הוקיץ' כתב: ↑14 נובמבר 2024, 15:04
כן איטודיס, לא איטודיס, בשורה התחתונה אנחנו מגיעים גם לחולון עם גבוה אחד. התנהלות נוראית של הפועל.
בלי מוטלי ועם דדאס אני בכלל לא חושב שאנחנו פייבוריטים מול חולון.
אנחנו לא פייבורטים בגלל איך שהקבוצה נראת ולא בגלל החיסרון בגבוהים
מול זלמנסון האמיתני גם מירון רוינה יכול לשחק
באופן כללי לא הבנתי למה הוא לא ראה דקות משמעותיות גם נגד קרית אתא וגם נגד סופוט.
כן איטודיס, לא איטודיס, בשורה התחתונה אנחנו מגיעים גם לחולון עם גבוה אחד. התנהלות נוראית של הפועל.
אם דדאס לא היה מתעלם מקיומו של רוינה אפשר היה לומר שאנחנו מגיעים למשחק הזה עם שני גבוהים, כי רוינה בקלות יכול לתת עשר דקות במשחק כזה. הבעיה שהוא לא נספר גם מול קרית אתא, ואין סיבה לחשוב שהוא ייספר בשבת.
אנחנו לא פייבורטים בגלל איך שהקבוצה נראת ולא בגלל החיסרון בגבוהים
מול זלמנסון האמיתני גם מירון רוינה יכול לשחק
באופן כללי לא הבנתי למה הוא לא ראה דקות משמעותיות גם נגד קרית אתא וגם נגד סופוט.
זלמנסון, ובינגהאם, וקייזר. יש להם יתרון לא קטן בצבע, בטח בדקות שקבוקלו נח.
רוינה עם שבר באף, יכול לשחק עם מסיכה , אבל זה לא שהוא איזה שחקן קריטי שיסכנו אותו שלא לצורך…
לגבי שאר הטענות , על זה שעוד אין מאמן ו/או גבוה נוסף, אני חושב שהקרבה לפגרה השפיעה והעדיפו לקלוט שחקן חדש לפחות לא תוך כדי הטירוף של טיסות כל יומיים שלושה.
יהיה עכשיו שבוע וחצי לקלוט שחקן חדש ושאפילו יעשה אימון שניים לפני המשחק הראשון שלו.
אם בהמתנה הזאת ניפול במשחק נגד חולון, לא נורא, בהנחה שההמתנה הזאת משתלמת באיכות השחקן שנביא וביכולת לקלוט אותו כמו שצריך.
מילפורד כתב: ↑14 נובמבר 2024, 15:54
רוינה עם שבר באף, יכול לשחק עם מסיכה , אבל זה לא שהוא איזה שחקן קריטי שיסכנו אותו שלא לצורך…
לגבי שאר הטענות , על זה שעוד אין מאמן ו/או גבוה נוסף, אני חושב שהקרבה לפגרה השפיעה והעדיפו לקלוט שחקן חדש לפחות לא תוך כדי הטירוף של טיסות כל יומיים שלושה.
יהיה עכשיו שבוע וחצי לקלוט שחקן חדש ושאפילו יעשה אימון שניים לפני המשחק הראשון שלו.
אם בהמתנה הזאת ניפול במשחק נגד חולון, לא נורא, בהנחה שההמתנה הזאת משתלמת באיכות השחקן שנביא וביכולת לקלוט אותו כמו שצריך.
לפי כל הפרסומים, השחקן הזה הוא שחקן שנמצא כאן בליגה כבר גם ככה.
לא רואה מה הבעיה שהיה מצטרף לקבוצה ברגע שנחתו מפולין.
בכל מקרה מסכים עם זה שדקה לפני הפגרה, לא צריך ללכת למהלכים פזיזים רק בשביל משחק ליגה בחולון.
מילפורד כתב: ↑14 נובמבר 2024, 15:54
לפי כל הפרסומים, השחקן הזה הוא שחקן שנמצא כאן בליגה כבר גם ככה.
לא רואה מה הבעיה שהיה מצטרף לקבוצה ברגע שנחתו מפולין. בכל מקרה מסכים עם זה שדקה לפני הפגרה, לא צריך ללכת למהלכים פזיזים רק בשביל משחק ליגה בחולון.
מתחבר למה שסימנתי.
וגם,
כנראה (בזהירות ועל סמך הפירסומים בעיתונות...) יש מאמן ראשי חדש. ויש לתת לו את הזכות להביע דעה מחייבת לגבי שחקן שיחתימו.
בכל מקרה מקווה מאד שהשחקנים יעלו בשיא הרצינות והמחויבות, ויביאו לנו נצחון!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
בני12 כתב: ↑16 נובמבר 2024, 13:25
הסיכוי היחיד שרגלנד ישחק בליגה זה אם מוטלי חוזר.
אחרת, לא יגיעו ל-9 זרים רשומים בשלב כל כך מוקדם של העונה
אלא אם, כמובן, איטודיס יחליט אחרת
איך 9? כרגע נרשמו 6.
גרלנד יהיה השביעי, לא התשיעי
אתה צריך עוד לרשום מחליף למוטלי ומחליף לבנטיל ומגיעים ל-9
איך 9? כרגע נרשמו 6.
גרלנד יהיה השביעי, לא התשיעי
אתה צריך עוד לרשום מחליף למוטלי ומחליף לבנטיל ומגיעים ל-9
מה יש לרשום לליגה כרגע עוד שני גבוהים? כשיגיע גבוה נוסף במקום מוטלי הוא ירשם לצד קבוקלו, ומן הסתם הגבוה הנוסף שיגיע במקום בנטיל (אם יגיע) כרגע לא ירשם
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)