עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
בני12
קיבל.ה  1623 לייקים

גביזון כתב: 14 נובמבר 2024, 13:47
בני12 כתב:
אדום ותיק כתב: 14 נובמבר 2024, 12:45
הידיעה על הבוררות היתה ב ONE. יחד עם הידיעה על איטודיס.
בנושא אחר – מבחינת העימות של ינאי מול העמותה, בהסכם בין הצדדים בזמנו נקבע שאם יש מחלוקת על דברים מסוימים שלא מצליחים לפתור אותם, ימונה בורר מוסכם שינסה לגשר.
כעת הצדדים בהליך של מינוי בורר, כדי שיגשר על הפערים שנוצרו בקשר לאי ההסכמות, שהכל למעשה נסוב סביב המעבר הצפוי של הקבוצה להיכל מנורה מבטחים. עורכי הדין של הצדדים מנסים להגיע להסכמות בנוגע למינוי מגשר.
מעניין אותי לדעת כמה זמן עוד חושבים בקבוצה למרוח את העניין ולמנוע מעופר להחזיר חלק מההשקעה שהוא שם, ולא מפסיק לשים בקבוצה, ובמקביל להתעלם מרצון האוהדים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
ההימור שלי הוא שהבוררות היא על תפקיד העמותה ולא על המעבר ליד אליהו
Xavi
קיבל.ה  1089 לייקים

בכל שנותיי כאוהד ספורט לא ראיתי בעלים כזה
:bow: :bow: :bow:
כל הטרחנים פה צריכים לבקש סליחה דחוף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

מלחמה
לא יורוליג
והביא לנו את פאקינג איטודיס

עופר חדש בעולם הכדורסל אבל הוא צובר קשרים מהר.
תותח אחול תותח

Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

עד לפני קצת מאוד זמן שהלך מאמן אחד ובא אחר לא היינו יכולים לחלום ששם כמו איטודיס יבוא, לא חלמנו על תקציב שגבוה משל מכבי, אז אפשר לחשוש שהוא ילך מתישהו כמו כל בעל בית פרטי שיבוא אבל בטח לא מגיע לו כל החשדנות והביקורת המוגזמת של חלק מהאוהדים, שום בעל בית אחד בהיסטוריה שלנו לא שפך כל כך הרבה כסף ועשה מה שהוא עשה פה בשנה אחת, תודה עופר ינאי :bow:
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

Asafasraf
קיבל.ה  1417 לייקים

Red roy כתב:
Asafasraf כתב: 13 נובמבר 2024, 21:11
טכנית לארז כתב:אני חושש שיהרסו את הדרייב אין ובינתיים ינאי יילך, ואז או שתישאר בלי אולם כי הדרייב אין הרוס, או שנשארת עם אולם שגדול עליך ב-80 מידות גם אם הדרייב ישופץ עד הסוף, כי הרי בלי הכסף של ינאי כל החבר'ה שעכשיו רוצים לבוא למנורה, לא באמת ירצו לבוא לראות את הפועל של טיילור באטל וגייב יורק.

שמים את כל המועדון בסל הזה שנקרא עופר ינאי וזה מסוכן מאוד בעיני.
אז לכבודו יש זכרון קצר.
בשנות ה-90 בחלק גדול ממשחקי הבית בכדורגל היינו מביאים 2000-3000 אוהדים בלידת העל והיופ אנחנו מביאים 8000-10000 אוהדים בליגה לאומית לראות את מאקריץ׳.
מאמין שזה מה שיקרה גם בכדורסל, ונגדל למימדים גדולים יותר.
אני מעדיף לשים מבטחי על עופר ינאי ולא על רמי כהן ועמותת האוהדים ששפוטים של האולטראס.

Sent from my iPhone using Tapatalk
האולטראס האלה שטן ,
ורמי כהן בכלל , הרס את הפועל תל אביב במתכונת המחודשת .
איש נורא , שום הצלחה בעלייה מליגה ב עד גמר ליגת על ונצחונות מדהימים בדרבים לא רשומים לזכותו , כל זה קרה לא בזכות אלא למרות העמותה ורמי .
בטח לסמוך על עיוור באיש שלא אוהד הפועל ועד עכשיו לא ראינו ממנו הצלחה אחת שבעזרת השם עוד תגיע .
העיקר הסיסמאות , תוך 5 שנים הפועל לוקחת יורוליג ומכבי זה מועדון בגסיסה . נו , איך אפשר לא ללכת על עיוור אחרי כזה איש ?
עובדות בשביל שיהיה לך יותר קל:

האולטראס גרמו לנו בעונות האחרונות לנזקים כלכליים והורדות של נקודות גם בכדורגל וגם בכדורסל.
רמי והעמותה סתמו וסותמים את הפה במקום להיאבק באלימות שלהם.
לבינתיים, האיש עם הסיסמאות הביא לכאן שחקנים ומאמן מהטופ האירופאי, מוכן לשדרג את הדרייב אין, אבל זה פשוט מפריע לאלה שהזיזו להם את הגבינה.

Hapoel_manga
קיבל.ה  322 לייקים

בושה שהחתים את איטודיס ולא את בית הלחמי
איפה הזהות של הפועל?

סתםםם

אין עלייך עופר ביקום!!!!!!
הוקיץ'
קיבל.ה  5948 לייקים

מעבר להחתמה הבאמת מדהימה, שמח לראות שהתנצל על ראיון המחצית.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1477 לייקים

התנצל כמו מנטש
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Hapoel_manga כתב: 15 נובמבר 2024, 16:48 בושה שהחתים את איטודיס ולא את בית הלחמי
איפה הזהות של הפועל?

סתםםם

אין עלייך עופר ביקום!!!!!!
למי ניסית להכניס פה קטנה ?
למה זה היה סבבה ?
Nati
קיבל.ה  1784 לייקים

הגיע הזמן לשלום בית
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Nati כתב: 15 נובמבר 2024, 21:26 הגיע הזמן לשלום בית
אמן
סמל אישי של משתמש
Hapolo
קיבל.ה  820 לייקים

אנשים במדינה הזו לא יודו בזה כי הם שונאים את הפועל ואת הצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה אבל עופר העלה את המורל והיווה נקודת אור ברמה הלאומית גם לטובת אותם שונאי הפועל. באותה נקודת זמן שהייתה הכי קשה של המדינה במלחמה מאז פרצה ואולי בתולדותיה כאשר נראתה במשך חודשים חסרת אונים כשהיה נראה שאין מענה לחיזבאללה ועוד לפני התקיפה הראשונה בתימן, זרים מובילים בורחים מאירגוני ספורט הכי חזקים בארץ כולל מכבי כדורסל וההרגשה שישראל בדרך להיות מצורעת ברמה שלא ימכרו פה קוקה קולה ואנשים מנסים להתארגן על דרכון זר כדי לברוח כי נראה שהמדינה בדרך לקפל את הבסטה, בא עופר נגד כל היגיון ורוח התקופה ומכניס למציאות הזו אצבע בעין ומשקיע עשרות מליונים על פאקינג קבוצת כדורסל ומחתים שחקנים שגם בזמן רגיל לא מובן מאליו שיגיעו לקבוצה שהיא לא מכבי ומריץ פרויקט של שנים קדימה ואולם עם השקעה של מאות מליונים, ואז רואים תמונה של טוני פארקר ביבנה עם צלחת מפרום בזמן שאנשי ספורט וידוענים בעולם במקרה הטוב מפחדים להראות איזה שהוא קשר לישראל, כל האירוע הזה היה אחד הדברים האופטימיים הראשונים שקרו במדינה מאז העוגיות של רחל וחילוצי חטופים מעזה ומעבר לענייני מורל אני בטוח שהיה ויש לקיץ הזה אפקט ישיר עבור מועדוני ספורט אחרים. אם שימון שזיין את הכדורסל הישראלי בצורה הכי צינית שיש במשך עשרות שנים שמחזיק באחוז מגוחך של מעל 80 מהאליפויות ולדעתי מעל 90 עד 2010 קיבל פרס ישראל אז לא מופרך שגם לעופר מגיע.
לא יודע מה המניעים של עופר מאחורי מה שהוא עושה אבל זה חתיכת איש שאפתן שלא רואה בעיניים ועל פניו נראה שזכינו בלוטו, אני לא מפחד מהקלאש הזה בתוך הקהל שלנו וחושב שכל עוד האולטראס ממשיכים לשים את עצמם לפני הקבוצה וחושבים שהיא צריכה להיות קבוצת נישה עם הציביון האלים והדווקא לשם הדווקא הזה נגד כולם שאין כלום בינו לבין הפועל שהתחלתי לאהוד זה מאורע בלתי נמנע עבור ההתפתחות של הפועל כמועדון. יכול להיות שהפועל תיהיה ממלכתית יותר ושרחמנא לצלן יזרמו בה סכומי כסף שיכולים להתמודד עם מכבי וירושלים כאילו זו מילה גסה כי הם מחוייבים למשוואה המגוכחת הזו שהם יצרו שכסף=מכבי כאילו המועדונים הגדולים והעשירים באירופה עם היסטוריה ותרבות אהדה שלא נגיע אליה גם עוד 50 שנה לא מבינים כלום מהחיים שלהם ורק אולטראס ושואה למכבי זה מרגש.
יאלה עופר
רדיוס לבית"ר!
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Hapolo כתב: 15 נובמבר 2024, 23:55 אנשים במדינה הזו לא יודו בזה כי הם שונאים את הפועל ואת הצד החברתי/פוליטי שמזוהה איתה אבל עופר העלה את המורל והיווה נקודת אור ברמה הלאומית גם לטובת אותם שונאי הפועל. באותה נקודת זמן שהייתה הכי קשה של המדינה במלחמה מאז פרצה ואולי בתולדותיה כאשר נראתה במשך חודשים חסרת אונים כשהיה נראה שאין מענה לחיזבאללה ועוד לפני התקיפה הראשונה בתימן, זרים מובילים בורחים מאירגוני ספורט הכי חזקים בארץ כולל מכבי כדורסל וההרגשה שישראל בדרך להיות מצורעת ברמה שלא ימכרו פה קוקה קולה ואנשים מנסים להתארגן על דרכון זר כדי לברוח כי נראה שהמדינה בדרך לקפל את הבסטה, בא עופר נגד כל היגיון ורוח התקופה ומכניס למציאות הזו אצבע בעין ומשקיע עשרות מליונים על פאקינג קבוצת כדורסל ומחתים שחקנים שגם בזמן רגיל לא מובן מאליו שיגיעו לקבוצה שהיא לא מכבי ומריץ פרויקט של שנים קדימה ואולם עם השקעה של מאות מליונים, ואז רואים תמונה של טוני פארקר ביבנה עם צלחת מפרום בזמן שאנשי ספורט וידוענים בעולם במקרה הטוב מפחדים להראות איזה שהוא קשר לישראל, כל האירוע הזה היה אחד הדברים האופטימיים הראשונים שקרו במדינה מאז העוגיות של רחל וחילוצי חטופים מעזה ומעבר לענייני מורל אני בטוח שהיה ויש לקיץ הזה אפקט ישיר עבור מועדוני ספורט אחרים. אם שימון שזיין את הכדורסל הישראלי בצורה הכי צינית שיש במשך עשרות שנים שמחזיק באחוז מגוחך של מעל 80 מהאליפויות ולדעתי מעל 90 עד 2010 קיבל פרס ישראל אז לא מופרך שגם לעופר מגיע.
לא יודע מה המניעים של עופר מאחורי מה שהוא עושה אבל זה חתיכת איש שאפתן שלא רואה בעיניים ועל פניו נראה שזכינו בלוטו, אני לא מפחד מהקלאש הזה בתוך הקהל שלנו וחושב שכל עוד האולטראס ממשיכים לשים את עצמם לפני הקבוצה וחושבים שהיא צריכה להיות קבוצת נישה עם הציביון האלים והדווקא לשם הדווקא הזה נגד כולם שאין כלום בינו לבין הפועל שהתחלתי לאהוד זה מאורע בלתי נמנע עבור ההתפתחות של הפועל כמועדון. יכול להיות שהפועל תיהיה ממלכתית יותר ושרחמנא לצלן יזרמו בה סכומי כסף שיכולים להתמודד עם מכבי וירושלים כאילו זו מילה גסה כי הם מחוייבים למשוואה המגוכחת הזו שהם יצרו שכסף=מכבי כאילו המועדונים הגדולים והעשירים באירופה עם היסטוריה ותרבות אהדה שלא נגיע אליה גם עוד 50 שנה לא מבינים כלום מהחיים שלהם ורק אולטראס ושואה למכבי זה מרגש.
יאלה עופר
רק דבר אחד מכל מה שכתבת
אולטראס הפועל לא שמים את עצמם לפני הקבוצה
אולטראס הפועל חושבים רק על טובת הפועל
יש אנשים שזה לא נראה להם , יש אנשים אחרים שפועלים אחרת , כולם חושבים על טובת הפועל וכמו בכל דבר יש כמה דעות מהי באמת הדרך הטובה .
לגיטימי
Asafasraf
קיבל.ה  1417 לייקים

בפעם המי יודע כמה- איך המשפט ״אולטראס הפועל חושבים רק על מה שווב להפועל״ מתיישב עם העונשים והרדיוסים?
איך שירי השואה טובים להפועל?
די כבר לגנוב דעת.

Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

Asafasraf כתב: 16 נובמבר 2024, 04:52 בפעם המי יודע כמה- איך המשפט ״אולטראס הפועל חושבים רק על מה שווב להפועל״ מתיישב עם העונשים והרדיוסים?
די כבר לגנוב דעת.

נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .

שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.

והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 16 נובמבר 2024, 06:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

הוקיץ' כתב: 15 נובמבר 2024, 17:46 מעבר להחתמה הבאמת מדהימה, שמח לראות שהתנצל על ראיון המחצית.
קצת התבאסתי בשביל כל מי שהסביר שלהתייחס כמו זבל עופות לאנשים ולהשפיל אותם זאת הדרך להצלחה
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

דמגוגיה, אבל תהנה
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  763 לייקים

Red roy כתב: 16 נובמבר 2024, 04:31 רק דבר אחד מכל מה שכתבת
יש אנשים שזה לא נראה להם , יש אנשים אחרים שפועלים אחרת , כולם חושבים על טובת הפועל וכמו בכל דבר יש כמה דעות מהי באמת הדרך הטובה .
לגיטימי
אין בעיה שאתה חושב שהאולטהרס שמים את הפועל לפניהם אבל להגיד 'רק על טובת הפועל' זה גם ילד בן 5 יכול להבין שזה משפט לא נכון בעליל.
OMG עווופררר
Red roy
קיבל.ה  184 לייקים

רווי כתב: 16 נובמבר 2024, 07:37
לגיטימי
אין בעיה שאתה חושב שהאולטהרס שמים את הפועל לפניהם אבל להגיד 'רק על טובת הפועל' זה גם ילד בן 5 יכול להבין שזה משפט לא נכון בעליל.
אתה שם את הפועל לפני מי שאתה מכנה אולטראס הפועל ?
אתה מעדיף את טובת הפועל ממי שיושב ביציע 1 ?
אתה יודע יותר מאחרים מהי טובת הפועל ?
לך בכלל יש מנדט על מה טוב ולא טוב למועדון ?
לא יודע אם נעים להגיד לך , אתה סתם עוד אוהד פשוט , כמוני דרך אגב .
אני ממש משתדל לדבר יפה , אבל איך אתם סובלים את המנשאים האלה ????
@רווי בן כמה אתה נשמה ?
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 16 נובמבר 2024, 10:07, נערך 4 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

לפני שבוע, התחושות (וכמובן הזדמנות ללכלוכים הקבועים עם ובלי קשר למציאות):

הכל מתפרק!
מוטלי התחיל מפולת!
קבוקלו עובר לריאל!
פטריק בורח אם דדאס עוזב!
אף אחד לא ירצה להיות פה!
עופר ישאיר את הדרייב אין הרוס בשביל להקפיץ יותר את הביטקויין!
עם עופר לא הגיע לכלום!

אתמול, עופר: איטודיס בהפועל לכמה שנים.

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  763 לייקים

Red roy כתב: 16 נובמבר 2024, 09:58
לגיטימי
1 אתה שם את הפועל לפני מי שאתה מכנה אולטראס הפועל ?
2 אתה מעדיף את טובת הפועל ממי שיושב ביציע 1 ?
3 אתה יודע יותר מאחרים מהי טובת הפועל ?
4 לך בכלל יש מנדט על מה טוב ולא טוב למועדון ?
5 לא יודע אם נעים להגיד לך , אתה סתם עוד אוהד פשוט , כמוני דרך אגב .
6 אני ממש משתדל לדבר יפה , אבל איך אתם סובלים את המנשאים האלה ????
7 @רווי בן כמה אתה נשמה ?
1 קל שכן ואני ממש לא מתנגד אולטהרס גדול
2 כן אבל לא מכל יציע 1 רק מהאולטהרס
3 לא
4 לא
5 אוקיי ו..?
6 לא הבנתי האם אני המתנשא פה
7 33 אבל מה זה שייך??
OMG עווופררר
Red_man
קיבל.ה  1234 לייקים

רווי כתב: 16 נובמבר 2024, 10:44
Red roy כתב: 16 נובמבר 2024, 09:58

1 אתה שם את הפועל לפני מי שאתה מכנה אולטראס הפועל ?
2 אתה מעדיף את טובת הפועל ממי שיושב ביציע 1 ?
3 אתה יודע יותר מאחרים מהי טובת הפועל ?
4 לך בכלל יש מנדט על מה טוב ולא טוב למועדון ?
5 לא יודע אם נעים להגיד לך , אתה סתם עוד אוהד פשוט , כמוני דרך אגב .
6 אני ממש משתדל לדבר יפה , אבל איך אתם סובלים את המנשאים האלה ????
7 @רווי בן כמה אתה נשמה ?
1 קל שכן ואני ממש לא מתנגד אולטהרס גדול
2 כן אבל לא מכל יציע 1 רק מהאולטהרס
3 לא
4 לא
5 אוקיי ו..?
6 לא הבנתי האם אני המתנשא פה
7 33 אבל מה זה שייך??
7. זה לא אבל הוא דמגוג וככזה הוא יורה לכל הכיוונים בתקווה שמשהו יתפוס.
פשוט עובר עליו יום קשה כי עוד פעם כל מה שהוא אומר קורה הפוך ובינתיים הגישה שלו הביאה אותנו לגרד גמר גביע והגישה ההפוכה עלולה בטעות להביא תואר ותארים זה נחלתם של מכביסטים כמובן.
אל תספר סיפורים על איך העמותה הביאה אותנו כפסע מאליפות כי זה לא נכון העמותה שיחקה עם הכסף של אבי.
זוכר שהיה גיוס המונים בשביל לשחק עם חמישה זרים? וכשגינת חתם זה היה עם מימון חיצוני והתפשרות מסיבית שלו? אי אפשר לעבוד ככה לאורך זמן התקציב גדל לא בזכות העמותה והאוהדים אלא בזכות אבי ששם עוד ועוד כסף מהכיס.
Asafasraf
קיבל.ה  1417 לייקים

Red roy כתב:
Asafasraf כתב: 16 נובמבר 2024, 04:52 בפעם המי יודע כמה- איך המשפט ״אולטראס הפועל חושבים רק על מה שווב להפועל״ מתיישב עם העונשים והרדיוסים?
די כבר לגנוב דעת.

נשמה ,
נדבר על שני הדברים
רדיוסים ועונשים בגלל אבוקות או וואט אבר זה דבר שקרה , שקורה , ויקרה זה ספורט !!!!!
כל מועדון גדול . ממכבי נתניה דרך הפועל באר שבע ובטח עד ביתר ,מכבי תל אביב וחיפה . חוטפים את זה על בסיס שבועי .

שירי שואה ??? השיר שתהיה שואה למכבי באמת מזעזע אותך ??? באמת ? שמע את מה שליברפול שרים ליונייטד על תאונת המטוס או מה שיונייטד שרים לליברפול על האסון שלהם .
מאיפה באת לספורט ? מקונצרט? גם אם אתה רוצה שזה יהיה קונצרט , זה אף פעם לא יהיה .
נראה שאתה רוצה שנהיה כמו בהופעה של בלק סבאת' אבל על כיסאות בלי יכולת להשתגע.

והדבר הכי חשוב , אתה מבין שיש אוהדי הפועל לפחות כמוך שהם שונים ממך ? אני חושב שהאבוקות שפתחו מול מכבי עזרו לניצחון שלנו , אתה לא. סבבה לגמרי .
כל אחד ודעתו.
ולא מתאים לי , אבל אני אגיד , קנו את הפועל גם בסל וגם ברגל לא בגללך והאוהדים השקטים" שלא מגיעים לשום משחק חוץ בגלבוע או באילת .
אתה תקבל מה שבא לך. אני, כ״אוהד שקט״ (לדבריך) שקונה 4 מנויים בכל עונה בידיעה ובעניין שמשחקי הבית של הקבוצה שלי יהיו בבלומפילד, בשער 7 ולא במגרש ריק או בסמי עופר/ נתניה.
אתה יכול בבקשה לספר לי כמה רדיוסים והורדת נקודות קיבלו הקבוצות האחרות? בלי קשר, מכיר את המשפט ״צרת רבים נחמת טיפשים״?
שירי שואה פוגעים לא רק בתדמית שלנו כלפי חוץ, אלא גם בחלק מהאוהדים שלנו, אבל זה לא מפריע לך.
להזכיר את הבושה בטקס לשוטרים בב״ש?
אם אתה רוצה לתת דוגמא מהכדורגל האנגלי, כדאי שתיקח אותו מהשינוי הענק שהוא עבר משנות ה-80 עד היום כשהקהל של ליברפול עד היום נחשב לאחד הקהלים המעולים, וזה בלי אבוקות.
תחפש באחת התגובות שלי- אני ישבתי עד סוף עונת השרוכים בשער 5 ומאז בשער 7 באופן קבוע. גם אני מעודד, צועק ומקלל, זה מספיק טוב?
לגביי משחקים בגלבוע ובאילת- כשאפשר יהיה לרכוש כרטיסים בלי שיחלקו אותם בפרוטקציה לחברים שלך באולטראס, אז נדבר.
קנו את הפועל בגלל האולטראס? בדיחה טובה.

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

גם עכשיו זה מרגיש מהמשפט חסרנו הערב את מוטלי שהוא ממשיך לאותת לו שהוא רצוי, זה לא אתה זה הסוכן.
ככה זה נראה לי בכל אופן.
ובכל אופן להביא בפגרה גבוה פיזי, לא בינגהם. לא לחכות יותר.

משמאל לעץ
קיבל.ה  150 לייקים

גביזון כתב: 17 נובמבר 2024, 00:46 גם עכשיו זה מרגיש מהמשפט חסרנו הערב את מוטלי שהוא ממשיך לאותת לו שהוא רצוי, זה לא אתה זה הסוכן.
ככה זה נראה לי בכל אופן.

הימור שלי-
השורה האחרונה הטרלת חוד. ידע בדיוק מה הוא כותב שם.
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  352 לייקים

מה, מכבי פנאטיקס איז גוד?
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

חייבים גבוה פיסי עם יכולת מסירה ( ממש לא בינגהם הדקיק) החוצה ופנימה, מין ציף משודרג.
אין לנו בכלל משחק פנים ואנחנו תלויים לחלוטין בשחקני אחד על אחד שמפציצים משלוש. וזה יום אסל יום בסל, גיבורי על יש באגדות
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הפועל כתב: 16 נובמבר 2024, 06:56
הוקיץ' כתב: 15 נובמבר 2024, 17:46 מעבר להחתמה הבאמת מדהימה, שמח לראות שהתנצל על ראיון המחצית.
קצת התבאסתי בשביל כל מי שהסביר שלהתייחס כמו זבל עופות לאנשים ולהשפיל אותם זאת הדרך להצלחה
לא שמעת שעכשיו לבקש סליחה זו המעלה הכי גדולה שיש בנאדם? האופנה היום היא לבקש סליחה ולסגוד לאדם על כל צעד שלו, גם אם הוא רע.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

למה זה טוב כתב:
לא שמעת שעכשיו לבקש סליחה זו המעלה הכי גדולה שיש בנאדם? האופנה היום היא לבקש סליחה ולסגוד לאדם על כל צעד שלו, גם אם הוא רע.
להביא את איטודיס הוא צעד רע?
או לבקש סליחה הוא צעד רע?
אגב, לא יודע, אבל דדאס אמר שעופר דיבר איתו אחרי הראיון, ואמר בשידור שהוא קיבל חוזה מעופר שלא היה מקבל באף מקום.
נשמע שעופר ממש התעלל בו, נורא.

האופנה היום היא לחפש כל פיפס בכל צעד שעושה בנאדם שרוצה להביא את הפועל לגבהים שלא היינו בהם לעולם ולעולם היינו מגיעים בלעדיו, ומביא קבלות כל שבוע וכמעט כל יום.

איטודיס, מאמן שלא קשור ליורוקאפ או לישראל, מגיע להפועל בחוזה מאמן הגבוה באירופה, בוא נבדוק אם עופר איתת היום כשעבר נתיב בכביש.

למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

גביזון כתב: 17 נובמבר 2024, 10:07
למה זה טוב כתב:
אגב, לא יודע, אבל דדאס אמר שעופר דיבר איתו אחרי הראיון, ואמר בשידור שהוא קיבל חוזה מעופר שלא היה מקבל באף מקום.

האופנה היום היא לחפש כל פיפס בכל צעד שעושה בנאדם שרוצה להביא את הפועל לגבהים שלא היינו בהם לעולם ולעולם היינו מגיעים בלעדיו, ומביא קבלות כל שבוע וכמעט כל יום.

איטודיס, מאמן שלא קשור ליורוקאפ או לישראל, מגיע להפועל בחוזה מאמן הגבוה באירופה, בוא נבדוק אם עופר איתת היום כשעבר נתיב בכביש.

מה אתה רוצה? אמרתי משהו לא טוב על איטודיס או על מהלכים טובים שלו? בסך הכל כיוונתי לזה שאפשר לבקר כשעושים דברים לא טובים ולא צריך להגן בכוח, עובדה שהוא בעצמו התנצל על כך בריש גלי ולא המשיך בקו של סוגדיו שזה היה בסדר לחלוטין והגיוני מאוד לתת ראיון כזה.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3113 לייקים

למה זה טוב כתב: 17 נובמבר 2024, 10:49
למה זה טוב כתב:

מה אתה רוצה? אמרתי משהו לא טוב על איטודיס או על מהלכים טובים שלו? בסך הכל כיוונתי לזה שאפשר לבקר כשעושים דברים לא טובים ולא צריך להגן בכוח, עובדה שהוא בעצמו התנצל על כך בריש גלי ולא המשיך בקו של סוגדיו שזה היה בסדר לחלוטין והגיוני מאוד לתת ראיון כזה.
אני הבנתי מדבריך שיצאת על זה שהוא מבקש סליחה ולא משנה מה הוא יעשה העניין זה לא להסתכל גלובלית אלא לחפש אותו בקטנות.
במידה ולא הבנתי אותך נכון טעות שלי.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

גביזון כתב: 17 נובמבר 2024, 10:53

אני הבנתי מדבריך שיצאת על זה שהוא מבקש סליחה ולא משנה מה הוא יעשה העניין זה לא להסתכל גלובלית אלא לחפש אותו בקטנות.
יצאתי על סגידה עיוורת שמקדשת כל צעד של אדם גם אם הוא צעד רע. מותר ואף רצוי לבקר אנשים כשהם עושים דברים רעים (כן, גם אם הוא שופך מליונים וגורם לקהל לחלום בגדול). לא ברור למה אנשים התייחסו לראיון של עופר במחצית כדבר לגטימי ואפילו עוד היללו ואמרו שככה כוכב עסקים מתנהל וצריך להתנהל.
טכנית לארז
קיבל.ה  1979 לייקים

משמאל לעץ כתב: 17 נובמבר 2024, 02:32
גביזון כתב: 17 נובמבר 2024, 00:46 גם עכשיו זה מרגיש מהמשפט חסרנו הערב את מוטלי שהוא ממשיך לאותת לו שהוא רצוי, זה לא אתה זה הסוכן.
ככה זה נראה לי בכל אופן.

הימור שלי-
השורה האחרונה הטרלת חוד. ידע בדיוק מה הוא כותב שם.
תסביר?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1607 לייקים

למה זה טוב כתב: 17 נובמבר 2024, 11:15

יצאתי על סגידה עיוורת שמקדשת כל צעד של אדם גם אם הוא צעד רע. מותר ואף רצוי לבקר אנשים כשהם עושים דברים רעים (כן, גם אם הוא שופך מליונים וגורם לקהל לחלום בגדול). לא ברור למה אנשים התייחסו לראיון של עופר במחצית כדבר לגטימי ואפילו עוד היללו ואמרו שככה כוכב עסקים מתנהל וצריך להתנהל.
מישהו פה הילל את הראיון שלו במחצית?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2373 לייקים

כולם אמרו שהוא מיותר, הכי הרבה שנאמר בזכות הראיון הזה היה שהתיאורים בגנותו היו מוגזמים.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רדנקו כתב: 17 נובמבר 2024, 16:38

היו פה כמה אנשים שטענו שהיה ראיון מעולה, לא זוכר מי הם ואני לא אלך לחפש עכשיו פה עם כמות העמודים שהאשכול הזה מביא איתו.
גם מחוץ לפורום בכל מיני קבוצות פייסבוק היללו וצידדו בתוכן הראיון.
רק הפועל בלב
קיבל.ה  189 לייקים

למה זה טוב כתב: 17 נובמבר 2024, 17:20
רדנקו כתב: 17 נובמבר 2024, 16:38

היו פה כמה אנשים שטענו שהיה ראיון מעולה, לא זוכר מי הם ואני לא אלך לחפש עכשיו פה עם כמות העמודים שהאשכול הזה מביא איתו.
גם מחוץ לפורום בכל מיני קבוצות פייסבוק היללו וצידדו בתוכן הראיון.
אני כתבתי לדעתי שאהבתי את הכנות. בדיעבד ריאיון נוראי, יצאתי אהבל וברור שלא לגיטימי לעשות את זה למאמן.
נקסט.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1607 לייקים

זה בדיוק המקום שבו לא צריך כנות.
זו היה לא ראוי ולא נכון לומר את זה.
שליחת תגובה