יכולתי עד לפני שנה להוציא דרכון פורטוגלי דרך סבתא שלי שהייתה בשואה של יהדות טוניס, הפורטוגלים סגרו את השערים מאז וזה לא מקנה לי זכאות יותר.
למי שבקיא בנושא, מה הדרך הכי נוחה/מהירה להוצאת דרכון אירופאי והאם זה בכלל אפשרי ללא מגורים פיזית של מספר שנים?
אין פרצות בתחום הזה?
תשלום תמורת דרכון או להתחתן על הנייר עם נושא דרכון?
תודה לכם ובהצלחה לי
דרכון אירופאי
-
- קיבל.ה 338 לייקים
מתי הסאבים שלך עזבו את טוניסיה ? אם הם עזבו לפני העצמאות, אז הם זכאים עדיין לדרכון צרפתי. בקפריסין ומלטה אפשר לקנות אזרחות, אבל זה יעלה לך כמו לקנות בית בערך. קבלת אזרחות דרך נישואין זה תהליך ארוך ובחלק מהמדינות תידרש לחיות במדינה לפחות שנה אחת ולהוכיח שאתה דובר את השפה המקומית.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
גבולי מאודRon.T כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:11 מתי הסאבים שלך עזבו את טוניסיה ? אם הם עזבו לפני העצמאות, אז הם זכאים עדיין לדרכון צרפתי. בקפריסין ומלטה אפשר לקנות אזרחות, אבל זה יעלה לך כמו לקנות בית בערך. קבלת אזרחות דרך נישואין זה תהליך ארוך ובחלק מהמדינות תידרש לחיות במדינה לפחות שנה אחת ולהוכיח שאתה דובר את השפה המקומית.
תהיה לי תשובה כשתצא השבת
בקפריסין ומלטה זה תשלום עבור דרכון נטו?
כי הבנתי שיש אופציה של רכישת נכס במדינה ודרך זה לקבל לאחר כמה שנים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
מסתבר שאתה צודק. אני מכיר את האופציה של קניית אזרחות באמצעות השקעה. https://getgoldenvisa.com/malta-citizen ... ve%20years.עידן סרור כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:57גבולי מאודRon.T כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:11 מתי הסאבים שלך עזבו את טוניסיה ? אם הם עזבו לפני העצמאות, אז הם זכאים עדיין לדרכון צרפתי. בקפריסין ומלטה אפשר לקנות אזרחות, אבל זה יעלה לך כמו לקנות בית בערך. קבלת אזרחות דרך נישואין זה תהליך ארוך ובחלק מהמדינות תידרש לחיות במדינה לפחות שנה אחת ולהוכיח שאתה דובר את השפה המקומית.
תהיה לי תשובה כשתצא השבת
מציע לך לחפש בפייסבוק קבוצות של ישראלים בקפריסין ולשאול אם זה קיים גם שם. יש שם קהילה די גדולה של ישראלים.
דרך אגב אם אתה רוצה להגר יש גם דרכים חוקיות בלי אזרחות אירופאית.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
רגע רגעRon.T כתב: ↑23 נובמבר 2024, 17:07מסתבר שאתה צודק. אני מכיר את האופציה של קניית אזרחות באמצעות השקעה. https://getgoldenvisa.com/malta-citizen ... ve%20years.עידן סרור כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:57גבולי מאודRon.T כתב: ↑23 נובמבר 2024, 15:11 מתי הסאבים שלך עזבו את טוניסיה ? אם הם עזבו לפני העצמאות, אז הם זכאים עדיין לדרכון צרפתי. בקפריסין ומלטה אפשר לקנות אזרחות, אבל זה יעלה לך כמו לקנות בית בערך. קבלת אזרחות דרך נישואין זה תהליך ארוך ובחלק מהמדינות תידרש לחיות במדינה לפחות שנה אחת ולהוכיח שאתה דובר את השפה המקומית.
תהיה לי תשובה כשתצא השבת
מציע לך לחפש בפייסבוק קבוצות של ישראלים בקפריסין ולשאול אם זה קיים גם שם. יש שם קהילה די גדולה של ישראלים.
בהודעה הראשונה התכוונת לעצמאות של מדינת ישראל או של טוניס?
האמת שהתחלתי לברר את הכיוון הזה ואכן האופציה הכי "אידיאלית" היא לרכוש נכס ביוון.
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 338 לייקים
עצמאות של טוניסיה, היא באה אחרי עצמאות ישרא. גם אם הם עזבו אחרי, אני מציע לך לבדוק עם עורך די או באינטרנט מה הסיכויים.עידן סרור כתב: ↑23 נובמבר 2024, 17:25רגע רגעRon.T כתב: ↑23 נובמבר 2024, 17:07מסתבר שאתה צודק. אני מכיר את האופציה של קניית אזרחות באמצעות השקעה. https://getgoldenvisa.com/malta-citizen ... ve%20years.
בהודעה הראשונה התכוונת לעצמאות של מדינת ישראל או של טוניס?
האמת שהתחלתי לברר את הכיוון הזה ואכן האופציה הכי "אידיאלית" היא לרכוש נכס ביוון.
-
- קיבל.ה 1606 לייקים
ביוון קניית נכס מקנה תושבות ולא אזרחות (אבל מספיק בשביל לעבור לשם).
עד לפני כחודש היה מספיק לקנות נכס ב-250 אלף יורו (גיסי עשה)
עכשיו זה קפץ ל-500 אלף יורו
עד לפני כחודש היה מספיק לקנות נכס ב-250 אלף יורו (גיסי עשה)
עכשיו זה קפץ ל-500 אלף יורו
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
@Ron.T
הם עלו בשנת 48
מחר אעשה טלפונים, אינשאללה
הם עלו בשנת 48
מחר אעשה טלפונים, אינשאללה
-
- קיבל.ה 338 לייקים
- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
אכן פספסתי גם אצל הצרפתים את המועד.
מסתמן שהאופציה שנשארה היא רכישת נכס ביוון כדי לקבל ויזת זהב ומשם להסתדר, לא כ"כ ריאלי בשבילי עכשיו.
אי אפשר לשחק על זה שאני פליט מלחמה ?

מסתמן שהאופציה שנשארה היא רכישת נכס ביוון כדי לקבל ויזת זהב ומשם להסתדר, לא כ"כ ריאלי בשבילי עכשיו.
אי אפשר לשחק על זה שאני פליט מלחמה ?

- עידן סרור
- קיבל.ה 372 לייקים
- עמית
- קיבל.ה 345 לייקים
אל תדאגו בקצב הזה יקבלו אותנו כפליטים של מדינה שהתפרקה
אין בלתי מעורבים אצל מחריבי הפועל מ2011 עד ל2024 (ואולי גם לאחר מכן)