ומה עכשיו? אחרי מוטלי.
-
- קיבל.ה 5897 לייקים
כן, ראיתי את זה אצל שקדי בוואלה.
גם יכול להיות שהוא לא באמת מועמד ושקדי סתם עשה אחד ועוד אחד.
גם יכול להיות שהוא לא באמת מועמד ושקדי סתם עשה אחד ועוד אחד.
-
- קיבל.ה 1077 לייקים
מקווה מאוד שבינגגהאם לא יגיע
שחקן חלש מאוד
שחקן חלש מאוד
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
שוב, צריכים קשיחות מתחת לסל, צריכים סילבה כמחליף לבנטיל וסנטר רציני שאין , מסיבי במקום מוטלי, אחרת אין מה לחפש מול ולנסיה, גם עם אלף איטודוסים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 953 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
!!!!!!!!!!!Daniel כתב:חייבים 5 אמיתי.
בלי זה אפשר לשכוח מול ולנסיה אם בכלל נגיע לשם, וגם מול מכבי.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
פופי:
הפועל ת"א רוצה את מרקוס בינגהאם, וזה לא סוד. הכוכב של הפועל חולון מחוזר על ידי האדומים, וכעת ניתן לספר חלק מהפרטים מאחורי הקלעים של המו"מ. קודם כל, הפועל ת"א מחפשת גבוה ועופר ינאי נמצא בקשר ישיר עם אלדד אקוניס בנוגע לכריס סילבה ועם איתן לנציאנו בנוגע לבינגהאם.
אז איפה עומד המו"מ? בהתחלה הפועל חולון דרשה 750 אלף דולר מהפועל ת"א כבאיי אאוט על בינגהאם. מי שאמר את הלא הרשמי הוא ג'ורג' הינאס שלא מוכן שהפועל ת"א תשלם את הסכום הזה.
בעקבות הדרישות, היה נתק בין הצדדים, אלא שביממה האחרונה הצדדים חזרו לדבר. יו"ר הפועל חולון, איתן לנציאנו, אמר: "מוכנים לשבת עם הפועל ת"א בנוגע לבינגהאם רק אם ג'ו רגלנד יהיה חלק מהעסקה. אם ג'ו הוא לא חלק מהעסקה, לא נדון בה".
בהפועל ת"א לא מוכנים לוותר על רגלנד, כשלטענת גורמים במועדון איטודיס רוצה לראות אותו בקבוצה. אז מה יקרה? בהפועל ת"א אומרים, אנחנו לא ממהרים ורוצים לחכות לאיטודיס, ולא יעשו אף מהלך
הפועל ת"א רוצה את מרקוס בינגהאם, וזה לא סוד. הכוכב של הפועל חולון מחוזר על ידי האדומים, וכעת ניתן לספר חלק מהפרטים מאחורי הקלעים של המו"מ. קודם כל, הפועל ת"א מחפשת גבוה ועופר ינאי נמצא בקשר ישיר עם אלדד אקוניס בנוגע לכריס סילבה ועם איתן לנציאנו בנוגע לבינגהאם.
אז איפה עומד המו"מ? בהתחלה הפועל חולון דרשה 750 אלף דולר מהפועל ת"א כבאיי אאוט על בינגהאם. מי שאמר את הלא הרשמי הוא ג'ורג' הינאס שלא מוכן שהפועל ת"א תשלם את הסכום הזה.
בעקבות הדרישות, היה נתק בין הצדדים, אלא שביממה האחרונה הצדדים חזרו לדבר. יו"ר הפועל חולון, איתן לנציאנו, אמר: "מוכנים לשבת עם הפועל ת"א בנוגע לבינגהאם רק אם ג'ו רגלנד יהיה חלק מהעסקה. אם ג'ו הוא לא חלק מהעסקה, לא נדון בה".
בהפועל ת"א לא מוכנים לוותר על רגלנד, כשלטענת גורמים במועדון איטודיס רוצה לראות אותו בקבוצה. אז מה יקרה? בהפועל ת"א אומרים, אנחנו לא ממהרים ורוצים לחכות לאיטודיס, ולא יעשו אף מהלך
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1435 לייקים
עבר כבר כמעט שבוע מההודעה של פיב״א בנושא מוטלי.
מעניין מה קורה, כי בשלב הזה לא נראה שהפועל מוכנה לשחרר אותו ולפחות כלפי חוץ עושה רושם שהוא לא מתכוון לחזור.
רוצה לקוות שאיטודיס בוחש בנושא הזה וזו גם הסיבה שלא הביאו אף ״מחליף לבנטיל״.
מעניין מה קורה, כי בשלב הזה לא נראה שהפועל מוכנה לשחרר אותו ולפחות כלפי חוץ עושה רושם שהוא לא מתכוון לחזור.
רוצה לקוות שאיטודיס בוחש בנושא הזה וזו גם הסיבה שלא הביאו אף ״מחליף לבנטיל״.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
איטודיס אמור להגיע בשישי שבוע הבא לא ? מקווה שיחתימו פה גבוהה לפניי המשחק הבא שלנו גם שעכשיו יש פגרה זה זמן ממש טובגביזון כתב: ↑17 נובמבר 2024, 00:03 פופי:
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
וכמובן שהביקורות פה כלפיי בינגהאם מוגזמות , לא יודע אם יגיע או לא אבל ישר להסיק שהוא מזעזע על סמך משחק אחד לא טוב זה לא נכון , מעניין מאוד איזה שחקן יגיע לפה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1710 לייקים
- יצירת קשר:
אני חושב שכשמחליטים מי הכי מתאים ומי לא צריך כל הזמן לזכור שאנחנו בסיטואציה הזאת בגלל שהבאנו את השחקן שהכי היינו צריכים, אבל הוא ברח בגלל המלחמה.
יש יתרון אדיר למישהו שכבר נמצא פה ולא ברח, גם אם מקצועית הוא לא האידיאלי.
יש יתרון אדיר למישהו שכבר נמצא פה ולא ברח, גם אם מקצועית הוא לא האידיאלי.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
נכון אני גם חושב ככה, במיוחד אם זה מחליף לבנטיל, לכן מעדיף את סילבה על בינגהם ששניהם משחקים בארץ.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מוטלי יותר טוב מכל תחליף שנמצא עכשיו. אם הוא מפחד מהמלחמה שישחק רק באירופה, בארץ נסתדר בלעדיו עד הפלייאוף.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
הלוואי ומוטלי יחזור, הלוואי.
אבל אי אפשר לחכות עם זה עוד הרבה.
צריך לקבל החלטה.
אבל אי אפשר לחכות עם זה עוד הרבה.
צריך לקבל החלטה.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
מגיע לו לחזור ? הוא מפר חוזה בצורה הכי בוטה ודוחה שיש , היה צריך להיות פה במשחקים האחרונים והוא אפילו לא יוצר קשר עם הקבוצה
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
מה אכפת לי מה מגיע לו, מגיע לנו שיהיה לנו את אחד הסנטרים הטובים באירופה.
אבל אם לא אז לעבוד קשה אתמול על להביא מחליף פיזי מצויין (מוטלי הוא לא יהיה בחיים).
-
- קיבל.ה 419 לייקים
לדעתי כן.
זה ממש בסדר שהצעה גבוהה פי שניים ממועדון יורוליג גרמה לו לרצות לעזוב, וזה יהיה מדהים אם נצליח לשכנע אותו אחרת.
זה לא שהוא שחקן בית שרצה לעבור למכבי
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 190 לייקים
השחקן עזב הכל בלי להודיע לאף אחד!!!
לא ביקש, לא שאל, לא התייעץ - קם והלך.
שילך לעזאזל ושלא יחזור. שחקן טוב ככל שיהיה.
זה חתיכת סכין בגב ויריקה בפרצוף של כל המועדון מההנהלה, דרך הצוות המקצועי והשחקנים ועד האוהדים.
ג'ונתן תמות-לי
זה חתיכת סכין בגב ויריקה בפרצוף של כל המועדון מההנהלה, דרך הצוות המקצועי והשחקנים ועד האוהדים.
ג'ונתן תמות-לי
- מילפורד
- קיבל.ה 2327 לייקים
אני סומך על עופר בהקשר הזה (כי עד עכשיו בנושאים כאלה הוא הראה שאפשר) שאם הוא מחזיר את מוטלי זה כי באמת הבעיה היתה מחחתחילה הסוכן ושמוטלי יתנצל ויתחייב להפועל להמשך העונה.
אם הוא חוזר מחוייב , אין ספק בכלל שזה הכי טוב שיכול להיות.
אם הוא חוזר בלי מוטיבציה , אז באמת שאין צורך.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
מסכים במאה אחוז.מילפורד כתב: ↑17 נובמבר 2024, 12:45 אני סומך על עופר בהקשר הזה (כי עד עכשיו בנושאים כאלה הוא הראה שאפשר) שאם הוא מחזיר את מוטלי זה כי באמת הבעיה היתה מחחתחילה הסוכן ושמוטלי יתנצל ויתחייב להפועל להמשך העונה.
בכל מקרה - אני מקווה שסילבה לא על הפרק. הוא באמת לא מספיק עבור מה שאנחנו צריכים מהחמש שלנו.
הייתי מעדיף גם שחקן אחר ולא בינגהם. שחקן יותר פיזי ומנוסה וגם יותר אינטילינטי.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
דיווחים באיטליה שאנחנו מעוניינים במקורמק.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
אני לא מתלהב ממנו.
אגב ניבו פצוע די הרבה זמן והם עדיין מוותרים עליו.
על הסנטר של ונציה מהיורוקאפ הייתי שם וואחד בייאאוט, לדעתי הולך להיות סנטר מוביל ביורוליג מוביל בשנים הבאות.
אגב ניבו פצוע די הרבה זמן והם עדיין מוותרים עליו.
על הסנטר של ונציה מהיורוקאפ הייתי שם וואחד בייאאוט, לדעתי הולך להיות סנטר מוביל ביורוליג מוביל בשנים הבאות.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 17 נובמבר 2024, 18:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 953 לייקים
-
- קיבל.ה 213 לייקים
אני שומע וקורא את ההצהרות של עופר ושל הקבוצה ( זה היינו הך כמובן )
אבל אני לא מצליח להבין מה אני קורא בהצהרות הקבוצה האם זה באמת "תחזור תתנצל הכל בסדר נקבל אותך בזרועות פתוחות"
או יא יא זין אחרי כל מה שנתתי לך והשקעתי בך אתה יורק עלי ועל הקבוצה ? אני אלמד אותך מאיפה משתין הדג ושכולם יראו ויראו .
אני בטוח שינאי מת לגמרי לגרסה השנייה (בצדק) אבל גם די בטוח שהוא יזרום עם המאמן החדש על כל מה שהוא ירצה
אבל אני לא מצליח להבין מה אני קורא בהצהרות הקבוצה האם זה באמת "תחזור תתנצל הכל בסדר נקבל אותך בזרועות פתוחות"
או יא יא זין אחרי כל מה שנתתי לך והשקעתי בך אתה יורק עלי ועל הקבוצה ? אני אלמד אותך מאיפה משתין הדג ושכולם יראו ויראו .
אני בטוח שינאי מת לגמרי לגרסה השנייה (בצדק) אבל גם די בטוח שהוא יזרום עם המאמן החדש על כל מה שהוא ירצה
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
כנראה נדע מי יגיע רק אחריי שאיטודיס יגיע לפה ביום שישי , ממש מקווה שזה יהיה לפניי המשחק נגד אולם
-
- קיבל.ה 798 לייקים
יש תקווה שהמינוי של איטודיס יחזיר את מוטלי.
השחקן לא יכול לשחק באף מקום בשנתיים הקרובות רק בהפועל או שהיא תסכים לשחרר אותו בתנאים כאלו ואחרים. הוא מבין שהוא תימרן את עצמו בצורה גרועה והוא ביד שלה.
דווקא איטודיס שאצלו השחקן הגיע לשיאי קריירה אולי יוכל לפשר בין הצדדים ואולי ישכנע את השחקן לחזור ולשחק עבורו. מצד מוטלי, אולי איטודיס יהיה הדרך שלו לרדת מהעץ.
השחקן לא יכול לשחק באף מקום בשנתיים הקרובות רק בהפועל או שהיא תסכים לשחרר אותו בתנאים כאלו ואחרים. הוא מבין שהוא תימרן את עצמו בצורה גרועה והוא ביד שלה.
דווקא איטודיס שאצלו השחקן הגיע לשיאי קריירה אולי יוכל לפשר בין הצדדים ואולי ישכנע את השחקן לחזור ולשחק עבורו. מצד מוטלי, אולי איטודיס יהיה הדרך שלו לרדת מהעץ.
-
- קיבל.ה 2396 לייקים
אבל הוא מפגר רצח כי הוא עדיין לא פה , לא יודע מה הוא מתכוון לעשות בכללCharlie כתב: ↑17 נובמבר 2024, 20:19 יש תקווה שהמינוי של איטודיס יחזיר את מוטלי.
- גביזון
- קיבל.ה 3088 לייקים
יש לו חוזה בהפועל בעונה הבאה רק אם עולים ליורוליגCharlie כתב:יש תקווה שהמינוי של איטודיס יחזיר את מוטלי.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
אני בטוח שהדבר היחיד שמענין אותו זה שמוטלי יחזור כדי שניקח את התארים.ההוא מפעם כתב: ↑17 נובמבר 2024, 18:29 אני שומע וקורא את ההצהרות של עופר ושל הקבוצה ( זה היינו הך כמובן )
גם אם היה מת לתקוע אותו אם היינו יכולים להסתדר בלעדיו.
אבל בסופו של דבר - הוא לא נלחם בו רק כדי להוכיח שאיתנו לא משחקים משחקים ולא עוזבים אותנו כשבא לכם, אלא כדי להחזיר שחקן שהוא רמה מעל המפעל והליגה שלנו.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
מלחיץ אותי ניגוד האינטרסים
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- קפטן ג'ק
- קיבל.ה 519 לייקים
מעריך שינאי וגם מוטל'ה ממתינים עוד שבוע כדי לראות אם תושג הפסקת אש בלבנון (=אין אזעקות בת"א),
ואם לא תושג כזו, אז כל אחד יפנה לדרכו. דהיינו מוטל'ה ימשיך לשבת בבית ויחטוף תביעה אש לפנים, וינאי יחתים סנטר אחרי קבלת אור ירוק מאיטודיס.
ואם לא תושג כזו, אז כל אחד יפנה לדרכו. דהיינו מוטל'ה ימשיך לשבת בבית ויחטוף תביעה אש לפנים, וינאי יחתים סנטר אחרי קבלת אור ירוק מאיטודיס.
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
- מילפורד
- קיבל.ה 2327 לייקים
למה זה ניגוד אינטרסים?
אם הכוונה שלו היא להבטיח ששנה הבאה הוא ביורוליג , והוא רוצה להיות שחקן מוביל ביורוליג , למה שזה לא יהיה בהפועל תל אביב אם תעלה?
לפי הפרסומים , זה לא רק בתנאי שעולים ליורוליג , אלה שיש גם העלאה משמעותית בשכר אם עולים ואני בטוח שאם יהיו לו הצעות יותר טובות בקיץ הוא יכול גם לשדרג את החוזה שלו בהפועל.
בקיצור , אם הוא חוזר , ואם הוא עושה את זה עם מוטיבציה לשחק (שני אם די רציניים) אז לא רואה למה שלא יהיה באינטרס שלו שנעפיל ליורוליג.
אם הכוונה שלו היא להבטיח ששנה הבאה הוא ביורוליג , והוא רוצה להיות שחקן מוביל ביורוליג , למה שזה לא יהיה בהפועל תל אביב אם תעלה?
לפי הפרסומים , זה לא רק בתנאי שעולים ליורוליג , אלה שיש גם העלאה משמעותית בשכר אם עולים ואני בטוח שאם יהיו לו הצעות יותר טובות בקיץ הוא יכול גם לשדרג את החוזה שלו בהפועל.
בקיצור , אם הוא חוזר , ואם הוא עושה את זה עם מוטיבציה לשחק (שני אם די רציניים) אז לא רואה למה שלא יהיה באינטרס שלו שנעפיל ליורוליג.
- מילפורד
- קיבל.ה 2327 לייקים
לא מאמין שינאי ממתין לדבר כזה.
אם כבר יש לנושא הזה השפעה , זה המשך ההתחייבות למוטלי שהוא יכול להישאר באירופה עד שהמצב יתייצב.
-
- קיבל.ה 1470 לייקים
מפה לשם הוא כבר לא משחק ומתאמן כבר 3 שבועות.
כשזה קרה למנפורד בשנה שעברה הוא חזר חצי שחקן בערך.
כשזה קרה למנפורד בשנה שעברה הוא חזר חצי שחקן בערך.
- רדנקו
- קיבל.ה 1584 לייקים
-
- קיבל.ה 150 לייקים
שרמוטלי*DavidSheriff9 כתב: ↑17 נובמבר 2024, 11:52 השחקן עזב הכל בלי להודיע לאף אחד!!!
ג'ונתן תמות-לי