להסיר את הכפפות - אולטראס הפועל
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לא, אין לי הסבר על זה.
הנקודות החיוביות שאני יכול להגיד על האולטראס זה שכשהם באים לעודד, זה נותן המון לכולנו.
הנקודות החיוביות שאני יכול להגיד על האולטראס זה שכשהם באים לעודד, זה נותן המון לכולנו.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מה שבני כתב.מילפורד כתב:לא, אין לי הסבר על זה.
כשהם מתרכזים בעידוד, לא חושב שיש קהל טוב מהם, אבל הם עסוקים בכל כך הרבה דברים מסביב וגורמים לנו נזקים כלכליים ותדמיתיים גדולים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
אה, וקשה לקבל ולהסכים עם זה, אבל אני באמת מאמין שהם פועלים לפי מה שלדעתם נכון להפועל.
-
- קיבל.ה 948 לייקים
לא שאני חושב שכל פעולה שלהם היא שלילית, להיפך, אבל כל זריקת הכוסות והמצתים, המשרוקית הבלתי נסבלת, זריקת אבוקות על קהל בדרבי, ההתעסקות במשטרה גם כשאין סיבה, זה באיזושהי צורה נכון להפועל?
יאללה הביתה!!!
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
לתפיסתם של הנוהגים ככה, אני חושב שכן.
לדעתי, ברור שלא.
לדעתי, ברור שלא.
- 7even
- קיבל.ה 2655 לייקים
עם כמה שאני סולד מהאולטראס, סתם חשוב לי להבהיר פה נקודה. כאחד שהיה חלק מהארגון כביכול...
כשאתה חלק מהארגון, הפועל בשלב מסויים מפסיקה לעניין אותך כדבר המרכזי שלשמו אתה מגיע למגרשים. הם לא המציאו את זה כמובן. אצל ארגוני אולטראס בגדול המשחק שמשוחק על הדשא/פרקט שולי ביותר עבורם.
אני אומר את זה כאחד שהיה יושב קבוע בשער 5 במרכז של המרכז של האולטראס תקופה לא קצרה.
היום אני סולד מזה כי אז הייתי צעיר ומטומטם אבל מי שלא היה שם לא יבין. היום גם רמת הקללות והנאצות היא בערך פי מיליון וזה נהיה מגעיל מכל בחינה.
גם אני, כמוהם, די מהר הגעתי למצב שהייתי מגיע לכל מקום, לא כי היה לי קריטי לי לראות את המגן הימני מרים הרמה יפה באגף לחלוץ הלא קיים שלנו...
פשוט ידעתי שאם אני בפנים אני צריך להיות מהראשונים שמגיעים לאצטדיון ומהאחרונים לעזוב. ואני חייב להגיע לכל מקום.
משחקים שלמים הייתי מגיע 3 שעות לפני ויוצא גם שעה אחרי. אירוע של 6-7 שעות במשחקי בית(!). לא רוצה להגיד אפילו כמה במשחקי חוץ. אם אתה לא שם אתה לא קיים. לפני, אחרי, ובמהלך.
כשזה הפך לשיגעון ומצאתי את עצמי נוסע הלוך חזור בשעות לא שעות לקרית גת ובאר שבע וחיפה לפאקינג גביע הטוטו...שם הבנתי שזו התמכרות ושכדאי לעצור כאן ועכשיו.
אני באמת חושב שחלקם פשוט כבר הגיעו למצב שהם לא יכולים לצאת מזה. זו התמכרות לכל דבר. ושוב, מי שלא היה שם לא יבין.
יש כאלו שזה ה-דבר בחיים שלהם. ההתארגנות הזו, הביחד הזה. בטוב וברע. בשירים ובנאצות. בעידוד ובלינצ'ים והבקבוקים והאבוקות למגרש. התמכרות.
מה שקורה על המגרש, שולי. זו הסיבה שתראו אותם בכל מגרש, בכל מקום. הביחד הזה , פחות בגלל הפועל. הפועל זה רק האמצעי לא המטרה.
כיום הם כבר הגיעו למצב שהנזק עולה בהרבה על התועלת. אבל כמו שכתבו כאן, זה לא ממש אכפת להם, כי הקבוצה היא החלק השולי בסיפור. בכל ארגון שכזה.
כשאתה חלק מהארגון, הפועל בשלב מסויים מפסיקה לעניין אותך כדבר המרכזי שלשמו אתה מגיע למגרשים. הם לא המציאו את זה כמובן. אצל ארגוני אולטראס בגדול המשחק שמשוחק על הדשא/פרקט שולי ביותר עבורם.
אני אומר את זה כאחד שהיה יושב קבוע בשער 5 במרכז של המרכז של האולטראס תקופה לא קצרה.
היום אני סולד מזה כי אז הייתי צעיר ומטומטם אבל מי שלא היה שם לא יבין. היום גם רמת הקללות והנאצות היא בערך פי מיליון וזה נהיה מגעיל מכל בחינה.
גם אני, כמוהם, די מהר הגעתי למצב שהייתי מגיע לכל מקום, לא כי היה לי קריטי לי לראות את המגן הימני מרים הרמה יפה באגף לחלוץ הלא קיים שלנו...
פשוט ידעתי שאם אני בפנים אני צריך להיות מהראשונים שמגיעים לאצטדיון ומהאחרונים לעזוב. ואני חייב להגיע לכל מקום.
משחקים שלמים הייתי מגיע 3 שעות לפני ויוצא גם שעה אחרי. אירוע של 6-7 שעות במשחקי בית(!). לא רוצה להגיד אפילו כמה במשחקי חוץ. אם אתה לא שם אתה לא קיים. לפני, אחרי, ובמהלך.
כשזה הפך לשיגעון ומצאתי את עצמי נוסע הלוך חזור בשעות לא שעות לקרית גת ובאר שבע וחיפה לפאקינג גביע הטוטו...שם הבנתי שזו התמכרות ושכדאי לעצור כאן ועכשיו.
אני באמת חושב שחלקם פשוט כבר הגיעו למצב שהם לא יכולים לצאת מזה. זו התמכרות לכל דבר. ושוב, מי שלא היה שם לא יבין.
יש כאלו שזה ה-דבר בחיים שלהם. ההתארגנות הזו, הביחד הזה. בטוב וברע. בשירים ובנאצות. בעידוד ובלינצ'ים והבקבוקים והאבוקות למגרש. התמכרות.
מה שקורה על המגרש, שולי. זו הסיבה שתראו אותם בכל מגרש, בכל מקום. הביחד הזה , פחות בגלל הפועל. הפועל זה רק האמצעי לא המטרה.
כיום הם כבר הגיעו למצב שהנזק עולה בהרבה על התועלת. אבל כמו שכתבו כאן, זה לא ממש אכפת להם, כי הקבוצה היא החלק השולי בסיפור. בכל ארגון שכזה.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1391 לייקים
לא יודע כמה מהם היו היום במשחק של הכדורגל, אבל חייב לתת להם מילה טובה על כך שלא נפלו בלשונם והתעסקו בעידוד הקבוצה. הלוואי ורק ימשיכו ככה.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
ו....נגמרארז שדה כתב:בהחלט הפתעה לטובה, הצליחו לבאס את ערוץ 5 שציפה לכותרות גדולות מהמשחק ולא בגלל הכדורגל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
הגודל של הזין האולטראס אוכלים עכשיו הוא מטורף
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
כן, תמשיכו לדבר על אחדות הקהל, בזמן שאתם המפלגים העיקריים. ביביזם לשמו.
- Red Wolf
- קיבל.ה 802 לייקים
מעתיק גם לפה כי נראה לי רלוונטי יותר
האולטראס עם שלט של "אווירה של יד אליהו"
ולא מעודדים
שאר הקהל שורק בוז ואחר כך שר ומעודד ומראה להם שילכו לחפש, כל הכבוד
האולטראס עם שלט של "אווירה של יד אליהו"
ולא מעודדים
שאר הקהל שורק בוז ואחר כך שר ומעודד ומראה להם שילכו לחפש, כל הכבוד
- Hapolo
- קיבל.ה 811 לייקים
חושבים שעידוד זה פטנט שהם המציאו. שאי אפשר בלעדיהם. חיים בסרט. לא צריך את הטובות שלכם אוהדים של עצמכם
רדיוס לבית"ר!
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
החשש שלי הוא מהצעד הבא של האולטראס מסיבה אחת:
נגד ירושלים בחו כתבו שבוע בלגלוג שלא יהיה עידוד בלעדיהם והיה עידוד אש.
היום הן העלו את השלט "אוירה של יד אליהו" והיום בשקט ושוב היה עידוד אש גם כשהם שתקו.
אני חושש כי הם קולטים שאין להן במה לאיים, מה שהם מוכרים זה עידוד, העידוד פצצה גם בלעדיהם, החשש זה שהם יעבורו לדברים יותר קיצוניים כי בזה כבר אין להם מה למכור כמו שהם חשבו.
נגד ירושלים בחו כתבו שבוע בלגלוג שלא יהיה עידוד בלעדיהם והיה עידוד אש.
היום הן העלו את השלט "אוירה של יד אליהו" והיום בשקט ושוב היה עידוד אש גם כשהם שתקו.
אני חושש כי הם קולטים שאין להן במה לאיים, מה שהם מוכרים זה עידוד, העידוד פצצה גם בלעדיהם, החשש זה שהם יעבורו לדברים יותר קיצוניים כי בזה כבר אין להם מה למכור כמו שהם חשבו.
-
- קיבל.ה 371 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
אם זו האויריה שתהיה ביד אליהו, למה לא עברנו כבר מזמן??
-
- קיבל.ה 152 לייקים
וואלה מרגש השירה בלעדיהם- תוף אחד ביציע 2 ולא צריך אותם, מפקירים…
-
- קיבל.ה 152 לייקים
וואלה הייתה אווירה יותר טובה שרק יציע 2 ו-4 שרו
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
השאלה היא אם הם הבינו שהקהל בעד המעבר ושיהיה עידוד גם בלעדיהם
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
כל הכבוד להם.
בהיעדר הצבעה מסודרת, הוכיחו חד משמעית את יחסי הכוחות….
בהיעדר הצבעה מסודרת, הוכיחו חד משמעית את יחסי הכוחות….
-
- קיבל.ה 152 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3081 לייקים
"אין לי שום דבר יותר חשוב ממך הפועל"

-
- קיבל.ה 189 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
מוזמנים לקפל את עצמם ולחפש מקום אחר. אולטראס הפועל מציג קבוצה להפקיר. זורקים כוסות על יציע 2 יפה לכו זדיינורק הפועל בלב כתב: ↑09 נובמבר 2024, 20:48בול.
בארנה היו 5 נערים עם תוף וכמה חברים שהצטרפנו אליהם שם למטה, ולרגעים לא נפל. ברור שעם ארגון מוקדם וכמה משחקים של הסתגלות העידוד לא יפול משמעותית.
יאללה לכו ילדי זין
- מילפורד
- קיבל.ה 2315 לייקים
רק בואו נדייק, קלענו 19 ברבע השני.
זה סביר, הבעיה שקרית אתא קלעו עלינו 28 ברבע הזה.
זה סביר, הבעיה שקרית אתא קלעו עלינו 28 ברבע הזה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אין ואקום
אם אולטראס הפועל לא יגיעו להיכל מנורה יהיה עידוד ויקום ארגון חדש לכדורסל שאם יבקש יקבל תופים ומה שהוא רוצה מעופר כולל עזרה מול המשטרה וכו'.
ואז מה? האולטראס יחזור?
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אם אני עופר, אני מבטל לכל יציע 1 את המנויים ומחזיר להם כסף לכרטיסי האשראי. לא זיכויים לחנות המקוונת. אם הם רוצים לבוא ליד אליהו שירכשו מנוי חדש - ואם לא - אז לא. לא נפגעו וניפרד כידידים.
-
- קיבל.ה 1607 לייקים
יחזרו על ארבע כמו סמרטוטים
הם לא יהיו מסוגלים לחיות עם ההבנה שלא צריך אותם
הם לא יהיו מסוגלים לחיות עם ההבנה שלא צריך אותם
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
בדיוק
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 368 לייקים
הקהל השפוי אמר הערב את דברו, קולו וגרונו וניצח!
- נורמה ג'ין
- קיבל.ה 72 לייקים
יאללה
תביאו תופים ותחזיקו עידוד כל משחק במשך שעתיים
נראה כמה זמן זה יתפוס
תביאו תופים ותחזיקו עידוד כל משחק במשך שעתיים
נראה כמה זמן זה יתפוס
רשימת נודניקים זה החיים.