פרימו לוי כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:28
אם הוא מתנצל ומבקש לחזור אין פה שאלה בכלל, לקבל אותו חזרה.
הבעלים שלך כבר ליכלך עליו על בילויים , בחורות ואלכוהול .
לא ישאר לצערי .
אם היה סיכוי, אז אחרי הדיבור המביך של ינאי זה נראה לי כבר חסר סיכוי
התנהלות של ילד שלחו לו את הארטיק
הוא לא ״לכלך עליו״ הוא טען שהוא נהנה פה ומבלה, הוא ממש לא טינף עליו, לפחות לדעתי זה תשובה לגיטימית של עופר שהעמיד את השחקן והסוכן הכלב במקום שטוענים שהשחקן ״מפחד״ עלק
אם מונטלי יחזור, שיחת נזיפה, עונש סימלי + ארוחת ערב על חשבנו לשחקנים ויאללה הפועל
ללכת לתקשורת ולספר שמוטלי מרביץ בילויים בלילות עם בחורות ודרינקים זו לא הדרך להשאיר שחקן אצלך .
מקןוה שלפני הראיון ב one, הוא ישב איתו וניסה לסגור דברים השקט , כי ככה צריך
Red roy כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:43
ללכת לתקשורת ולספר שמוטלי מרביץ בילויים בלילות עם בחורות ודרינקים זו לא הדרך להשאיר שחקן אצלך .
מקןוה שלפני הראיון ב one, הוא ישב איתו וניסה לסגור דברים השקט , כי ככה צריך
רק הפועל כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:45
מה לכלוך בזה ? לא אמר שופףם דבר רע
אחלה
אם אתם חושבים שלדבר דרך one , ולספר שמוטלי עושה פה חיים עם בחורות ודרינקים זו התנהלות נכונה בתוך מועדון אז סבבה
אישית אני לא זוכר בעלים של איזה מועדון מדבר ככה על שחקן שלו שמעוניין שישאר , זה דיבור שמכוון לתביעה
אחלה
אם אתם חושבים שלדבר דרך one , ולספר שמוטלי עושה פה חיים עם בחורות ודרינקים זו התנהלות נכונה בתוך מועדון אז סבבה
זה לא....
אבל האמירה היא לא שהוא מתהולל אלא שהוא לא מפחד.
אם פעם בשבוע אחרי אימון הוא יוצא עם חבריםמ שתות זה בעיייתי? ממש לא. אבל זה אומר שהוא לא מפחד מהמלחמה... וקצת פוגע בבסיס עליו הוא רשאי לבקש שיחרור.
אחלה
קודם כל כן, שהטענה העיקרית של שחקן היא שקורית פה מלחמה והוא מפחד, חשוב לציין שהוא הרגיש בטוח לצאת ולבלות. דבר שני, לפחות לפי עופר, הוא תיעד את זה ברשתות החברתיות, אז זה לא שהיה צריך להעסיק בלש פרטי כדי לדעת את זה. שלא לדבר על זה שמלא שחקני נ.ב.א שותים ואוהבים יין והכל בסדר, אף אחד לא חושב שהם בושה וחרפה לספורט.
אחלה
אישית אני לא זוכר בעלים של איזה מועדון מדבר ככה על שחקן שלו שמעוניין שישאר , זה דיבור שמכוון לתביעה
זה מה שהוא אמר לסוכן , יכול להיות שזה לא הכי נכון לפרסם את זה בכתבה אבל באמת שלא צריך לעשות.מזה עניין גדול לא זה מה שיגרום לו לא לחזור
אחלה
למה לא? מה הבעיה? אין פה שום דבר שהוא אסור וזה חושף את הניצול הציני של התירוץ "מפחד מהמלחמה" שהוא והסוכן שלו משתמשים בו כדי להשתדרג כלכלית.
דיבןר שכבר רואה את התביעה והפיצויים
ככה לא מתנהלים
לכלוך ודיבורים סוגרים כמה זאפשר בפנים
ושוב התנהלות קפריזית של בעלים חדש שלא באמת יודע מה זה מועדון ספורט
כי הוא שחקן תחת חוזה שנחתם אחרי תחילת המלחמה.
כי הוצע לו להישאר באירופה בנתיים ולשחק רק ביורקאפ.
כי יש תיעוד שלו יוצא למסעדות ומבלה בתל אביב.
אז הסיכוי שפיבא תשחרר אותו מהחוזה בגלל מלחמה הוא קטן, וכנראה שגם הסרבים הבינו את זה ולכן נסוגו כרגע מהחוזה איתו.
מה זה חוזה ?
ישלמו , יקנסו והוא יעבור
א. עופר לא צריך כסף. הוא אמר שהוא לא מוכן לשמוע על בי אוט.
ב. עד שיפסקו אחרת הוא שחקן של הפועל זה אומר שאסור להחתים אותו בשום מקום. זה יכול לקחת חודש ויכול לקחת שנתיים. לא מכיר קבוצה שתחכה לו את הזמן הזה. וחא חושב שלו שווה לקחת את ההימור.
ג. חוזה זה הסכם בין אנשים שבעולם העסקים נוהגים לכבד, אני מבין שבהפועל לאחרונה ( כדורגל בעיקר) זה היה דבר קצת פחות מקובל אבל עדין לא ראוי להפוך את זה לנורמה
נערך לאחרונה על ידי El dudernio ב 02 נובמבר 2024, 21:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
אחלה
למה לא? מה הבעיה? אין פה שום דבר שהוא אסור וזה חושף את הניצול הציני של התירוץ "מפחד מהמלחמה" שהוא והסוכן שלו משתמשים בו כדי להשתדרג כלכלית.
ככה לא מתנהלים
אחלה
זה מה שהוא אמר לסוכן , יכול להיות שזה לא הכי נכון לפרסם את זה בכתבה אבל באמת שלא צריך לעשות.מזה עניין גדול לא זה מה שיגרום לו לא לחזור
לא הכי נכון ?
חתיכת פאדיחה של התנהלות
כמה הוא בכותרות ??? עוד ראיון , עוד הטרלה ??
די כבר , נמאס
רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:48
ככה לא מתנהלים
אחלה
לא הכי נכון ?
חתיכת פאדיחה של התנהלות
די כבר , נמאס
רוי כפרה... נראה שנמאס לך מעופר ולא מהדברים מסביב... פשוט יצאת למתקפה על האדם... לא ראוי.
ככה לא מתנהלים
אתה נשמע מומחה, כמה מועדוני ספורט מקצוענים ניהלת?
כמה ינאי ?
אחד יותר ממך ועדיין אתה מתיימר לדעת יותר טוב ממנו ולא בפעם הראשונה.
אפקט דאנינג-קרוגר קלאסי.
לא הכי נכון ?
חתיכת פאדיחה של התנהלות
די כבר , נמאס
רוי כפרה... נראה שנמאס לך מעופר ולא מהדברים מסביב... פשוט יצאת למתקפה על האדם... לא ראוי.
ינאי זה היה החלום הרטוב שלי כל החיים
והלוואי שהוא עוד יהיה .
הוא פשוט עושה את הסטאז' של ניהול מועדון ספורט עלינו .
ועבר עכשיו הוא צריך להבין את ההבדל בין מועדון בפורט לחברה בבורסה .
די כבר , נמאס
והלוואי שהוא עוד יהיה .
רדפוקס כתב: ↑02 נובמבר 2024, 21:52
אתה נשמע מומחה, כמה מועדוני ספורט מקצוענים ניהלת?
כמה ינאי ?
אחד יותר ממך ועדיין אתה מתיימר לדעת יותר טוב ממנו ולא בפעם הראשונה.
אפקט דאנינג-קרוגר קלאסי.
אז נגיד הכל אמן ?
זהו האיש עם הממון אז לא ניתן להעביר ביקורת ?
ושוב ינאי זה חלום רטוב , מקווה שעד שהוא ילמד מה זה ספורט , קהל , ומועדון ספורט הוא ישאר איתנו
והלוואי שהוא עוד יהיה .
יבין דרך ניסוי וטעיה... זה לא שיש לו ממי ללמוד
נכון
רק שתהיה לו את הסבלנות ושישאר איתנו
כי זה הולך להיות ארוך ולא נראה לי שהוא מבין את זה
פרימו לוי כתב: ↑02 נובמבר 2024, 22:01
אין בעיה להעביר עליו ביקורת אבל הביקורת שלך עליו בנושא הזה תמוהה.
יכול להיות אבל נראה לי שהוא שוב שלף מהבטן ודיבר עם האגו ושרף את הדרך להשאיר את מוטלי
אתה סתם מחפש אותו, הוא לא שרף כלום, מה ששורף את הדרך להשאיר את מוטלי זה הוא עצמו והסוכן שלו. להסביר בראיון שהטיעון שלו שהוא רוצה לעזוב בגלל המלחמה לא מסתדר עם אורח החיים שלו כאן זה לא לשרוף שום דבר
פרימו לוי כתב: ↑02 נובמבר 2024, 22:01
אין בעיה להעביר עליו ביקורת אבל הביקורת שלך עליו בנושא הזה תמוהה.
יכול להיות אבל נראה לי שהוא שוב שלף מהבטן ודיבר עם האגו ושרף את הדרך להשאיר את מוטלי
אתה סתם מחפש אותו, הוא לא שרף כלום, מה ששורף את הדרך להשאיר את מוטלי זה הוא עצמו והסוכן שלו. להסביר בראיון שהטיעון שלו שהוא רוצה לעזוב בגלל המלחמה לא מסתדר עם אורח החיים שלו כאן זה לא לשרוף שום דבר
סבבה הלוואי ואני טועה ,
לא מבין למה הוא התראיין ל one
מצטער , פשוט לא מבין
למי הראין הזה היה אמור לפנות ?
למה כל יום הוא מככב באתרי הספורט ,
הוא לא הכוכב פה .
ממה שאני זוכר רק גאידמק דיבר והטריל בכמות הזאת , זה מלחיץ אותי , מודה
נערך לאחרונה על ידי Red roy ב 02 נובמבר 2024, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
הוא בכלל לא התראיין לOne
הוא התראיין בסרביה, שזה בעיניי מצויין, שורף אותו שם
ינאי לא פראייר ולא רואה סיבה שהוא לא יקבל את מוטלי חזרה
הסיבה שהוא מציין את חיי היום יום שלו ומציין שזה מופיע באינסטרגם זה בשביל להראות לסוכן של מוטלי שהם לא הולכים לקבל שום שחרור
לא בשביל להשחיר את מוטלי או ללכלך עליו, ההפך
Red Wolf כתב: ↑02 נובמבר 2024, 22:19
הוא בכלל לא התראיין לOne
הסיבה שהוא מציין את חיי היום יום שלו ומציין שזה מופיע באינסטרגם זה בשביל להראות לסוכן של מוטלי שהם לא הולכים לקבל שום שחרור
Red Wolf כתב: ↑02 נובמבר 2024, 22:19
הוא בכלל לא התראיין לOne
השנה יש 2 יתרונות שלא היו בעבר:
א. צוות סקאוטרים ברמה גבוהה בכדורסל האירופי בקבוצה
ב.פט בב ( שנראה קצת מבואס אולי רק לי לאחרונה) והידע שלו והקשרים החברתיים בנ.ב.א
את מי הייתי רוצה לנוכח הנ"ל? ג'ונתן מוטלי, בפער חסר פרופורציות על כל אחד אחר.
חשוב לי לציין שהאמנתי שהוא יחזור למרות שכולם אמרו לי שאני תמהוני במחשבה הזאת לגביו, אף רשמתי שישודרג השכר + הסוכן יתוגמל (ע״י קומבינה או רשמי) אין מצב שפיבא היו מאשרים את המעבר החד צדדי הזה, כרגע הדיבורים לגביו מאוד אופטימיים לא נצליח להביא אף סנטר ברמתו וזה האמת
אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל פתאום אני יכול לדמיין שבמכבי הפעילו קשרים בכוכב האדום, שלא היתה להם כוונה להחתים את מוטלי אלא רק לגרום לעופר לפתוח את הארנק, כנקמה על מה שהוא עשה למכבי עם בלאט וסורקין. אם כך יש עוד טריקים בשרוול של הדון קשישא
פרימו לוי כתב:בוואלה כתוב ששוקלים להציע לו להשאר בשכר משודרג, מקווה מאוד שזה הנפצה ולא נכון
לא ברור, כתוב לעונה הבאה, אולי זה הדרך לתפוס אותו בביצים לעונה הבאה, עופר לא פראייר.
בכל מקרה מוטלי אמר לקבוצה שידברו לגבי העניינים לא איתו אלא עם הסוכן השרמוטה שלו, והסוכן לא זז מהמקום.
פרימו לוי כתב:אני לא מאמין שאני כותב את זה, אבל פתאום אני יכול לדמיין שבמכבי הפעילו קשרים בכוכב האדום, שלא היתה להם כוונה להחתים את מוטלי אלא רק לגרום לעופר לפתוח את הארנק, כנקמה על מה שהוא עשה למכבי עם בלאט וסורקין. אם כך יש עוד טריקים בשרוול של הדון קשישא
נו באמת, שימון הוא אם כל הרעות אבל הכוכב לא יתלכלכו עם שחקן תחת חוזה בשביל לעשות למכבי, מוטלי הוא סנטר שכולן רוצות עכשיו,ואחרי שראינו מי הוא מקרוב, בצדק.