אז למה האולטראס אף פעם לא יוצא הגינוי להתנהגות כזו או אחרת של חבריו (God Know we have too many of those lately)...?
אבל להוציא הודעת התנגדות ליד אליהו זה הם עשו תוך שניה וחצי בניסוח צ'אט גפט מקצועי.
אז למה האולטראס אף פעם לא יוצא הגינוי להתנהגות כזו או אחרת של חבריו (God Know we have too many of those lately)...?
עידן, אתה מאמין בלב שלם במה שכתבת בין הכוכביות?עידן סרור כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:22 מדינת ישראל הפכה לאלימה יותר, עצבנית יותר ותעמולתית יותר.
זה בכבישים
זה ברשתות החברתיות
זה במגרשים
זה בתורים
זה בטלוויזיה
משטרה
****על כל מגרעותיו, הארגון הזה הוא השומר סף היחידי שנשאר שלא נהפוך לביתר!!!!!*****
זאת שורה שאפשר להסתלבט עליה או שאפשר פשוט להריח אותה ולהבין את המורכבות.
(נכון לפעמים הם נראים לה פמיליה בעצמם, אבל יש שם עבודה ולמידה מטעויות)
למה ביבי עשה סרטון של 9 דקות על %#(/<×:₪#
בין אם בעדו או נגדו, להגיד שהוא לא מתייחס לחטופים כבר שנה זה ספין מרשים ברמת יאיר לפיד.עידן סרור כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:28למה ביבי עשה סרטון של 9 דקות על %#(/<×:₪#
ולא מתייחס לחטופים כבר שנה?????????
למההההה?????
למה הוא כל הזמן משקר בהודעות שהוא מוציא?
ספוילר : כי על הזין שלו כל מי שלא הבייס.
כל היום שואלים למה ככה ולמה ככה
מה אתה מכיר את הארגון הזה שנתיים בשביל לדעת שהוא לא יפרסם הודעה שבה הוא לוקח אחריות על עבירות על החוק?
לא מכבסים את הכביסה בחוץ.
אני יודע שאתה מאוד רוצה לראות את המכונה מתקלקלת
אכן כן.7even כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:27עידן סרור כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:22 מדינת ישראל הפכה לאלימה יותר, עצבנית יותר ותעמולתית יותר.
זה בכבישים
זה ברשתות החברתיות
זה במגרשים
זה בתורים
זה בטלוויזיה
משטרה
****על כל מגרעותיו, הארגון הזה הוא השומר סף היחידי שנשאר שלא נהפוך לביתר!!!!!*****
אולטראס הפועל הוא שומר סף שלא נהפוך לבית"ר?
למה אתה מתחמק מהתוכן ?7even כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:29בין אם בעדו או נגדו, להגיד שהוא לא מתייחס לחטופים כבר שנה זה ספין מרשים ברמת יאיר לפיד.עידן סרור כתב: ↑25 נובמבר 2024, 11:28למה ביבי עשה סרטון של 9 דקות על %#(/<×:₪#
ולא מתייחס לחטופים כבר שנה?????????
למההההה?????
למה הוא כל הזמן משקר בהודעות שהוא מוציא?
ספוילר : כי על הזין שלו כל מי שלא הבייס.
כל היום שואלים למה ככה ולמה ככה
מה אתה מכיר את הארגון הזה שנתיים בשביל לדעת שהוא לא יפרסם הודעה שבה הוא לוקח אחריות על עבירות על החוק?
לא מכבסים את הכביסה בחוץ.
אני יודע שאתה מאוד רוצה לראות את המכונה מתקלקלת
אבל כיוון שכל אדם על הפלנטה, כולל אמבה חד תאית, משכיל יותר מיאיר לפיד אז אין לי מה להתייחס לזה.
לא יודע איפה התחמקתי..7even כתב: ↑25 נובמבר 2024, 12:02 אתה מתחמק בצורה יפה כדי לא לענות ולא ברור לי למה.
לגבי הפייס - לוידע מי כתב בפייסבוק ומי לא זה מעניין אותי. גמני מחר יכול לפתוח יוזר ולכתוב באיזה שם שבא לי. לא מעניין, נקסט. בזה אני מסכים.
לגבי גינויים - כן מצפים מארגון שיודע להוציא הודעות מסודרות כשהוא רוצה לגנות, לגנות:
1. לינץ' באוהדים של יריבה.
2. זריקת חפצים לפרקט שפגעו בקבוצה כבר יותר מפעם אחת.
3. איחולי שואה ליהודים וכוחות ביטחון (רק מראה על רמת ההשכלה שלהם. אוסף של הרבה יאיר לפיד).
את כל זה בוודאות עושים חברי הארגון.
אם הארגון המתקרא אולטראס הפועל לא מסוגל להוציא הודעת גינוי מינימלית, אז שלא יתקוממו כשקוראים להם אנרכיסטים, כי ככה מתנהלים אנרכיסטים - יוצרים בלאגן ואז עושים לו אסקצליה בפעם הבאה.
לטעמי זה ארגון אנרכיסטי כי הוא כל הזמן מעצים את הבלאגן שהוא עושה. הוא התחיל בקללות, עבר לנאצות, משם לאבוקות למגרש, אח"כ לינצ'ים, ובמשחק הגמר איימו על אוהדי הפועל שלא ייכנסו למשחק(נכתב גם פה בזמנו ע"י אחרים).
אוהדי הפועל? אולי, לא חושב.
אנרכיסטים? בוודאות.
אולי הבעייה בי שאני מצפה מהם. הקבוצה כבר המשיכה הלאה, הם בסוף הרי יעלו על הרכבת כשיבינו שהיא נוסעת בלעדיהם.
אתה חייב להפסיק לראות ערוץ 147even כתב: ↑25 נובמבר 2024, 12:02 אתה מתחמק בצורה יפה כדי לא לענות ולא ברור לי למה.
לגבי הפייס - לוידע מי כתב בפייסבוק ומי לא זה מעניין אותי. גמני מחר יכול לפתוח יוזר ולכתוב באיזה שם שבא לי. לא מעניין, נקסט. בזה אני מסכים.
לגבי גינויים - כן מצפים מארגון שיודע להוציא הודעות מסודרות כשהוא רוצה לגנות, לגנות:
1. לינץ' באוהדים של יריבה.
2. זריקת חפצים לפרקט שפגעו בקבוצה כבר יותר מפעם אחת.
3. איחולי שואה ליהודים וכוחות ביטחון (רק מראה על רמת ההשכלה שלהם. אוסף של הרבה יאיר לפיד).
את כל זה בוודאות עושים חברי הארגון.
אם הארגון המתקרא אולטראס הפועל לא מסוגל להוציא הודעת גינוי מינימלית, אז שלא יתקוממו כשקוראים להם אנרכיסטים, כי ככה מתנהלים אנרכיסטים - יוצרים בלאגן ואז עושים לו אסקצליה בפעם הבאה.
לטעמי זה ארגון אנרכיסטי כי הוא כל הזמן מעצים את הבלאגן שהוא עושה. הוא התחיל בקללות, עבר לנאצות, משם לאבוקות למגרש, אח"כ לינצ'ים, ובמשחק הגמר איימו על אוהדי הפועל שלא ייכנסו למשחק(נכתב גם פה בזמנו ע"י אחרים).
אוהדי הפועל? אולי, לא חושב.
אנרכיסטים? בוודאות.
אולי הבעייה בי שאני מצפה מהם. הקבוצה כבר המשיכה הלאה, הם בסוף הרי יעלו על הרכבת כשיבינו שהיא נוסעת בלעדיהם.
צודק. בזכות הלמידה שלהם ירדה לנו העונה רק נקודה אחת בסל, במקום שתי נקודות בכדורגל (אותן שתי נקודות היו משאירות אותנו בליגה בדיעבד).עידן סרור כתב:מדינת ישראל הפכה לאלימה יותר, עצבנית יותר ותעמולתית יותר.
זה בכבישים
זה ברשתות החברתיות
זה במגרשים
זה בתורים
זה בטלוויזיה
משטרה
אני מבין שקשה לך לקבל את זה, אבל אפשר לחשוב ששטפו לך את המוח, ולהיות נגד קריאות שואה.
ילדון, אתה חייב להפסיק לחזור על קלישאות. מיצינו.
כל מי שלא חושב כמוך הוא ילדון שמקבל הוראות? אוהד הצלחות?7even כתב: ↑27 נובמבר 2024, 10:13ילדון, אתה חייב להפסיק לחזור על קלישאות. מיצינו.
באמת שאין לי כח לילדונים כמוך ששמעו שיש דבר כזה הפועל לפני דקה וחצי כי היא הגיעה לסדרת הגמר. שחרר מאיתנו.
אני מבין שכאולטראס וונאבי אתה מרגיש גבר ואולי גם הולך עם חולצת צ'ה גווארה כי זה מה זה מגניב...אבל פה זה מקום לאנשים מעט יותר בוגרים.
לך לבית הספר, מאוחר כבר.
הפורום הוא מקום לכולם, בכל הגילאים, ההפך, הלוואי ויותר בני 15 יכתבו פה7even כתב: ↑27 נובמבר 2024, 10:13ילדון, אתה חייב להפסיק לחזור על קלישאות. מיצינו.
באמת שאין לי כח לילדונים כמוך ששמעו שיש דבר כזה הפועל לפני דקה וחצי כי היא הגיעה לסדרת הגמר. שחרר מאיתנו.
אני מבין שכאולטראס וונאבי בן 15 אתה מרגיש גבר ואולי גם הולך עם חולצת צ'ה גווארה כי זה מה זה מגניב...אבל פה זה מקום לאנשים מעט יותר בוגרים.
לך לבית הספר, מאוחר כבר.
את המייל של אמא/אבא שנרשמת איתו לכאן תחזיר להם.
מה ההבדל בינך ובין האולטראס שטוענים ככה על אלה שרוצים לעבור ליד אליהו ?7even כתב: ↑27 נובמבר 2024, 10:13ילדון, אתה חייב להפסיק לחזור על קלישאות. מיצינו.
אני מבין שכאולטראס וונאבי בן 15 אתה מרגיש גבר ואולי גם הולך עם חולצת צ'ה גווארה כי זה מה זה מגניב...אבל פה זה מקום לאנשים מעט יותר בוגרים.
לך לבית הספר, מאוחר כבר.
אתה כל כך שבוי בתבניות שאתה שם כך אחד באיזה תבנית הזויה שנראית לך.7even כתב: ↑27 נובמבר 2024, 10:13ילדון, אתה חייב להפסיק לחזור על קלישאות. מיצינו.
לך לבית הספר, מאוחר כבר.
מי זה אתכם?
אני אגיב אלייך והכוונה היא לכל מי שהגיב להודעה שלי .הלך המומנטום כתב: ↑23 נובמבר 2024, 08:03אל תנסה לעשות סימטריה איפה שכולנו יודעים שאין.
מתוך אלפי אוהדים ברור שיהיו נחמדים יותר ופחות, אבל אנחנו יודעים שהאולטראס רובו ככולו מתנהג בצורה טוטאלית ולעתים אלימה כלפי אנשים ביציע.
אני מצטער ...
האג׳נדה כוללת איומים על כל מי שמבקש להוריד את הדגלים במשחקי חוץ?Red roy כתב:אני אגיב אלייך והכוונה היא לכל מי שהגיב להודעה שלי .הלך המומנטום כתב: ↑23 נובמבר 2024, 08:03אל תנסה לעשות סימטריה איפה שכולנו יודעים שאין.
מתוך אלפי אוהדים ברור שיהיו נחמדים יותר ופחות, אבל אנחנו יודעים שהאולטראס רובו ככולו מתנהג בצורה טוטאלית ולעתים אלימה כלפי אנשים ביציע.
סליחה מכולם .
אוהד הפועל שתוקף אוהד הפועל אחר בגלל דעה שונה או בלי סיבה , מקומו לא ביציע . נקודה .
הנה אמרתי את זה אם זה לא היה ברור עד עכשיו .
אני חושב ודי בטוח שאולטראס הפועל כארגון לא תוקף אוהדי הפועל ביציע . כמובן שיכולים להיות טמבלים כאלה ואחרים אבל כארגון ? אין דבר כזה .
מסכים שהאנשים בארגון קנאים , קיצוניים ויכולים להיות אגרסיבים , אבל אתם לא מבדילים בין אנשים פרטיים לבין אג'נדה של ארגון .
אנשים פרטיים הולכים והלכו מכות ביציע מאז ומעולם .
וסתם נקודה נוספת , מי שהיה נגד קריית אתא והסתכל טוב , ראה אנשים בשער 4 מסמנים לאנשים בשער 1 לבוא החוצה ולריב .
האג'נדה אומרת שיש דגלים ויש תופיםAsafasraf כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:04האג׳נדה כוללת איומים על כל מי שמבקש להוריד את הדגלים במשחקי חוץ?Red roy כתב:אני אגיב אלייך והכוונה היא לכל מי שהגיב להודעה שלי .הלך המומנטום כתב: ↑23 נובמבר 2024, 08:03
אל תנסה לעשות סימטריה איפה שכולנו יודעים שאין.
סליחה מכולם .
אוהד הפועל שתוקף אוהד הפועל אחר בגלל דעה שונה או בלי סיבה , מקומו לא ביציע . נקודה .
הנה אמרתי את זה אם זה לא היה ברור עד עכשיו .
אני חושב ודי בטוח שאולטראס הפועל כארגון לא תוקף אוהדי הפועל ביציע . כמובן שיכולים להיות טמבלים כאלה ואחרים אבל כארגון ? אין דבר כזה .
מסכים שהאנשים בארגון קנאים , קיצוניים ויכולים להיות אגרסיבים , אבל אתם לא מבדילים בין אנשים פרטיים לבין אג'נדה של ארגון .
אנשים פרטיים הולכים והלכו מכות ביציע מאז ומעולם .
וסתם נקודה נוספת , מי שהיה נגד קריית אתא והסתכל טוב , ראה אנשים בשער 4 מסמנים לאנשים בשער 1 לבוא החוצה ולריב .
Sent from my iPhone using Tapatalk
סופר חשוב כדי ש:
מה זה תסתדר אחריהם ?מילפורד כתב: ↑27 נובמבר 2024, 21:26סופר חשוב כדי ש:
א. נוכל באמת להגיד שהאלימות היא לא ״ה״אולטראס.
ב. כדי שכל מי שמרשה לעצמו להתנהג באלימות יבין שאין לזה לגיטימציה אפילו מהארגון.
לא יקרה? סבבה, כמו הלא יקרה ליד אליהו.
הסתדרנו לפניהם נסתדר גם אחריהם.
הפועל תל אביב תהיה אם נמשיך להילחם שהיא תהיה
הלוואי הייתי אדון