מסאי דגו
-
- קיבל.ה 856 לייקים
דגו אכזבה עצומה עבורי. זה לא אומר שאני חושב שהוא צריך ללכת (לא יודע מה האלטרנטיבה, רק שלא איזה בלבול כזה)
מאמן צריך להשפיע על סגנון משחק (לחץ, תנועה בלי כדור, הנעת כדור), לשפר שחקנים ולדעת לנהל משחק. הוא גם צריך לדעת לבחור שחקנים אבל בעיניי במועדון שעובד נכון זו לא צריכה להיות האחריות שלו. ניהול משחק הוא חשוב, אבל מבחינתי הכי פחות מהשלושה.
מה שאני לא יכול לראות זה שחקנים שעושים אותן טעויות פעם אחרי פעם. לא טעויות של הוצאה לפועל. קורין אתמול פרץ מצד ימין התקפה 3 על 1, לא הצליח להעביר רוחב, בא לך לתלוש את השערות אבל בסדר, הוא ניסה לעשות את הדבר הנכון (גם זה צריך לדעת לשפר). אבל כמה פעמים אפשר לראות את רן בנימין מנסה לעבור עוד שחקן במקום לשחרר כדור, או את הבלמים מעיפים כדורים.
וגם - להפועל יש חלוץ אחד בסגל. אחד. טכניקה אין לו. אז גם אין לידו עוד חלוץ והוא גם יורד אחורה לקבל כדור?
מאמן צריך להשפיע על סגנון משחק (לחץ, תנועה בלי כדור, הנעת כדור), לשפר שחקנים ולדעת לנהל משחק. הוא גם צריך לדעת לבחור שחקנים אבל בעיניי במועדון שעובד נכון זו לא צריכה להיות האחריות שלו. ניהול משחק הוא חשוב, אבל מבחינתי הכי פחות מהשלושה.
מה שאני לא יכול לראות זה שחקנים שעושים אותן טעויות פעם אחרי פעם. לא טעויות של הוצאה לפועל. קורין אתמול פרץ מצד ימין התקפה 3 על 1, לא הצליח להעביר רוחב, בא לך לתלוש את השערות אבל בסדר, הוא ניסה לעשות את הדבר הנכון (גם זה צריך לדעת לשפר). אבל כמה פעמים אפשר לראות את רן בנימין מנסה לעבור עוד שחקן במקום לשחרר כדור, או את הבלמים מעיפים כדורים.
וגם - להפועל יש חלוץ אחד בסגל. אחד. טכניקה אין לו. אז גם אין לידו עוד חלוץ והוא גם יורד אחורה לקבל כדור?
-
- קיבל.ה 370 לייקים
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
כל הרולטת מאמנים הזו היא אשלייה לא זוכר מתי היה אצלנו מאמן שהקבוצה החזיקה לאורך זמן יכולת טובה וזה לא נגמר בזה שהמאמן חייב ללכת כי הקבוצה נראית כמו כלום. הכל עניין של מומנטומים זמניים. לפני חודשים ספורים בלבול היה נראה כמו איזה גאון כדורגל ועכשיו נבעט מנתניה אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית. גם השם של מימר אחרי עונה טובה עלה פה כמועמד. אבוקסיס "ירידת ליגה ירדה מהפרק" , סילבס וכו'.
אם הבעלים יפתח את הכיס ויגיעו שחקנים טובים ולא מה שהיה פה ב10 שנים האחרונוצ וינחתו פה לשם שינוי זרים ברמה גבוהה שזו נקודה חלשה קבועה אצלנו אז הפלא ופלא הפועל אולי תראה כמו קבוצה
אם הבעלים יפתח את הכיס ויגיעו שחקנים טובים ולא מה שהיה פה ב10 שנים האחרונוצ וינחתו פה לשם שינוי זרים ברמה גבוהה שזו נקודה חלשה קבועה אצלנו אז הפלא ופלא הפועל אולי תראה כמו קבוצה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
בגדול אני מסכים. אני חושב שרפואה במקום איווניר היה מאוד חשוב וגם גוטמן (שאני לא סובל) במקום גיא לוזון ב 2008.Hapolo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 16:18 כל הרולטת מאמנים הזו היא אשלייה לא זוכר מתי היה אצלנו מאמן שהקבוצה החזיקה לאורך זמן יכולת טובה וזה לא נגמר בזה שהמאמן חייב ללכת כי הקבוצה נראית כמו כלום. הכל עניין של מומנטומים זמניים. לפני חודשים ספורים בלבול היה נראה כמו איזה גאון כדורגל ועכשיו נבעט מנתניה אחרי פתיחת עונה קטסטרופלית. גם השם של מימר אחרי עונה טובה עלה פה כמועמד. אבוקסיס "ירידת ליגה ירדה מהפרק" , סילבס וכו'.
שיש מאמן שיכול להביא איכויות מסויימות למצב מסוים (כמו 2008) אז שווה לעשות את השינוי.
במקרה הזה, לא יודע, אני מודה. אין המון מאמנים טובים בשוק, אבל מודה שאני מאוכזב מדגו. גם משני זרים שהוא הביא, גם מניהול הסגל ובעיקר מחוסר היכולת שלו להעמיד קבוצה חזקה מאוד (ואנחנו כבר אחרי 11 משחקים) שלפחות שהיא כבר כובשת תהיה באנקר. מתוך 5 המשחקים שלא ניצחנו ב 4 הובלנו. בשניים מתוך השישה שכן ניצחנו קיבלנו שערי שוויון ואפילו מהפך. זה משהו שקשה לקבל ולא אמור לקרות
- Hapolo
- קיבל.ה 812 לייקים
צודק לגבי רפואה וגוטמן אבל זה הכל בדיעבד. על כל מקרה כזה יש מקרה הפוך לדוגמא קורצקי שהיה "שועל מאבקי הישרדות" ונראה סוג של מתאים למצב וירדנו איתו ליגה. כנ"ל אבוקסיס בעונה שעברה ואפילו רפואה וגוטמן הנ"ל בקדנציות נוספות אצלנו.
יכול להיות שכדאי להחליף מאמן בשביל האפקט הזמני בלי לבנות על שינוי ארוך טווח אבל זה גם הימור 50-50 בסופו של דבר
יכול להיות שכדאי להחליף מאמן בשביל האפקט הזמני בלי לבנות על שינוי ארוך טווח אבל זה גם הימור 50-50 בסופו של דבר
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 856 לייקים
לא בדיעבד...Hapolo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 16:54 צודק לגבי רפואה וגוטמן אבל זה הכל בדיעבד. על כל מקרה כזה יש מקרה הפוך לדוגמא קורצקי שהיה "שועל מאבקי הישרדות" ונראה סוג של מתאים למצב וירדנו איתו ליגה. כנ"ל אבוקסיס בעונה שעברה ואפילו רפואה וגוטמן הנ"ל בקדנציות נוספות אצלנו.
שאתה רואה מאמן כדורגל שאיך אנסח את זה, לא יכול לעשות שום דבר חוץ מהבנאלי הפחדני והלא יצירתי כמו רב המאמנים פה אז אתה יודע שצריך בוודאות משהו אחר.
הכל תלוי באלטרנטיבה. לא רציתי שיביאו את אבוקסיס כי ידעתי שהוא לא הבן אדם שיכול לקחת את הפועל קדימה ואין בו שום יתרון על המאמן שהיה לפני. לא שיערתי שתהיה הקטסטרופה שהיתה, אבל הבנתי שלא הוא הבן אדם.
רפואה לעומת זאת מאמן שאהבתי עוד שהיתה במכבי פ״ת לפני הפועל. גם לו יש את החולשות שלו, אבל הוא מאמין בכדורגל אחר. כנ״ל רב״ש שהיו חייבים להפטר ממנו ולהביא את הכשרון העולה אסי דומב.
אז אני מסתכל כרגע ושואל את מי אפשר להביא שלאורך הטווח הבינוני יהיה טוב מדגו? אולי שוב רפואה (למרות שזה די מיצה את עצמו). סילבס? אולי. להמר על אחד כמו אורי אוזן בשלב כזה בליגה הלאומית קצת מסוכן נראה לי ואחד כמו בלבול שאלוהים יעזור לנו
אני מקווה שדגו יחזק את הנקודות שדרושות חיזוק, גם בסגנון המשחק וגן יביא שני שחקנים טובים בינואר
איזה כדורגל אחר ראית מקובי רפואה? אני זוכר איתו הרבה משחקים שחורים שנראינו רע בדיוק כמו עכשיו.redrony כתב: ↑03 נובמבר 2024, 17:07לא בדיעבד...Hapolo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 16:54 צודק לגבי רפואה וגוטמן אבל זה הכל בדיעבד. על כל מקרה כזה יש מקרה הפוך לדוגמא קורצקי שהיה "שועל מאבקי הישרדות" ונראה סוג של מתאים למצב וירדנו איתו ליגה. כנ"ל אבוקסיס בעונה שעברה ואפילו רפואה וגוטמן הנ"ל בקדנציות נוספות אצלנו.
שאתה רואה מאמן כדורגל שאיך אנסח את זה, לא יכול לעשות שום דבר חוץ מהבנאלי הפחדני והלא יצירתי כמו רב המאמנים פה אז אתה יודע שצריך בוודאות משהו אחר.
הכל תלוי באלטרנטיבה. לא רציתי שיביאו את אבוקסיס כי ידעתי שהוא לא הבן אדם שיכול לקחת את הפועל קדימה ואין בו שום יתרון על המאמן שהיה לפני. לא שיערתי שתהיה הקטסטרופה שהיתה, אבל הבנתי שלא הוא הבן אדם.
רפואה לעומת זאת מאמן שאהבתי עוד שהיתה במכבי פ״ת לפני הפועל. גם לו יש את החולשות שלו, אבל הוא מאמין בכדורגל אחר. כנ״ל רב״ש שהיו חייבים להפטר ממנו ולהביא את הכשרון העולה אסי דומב.
אז אני מסתכל כרגע ושואל את מי אפשר להביא שלאורך הטווח הבינוני יהיה טוב מדגו? אולי שוב רפואה (למרות שזה די מיצה את עצמו). סילבס? אולי. להמר על אחד כמו אורי אוזן בשלב כזה בליגה הלאומית קצת מסוכן נראה לי ואחד כמו בלבול שאלוהים יעזור לנו
אני מקווה שדגו יחזק את הנקודות שדרושות חיזוק, גם בסגנון המשחק וגן יביא שני שחקנים טובים בינואר
ההבדל היחיד בעיניי הוא באיך שהוא מתראיין ובתירוצים שהוא נותן (יותר לוקח אחריות מאחרים יאמר לזכותו).
למרות שאנחנו לא נראים מדהים, אין סיבה לעשות זעזוע כל עוד הוא ממשיך לצבור נקודות בקצב טוב.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
מספיק כבר עם כל גונבי הדעת הישראלים .
רק צוות זר.
רק צוות זר.
-
- קיבל.ה 228 לייקים
לגביי רפואה - זה לא נכון.
גם בעונה הראשונה שעלינו איתו מליגת העל הפועל שיחקה אחלה כדורגל, סבלנו מחוסר מזל באמת הזוי מבחינת הבקעת שערים אבל הוא בנה קבוצה לא רעה בכלל.
חוץ מזה, מה זה משנה מה יש בחוץ בשוק?
דגו נכשל נקודה.
אני לא יודע מה יותר גרוע איך שהפועל נראים בליגה חלשה שכזאת או הקבוצה המזעזת שהוא בנה.
אני לא מאמין בניסיון ושטויות כאלו ואחרות, או שיש לך את זה או שאין לך את זה (ראו מקרה יצחקי).
גם בעונה הראשונה שעלינו איתו מליגת העל הפועל שיחקה אחלה כדורגל, סבלנו מחוסר מזל באמת הזוי מבחינת הבקעת שערים אבל הוא בנה קבוצה לא רעה בכלל.
חוץ מזה, מה זה משנה מה יש בחוץ בשוק?
דגו נכשל נקודה.
אני לא יודע מה יותר גרוע איך שהפועל נראים בליגה חלשה שכזאת או הקבוצה המזעזת שהוא בנה.
אני לא מאמין בניסיון ושטויות כאלו ואחרות, או שיש לך את זה או שאין לך את זה (ראו מקרה יצחקי).
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לפתוח את הכיס, להפעיל את הלחצים ולהחתים את ברדה
-
- קיבל.ה 856 לייקים
1. לא אמרתי שצריך לעשות זעזועcholo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 17:23איזה כדורגל אחר ראית מקובי רפואה? אני זוכר איתו הרבה משחקים שחורים שנראינו רע בדיוק כמו עכשיו.redrony כתב: ↑03 נובמבר 2024, 17:07לא בדיעבד...Hapolo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 16:54 צודק לגבי רפואה וגוטמן אבל זה הכל בדיעבד. על כל מקרה כזה יש מקרה הפוך לדוגמא קורצקי שהיה "שועל מאבקי הישרדות" ונראה סוג של מתאים למצב וירדנו איתו ליגה. כנ"ל אבוקסיס בעונה שעברה ואפילו רפואה וגוטמן הנ"ל בקדנציות נוספות אצלנו.
ההבדל היחיד בעיניי הוא באיך שהוא מתראיין ובתירוצים שהוא נותן (יותר לוקח אחריות מאחרים יאמר לזכותו).
למרות שאנחנו לא נראים מדהים, אין סיבה לעשות זעזוע כל עוד הוא ממשיך לצבור נקודות בקצב טוב.
2. קצב צבירת הנקודות, לא רק שהוא לא טוב, הוא כשלון טוטאלי
3. לא יודע מה אתה זוכר מרפואה, הוא היה המאמן הנורמלי היחידי שהיה פה בשנים האחרונות, ששאשכרה ראית קבוצת שמנסה לשחק כדורגל נכון
מסכים לגבי 2,redrony כתב: ↑04 נובמבר 2024, 10:431. לא אמרתי שצריך לעשות זעזועcholo כתב: ↑03 נובמבר 2024, 17:23איזה כדורגל אחר ראית מקובי רפואה? אני זוכר איתו הרבה משחקים שחורים שנראינו רע בדיוק כמו עכשיו.redrony כתב: ↑03 נובמבר 2024, 17:07
לא בדיעבד...
2. קצב צבירת הנקודות, לא רק שהוא לא טוב, הוא כשלון טוטאלי
3. לא יודע מה אתה זוכר מרפואה, הוא היה המאמן הנורמלי היחידי שהיה פה בשנים האחרונות, ששאשכרה ראית קבוצת שמנסה לשחק כדורגל נכון
לגבי 3 אם זה נכון אז זאת פשוט תעודת עניות לנו שלא הבאנו מאמן אחד סביר, לא הופך אותו עדיין לטוב.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
גם ננצח 5:2, תכף יש פגרה, חייבים מאמן אחר
-
- קיבל.ה 1030 לייקים
היה נעים ונחמד
להביא את רפואה מחר בבוקר תודה ושלום
להביא את רפואה מחר בבוקר תודה ושלום
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
הביתה! היום!
לא מחר ולא מחרתיים!
7 הפרש ממקום שני אחרי כמעט סיבוב שלם
די זה מספיק
לא מחר ולא מחרתיים!
7 הפרש ממקום שני אחרי כמעט סיבוב שלם
די זה מספיק
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
יאללה חלאס, לפטר. גם אחרי נצחונות כתבתי את זה, אין בו כלום
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
-
- קיבל.ה 130 לייקים
זה לא שהקבוצה לא מאומנת, הוא פשוט לא מסוגל להעמיד את ההרכב הכי טוב ובמערך הכי טוב מתוך הסגל שיש לו. ואז במהלך המשחק הוא מנהל משחק באופן מחריד.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
זה מדהים כמה הקבוצה הזאת לא מאומנת,
אמחנו לא עוצרים התקפות בעבירה, לא בועטים מרחוק.
מגן נכנס לאמצע והופך לקשר והחילופים הקבועים שהוא מוציא מגן בזמן שאנחנו צריכים להתקיף.
שום שיטת משחק, עומד לו הרמן באמצע, בא מקאריץ מקבל ומוסר לו חזרה, אחרי זה אלקוקין בא מקבל ומוסר לו חזרה, אחרי פס אחורה.
3 דק מבזבזים באמצע בלי להתקדם.
די עם זה
אמחנו לא עוצרים התקפות בעבירה, לא בועטים מרחוק.
מגן נכנס לאמצע והופך לקשר והחילופים הקבועים שהוא מוציא מגן בזמן שאנחנו צריכים להתקיף.
שום שיטת משחק, עומד לו הרמן באמצע, בא מקאריץ מקבל ומוסר לו חזרה, אחרי זה אלקוקין בא מקבל ומוסר לו חזרה, אחרי פס אחורה.
3 דק מבזבזים באמצע בלי להתקדם.
די עם זה
-
- קיבל.ה 387 לייקים
אם מאמן שלא מנותק מהאירוע זה בקלות יכל להיגמר 3 או 4-0, עצוב
-
- קיבל.ה 308 לייקים
הוא החן סול של העונה הזאת
בעלים זר שמחזיק ממנו על סמך סיפורים שסיפרו לו ולא מעז לפטר אותו כדי לא לפגוע ב"פרויקט"
כל רגע שהוא עדיין כאן ולא מפוטר אנחנו מתקרבים להבטיח עוד עונה בליגת קופת חולים הזאת.
בעלים זר שמחזיק ממנו על סמך סיפורים שסיפרו לו ולא מעז לפטר אותו כדי לא לפגוע ב"פרויקט"
כל רגע שהוא עדיין כאן ולא מפוטר אנחנו מתקרבים להבטיח עוד עונה בליגת קופת חולים הזאת.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 371 לייקים
למה עדיין לא יצאה הודעה שהוא סיים?
-
- קיבל.ה 230 לייקים
כי מועדון ששואף להיות רציני לא מוציא הודעה כזאת בזמן שהוא באוטובוס עם השחקנים ולפני שהוא שוחח עם המנכ"ל והבעלים.
תרגעו. עד ינואר נותר משחק ליגה אחד, והוא ביום שישי. אף מאמן לא יעלה ליגה עם הסגל הזה.
-
- קיבל.ה 159 לייקים
פשוט אפס חסר מושג
יש לו מזל שהוא הגיע למועדון שהוא קרקס מדרנו
בכל קבוצה בשתי הליגות הראשונות הוא היה מקבל בעיטה על הפשעים שהוא עשה בחודשים האחרונים
יש לו מזל שהוא הגיע למועדון שהוא קרקס מדרנו
בכל קבוצה בשתי הליגות הראשונות הוא היה מקבל בעיטה על הפשעים שהוא עשה בחודשים האחרונים
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
אתה טועה, עד ינואר יש לך את עפולה בחוץ
בני יהודה בית, ראשון בית וכמובן בשישי הקרוב את יפו.
אחרי יפו יש פגרה זה נכון, לפגרה צריך להגיע עם מאמן חדש ועדיף שיעשה את המשחק גם מול יפו
-
- קיבל.ה 371 לייקים
אם הוא שורד את הפגרה הוא מסיים את העונה כאן, נורא
-
- קיבל.ה 230 לייקים
רק יפו זה לפני ינואר, לא?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:25אתה טועה, עד ינואר יש לך את עפולה בחוץ
אחרי יפו יש פגרה זה נכון, לפגרה צריך להגיע עם מאמן חדש ועדיף שיעשה את המשחק גם מול יפו
בכל מקרה מה שצריך זה להתחיל לסמן שחקנים לקראת ינואר כדי להביא את השחקנים בתחילת החלון ולא בסוף.
-
- קיבל.ה 2292 לייקים
לא, יש את יפו ואז פגרה וחוזרים לשחק בתחילת דצמברקירקגור כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:28רק יפו זה לפני ינואר, לא?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2024, 21:25אתה טועה, עד ינואר יש לך את עפולה בחוץ
בכל מקרה מה שצריך זה להתחיל לסמן שחקנים לקראת ינואר כדי להביא את השחקנים בתחילת החלון ולא בסוף.