lior777 כתב:ריאל השנה זה בדיחה עצובה.. מה גם איבקה ומוסא לא שיחקו היום, ועדיין היו צריכים לפרק את הזונות. כל מי שחשב שאנחנו פייבוריטים מול מכבי השנה חי בסרט.. ככה זה שיש לך מאמן על הקווים ולא ליצן חצר.
ריאל חסרה, אבל גם מכבי פצועה וגם מכבי עדיין לא השלימה את הסגל. מדובר בניצחון משמעותי ומעורר כבוד עבורה. סייבן לי מתגלה כשיחוק שלה. ומעל לכל קטש. איפה הוא ואיפה הבדיחה ששמה דדאס שעם סגל מלא מתקשה מול פאקינג באר שבע.
ואן גוך כתב: ↑31 אוקטובר 2024, 23:25
לא מתרשם מסייבן לי בכלל
היה להם הרבה מזל עם אחוזים ל-3 וריברו.
לעומת זאת קטש מרשים
בינתיים לי נותן תפוקה יותר גדולה מבברלי במפעל איכותי יותר מול קבוצות טובות יותר, בחמישית מחיר...
אני בכלל לא חושב שבברלי מספק סחורה, וחשבתי ועדיין חושב שהיה ניתן להביא שחקן בחצי מחיר יותר מועיל. (לדעתי בברלי הגיע יותר בשביל יח״צ ופחות בשביל תפוקה למרות שכן עשה כמה דברים יפים ועוד יעשה)
עכשיו אמרו בשידור שפיקוד העורף נתן החרגה למחר ליד אליהו להכניס 4,000 אוהדים במקום 2,000 בין השעות 19:00-00:00 כמובן שיש משחק של הקבוצה של המדינה בין השעות האלה.
איך זה מתקבל על הדעת? בושה
ואן גוך כתב:עכשיו אמרו בשידור שפיקוד העורף נתן החרגה למחר ליד אליהו להכניס 4,000 אוהדים במקום 2,000 בין השעות 19:00-00:00 כמובן שיש משחק של הקבוצה של המדינה בין השעות האלה.
איך זה מתקבל על הדעת? בושה
כרגיל הדעות פה חד צדדיות.
אפשר לחשוב שהמשחק נגמר 40 הפרש למכבי, אבל בפועל הם שיחקו רבע אחד של 31 נקודות ואחרי זה עוד שלושה רבעים של סה״כ 46 נקודות.
אז כן, הם הרגו את המשחק מוקדם , אבל הם עדיין לא איזה סופר קבוצה.