סטפאנוס דדאס

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

מתגונן כמו בן 3 גם מול שאלות תמימות של כתב היורוקאפ.
מנצחים למרות שהוא על הקווים ולא בזכותו
אורי
קיבל.ה  110 לייקים

פרימו לוי כתב: 30 אוקטובר 2024, 22:07 מתגונן כמו בן 3 גם מול שאלות תמימות של כתב היורוקאפ.
מנצחים למרות שהוא על הקווים ולא בזכותו
הוא כל כך מביך

״למה את לא שואלת אותי על המשחק נגד בשיקטאש?״

גנב דעת מחורבן, לא יכול לראות אותו
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אני לא יודע , עונה שעברה פרנקו הפסיד 2 רבעי גמר שהיה אמור לנצח (גביע במדינה והיורוקאפ) , כדאי לתת לדדאס את הצאנס הזה ? כי עם כל הביקורות הוא עדיין לא הודח ברבע גמר חשוב באמת (סליחה גביע ווינר ) ובסוף שלבי הנוקאוט הם אלה שקובעים
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

רק הפועל כתב: 31 אוקטובר 2024, 08:17 אני לא יודע , עונה שעברה פרנקו הפסיד 2 רבעי גמר שהיה אמור לנצח (גביע במדינה והיורוקאפ) , כדאי לתת לדדאס את הצאנס הזה ? כי עם כל הביקורות הוא עדיין לא הודח ברבע גמר חשוב באמת (סליחה גביע ווינר ) ובסוף שלבי הנוקאוט הם אלה שקובעים
צודק, בוא נפטר אותו רק אחרי שנפסיד את התארים :bang:
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

Matan כתב: 31 אוקטובר 2024, 08:32
רק הפועל כתב: 31 אוקטובר 2024, 08:17 אני לא יודע , עונה שעברה פרנקו הפסיד 2 רבעי גמר שהיה אמור לנצח (גביע במדינה והיורוקאפ) , כדאי לתת לדדאס את הצאנס הזה ? כי עם כל הביקורות הוא עדיין לא הודח ברבע גמר חשוב באמת (סליחה גביע ווינר ) ובסוף שלבי הנוקאוט הם אלה שקובעים
בפועל למרות הכדורסל הלא טוב (ממש לא טוב) בחלק מהמשחקים אין באמת אסמכתא לזה שנפסיד את התארים איתו כי ניצחנו גם קבוצות חזקות (ואני לא חושב שהוא מאמן ממש טוב כן? ) וברור שאפשר להפסיד גם איתו כי בסוף.זה ספורט , דילמה קיצר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

רק הפועל כתב:
בפועל למרות הכדורסל הלא טוב (ממש לא טוב) בחלק מהמשחקים אין באמת אסמכתא לזה שנפסיד את התארים איתו כי ניצחנו גם קבוצות חזקות (ואני לא חושב שהוא מאמן ממש טוב כן? ) וברור שאפשר להפסיד גם איתו כי בסוף.זה ספורט , דילמה קיצר
אפס דילמה, ה5 אאוט שלו זה לא כדורסל, וברגע שיצאנו ממנו אתמול נראינו אחרת לגמרי.
ברגע שרכזים נכחו במגרש , וברגע שהם התחילו לרכז היה כדורסל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk

Matan
קיבל.ה  101 לייקים

רק הפועל כתב: 31 אוקטובר 2024, 08:36
לא הבנתי, אנחנו משחקים כדורסל גרוע לרוב, את יתרון ה"ביתיות" בגמר כבר הפסדנו, בסבירות גבוהה גם לא נסיים ראשונים בבית ביכולת הזו וכנראה גם לא בליגה ואתה אומר לחכות כי אולי ננצח בסוף קבוצות חזקות?
זה סגל 1-2 ביורוקאפ, והאיכות הזו צריכה לבוא לידי ביטוי במשחקים, אם היא לא מגיעה לידי ביטוי לאורך זמן אז אין סיבה להאמין שהיא תגיע דווקא בכל משחקי הנוקאאוט.
אוהד כורסא
קיבל.ה  490 לייקים

אהבתי את נאום ההגנה עליו באמרו לו. ממליץ לשמוע.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

לא הפסיק לזיין את המוח שמוטלי הגיע הנה בגללו ובשבילו. לנצל את הזעזוע ולהעיף גם אותו על הדרך.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

Niro כתב:לא הפסיק לזיין את המוח שמוטלי הגיע הנה בגללו ובשבילו. לנצל את הזעזוע ולהעיף גם אותו על הדרך.
!!!!!!!
חייב!!!!
אין לו מה למכור בלעדיו, זהו אין יותר קלף שהוא פה בגללי, להעיף אותו כבר!!!

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

וגם את חינאס, מנהל קבוצה בהתפרקות

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אם היה לנו משחק פנים של מוטלי וזורק ל3 אחי, עכשיו ישאר רק זרוק ל3 אחי בדיוק כמו עונה שעברה. להפרד מדדאס אתמול.

ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אז מוטלי בא בגללו, אבל לחודשיים.
אז עכשיו לא נשארה סיבה
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

החשש העיקרי שלי הוא שהוא לא ירשום את רגלנד שוב לליגה וג'ו יעזוב, ואז נהיה בלי 5 ובלי 1, ואז באמת אני כבר לא אבין בכלל מה הולך פה במוח היווני שלו.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

גביזון כתב: 01 נובמבר 2024, 21:40 החשש העיקרי שלי הוא שהוא לא ירשום את רגלנד שוב לליגה וג'ו יעזוב, ואז נהיה בלי 5 ובלי 1, ואז באמת אני כבר לא אבין בכלל מה הולך פה במוח היווני שלו.

אני מפחד שהוא לא ישתף מספיק את קבוקלו ועכשין זה בגדר חובה (אין לי ספק שהןא מסוגל )
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

רק הפועל כתב:
גביזון כתב: 01 נובמבר 2024, 21:40 החשש העיקרי שלי הוא שהוא לא ירשום את רגלנד שוב לליגה וג'ו יעזוב, ואז נהיה בלי 5 ובלי 1, ואז באמת אני כבר לא אבין בכלל מה הולך פה במוח היווני שלו.

אני מפחד שהוא לא ישתף מספיק את קבוקלו ועכשין זה בגדר חובה (אין לי ספק שהןא מסוגל )
הוא ישתף, רק לא ידע מה לעשות איתו בכדורז"ל שלו.

רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

ולפי הדיווחים רגלנד לא צפויי להיות בסגל המשחק , כל הכבוד לדדאס אנחנו ממש צריכים שגם הוא יעזוב
Zvim
קיבל.ה  115 לייקים

רק הפועל כתב:ולפי הדיווחים רגלנד לא צפויי להיות בסגל המשחק , כל הכבוד לדדאס אנחנו ממש צריכים שגם הוא יעזוב
זו לא החלטה של דדאס, זה מעליו

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

צריך להציב לדדאס אולטימטום:
הצהרת בכל ראיון אפשרי שמוטלי הגיע בזכותך, או שתחזיר אותו לקבוצה או שתמצא קבוצה אחרת.

oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

Zvim כתב: 01 נובמבר 2024, 22:16
רק הפועל כתב:ולפי הדיווחים רגלנד לא צפויי להיות בסגל המשחק , כל הכבוד לדדאס אנחנו ממש צריכים שגם הוא יעזוב

ולפחות אתמול זאת הייתה החלטה טובה מאוד. רשמנו כבר 6 זרים השנה, אם מוטלי עוזב אנחנו נרשום את המחליף שלו כזר שביעי. אתם באמת רוצים שבשלב הזה של העונה נסיים את כל מכסת 8 הזרים שלנו?

אגב, ירושלים בבעיה בעניין הזה, כשגם הם בדרך לרשום זר שביעי במחזור הבא (אוגביידה שחתם היום), וזה כשהם עוד לא החתימו מחליף לג'סטין סמית, כשגם ספידי סמית בדרך החוצה שם לפי הפרסומים
בני12
קיבל.ה  1606 לייקים

oleg neduda כתב: 03 נובמבר 2024, 10:42
Zvim כתב: 01 נובמבר 2024, 22:16

ולפחות אתמול זאת הייתה החלטה טובה מאוד. רשמנו כבר 6 זרים השנה, אם מוטלי עוזב אנחנו נרשום את המחליף שלו כזר שביעי. אתם באמת רוצים שבשלב הזה של העונה נסיים את כל מכסת 8 הזרים שלנו?

אגב, ירושלים בבעיה בעניין הזה, כשגם הם בדרך לרשום זר שביעי במחזור הבא (אוגביידה שחתם היום), וזה כשהם עוד לא החתימו מחליף לג'סטין סמית, כשגם ספידי סמית בדרך החוצה שם לפי הפרסומים
המכסה השנה היא 10 זרים אבל השיקולים הם אותם שיקולים
oleg neduda
קיבל.ה  1957 לייקים

בני12 כתב: 03 נובמבר 2024, 10:43
Zvim כתב: 01 נובמבר 2024, 22:16 זו לא החלטה של דדאס, זה מעליו

ואללה, זכרתי שזה חזר לשמונה. אם זה 10 זרים אז אפשר בעיני לרשום את רגלנד בשקט (אלא אם הוא בדרך החוצה)
סמל אישי של משתמש
אייבר דה-בונלס
קיבל.ה  768 לייקים

oleg neduda כתב: 03 נובמבר 2024, 10:49
בני12 כתב: 03 נובמבר 2024, 10:43

ואללה, זכרתי שזה חזר לשמונה. אם זה 10 זרים אז אפשר בעיני לרשום את רגלנד בשקט (אלא אם הוא בדרך החוצה)
לא בהכרח בשקט
כרגע נרשמו 6, מחליפים למוטלי ובנטיל שמים אותך ב8
במידה ותרשום את רגלנד תגיע ל9 זרים וישאר לך מקום אחד לזר עד סוף העונה במצב של פציעות ו(כנראה) מחליף לרגלנד שנראה שרוצים להביא

אני אישית לא מחליף את רגלנד ורץ איתו עד סוף העונה לכן אני כן הייתי רושם אותו אבל יכול להבין את המחשבה מאחורי לא לרשום אותו במידה ורוצים להחליף

למען השוואה מכבי היום תרשום את השחקן החמישי שלה סך הכל(גבריאל אחרי הורד, רנדולף, יוקאביטיס וריברו)
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

אשכול מוזר.
אני לא מחסידיו או ממתנגדיו של דדאס. אני גם לא בקיא באימון.
אני שופט לפי ההנאה מהקבוצה (ניצחונות, משחק טוב, מאמץ קבוצתי - לפי הסדר הזה).
בינתיים הוא מספק את הסחורה. מכניס שחקנים לרוטציה ולכושר למרות שהיו בדרך החוצה (פוסטר, נעם יעקב), משחק עם רוטציה גדולה בליגה ולאחרונה גם ב יורוקאפ. יש לו גם פאולים, לא הייו צריכים להפסיד לטראנטו.
אבל לצערי יש כאן עמיתים שהם בגישה "לא דדאס, ולא משנה העובדות" וחבל.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

אני איתך בנוגע לתוצאות.
אבל אם בעובדות עסקינן , אז נראה לי שאפשר להגיד שרמת האימון של הקבוצה נראית כרגע נמוכה.

אני די בטוח שהסיבה שדדאס עדיין כאן היא שלא נמצא הבן אדם שחושבים (או לפחות עופר חושב) שיהיה יותר טוב מדדאס ושהוא מוכן לבוא.

יחד עם זאת, לא יודע אם הייתי הולך להחליף מאמן עכשיו גם אם היה אחד על הפרק.
הקבוצה הזאת צריכה קצת שקט ויציבות, המצב הזה של סקנדל/פסטיבל נון סטופ לא יכול להיות בריא.
אדום ותיק
קיבל.ה  753 לייקים

מילפורד כתב: 03 נובמבר 2024, 13:42 אני איתך בנוגע לתוצאות.
אבל אם בעובדות עסקינן , אז נראה לי שאפשר להגיד שרמת האימון של הקבוצה נראית כרגע נמוכה.

אני די בטוח שהסיבה שדדאס עדיין כאן היא שלא נמצא הבן אדם שחושבים (או לפחות עופר חושב) שיהיה יותר טוב מדדאס ושהוא מוכן לבוא.

יחד עם זאת, לא יודע אם הייתי הולך להחליף מאמן עכשיו גם אם היה אחד על הפרק.
הקבוצה הזאת צריכה קצת שקט ויציבות, המצב הזה של סקנדל/פסטיבל נון סטופ לא יכול להיות בריא.
:rose: מתחבר לחלוטין למשפט שהדגשתי בהודעתך.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3077 לייקים

אני שונא אותך
אתה דביל ומטומטם
פאקינג פוליטיקאי
אין לו כלום, שום דבר. כלום

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

בלתי נסבל
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
הוקיץ'
קיבל.ה  5886 לייקים

לשי האוזמן בסיום היה קטע שזיקק את מהות העניין בעיני.
הוא דיבר על כך שבחצ'שהיר, מעבר לכך שהיא קבוצה מוכשרת עם הרבה יכולות, היא קבוצה עם רעיונות ושיטה שיודעת מה היא רוצה לעשות בהגנה ובהתקפה, וכשמדובר על רעיונות הכוונה היא לדברים קצת יותר כלליים ומתוחכמים מללכת אנדר בחסימה על האזר (ווינק ווינק דדאס). כלומר דברים שהם מאקרו ולא מיקרו.
חוץ מלהגיד שלהם יש מאמן ולנו לא, הוא אמר הכל.

בסוף, הכל אצלנו מקרי. משני צידי המגרש. אז יש לנו שחקנים עם המון יכולות שיכולים לעשות הרבה דברים ולכן זה משאיר אותנו בעניינים גם מול קבוצה כמו בחצ'שהיר ואולי אפילו היינו מנצחים עם מוטלי, אבל זה לא משנה את העובדה שמה שאנחנו משחקים זה לא כדורסל ולא קרוב למצות את מה שהסגל הזה יכול לתת.
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1109 לייקים

"לא אוהב לתרץ תירוצים"
מתרץ תירוצים במשך 30 שניות, אפס לקיחת אחריות
ranjef
קיבל.ה  1462 לייקים

אין לו מה להתנצל. זה הכי טוב שהוא יכול. תרווחו את המשחק ותעשו אחד על אחד. ותזרקו מיליון שלשות אם בא לכם.
שלא יחזור לארץ.
Niro
קיבל.ה  950 לייקים

הוקיץ' כתב: 05 נובמבר 2024, 23:02 לשי האוזמן בסיום היה קטע שזיקק את מהות העניין בעיני.
הוא דיבר על כך שבחצ'שהיר, מעבר לכך שהיא קבוצה מוכשרת עם הרבה יכולות, היא קבוצה עם רעיונות ושיטה שיודעת מה היא רוצה לעשות בהגנה ובהתקפה, וכשמדובר על רעיונות הכוונה היא לדברים קצת יותר כלליים ומתוחכמים מללכת אנדר בחסימה על האזר (ווינק ווינק דדאס). כלומר דברים שהם מאקרו ולא מיקרו.
חוץ מלהגיד שלהם יש מאמן ולנו לא, הוא אמר הכל.

בסוף, הכל אצלנו מקרי. משני צידי המגרש. אז יש לנו שחקנים עם המון יכולות שיכולים לעשות הרבה דברים ולכן זה משאיר אותנו בעניינים גם מול קבוצה כמו בחצ'שהיר ואולי אפילו היינו מנצחים עם מוטלי, אבל זה לא משנה את העובדה שמה שאנחנו משחקים זה לא כדורסל ולא קרוב למצות את מה שהסגל הזה יכול לתת.
חוץ מלומר שדדאס לא מאמן הוא אמר הכל.
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

הבעיה שעכשיו כביכול יש לו תירוץ שלא היה לו את מוטלי.
לא מבין איך עופר לא ראה ורואה את זה פשוט מבאס
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מי אמר לך שהוא לא רואה?
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

KingAlpaca כתב: 05 נובמבר 2024, 23:22 מי אמר לך שהוא לא רואה?
אם רואה וסבבה עם זה, אז עוד יותר גרוע
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

מי אמר לך שהוא סבבה עם זה?
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
ואן גוך
קיבל.ה  152 לייקים

KingAlpaca כתב: 05 נובמבר 2024, 23:29 מי אמר לך שהוא סבבה עם זה?
מי אמר לך שהוא לא סבבה עם זה?
מתיש…
ההוא מפעם
קיבל.ה  213 לייקים

למי שפספס את המציאות אנחנו שנה בתוך מלחמה שישראל מקבלת באירופה אין סוף כותרות שליליות והפגנות שמעוד משפיעות על מועמדים. אנחנו גם עומדים לפני מתקפת טילים אירנית כזאת או אחרת ודדאס הוא סוג של סלע יציבות במצב המלחיץ הזה (בעיקר לזרים)

להחליף אותו היום בחתול בממ"ד שהיום הוא פה ומחר יטוס מפה כמו טיל.
לא בטוח שזה מעשה חכם ובטח לא מעשה אחראי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
Daniel
קיבל.ה  139 לייקים

ההוא מפעם כתב:למי שפספס את המציאות אנחנו שנה בתוך מלחמה שישראל מקבלת באירופה אין סוף כותרות שליליות והפגנות
ואנחנו עומדים לפני מתקפת טילים אירנית כזאת או אחרת ודדאס הוא סוג של סלע יציבות במצב המלחיץ הזה (בעיקר לזרים)

להחליף אותו היום בחתול בממ"ד שהיום הוא פה ומחר יטוס מפה כמו טיל.
לא בטוח שזה מעשה חכם ובטח לא מעשה אחראי
לגבי זר אני מסכים איתך שזה מצב מורכב להביא.
אבל אני עדיין מעדיף כל מאמן ישראלי על דדאס.
פרנקו, שרון אברהמי, שרון דרוקר, ננו גינצבורג
כולם טובים ומוכשרים יותר מדדאס.
שליחת תגובה