר חוזה של שנתיים, תחזיר את הכסף (המווווווווון כסף) והכל בסדר, תמיד אוהב אותו.
לא הספקתי להתאהב בו , אבל רוצה ללכת שילך.
-
- קיבל.ה 190 לייקים
די נמאס מהפרימדונה הזה.. מילא היה שחקן ששווה את הכסף שהוא מקבל אבל בחצי שכר שלו אפשר להביא שחקן יותר טוב.. מדר ורגלנד ויש לנו צמד רכזים מעולים.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
404 העמוד לא נמצאגביזון כתב:https://www.google.com/amp/s/www.israel ... 18%3famp=1
פורסם היום, בבקשה כן בבקשה שזה יקרה.
הוא לא שובר שוויון הוא שובר עונה.
כתוב רק אופטימיות אבל עם הציוץ של צנציפר והמחשבה עליו ואיטדיס ומדר מעיף לי את הראש לאחושרמוטה.
מה פורסם שם ונמחק?!
Sent from my iPhone using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
, לא נמחק, צילמתי את הכותרתCharlie כתב:404 העמוד לא נמצאגביזון כתב:https://www.google.com/amp/s/www.israel ... 18%3famp=1
כתוב רק אופטימיות אבל עם הציוץ של צנציפר והמחשבה עליו ואיטדיס ומדר מעיף לי את הראש לאחושרמוטה.
מה פורסם שם ונמחק?!

-
- קיבל.ה 798 לייקים
חותם על זה עכשיו.גביזון כתב:, לא נמחק, צילמתי את הכותרתCharlie כתב:404 העמוד לא נמצאגביזון כתב:https://www.google.com/amp/s/www.israel ... 18%3famp=1
מה פורסם שם ונמחק?!
יתנצל. יסלחו לו ויאללה לשכוח ולהמשיך הלאה. אנשים בחייהם סולחים על דברים יותר גרועים. בסופו של דבר זה ספורט תחרותי, לא מעבר.
עוד שנה לחוזה? נפלא. הוא יהיה פה עוד שנתיים אחרי העונה הזו וביחד עם החתמות קודמות ועתידיות - הפועל עם איטודיס בונה שלד לשנתיים וחצי הקרובות.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
נראה קודם שיגיע ואז נדבר על לסלוח לו
-
- קיבל.ה 110 לייקים
ממש לא מפריע לי אם בברלי יעזוב
מרגיש לי שזה אפילו יעזור לקבוצה
מרגיש לי שזה אפילו יעזור לקבוצה
-
- קיבל.ה 798 לייקים
נשמע בראיון שהוא קרוע בין הצורך שלו לרצות את ארוסתו ומשפחתו לבין הרצון שלו להישאר בהפועל תחת איטודיס.
לדעתי בנסיבות האלו כשהוא נשמע אבוד ואומר שזה "מרוקן" אותו, עם כל הצער, עדיף שילך כי שחקן במצב הנפשי פסיכולוגי הזה לא מסוגל לתת 110 אחוז מעצמו וזה מה שמצפים ממנו. אין מה לעשות, הוא בן אדם בסך הכל וקשה לתת מעצמך את המקסימום כשאתה במערבולת רגשית שכזו. עדיף עכשיו כשאיטודיס רק הגיע ומתחיל להכיר את הקבוצה, מאשר שיעזוב בפברואר ויגרום לנו לבלגאן.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
ארוסתו איראנית ואולי לא יכולה להגיע לארץ עם הפסקת האש מהמון סיבות הגיוניות סך הכל והילדים שלו באמריקה
אומנם הוא ידע את זה בהתחלה אבל מבין גם קושי של לחץ מהתא המשפחתי
ארוסתו איראנית ואולי לא יכולה להגיע לארץ עם הפסקת האש מהמון סיבות הגיוניות סך הכל והילדים שלו באמריקה
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
עופר נתן לו הכל כולל הכל כולל הכל כולל הכולללל מכל בחינה, הואידע הכל מראש ועכשיו גם יש הפסקת אש.אייבר דה-בונלס כתב:שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
שיגמור את הסאגה, נשמע שהוא החליט. חלאס. הפועל זו קבוצת ספורט מקצוענית ולא תכנית פודקאסט.
הוא בחור מתוק ממש, אי אפשר שלא לאהוב אותו, אני חושב שהוא יכול להיות מדהים בסדרות גמר, אבל יש לנו מאמן על עכשיו שהוא יחליט הכל ולא צריך עוד מאמן לידו. הפועל חשובה מהכל.
הוא מתוק רציני. שיעזוב בטוב.
-
- קיבל.ה 157 לייקים
עופר כיוון רחוק העונה, אולי אפילו רחוק מדי, זה מתנקם בנו עם טיפוסים כמו בברלי ומוטלי שמרגישים שהם גדולים יותר מהמועדון ובגלל זה עושים כל כך הרבה בלאגן
בריאל ופנרבחצ'ה זה לא היה קורה
-
- קיבל.ה 945 לייקים
אני יכול להבין אותואייבר דה-בונלס כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:38 שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
אני גם יכול להבין איך לא ידע את זה מראש, יש דברים בחיים שעד שאתה לא עושה אתה לא מבין
זה בסדר שזה לא עובד וזה בסדר לוותר ולהגיד מספיק
מה שלא בסדר זה לזיין על זה המוח ככ הרבה, זה פשוט פוגע בקבוצה
long live the zapta
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בפרטיזן זה קרה עונה שעברה באם כל המאניטיים בדיוק כשהתחיל אצלם הפלייאוףספרא טבא כתב:עופר כיוון רחוק העונה, אולי אפילו רחוק מדי, זה מתנקם בנו עם טיפוסים כמו בברלי ומוטלי שמרגישים שהם גדולים יותר מהמועדון ובגלל זה עושים כל כך הרבה בלאגן
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
אם יש לה אזרחות אמריקאת אז היא יכולה להכנס לארץ חופשי.אייבר דה-בונלס כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:38 שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
זה חלק מההסכם בשביל הפטור מויזה לארה"ב
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אם היא אירנית שתשב ראש בראש עם אמא של עופר, היא עם חורשט סאבזי, אמא עופר עם קוסקוס, ורושפלד יכריע אם הוא נשאר או עוזב.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
כל מילהGiovanni Giorgio כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:46אני יכול להבין אותואייבר דה-בונלס כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:38 שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
אני גם יכול להבין איך לא ידע את זה מראש, יש דברים בחיים שעד שאתה לא עושה אתה לא מבין
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
מה זה עד שאתה לא עושה?Giovanni Giorgio כתב:אני יכול להבין אותואייבר דה-בונלס כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:38 שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
זה לא שהוא לא יצא מארהב מעולם.
הוא היה בפאקינג סנט פטרסבורג, מקום פי כמה יותר קשוח מישראל. המלחמה לא כזה השפיעה עליו, הוא ישב יופי בחופים של ת"א ואמר לכולם אני בגן עדן. הוא קיבל וילה בהרצליה פיתוח שאני ממש לא בטוח שיש לו תנאים כאלה בארה"ב. זה מעבר לכסף שעופר בכלל נתן לו פנקס צ'קים ואמר לו תרשום סכום.
ופתאום מזיין את השכל על ארוסה איראנית כאילו שזה קשור למשהו.
זה כואב ברמה של הבן אדם, של המנהיגות, כי הוא דמות מיוחדת שאמרה לפני רגע הכל הפוך.
מבחינה מקצועית יחסית למוטלי זאת מכה קלה בכנף
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
בסוף הארוסה האיראנית תרים את ההינומה ונראה את שימון
-
- קיבל.ה 194 לייקים
מסכים !!!Giovanni Giorgio כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:46אני יכול להבין אותואייבר דה-בונלס כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:38 שמעו אני מבין סך הכל את פט כן?
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
אני עדיין אומר שבלי מוטלי גם עם איטודיס אנחנו קבוצה די חסרה ולא מה שאנחנו חושבים.
איטודיס בעצמו אמר שאיתו אנחנו משהו אחר לגמרי.
נחכה לבשורה, קדימה, תחזיר לנו אותו יא עופר!
איטודיס בעצמו אמר שאיתו אנחנו משהו אחר לגמרי.
נחכה לבשורה, קדימה, תחזיר לנו אותו יא עופר!
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
אז ההוא חתם, ההוא יעזוב, ההוא שוקל אם לחזור, ההוא חתם, ההוא זז לעמדת עוזר מאמן תמורת פיצוי.
עוד מעט דצמבר ומאז אוגוסט בערך הפועל לא יורדת מהכותרות - כבר כמה חודשים טובים. הנסיבות מחמיאות והכל - שאפו לעופר.
יש לי רק רק בקשה אחת, של משהו קטן ושולי שעוד לא ראינו העונה (למעט אולי משחק אחד באירופה ואחד בליגה שלנו): תתחילו. פאקינג. לשחק. כדורסל. טוב.
עוד מעט דצמבר ומאז אוגוסט בערך הפועל לא יורדת מהכותרות - כבר כמה חודשים טובים. הנסיבות מחמיאות והכל - שאפו לעופר.
יש לי רק רק בקשה אחת, של משהו קטן ושולי שעוד לא ראינו העונה (למעט אולי משחק אחד באירופה ואחד בליגה שלנו): תתחילו. פאקינג. לשחק. כדורסל. טוב.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !