מנויים 24/25

פורום אוהדי הפועל תל אביב
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

יש לציין - המועדון לא כלכך טורח לעשות את המינימום לדאוג לאוהד לפעמים ולכן אני מבין אותו.
לא מכיר את הסיפור של התביעה הנ"ל או את התובע, אבל בתחילת השנה המועדון לא איפשר לי לממש את הפיצוי שקיבלתי בגלל מלחמת חרבות ברזל (סדר גודל של 150 שח הנחה בחידוש המנוי) ולמרות שפניתי למועדון בכמה דרכים, במסנג'ר באתר ואפילו בטלפון - מעולם לא קיבלתי מענה. כל פעם "קראנו את ההודעה ונחזור אליך עם תשובה" שמעולם לא הגיעה..
יש לציין - ב5 שנים האחרונות נלקחו ממני לפחות 15 משחקים עקב רדיוסים/ סגירת שער 5 / הנחיות פיגוד העורף וכדומה
מבין שהמועדון "בתקופה כלכלית מורכבת" לכאורה והבעלים לא קשורים - אבל המערך אמור לדאוג לאוהדים שכבר עשרות שנים מנויים מתוכם עשור אחרון של גיהנום עלי אדמות ולפחות לעשות את המינימום שהם לא ירגישו שדופקים אותם.
אותי אישית זה מאוד ביאס בתחילת השנה, ולכן אני מבין את הרצון לתבוע - גם אם זה מועדון שאתה אוהב
חוק זה חוק
זה סהכ פיצוי של 50 שקל לאוהדים שהיו מנויים 7 שנים אחרונות ושילמו במצטבר סביבות ה6000-7000 שח - פחות מ1%. הם ישרדו את זה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

דולימנגה99 כתב: 18 נובמבר 2024, 09:41 יש לציין - המועדון לא כלכך טורח לעשות את המינימום לדאוג לאוהד לפעמים ולכן אני מבין אותו.
לא מכיר את הסיפור של התביעה הנ"ל או את התובע, אבל בתחילת השנה המועדון לא איפשר לי לממש את הפיצוי שקיבלתי בגלל מלחמת חרבות ברזל (סדר גודל של 150 שח הנחה בחידוש המנוי) ולמרות שפניתי למועדון בכמה דרכים, במסנג'ר באתר ואפילו בטלפון - מעולם לא קיבלתי מענה. כל פעם "קראנו את ההודעה ונחזור אליך עם תשובה" שמעולם לא הגיעה..
יש לציין - ב5 שנים האחרונות נלקחו ממני לפחות 15 משחקים עקב רדיוסים/ סגירת שער 5 / הנחיות פיגוד העורף וכדומה
מבין שהמועדון "בתקופה כלכלית מורכבת" לכאורה והבעלים לא קשורים - אבל המערך אמור לדאוג לאוהדים שכבר עשרות שנים מנויים מתוכם עשור אחרון של גיהנום עלי אדמות ולפחות לעשות את המינימום שהם לא ירגישו שדופקים אותם.
אותי אישית זה מאוד ביאס בתחילת השנה, ולכן אני מבין את הרצון לתבוע - גם אם זה מועדון שאתה אוהב
חוק זה חוק
זה סהכ פיצוי של 50 שקל לאוהדים שהיו מנויים 7 שנים אחרונות ושילמו במצטבר סביבות ה6000-7000 שח - פחות מ1%. הם ישרדו את זה
אני חושב שרק הוכחת שה״אוהד״ שתבע הוא אפס מאופס
יש סיבות כל כך הרבה יותר מוצדקות, בדיוק כמו מה שציינת ש״שוות״ תביעה
פה מדובר בהפסדים כספיים אמיתים שלך, פגיעה אמיתית ב״מוצר״ שקיבלת כשרכשת את המנוי

אם אתה לא מכיר את הסיפור של התביעה אז תקרא, המועדון הפסיד מליון שקל (תחשוב איזה חיזוק יכל להגיע בסכום הזה בינואר) בגלל 2 הודעות SMS, שהיו רלוונטיות להרבה אוהדים, זהו
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  203 לייקים

Giovanni Giorgio כתב: 17 נובמבר 2024, 19:42 שמעתי פעם שאם זכאים לא לוקחים את הפיצוי בתביעה ייצוגית אז מי שהגיש את התביעה יכול לקחת אותו במקומם, זה נכון?
אם כן זה מצווה לקחת מהמועדון, אין לי בעיה להחזיר להם אם צריך
גם לי אמרו את זה שהכסף יהיה חייב לצאת, אם אנחנו לא ניקח אותו הוא יעבור לגוף שלישי.

בקיצור עדיף לקחת את המתנה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Red Wolf כתב:
דולימנגה99 כתב: 18 נובמבר 2024, 09:41 יש לציין - המועדון לא כלכך טורח לעשות את המינימום לדאוג לאוהד לפעמים ולכן אני מבין אותו.
חוק זה חוק
אני חושב שרק הוכחת שה״אוהד״ שתבע הוא אפס מאופס
יש סיבות כל כך הרבה יותר מוצדקות, בדיוק כמו מה שציינת ש״שוות״ תביעה
פה מדובר בהפסדים כספיים אמיתים שלך, פגיעה אמיתית ב״מוצר״ שקיבלת כשרכשת את המנוי

אם אתה לא מכיר את הסיפור של התביעה אז תקרא, המועדון הפסיד מליון שקל (תחשוב איזה חיזוק יכל להגיע בסכום הזה בינואר) בגלל 2 הודעות SMS, שהיו רלוונטיות להרבה אוהדים, זהו
ד״א, זה לא חוב של מינצברג/ ניסנוב?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

טכנית לארז כתב:מיטשל זה גביר. הוא נלחם בזה למה אתם ככה
נלחם הרבה יותר מאשר רמי כהן והעמותה באולטראס שלנו.
ממליץ שנטפל בחרא אצלנו, לפני שאתה מטיף לאחרים.

טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

רמי כהן משתתף בצעדות של ארגון אוהדים גזעני?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

טכנית לארז כתב:רמי כהן משתתף בצעדות של ארגון אוהדים גזעני?
רמי כהן לא מטפל בקהל שמאחל שואה למכבי ולמשטרה, מושג שלי ולעוד הרבה אחרים מפריע לא פחות ממה שכתבת.
אתה מוזמן לחזור אחורה למקרה אצילי ומיכה כדי להיזכר מה עשה גולהאר.
אם הוא לא משחרר אותם, השושלת של האליפויות שלהם היתה נמשכת עד היום.

טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

ואתה מוזמן לחזור אחורה ל"קמפיין נגד גזענות" של מכבי בקיץ 2012 עם אניימה וראדי ולראות מה השתנה, אם בכלל, אצל הקהל שלהם מאז (השתנה לדעתי, נהיו יותר גזענים).
אבל מיטשל מטפל אחי, אצלו יש אפס סובלנות לדברים כאלה. גביר נאור תריע.

בכל מקרה לא מבין מה נזכרת בהודעה מלפני 3 חודשים.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

דולימנגה99 כתב: 18 נובמבר 2024, 09:41 יש לציין - ב5 שנים האחרונות נלקחו ממני לפחות 15 משחקים
ואתה עוד מתלונן?! עשו לך טובהה תגיד תודה
OMG עווופררר
bambo_leo
קיבל.ה  140 לייקים

Asafasraf כתב: 18 נובמבר 2024, 22:17
טכנית לארז כתב:רמי כהן משתתף בצעדות של ארגון אוהדים גזעני?
רמי כהן לא מטפל בקהל שמאחל שואה למכבי ולמשטרה, מושג שלי ולעוד הרבה אחרים מפריע לא פחות ממה שכתבת.
אתה מוזמן לחזור אחורה למקרה אצילי ומיכה כדי להיזכר מה עשה גולהאר.
אם הוא לא משחרר אותם, השושלת של האליפויות שלהם היתה נמשכת עד היום.

אתה יכול להיות self hating jew נהדר
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

טכנית לארז כתב:ואתה מוזמן לחזור אחורה ל"קמפיין נגד גזענות" של מכבי בקיץ 2012 עם אניימה וראדי ולראות מה השתנה, אם בכלל, אצל הקהל שלהם מאז (השתנה לדעתי, נהיו יותר גזענים).
אבל מיטשל מטפל אחי, אצלו יש אפס סובלנות לדברים כאלה. גביר נאור תריע.

בכל מקרה לא מבין מה נזכרת בהודעה מלפני 3 חודשים.
שוב, לפני שאתה מבקר אחרים, תסתכל אצלך בבית.
פורום שדים:
״שישרף לכם הכפר״- גזענים מטונפים.
״שתהיה שואה למכבי״ ״רק מבקשים שואה למשטרה״- זה חופש הביטוי.

טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

סבבה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

בנתיים גם מכבי כדורסל אכלו את אותה תביעה מהעו"ד הבן זונה
יחלקו כרטיסים בשוויה 600k
דולימנגה99
קיבל.ה  17 לייקים

לא הבנתי, אם לא שלחו לי אס אמ אס - זה אומר שאני לא זכאי לפיצוי?
כי לא קיבלתי כלום
Asafasraf
קיבל.ה  1391 לייקים

Red Wolf כתב:בנתיים גם מכבי כדורסל אכלו את אותה תביעה מהעו"ד הבן זונה
יחלקו כרטיסים בשוויה 600k
איך הם עם קהל מנויים הרבה יותר גדול משלמים פחות מאיתנו?

Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

איך אני ממש את הזיכוי כדי שהנבלה הזה לא יקבל אותו?
האם אפשר לכתוב כתב ויתור ולוותר על הזיכוי שלי?
long live the zapta
אדום
קיבל.ה  939 לייקים

לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל אם כבר הקהל הכי שבוי בספורט הישראלי -

https://www.ynet.co.il/economy/article/ ... ent=Header

החולצה של הפועל הכי יקרה בארץ, יחד עם מכבי חיפה
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

הקהל שנותן הכי הרבה ומקבל הכי מעט. שנים על גבי שנים שמחרבנים עלינו ומצפים שנגיד תודה.
redrony
קיבל.ה  856 לייקים

אני נכנס ללינק של הכרטיסים להפועל פ״ת, קופצת לי הודעה שאני חדש כאן. אחלה. מבקשים ממני טלפון ות.ז. אני מכניס מקבל קוד - צריך למלא פרטים - ממלא - אתה משתמש קיים. זהו אני חסום
מה יהיה?
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

אדום כתב: 06 דצמבר 2024, 12:20 לא ידעתי איפה לשים את זה, אבל אם כבר הקהל הכי שבוי בספורט הישראלי -

https://www.ynet.co.il/economy/article/ ... ent=Header

החולצה של הפועל הכי יקרה בארץ, יחד עם מכבי חיפה
יש שם מספר אי דיוקים מידע חסר... בדקתי את זה לפני כמה ימים מצ"ב התמונה המדוייקת.

מכבי חיפה = אדידס.
הפועל = נייק.
בית"ר = יומברו.
מכבי = פילה
הפועל חיפה = דיאדורה.
באר שבע = יומברו
נתניה = לוטו.

ולגבי המחירים (מבוגר / ילד)
מכבי חיפה = (199/249)
הפועל = (199/249)
בית"ר = (229/229)
מכבי = (199/249)